Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    Lenne minion/holy relic kérdésem, ha esetleg valaki ért hozzá.

    Balormage féle holy relic builddel megyek, de nem a kimaxolt verziójával. A buildben van 3 spectre és animate guardian is buffok miatt. Alap felállásban, ő úgy írta és én is úgy csináltam eddig, hogy animate guardiannak unique cipő ami engedi hogy tegyen 2. curse-t, a rare corrupted kesztyű implicitjéből amit "visel". Ezzel az AG tesz despair-t én meg Asenath kesztyűből temp chaint. Ez a Balormage féle felállás, sima ügy.

    A probléma ott kezdődik, hogy hülye voltam és saját kútfőből próbáltam fejleszteni kicsit. Vettem nem olcsón dupla corrupt Asenath kesztyűt, gondolva hogy az AG úgyis lassú és ki tudja egyáltalán kire tesz Despairt. Majd én lancing steel of spraying gemmel mindenre teszek, az a tuti. Igen ám, viszont az AGnek volt +1 curse limit cipője, nekem meg csak max 1 curse lehet.

    És akkor a kérdés, hogy jól gondolom-e potenciális megoldásnak az anointot 3 golden (+1 tainted) oilért ami emeli a curse limitet és onnantól ki lenne használva a corrupted Asenath? A mostani +1 spectre anoint kis befektetéssel visszaszerezhető gearből, csak kell szereznem 4 szintet a spectre gemre, ami emeli a summonálható mennyiséget 2ről 3ra. (lvl21 a 20 helyett, +2 corrupted sisak, +1 minion skill pajzs)

    Még 1 fontos kérdés: Ha emellett döntök, és többek közt a rare pajzsnak is köszönhetően lesz meg csak a 3. spectre, mi történik ha fegyer swapot tolok? Fegyver swapon nincs +1 minion szint, vagyis amikor váltok 24es lenne a gem, ahol a limit 2 spectre. Magyarul ha mapon tolok egy swapot valamiért buktam is rögtön az egyiket? Mert ha jól tudom hullát ott nem dob le, csak hideoutban.

Új hozzászólás Aktív témák