Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
ooooobi
senior tag
-
DjDanee87
addikt
Fegyverre nem is gondoltam, jó ötlet. Extra biztonság, a swapnál a fegyver és a pajzs is minion gemes, így ha véletlen levenném egyiket még nem lesz gáz.
Van amúgy valami boss, ami nem több fázisos, ahol lemérhető lenne hogy jelent-e egyáltalán dps növekedést a néhány cucc cseréje? Még nem csináltam meg, csak megvettem őket. Lehetne egy előtte utána összehasonlítást, ha van ilyen boss ami fix. Pl a kráteres új bossal is az a baj, hogy néha a lézert 1 tized másodpercig tolja, máskor meg 4mp-ig. Néha mászkál ahelyett hogy fázist váltana, stb
-
DjDanee87
addikt
Kösz, azt végülis le tudom tesztelni hideoutban, hogy megoldás lenne-e fegyver swapra is betenni +1 minion skilles pajzsot. Mert ha az sem oldaná meg, mert mondjuk a swap nem "instant" és a cserekor nincs fegyver egy pillanatra a játék szerint akkor felejtős az egész, mert úgyis benézném egyszer a dolgot mapozás közben.
Amúgy az egész csere iszonyat drágán kis sebzés növelés ha jól gondolom, áldozva kicsit a védelemből ráadásul (jelenlegi corrupted Aegis pajzs 30% crit damage reduce -> rare minion pajzs csere). Amit nyerek az a despair uptime mert nem az AG teszi fel, +1 szint holy relic gemre is, de ha jól olvastam 30 felett már nem skálázódnak jól a spellek és most is 31es. 90% increased minion damage pajzsból. Valószínű jobban járnék/jártam volna ha új, jobb jeweleket néznék inkább a meglévők helyett több flat phys vagy chaos sebzéssel.
-
-
-
Callisto
őstag
A tower defense az a Blight. Egyébként fura, hogy én semminek se néztem utána a TOTA-val kapcsolatban és nagyon jól megy. Vajon miért van ez?
Ha maga a játékmód nem tetszik az oké, na de arra fogni, hogy utána kell sokat olvasni vagy ilyesmi merő marhaság, bár tény és való mindenki másra fogékony utánajárás nélkül. -
forguet
senior tag
-
BoneDragon
veterán
Nem kell ezen agyalni egy percet sem, nagyjából 10 meccs alatt kiismered melyik a legjobb unit. Ha meg ez sem megy, ott vannak a segitségek. Mint pl ez.
100-ból 99-et simán lehozok és szórja a currencyt. Már többször is volt 5div rewardom. -
Har_melin
addikt
Nem a játék, vagy a többiek védelmében, de nekem rendszeresen bejött lvl80-82 között egy halálozós szeánsz, szinte minden ligában, mindegy milyen karival mentem. Estem-keltem, olyan builddel is, amivel utána amikor fogcsikorgatva, lábujjhegyen játszva túl jutottam rajta, simán ment minden.
Eszem ágában sincs, hogy rábeszéljelek (főleg úgy nem, hogy ebbe a ligába bele se néztem), de szerintem egy-két nap után adj majd neki még egy esélyt, ha a build egyébként papíron jó kellene legyen.
-
hajsza
aktív tag
"Most beléptem, már standard ligára migrálódott az archnemesis karakter, viszont a heist contractjaim és úgy kompletten minden, ami a heist stashben volt, az hiányzik. Pedig szinte fullon volt mindegyik, csomó unique contract mindegyik fajtából, blueprintek, meg közel 200k marker.
"
Én is így jártam, de megtaláltam a választ a POE fórumán: a migrálás most már csak részleges, a heist és expedition ládák tartalmát csak akkor kapod vissza, ha a karakteredet kézzel migrálod, a karakterválasztó képernyőn, a karakterlista alatt levő ">>" gomb segítségével. A voidstone-okat pedig Kirac-tól kapod vissza.
-
Har_melin
addikt
Gratulálok, legeslegelsősorban a kitartásodhoz. Én garantáltan képtelen lennék ilyen grindre.
Más: ez a guardian build tényleg meglepően tankos - jó két hét kihagyás után vettem elő újra és egy T14 mapon kapásból meghaltam vele háromszor egymás után, rögtön az elején. Onnan kezdve elég óvatosan nyomultam, el is jutottam majdnem a kétharmadáig (közben volt pár harbinger meg betrayal action). Akkor vettem észre, hogy szenilis vénemberként a védelem savát borsát adó két flaskát elfelejtettem az elején bekapcsolni...
-
Mad_Wolf
aktív tag
így van, nekem is "csak" 2 db minion dmg jött össze, és ott se 2 skill pontból a másdik, pont mint neked. De a videóban el is mondta, hogy tft-n kell venni a jewelt, ha 3x akarjuk (pár ex lesz az ára). Nekem így is elment rá jópár divine, de egyelőre megelégszem a kettessel.
A guardian segítős atlas skill meg a fa legtetején van, ott nézd meg.
-
gdevil
aktív tag
Köszönöm, jól néz ki nagyon. Dw az istenért sem tudok rájönni, hogy kell ezt feltelepíteni, hogy használhassam. Pedig nézegetem egy ideje az oldalt.......
szerk: Közben sikerült, az Autohotkey programot kell feltelepíteni előtte, azután a 'Lailloken UI.ahk'-t kell indítani. Majd poe-ban ott lesz. Ha valakinek nem sikerülne.
-
-
-
TrollBalint
addikt
Ha delirium alatt megölöd a map boss-t, akkor az kicsit több loot, plusz challenge. Ettől függetlenül a Deliriumban is van "boss" (unique monster) de azt úgy vettem észre, random, hogy van-e.
Drenadar: Átszaladtam a linkelt buildet. hááát.... Nem egy olcsó build, és nem is ajánlják liga kezdőnek, és úgy láttam, hogy neked ez az egyetlen liga karaktered
Így nem lesz egyszerű. Ezt a fajta karaktert annyira nem ismerem, én nem nagyon szeretem az elemental alapú karaktereket. Sokat nem tudok hozzá tenni, de minden evasion / dodge karakterre igaz, hogy neked is aktívan kell részt venned a védelemben. Ha lőnek kikerülöd, ha lehet nem állsz sokáig egy helyen.
-
TrollBalint
addikt
Igéretesnek hangzik, lehet ki is próbálom. Tegnap úgy is szarakodott a TradeMaro.
Ha a trade-t is belerakja, akkor meg aztán tuti jobb lesz. A mercury trade-n én már rég lecseréltem, talán januárban mikor pár embernek nem akar működni, viszont a mostani Trade Compilation-nel vannak gondjaim... Alapvetően jó, de bizonyos dolgokat nem találok, hol tudnám testre szabni, illetve ha valakivel üzletelek, utána az egér úgy érzékeli, hogy nem a poe az aktív és bizonyos gombok máshogy működnek (nekem be van állítva, hogy az egér máshogy viselkedjen, ha fut a játék)
Ellenben jóval kisebb helyet foglal, mint a mercury, ami szimpatikusabbá teszifreddirty: Kösz, akkor már tuti az elején megnyitom
Amúgy trademacro rare item tippelése szerintem köszönő viszonyban sincs a valós árral, így inkább hátrányként tekintenék rá.
A delirium orbok meg elég ritkák, nekem eddig 3 v. 4.
És úgy néztem a drop mennyisége elég érdekes. Egyszer 4-esen alig esik valami, egy másiknál meg (szintén 4-esen) tele rakja a képernyőt. Mondjuk nem bántam, de akkor is, fura. -
freddirty
senior tag
Az előző ligában kezdtem használni. Szerintem jobb pár tekintetben mint a trademacro, de néhány dologban meg nem. Pl kezdőknek jó a trademacro funkciója h a rare itemekre mond egy kb árat. POE overlay viszont a nem kezdőknek jó. Egy-egy item 1-1 attribja alapján is lehet az overlayen árat kerestetni, vagy pl. kiszűrhetőek gyorsan a pricefixerek. Szóval jó cucc. Ha lenne olyan kereskedés support is benne mint a mercury akkor megvettek kilóra és még támogatom is a fejlesztőt
-
Rizseslescó
aktív tag
Szia, én egy kicsit molyolósabb és bevállalósabb módját javasolnám a pénz szerzésnek...
Csinálj 2 Chaosos és chisel reciket, bányászkodj.. Közben ne gondolkodj rajta,hogy mi lehetett volna belőle.. MMbossokból is esik elég currency,miegymás. Stack decket hajnalban megveszik 4C/db áron, de hidd el,ha eljutsz magasabb szintre fog esni cucc. Én bele estem abba a hibába,hogy már a 3. karit húzom és kifogytam a javakból, mert el kellene adni a másik 2t.. -
-
Pitymaszter
tag
A currency szerzésnek szinte nagyon sok lehetséges módja van. Én például rá álltam a rare cuccok-ra (gloves, boots, helm, ring és amulet). Igaz utána kell járni és tudni kell hogy melyik mit ér, de megéri. Én szerintem csak ebből kb 2000 chaos szedtem már össze. (sok kicsi sokra megy) Igaz nem exákat értek de volt olyan amulet vagy ring amit 100c-ért adtam el.
-
freddirty
senior tag
Nem olyan nehéz pénzt csinálni szerintem. Ma reggel pl megnéztem, h milyen 21/20 gemek mennek jól:
https://poe.ninja/challenge/skill-gems?level=21&quality=20Vettem két lvl20 non corrupted ball lightningot és egy animated guard. gemet.
Felgemeztem őket q20-ra, ez -60 gemcutters gem. (vagy megveszed 90c körül vagy snipeolod a kártyát 1 c-ért és akkor megvan 45c körül a 60 gc)
Megvaaloztam mindhármat, a két ball ment a levesbe /maradtak 20/20/ de az animated 21/20 lett. 4-5 ex körüli az ára, 4 ex minimum a profit. Kb. 10 perc alatt.És nem csak a gemezés a lehetőség, lehet fated itemeket kreálni, lehet MF karival currency-t farmolni. Vagy csak simán T16 mapokat felhúzni magas quantity-ra ott már eshetnek 1-2 ex értékű cuccok, esetleg einhar beastek is lehetnek értékesek.
Szerintem érdemes nézni egy videót erről. -
Mad_Wolf
aktív tag
nyugodtan kezdd el a king of summonerst, én is azt tolom, és 60c-ből már simán eljutsz mapolni, sőt... annyira erős build, nézd meg mit csinál, 4link zombival t16-ot tol
aztán menet közben biztos esik ez-az. Nekem is esett vagy 5 exnyi cucc már, pedig még csak t4 mapokon járok vele. Vettem is 6l fegyót meg 5l victario's aurás armort belőle. -
-
sirdond
őstag
Szóval akkor:
-PoE portal és eye effect-eket kapsz, ha feliratkozol Twitch Prime-ra és össze van kötve a Twitch+PoE accod.
-Twitch Prime jár ingyenesen azoknak, akik összekötik az Amazon account-ot a Twitch account-tal és van Amazon Prime előfizetésük.
- Amazon Prime-ot lehet 7 napig ingyen tesztelni, ha csinálsz egy Amazon account-ot és hozzáadsz egy kártyát. (elvileg, bár ezt nem tudom biztosan, nekem régóta van Amazon accom)Bővebben: [link]
-
Badlof2k
senior tag
en is remeltem hogy osszejon a shaper Headhunter 200 scour + chancel
de cska trollkodott a jatek velem es csupa keket porgetett egy nyamvadt uniq se lett belole de elveztem
enis neha mormogom a szitkokat miert nem addja a megfelelo rollt 🤷🏻♂️ maskor meg szorja a game a jol eladhato cuccokat ilyenez
Bar forumtarsnak mar nem egyszer emlitettem hogy amiota ket ligaval ezelott esett a mirorr of kalandra lenerfeltek a luckomat hogy majd 1500 jatekora utan legyen megint
-
TrollBalint
addikt
Hát ezzel csak annyi a "bibi", hogy nekem nincsen bent a csontiknál a feeding frenzy. Igaz nekem mágusok vannak, nem sima csontvázak, azokra meg mintha hatott volna a convocation is.
Vagy esetleg egy programhiba miatt, ha egyikhez beteszed a feeding frenzyt, akkor mindegyik aggresszív lesz -
Badlof2k
senior tag
-
tibee77
őstag
Most nezem, hogy az egyik deadeye karim meg fel van szerelve ezzekkel a cuccokal, frostbladerin a neve.Nezd meg milyen a fäm meg a cuccaim, hogy nagyjabol kepben legyel mi kell a karihoz.Persze nem kell egy az egyben lemäsolni mert eleg dräga de csak nagyjabol ha követed akkor tenyleg erös lesz. [link]
-
Har_melin
addikt
"videón nézve látom mikor merre kell elmozdulni, de ha én magam csinálom, akkor mégsem megy"
Isten hozott a klubban!
Ha ez egy picit is vigasztal, nem vagy vele egyedül - nekem ez a liga volt az első, amikor egyáltalán sikerült levernem, addig valahol mindig beleléptem valamelyik debuffba/sebzésbe. A bossfightok, különösen az endbossok alapvetően rutin és odafigyelés kérdése, idővel könnyebb lesz.
A Deadeye nem az én terepem, de biztosan lesz olyan, aki tud tippeket adni. Arra azért figyelj, hogy hiába nem liga, a patch skilleket, passzívokat módosító hatásai standarden is hatni fognak. A Deadeye/TS kombót mondjuk szerintem pont nem fogja érinteni, de azért érdemes megnézni. Ahogy azt is, hogy lehet, hogy a patch után újra ki kell majd osztanod az eddigi skillpontokat, mert resetelődik a fa.
-
dbius
veterán
Valami történt közben az oldallal, pár percig nem volt elérhető, de már nem tudtam szerkeszteni: Ebből a buildből indultam el: [link], aztán a hivtalos oldal fórumán a deadeye buildek alapján finomítgattam, ill. finomítgatom jelenleg is a dolgokat.
Használom a Path of building segédprogramot is, jó dolog, hogy vannak ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest