-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Látom jött ki pár hotfix. Emberek lázadtak az archnemesis szintű fiaskó miatt
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
m.lala
aktív tag
válasz Siriusb #39086 üzenetére
Nem, nem neked, nekem.
Vitcet félretéve még nem veszélyes, de még Actokban vagyok, de nagyon szimpatikus eddig.Nekem alapból úgy van, hogy bal kezem a billentyüzet bal alsó szélén pihen a tenyerem kb. közepén, 3-as gomb a movement flasi azon van a mutató ujjam, amig nincs automata töltés és a spacen van a hüvelykujj.
Sokáig ezen volt /van a fő skill és az egéren jobb gomb a movement skill.
Jelenleg ballista a space és jobb gomb a ROA.Bal egéren általában valami védelem ami nem gátol a mozgásban steeslskin, molten shell, középső gomb nekem stabilan blood rage.
És amikor durvul a buli, space és w e r t azt ami a csövön kifér. Eddig bevált, de ez teljesen egyén függő, perpill egy kézzel csak katintgatva egérrel is elvan.[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #39095 üzenetére
Nem tudom, csak megjelent egyszer és jött velem az erdőben.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
félisten
Volt valami csávó az erdőben, aki a trailerben ott vonaglott. Dobott egy ritual vessel-t. Akkora visual clusterfuck ez a játék, hogy fingom sem volt hol van, csak meghalt.
-
félisten
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #39093 üzenetére
Nekem az erdőben volt ilyen nagy lila hógolyó, ami jött a karakteremmel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
teknős demonic spectre mtx fail.
Amúgy nem tűnik el magától.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39091 üzenetére
Nem kellett kerülni és a kapcsolókkal bíbelődni. Véletlen történt, mert a bal egérgombra raktam a Withering step-et.
-
félisten
-
Siriusb
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, miért nem mondta senki, hogy lab-ban a phase segítségével Locked door-on át lehet menni???
-
félisten
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #39082 üzenetére
Elég idegesítő, hogy állandóan újra kell éleszteni, mert csak bő 30 sec-ig tart, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz Terrorista #39080 üzenetére
Múltkor én is ezzel kezdtem, s én is akkor sültem bele, amikor átváltottam dd-re. Valahogy nem tudok ráérezni.
Valamiért nekem is elég nyögvenyelős a haladás, de most már caustic arrow van, az sokkal jobb. -
Edge
veterán
Én act6 ban vagyok, ea elementalist, eléggé könnyű a haladás, igazából a liga mechanika szart se dobott eddig és csak lassítja az előrejutást a campaignban, lehet félre teszem mapokig.
Pár chaost költöttem, stormcloud+5 link chest, 3c össz, de már korábbról van tapasztalatom hogy stormclouddal+5linkkel gyak. piros mapokig sima, + dyadian belt.
EAbol nincs transgem, tegnap in-game beszélgettem lokidsel, hogy elgondolkodtató hogy a lab enchantok hiánya miatti dps loss az hol fog visszajönni, a qualityje ugyan változtatva lett, már nem ignitechance hanem +2fuse, meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
Csak act 5-ig jutottam, nincs sok időm sajnos. Azzal a super saiyan guardian minionnal nyomulok, minden pusztul.
-
m.lala
aktív tag
válasz Siriusb #39078 üzenetére
Lazulós ijászt kezdtem, mert imádom a skillt, ami a Rain of Arrows, kapott 4 plusz nyilat, elég jó lett a single DPS is, az új geme meg 44 nyilat lő.
Clear-re tuti baromi jó lesz, Bosst ölni fenntartással, de nem is érdekel, nem drága, gyors, és ligakezdő is.
Annyit csavartam rajta, hogy nekem nem tetszett a raider, így inkább trickstert csinálok. A Polymath kva erős, az One Step Ahead + a cipő 4% action speddel már elég gusztustalan lesz.
Az eredeti build: [link]Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Terrorista
senior tag
lvl76 Detonate Dead Elementalist.
A fejlődés A10-ig okés volt (Armageddon brand), de elkezdtem mapozni és T2-őn már halok. A wildwood ascendancy miatt minden resist capen és van jó movement speed is. Ennek ellenére a 3.6k HP-val és nem igazán értem, hogy miért oneshotolnak a fehér mobok T1-T3 mapokon.
A ligamechanikát már jó ideje direkt nem csinálom, mert úgy még erősebbek és nincs kedvem erőltetni.A wildwood ascendancyt le kell majd cserélnem, mert a többi node ebben az ascendancyban nem működik jól ezzel a buildel. Szóval marad a charm socketes, extra inventorys ascendancy.
Most meg vagyok lőve, mert nem érzem a flowt a buildel és kicsit olyan érzésem van megint mintha Archnemesis erősségű ligát játszanánk. Szerintem megint túl van tolva minden, kérdés mennyire és milyen gyorsan vágják vissza.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Elementalist Eplosive Arrow-t kezdtem, az alapján amit ide is linkelt valaki ligakezdés előtt.
A szintezés eddig nagyon egyszerű volt, itt sárga mapoknál kezd necces lenni a dolog 4 linkkel és úgy, hogy nem vettem még geart.
Mondjuk lesz jó kis 6 link bow-m hamarosan, mert egy The Void kártya adott, de nincs elég dex-em hozzá egyelőre - se regret orbom átpakolni pontokat éppen. Eddig költöttem 2 essence-re 10 chaost a bow-ra, meg vettem egy +arrow quivert mellé 5c-ért, mert a bow kapott + arrowt és ha jól sejtem nem jó páros számút lőni.3500 lifeom van 82es szinten. Liga mechanikával leálltam, mert ahhoz gyenge a kari. Viszont azzal az erdős ascendancy-val megyek ami ad movement speedet és all rest, mert nincsenek gemek a sisak/cipőmben. Ez nagyon bejött eddig, aztán kíváncsi vagyok lesz-e valami hasznosabb magasabb szintre (biztos), mert nézegetve a többit egyik sem igazán tetszik.
Esett egy voidborn key, de szerintem megy még majd feljebb az ára úgyhogy egyelőre csak a stashben van.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Kinek hogy vált be, amivel kezdett?
-
la_cc
addikt
Melyik ligában változtatták meg, hogy unidentified cucc vendor általi eladásért TRANSMUTE shard jár és nem alter?
-
Péter86
csendes tag
Az a legjobb hogy 2800+ óra játékidővel nincs lvl 97 nél jobb karim (és az is 5 way volt) de valaki már kevesebb mint 24 órán belül eléri a lvl 100 at ehh
-
Siriusb
veterán
55 vagyok...
Ebben a korban már mit akarsz?Én sokkal lassabban haladok. Mondjuk most már gyorsabb, hogy másik skill gem-re váltottam 38 után.
Amúgy tényleg meg tudnak fogni, de ha nagyon kínlódós, én otthagyom.Én is hol elindítom a játékot, hol mással foglalkozom.
#39071 Plazmacucci
Vagy videóban vagy q&a-ban volt róla szó, de nem akarok hülyeséget mondani, jobb, ha utánanézel. -
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #39071 üzenetére
Fogalmam sincs, elvileg nem tünnek el, de nincs meg, hogy a gyakorlatban a hullák, hogy meg mint jelennek meg megint. Még nem kezdtem tökölődni a spectre-kkel. Ha van infód erről, szólj már.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
la_cc
addikt
55 vagyok, kb. az összes erdőt lenyomtam. Kijelenthető, hogy l ó f a s z t se dob, ellenben soha ilyen lassan nem haladtam és a boss-ok kifejezetten nehezek még a sentinel of radiance-szal is, illetve az empowered mob-oknál sem érzékelek extra loot-ot. Találkoztam olyan kék mob-bal, amit meg se tudtam ölni, mert akkora hp regen-je volt 3 színnel. Ezt így megint jól átgondolták a fejlesztők.
TLDR, a szokásos 2 hét, amire ebből lesz valami, amire megunom az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
-
félisten
Két vaal summon skeleton van eladó traden. Vajon valójában mennyit ér?
-
tibee77
őstag
Szeva.
Sajnos nalunk szerintem senki se jatszik deck-en, mindenki pc-s, talan elvetve van 1-2 konzolos igy nem sok infoval tudunk szolgalni ezt tekintve.A ligat meg igen, kezdd csak el, az a legjobb, standard ilyenkor halott.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
félisten
Einhar-nak saját portálja van
-
la_cc
addikt
Ahogy nézem az új spectre aurák, amiket az egyik erdős NPC-től vásárolhatóak, elég durvák:
Ghazzy videója róla: https://www.youtube.com/watch?v=O9urpDxJIks&t=
Datemine-olt lista: https://poedb.tw/us/Corpses
Azt nem értem, hogy ha meghal egy ilyen spectre, akkor hogy ídézed le megint? Ugye a hullákat nem tudod a desecrate-be tenni...
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
A steam deck irányítás teljesen elveszett :S
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
BoneDragon
veterán
Ziz ezt pótolta. Mi az isten ez???
https://x.com/zizaran/status/1733194931945001202?s=46&t=IpJODQg2Wu5_SyC3_7vG9Q -
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39061 üzenetére
Haggyámá!!!
Egyelőre minden jó, kopp-kopp. -
félisten
Azt írják totemek miatt is bezár a játék
-
DjDanee87
addikt
válasz Mad_Wolf #39058 üzenetére
Igen, elvileg javították a crash-t:
Path of Exile@pathofexile·5mA fix for the crashes has been deployed. You will need to restart your game client (or crash again) to get the fix. Thank you again for your patience.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Siriusb #39057 üzenetére
ha rányomsz jobbra fent a saját kis ikonodra, ott a dropok és jutalmak alatt szokott menni a csík és mutatja hány %-nál tartasz. na most semmit nem mutat.
update: ha bemegyek a dropok és jutalmakba ott viszont már mutatja. na megnyugodtamReméltem hogy csak act1 townban basz ki a játék, de nem, act2-be átjutva be sem jutok a városba
na jött valami peccs, hátha javít.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Most végre j ó a liga meg a játék is önmagához képest, erre technikai hibákkal tele.
-
la_cc
addikt
Az empowered Brutus kemény, mint a koporsó szeg.
-
Mad_Wolf
aktív tag
konstans 3000-es sor, a town hajigálja ki az embereket
mindegy, minden crashnál iszok... már boldog a vigyor az arcomon
van hogy akkor kibasz amikor még be se lépek. egy korty bor.na jó ez már nem vicces, 10 perce be se tudok lépni kb
ja és a twitch nem számolja az időt, hiába nézem már 8 óta... nektek igen?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #39050 üzenetére
és mi a mechanika? bemegyek ölök leginkább engem ölnek le még, azt ennyi?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
liga mechanika foss a unique-okat. quill rain pipa.
-
la_cc
addikt
Csökken a sor legalább.
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39047 üzenetére
800-900
-
félisten
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39043 üzenetére
Csaló!
-
DjDanee87
addikt
válasz Terrorista #39040 üzenetére
Eddig 3 crash Brutusig. Remélem hamar fixálják.
-
félisten
Játék kárpótolt egy wanderlust cipővel.
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Sosem poéztam még, sőt arpg-ket sem toltam még
Steam decken elkezdeném most, ez a frissítés van vmilyen kihatással a steam deckre? Optimalizáltak valamit?
Láttam most jött valami új frissítés vagy szezon vagy nemtomminekhívjátokeztitt.
Ez a legjobb becsatlakozásra, ugye?
ŐŐŐ amúgy értelmes kérdésem egyelőre nincs, csak azért préseltem magamból ki valamit, hogy megjelenjen a topik az "itt szóltam hozzá" részben és tudjam követni az eseményeket.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Siriusb
veterán
Wildwood-ban nagyon durvák a kék ellenfelek.
-
Terrorista
senior tag
Dec 08, 2023 11:20 AM (PST) - We're investigating reports of players crashing in town.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #39038 üzenetére
Na most tp alatt DX12-vel is crash-elt.
-
félisten
-
Siriusb
veterán
A chat-et olvasva nem csak a magyarokat érinti a probléma.
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #39035 üzenetére
Neked úgy nem laggol a game? Asszem emiatt álltam át eleve Vulcan-ra.
Vulcan-nal másodjára betöltött, de egyből bezárult a game.
DX12-vel elindult, próbáljátok ki ti is, ha crash-sel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Dx12-vel betöltött. Lehet, hogy véletlen.
-
félisten
Kerüljétek a town-t. Most megpróbálom vulcan helyett dx12-vel.
-
Mad_Wolf
aktív tag
engem is kidobott townba visszalépve mindegy, újabb 5 perc és bent vagyok. annyira azért nem gáz.
-
la_cc
addikt
13k Q itt is. WP előtt vagy után bezárult a game. Lvl 5-ig jutottam.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz Plazmacucci #39024 üzenetére
Nekem az első waypoint után. beálhattam megint a sorba.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
félisten
kurva játék egyből összeomlott ahogy beértem a townba
képtelen vagyok játszani, mindig befosik. megint egy nagy pacsi ggg-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Mindenkinek jó mulatást és sok jó cuccot!
-
la_cc
addikt
válasz brunnehilde #39021 üzenetére
Az előző rettenetes undormány szárnyacskához képest, tényleg jól néz ki.
-
félisten
-
DjDanee87
addikt
Awakened POe trade ablakát be akartam zárni egy ESCel, és ahelyett sikerült kiállnom 7800adik helyről....majd beállni újra a sorba 29800adiknak.
-
Mad_Wolf
aktív tag
25k mire észrevettem már túl késő volt... nembaj, kávé betölt, bor behűt, filterblade beizz.... anyádért nem lehet még loginolni oda... na mindegy, majd 8-ig csak megoldódik.
Énis SRS amúgy. RF lett volna de úgy látszik vége, majd Pohx persze kitalál valami megoldást.Ne felejtsétek elindítani a twitchet, 4 óra stream a pet-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Én még azt sem találtam ki, minek nevezzem el az új karit.
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39012 üzenetére
la_cc
Neked a jobb alsó sarokban az a cancel feliratú gomb mit csinál?[ Szerkesztve ]
-
félisten
9688
kapjátok be.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
la_cc
addikt
MEGY A SOR! 3200!
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39005 üzenetére
Gondoltam kipróbálom, bár én Steam-en használok linux miatt:
Mennyivel előtte indul a sorbanállás? Vagy pontban nyolckor lehet elkezdeni próbálkozni?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Download meghalt
-
dante3
addikt
válasz Plazmacucci #39002 üzenetére
Sokszor mire belogolok, addigra mások már act3-ban futkároznak..., ezen már nem rágódom
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39002 üzenetére
Majd uber lab-ból integetek.
Úgy látom egyedüliként fogom nyomni a caustic arrow-t. Azért majd a guardian srs-ről és a falling zombie-ról számoljatok be, kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
-
félisten
-
tibee77
őstag
Lol 8kor kezödik?Nem is tudom mikor kezdödött ilyen koran utoljara.Neztem en is guardian srs-t most tyty streamjen, 5linken vitte fos cuccokban t16ot.Igaz a single target nem volt valami jo de 5linktöl nem is lehet többet värni.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest