Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Én várok pár hetet, addigra olcsóság lesz és sima lesz lvling cuccokat gombokért venni.
-
válasz
BoneDragon #38398 üzenetére
Én dolgozok szombaton is. Lehet nem is baj ha megvárunk pár hotfixet.
-
BoneDragon
veterán
En inkabb aludtam, majd ma…
-
Na, stabil a játék? Faszák a szerverek? Kiforrott az új liga mechanika?
-
Rayner
őstag
glacier map visszakerül, úgyhogy expedition farm sima ügy
-
Rayner
őstag
Sanctum és a felújított mechanikák miatt egy LA deadeye lesz, ilyenem még úgyse volt, és most nem akarok bossozni az elején
-
Lokids
addikt
Előző ligát EA elementalistel toltam, úgyhogy most szerintem RF Inq lesz a választott. Az jó kis chilles build. Bár bossokat nem fogok vele nagyon vadászni.
-
forguet
senior tag
Poison srs necro
-
Pyroclast mine sabo vagy fire trap elementalist kezdetnek. De egy reverse knockback trauma heavy strike jugg is jó lenne kipróbálásra.
-
Pitymaszter
tag
Sziasztok!
Én már az előző ligában is szemeztem a most kiválasztott league starter build-el, de akkor frost blade trickstert indítottam (az is nagyon jó build volt!!!).
Most deadeye venom gyre fogok indítani. Néztem nagyon sok ajánlást, de ez fogott meg játékstílusilag a legjobban.
Remélem jobb lesz ez a liga mechanika mint az előző mert elég gagyi volt ez Crucible... (valószínűleg ezért is untam meg olyan hamar) -
wiggen123
senior tag
Ki mivel kezd?
Én Boneshatter Jugg-al szemezek. Annyi zavar, hogy Zizaran is kitette, biztos sokan kezdenek ezzel, de hátha a top playerek levetett cuccait meg lehet kaparintani olcsóbban -
-
Edge
veterán
válasz
Plazmacucci #38377 üzenetére
Tedd fel nyugodtan a kérdésed, nem kell ennyire rákészülni.
-
Patrick
addikt
Nekem DX12 bétában vajsima. 144 fix, a sahdow + GI-vel 110-120 körül ugrál. Az nagyon leveszi. Szóval az defaulton van, többi max.
A DX11-el 100-144 között van, de vannak tüskék, röccen is. Vulkán jobb, ott fix 144, minimális röccenésekkel. DX12 béta nálam bejött.
5800X3D+6800Poe2-re kíváncsi leszek, hogy fogja vinni.
-
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci #38375 üzenetére
Nekem is szarabb, de szerintem majd a liga patchel jön még hotfix
-
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci #38373 üzenetére
kell állítani a grafon, mert volt valami nagy patch amivel bekerült pár új elem és akadhat
-
Nektek a patchek után mennyire fut szarul a játék? Nekem eléggé.
-
San398
őstag
Ha már liga indítás. Tudtok egy budget Aura build-et linkelni? Amiket láttam azok end game cuccokban járkáltak.
-
forguet
senior tag
válasz
dante3 #38370 üzenetére
Köszi, leszedve.
Ki mennyire van rácuppanva az új ligára?
Én nagyon!
Végre 10 év (és 2 gyerek) után ismét magamnak is összeraktam egy új gépet úh végre nem állóképeket fogok nézni egy nagyobb anyázásnál.
Marha régen volt SRS buildem, most a közkedvelt poison srs necroval szemezek mint ligaindító. -
dante3
addikt
Frissült a pob, ha esetleg érdekelne valakit.
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #38368 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mit mondanak.
Mondjuk néggyel nem jársz messze, én kettőt hagytam ki most. Talán ez behúz jövő héten...
-
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #38366 üzenetére
Hagyjál ki minden 2. ligát teljesen és lesz újdonság. A szokásos Poe módszer.
-
válasz
BoneDragon #38365 üzenetére
Nem értem ezt az érvelést, arra volt energia, hogy az összes ruthless ascendancy classt szétbarmolják.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #38364 üzenetére
~12 ember dolgozik a ligakon, mindenki más poe2-re lett csoportosítva. Nem kell sokat várni ezektől, ráadásul volt elég "balance" patch az utóbbi időben... Nem ettől lesz sikeres egy liga, hanem a mechanikatol.
-
Patch notes között szinte csak ruthless változásokat látok. Nem tudom hányadik liga lesz ahol nincs balance change. Értem én, hogy poe2 a fókusz, csak nem kéne hazudozni, hogy side projekt meg stb.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #38361 üzenetére
VERY BIG
-
Poe2-nek saját topikja lesz/van?
-
Nem akarják véletlenül a poe kettőt crossplatformra gyártani?
-
DjDanee87
addikt
Sziasztok
Liga kezdés után nem sokkal szüneteltetnem kellett a PoE-t, de nemrég visszatértem és nekiálltam a challengeknek elég rendesen. Úgy nézem 38 nemsokára megvan, és ami maradna az a két utolsó challenge: 4 uber boss és a gear grinding goals.
Egyelőre csak elméleti kérdésem lenne. Első alkalom miután a challengeket átvariálták, hogy ilyen közel kerülök a végéhez. Ha lesz egy jó nap amikor Argus jó helyen van a labban akkor az uccsó challenge is pipálható lenne és maradna az uber boss-os. A kérdésem az, hogy ha megvannak a megfelelő fragmentek/atlas passzív kirakva akkor elvileg az sem lenne gáz, ha találok valakit akinek van uber boss killer buildje, nem? Én magam sosem próbáltam uber bosst, a simákkal is meggyűlik a bajom, egy közepesen gearelt lvl97 RF Jugg karakterem van.
[]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Vinsanity87/characters/BlindLeagueStart
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rayner #38354 üzenetére
nekem a melóhoz külön gép van, úgy hogy nekem kell mindig váltogatni a monitoron, hogy mit akarok látni. Nyilván nem a munkát
Télen viszont, előreláthatólag megkapom a feleségem monitorát legalábbis ideiglenesen, addigra valamit ki kell találnom hely ügyileg, de ez még a jövő zenéje -
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint #38353 üzenetére
nekem tökéletes, van hogy 3 részre osztom, van amikor csak 2 de van hogy fullba tolom)
de tök egyszerű mert a w11ben csak megfogom az ablakot és rendezi magától ahogy akarom. poe alatt meg úgy van hogy bal oldalt a meló középen ablakba a játék jobb oldalt meg trade van bármi, egy amd rx580am volt de az nem volt elég erős ehhet, most rtx3060 és szuperül bírja -
TrollBalint
addikt
De használtam már 2 monitort, mondhatni az összes eddig munkahelyemen. Most itthon is kvázi két monitort használok (az egyik az a laptopé) de igazából ami itthon van az egy 32"-es monitor, az elég nekem munkához. Viszont azért ne kelljen már falat bontanom, hogy elférjen a céges gép, a nyomtató, meg két monitor... Egy játékban sem hiányzott még igazán a 2 monitor.
Rayner: Nekem egyszer azt mondták, hogy egy nagy monitor jobb munkára, mint 2 kisebb. De nem tudom mennyire volt igaza az illetőnek, Ő váltig állította, hogy ezt valami kutatás mutatta ki.
-
Rayner
őstag
válasz
0karmacoma0 #38350 üzenetére
A crafting bench elhagyása inkább a casualosabb réteg felé tolás (egy új játékosnak inkább teher mint lehetőség), biztosan lesz alternatíva, de gondolom az 500 féle currencyből 200 fog maradni. (nyilván ahogy fog a játék fejlődni úgy lesz újabb 500 currency
szóval nem félek attól , hogy nem lesz gear. inkább másképp fog működni mint eddig. a skillek és a skill mechanika már alapjaiban más. és fogunk még kapni újabb infókat az elkövetkezendő évben.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Rayner #38327 üzenetére
Amúgy ja. Biztosan a kimondottan szépen sikerült skilleket mutogatták, de a varázsló összes cold skillje brutálisan nézett ki, ahogy a shatter effekt és a Sunder is. A Goblinos sziget sárgás töredezett felszínéhez még csak hasonlóan szépet se láttam arpg-ben. Szoktunk néha D4-ezni egy régi haverral, aki anno a Diablo 3-al belerángatott az arpg-k világába, és neki pont az a legnagyobb baja, hogy baromi csúnyák(És ineffektívek) a varázsló skillek. Meg kell hagyni a környezet design D4-ben is gyönyörű, és néha nagyon szépen játszanak a fényekkel, de az amit itt mutatott GGG az egy másik szint.
Nekem a crafting bench eltűnése az egyetlen fájdalmam a hétvégéből. A basic szintű craftolás tökéletes helyen volt POE1-ben. Essence és a bench megoldotta, hogy biztosan ne keljen a sárga mapokig trade-el szarakodni. Rettentő dühítő lesz a megmaradt low tier currencyvel gamlingelni valami random resistért. De ez kb semmi. Teljesen optimista vagyok.
-
la_cc
addikt
válasz
TrollBalint #38346 üzenetére
Azért nem érezted még hiányát, mert sosem használtad. Utána nem akarnál 2-nél kevesebbet, hidd el.
Kell rendes asztal is, 2023-at írunk, ha már gamelünk, gameljünk rendesen.
-
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint #38346 üzenetére
ezért van nekem ilyen
[link] (igaz nekem munka miatt kellé és többszörösen kitermelte már az árát
-
Win-T
őstag
Nekem van két monitor, mégis alttabolok inkább, semmivel nem vagyok előrébb ha másik képernyőn keresgélek.
Egyébként én nagyon szívesen tolnám a D4-et is, PoE-t is, meg PoE2-őt is majd, de basszus ennyi idő a világon nincs. És akkor a másik időrabló szerelmemet a szimulátorozást még nem is említettem, ahhoz sem lehet csak úgy leülni fél órát. Az lesz nálam a győztes amelyik kazuárbarátabb lesz. -
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci #38344 üzenetére
Biztos egymáson röhögnek, hogy IDDQD benyomva és mégis meghal
-
Miért örülnek a devek annak, ha a bossfightok nem sikerülnek elsőre? És mindig előről kell kezdeni..
-
Rayner
őstag
válasz
TrollBalint #38340 üzenetére
Azért ma már nem akkora kihívás 2 monitor
-
válasz
TrollBalint #38340 üzenetére
10e forint egy használt irodai monitor.
-
la_cc
addikt
válasz
TrollBalint #38338 üzenetére
Kilépni? Alt+tab vagy 2 monitor?
-
-
-
la_cc
addikt
válasz
Rayner #38330 üzenetére
Az előző előtti "mosdató" campfire-t 5 percig bírtam nézni, ahogy a fő dev arc próbálta megmagyarázni a védehetetlen a 6000 szavas széthype-olt nagypeccset, amiben majdnem csak nerf volt és tulajdonképpen a játékosok szájába lett szarva... Annyira nehéz elhinnem, hogy nem volt egyetlen egy felelős személy az egész bandában, aki feltette volna a nagy kérdést: "Srácok, biztos, hogy jó ötlet ezt így meglépni...?"
Poe-re visszatérve, szerintem ez a "2/3" inkább ilyen kifogás keresés, minek tartják meg a Poe 1-et, ha közben meg elhal a game a szar content miatt?
Az egész trade egy rák igazából Poe-ben. Mennyivel lesz neked jobb, ha az AH-s árakat "price fix-elnék" vagy a bot-ok levadásszák a cuccokat előled? Megsúgom, semmivel.
A trade oldalon nem ugyanaz böngészni mint a Wow AH-ban? Mindenféle elbaszott addon nélkül nagyon jól paraméterezhető és használható.
-
TrollBalint
addikt
Számomra érdekes, hogy a WoW-ban az AH tök jól működik, ahogy Te is írod, kb. egy játék a játékban
Ehhez képest a D3-ban meghalt. PoE be se akarja vezetni... D4-ben igazából lehet trade-elni, de ugye drop-ból nagyjából csak neked való cuccok esnek ki, nem lehet az, hogy kiesik valami über cucc a másik kaszthoz, amit amúgy ki se akarsz próbálni és azt eladod, vagy elcseréled Healt Potion-re...
-
Argh!
aktív tag
Ha van trade a játékba nincs azzal baj, akinek nem kell annak ott az SSF. De ez ami POEban van kb gusztustalan kategória.
Remélem raknak AHt a 2-be. Sok esélye nincs, de a remény hal meg utoljára-
WOWban is a kedvencem az AH volt, órákig tudtam böngészni.
-
Rayner
őstag
Poe liga elmondták azért ilyen gyér mert 2/3-a a csapatnak már poe2n dolgozik.
Kár szépíteni a látottak alapján és a fejlesztési időt és pénzt ami rendelkezésükre állt, valljuk be nem optimálisan használta ki a D4 fejlesztő csapat (és finoman fogalmaztam) Vissza kellett volna tartani még 1 évet, nem lett volna nagy hiszti.. bevallani hogy üres és még tesznek bele dolgokat... egyébként meg lehet kellett nekik a nagy pofon a közösségtől, mert 1.1.1. már jóval barátibb patch lesz és látszik hogy ezzel dolgoznak nem csak a wc-s néni odaver a lapáttal. csak hát liga közben ekkora patchek nem szoktak jönni. mindegy majd beletanulnak és 1 év múlva már jó lesz, épp ezért D4 nem kap tőlem battlepassra támogatást... inkább poeba veszek egy supportert hogy haladjanak -
la_cc
addikt
válasz
Rayner #38327 üzenetére
Nyugtával dicsérd a napot, elég, ha az előző 2 ligát nézed, amik szvsz fail volt. A D4-et meg ne temesd, 1 év és jó lesz az.
Ha kicsit diósabb lesz a Poe 2 én már nagyon örülni fogok neki, a mostani Poe már nagyon túlbonyolított, a craft rendszer 3/4-t fixen kidobnám fix-en a trade-del együtt.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #38326 üzenetére
Játékmenet hasonló zoomzoom lesz, ezt mondta egyik dev.
-
Rayner
őstag
Amúgy nagyon odaver a játék... tényleg van benne minden aminek 2023-24ben benne kell lennie... D4 mellette mehet vissza alfába. Lehet mondani hogy D4 más játék... nem, az is egy ARPG buildezős kaszabolós csak másképp tálalva tehát összehasonlítási alap... én nagyon várom, és azt is hogy D4 et rendbe tegyék...
-
-
Rayner
őstag
válasz
Plazmacucci #38322 üzenetére
Igen, a 2-t sokkal nagyobb játékosbázisnak szánják kb nekem is ez jött le. Az hogy mint nem láttál nem azt jelenti, hogy mi nincs benne, nagyon sokat szerintem szándékosan nem mutattak. (többször látni, hogy nagyon vigyáztak bizonyos tab-ok menük-et véletlenül se nyissanak meg. )
az hogy különálló lesz már kb bejelentés óta hangoztatom, már az engine maga ami nem engedi hogy egyszerre fusson. egyszerűen képtelenség...
nagyon sok Diablo kacsintás volt benne (kedvencem amikor Brevik beszambázott blizzardos pólóbakonkrétan felnyerítettem...) (ugye 2016ban igazolt hozzájuk "tanácsadóként" igaz nem verte nagy dobra )
-
Callisto
őstag
08.18-án kezdődik az új liga. Érdemes lehet várni addig kezdéssel, hogy ligával kezd a játékot hacsak nem bánod az újrakezdést ha ligát akarsz játszani (amit érdemes). Addig is maximum ismerkedsz a játékkal, ha előtte elkezded. Szezonok elején pedig a chat és a trade is felpörög ami új játékosoknak főleg jó lehet ha viszonylag gyorsan akarna választ egy egyszerű kérdésre. A traddel vigyázni kell, mert vannak azért, akik a tapsztalanokat le akarják húzni. Mielőtt venni vagy eladni akarsz valamit jobb ha tájékozódsz hivatalos trade oldalon, hogy kb. mi mennyit ér. Vannak overlay toolok is tradelésre, ha netán tradelni akasz de szerintem ezzel várj az endgamig (mapozás). Addigra (ha még játszol
tudni fogod valóban neked való-e a játék és akkor ráér venni stash tab-okat (currency, fragment, map) és ezzel is megvárni az első leárazást ami kb. 1-2 héttel ligakezdet után szokott lenni.
Jelenleg a Crucible liga fut. Be lehet jelölni, hogy hardcore (egy élete van a karakternek), illetve SSF (solo self found vagyis nem játszhatsz groupban és nem kereskedhetsz) karakter legyen-e. Van még a ruthless amit nagyon nem ajánlok. Tapasztalt és végtelen idővel rendelkezőknek való, akik még mazohisták is. Kevesebb drop, hiányzó skillek stb. Ha érdekel mi is ez olvass utána. -
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #38322 üzenetére
Én nem néztem se videót, se összefoglalót még, de amiket leírtál, pontosan passzolnak a Diablo-ra is
-
Most, hogy megnéztem az összes poe2 előadást, rájöttem, hogy ez egy ruthless módja lesz a poe1 ruthless módjának. Nincs crafting bench, nincs alteration orb, nincs scouring, nincs quicksilver flask, de van gold, white mobok nem töltik a flaskákat, de van kút. Még jó, hogy egy különálló játék lesz.
-
Shaza
senior tag
Hello!
A játék elején milyen ligákat lehet kiválasztani?Pontosan mit jelentenek és miket lehet beixelni alul?
Köszi!
-
Ellia
addikt
válasz
Plazmacucci #38307 üzenetére
Tudom, volt RF-es karakterem, de akkor is fájó, hogy nincs lehetőség skipre...
-
la_cc
addikt
Értem, köszi mindkettőtöknek.
-
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #38314 üzenetére
Új droppok is vannak esetleg?
-
BoneDragon
veterán
Megint van stream, bár nem követtem ma miről lesz szó.
-
.LnB
titán
Eszméletlenül néz ki a gameplay. Egyedül az UI/GUI ami nem tetszik. És még egy év a beta-ig...
Az rengeteg.
Arról van esetleg hír, hogy konzolra mennyire tervezik? Mert sajnos a PoE elég nehézkes trade nélkül konzolon. És kevesen is játsszák. Jó lenne valami közös trade a PC-sekkel. Bár úgy tudom, hogy ilyet nem terveznek.
-
San398
őstag
A lenti szerint a szárnyat már meg kellett volna kapnod 1 óra nézés után. A portal-t összesen 4 óra nézés után kapod meg, ezt még ma és holnap be tudod pótolni.
To receive the Raven Demon Wings, you will need to watch any channel streaming ExileCon for at least one hour between Jul 29, 2023 12:00 AM (GMT+2) and Jul 29, 2023 1:30 AM (GMT+2). (this is displayed in your local time)
To receive the Heartseeker Portal you will need to accumulate four hours watch time on any ExileCon stream over the weekend, ending at Jul 30, 2023 7:00 AM (GMT+2) (this is displayed in your local time) -
Win-T
őstag
Hát basszus engem is az pattintott le már a most futó ligáról is, hogy végig kellett volna menni a 10 fejezeten, de A3-ban egyszerűen hagytam is a fenébe az egészet. Elengedhetnék már ezt igazán.
Más: Mi a túrót kell most nézni Twitchen, hogy meglegyen a portal? Tegnap este ment a stream éjféltől hajnal kettőig, 42% ment a szárnyba aztán kiírta, hogy már nem elérhető. A portalt most délelőtt sikerült elvinni 77%-ig, de azóta nem megy tovább akármit is nézek.
-
savior
őstag
1 év múlva zárt béta? Ezért kár volt felcsigázni az érdeklődést.
Látom én, hogy jó lesz, de 1 évig akkor el is felejtem az egészet. -
-
Ellia
addikt
válasz
Plazmacucci #38302 üzenetére
Hát nem tudom, valahogy van egy MOBA érzete az egésznek, azokat meg nem szeretem, na meg, ha belegondolok, hogy a storyn újra végig kellene menni, már a hátamon áll a szőr.
Szerintem nekem ez kimarad.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Első liga ami az elmúlt ~1 évben felkeltette az érdeklődésemet.
-
válasz
0karmacoma0 #38303 üzenetére
Azért nem bízták a véletlenre, visszahozták a sanctumot. Sajnos
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Elég erős micromanagement van benne, ami egy poe ligában mindig kérdéses. A téma izgalmas, a rewardok jónak tűnnek, minden azon múlik mennyi currency esik, mert ha jobban megéri trade-elgetni a cuccokért, akkor az ilyen mélységű készülődést igénylő ligák gyakran kifulladnak. Egy darabig biztosan fun lesz, az új Atlas tree cuccok miatt el lehet lenni vele pár hétig, maga a content meg majd kiderül mennyire lesz sikeres a.
-
Chieftain lesz az új meta. Na és mi a véleményetek az augusztusi ligáról?
-
válasz
BoneDragon #38300 üzenetére
Azt mondták a gold trade-re nem használható. Szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest