Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0Li
senior tag
válasz brunnehilde #37437 üzenetére
Meguntam, ahogy a buildeket is. Már vagy a 8-9. buildem van a ligában.
Jelenleg Tornado Shot+Original Sin-el játszok. Ennyi dps-em még egyik karakterrel se volt, de gyanús, hogy ezt is hamar megunom. Sajnos POB nem tud mit kezdeni az egész összeállítással, így nehéz megmondani mennyi az annyi, de uberek csak pár hit erejéig élnekEgyébként a legjövedelmezőbbnek számomra pont a folyamatos buildelés viszonyult. Átlagban 1,5x annyiért mennek el a dolgok mire megunom, mint amikor megvettem.
[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
válasz brunnehilde #37435 üzenetére
Én winged scarab farm-ot toltam egy ideig.
maponként:
1-4db 30c-s map esett a bossból
3-4db 20c-s winged scarab
2000-4000 lifeforce (ez ugye a map önköltségére elég)
+egyéb bubblegum currency-k.Óránként olyan 5-10 div-et lehetett vele összekaparni.
Elkezdeni olyan 60 div volt a winged scarabos compass, amit utána el adtam kb ugyanannyiért. Jelenleg nem tudom mennyire jövedelmező. -
0Li
senior tag
válasz Plazmacucci #37069 üzenetére
Spark+Support-al indulunk.
Egész jó kis support buildet raktam össze a partneremnek pár chaos budgetből. Igazából csak talentpont kell neki semmi más.A sparkos tooltip DPS nem mérvadó csak az arányok: nélküle [kép] és vele [kép] . Nem egy összerakott kari, csak ráaggattam amit hirtelen találtam
[ Szerkesztve ]
-
-
0Li
senior tag
Valaki tud zeromod sc privát ligáról hazai játékosokkal?
Szívesen csatlakoznék. SSF néha nagyon magányos -
0Li
senior tag
válasz lajos001 #7072 üzenetére
Én is sokáig gyűlöltem lab-ot, egyszer mégis elhatároztam megyek pár kört.(überlab) Végül annyira megtetszett egy-két 5kulcsos kör után hogy napokig csak azt farmoltam. Pontosan nem emlékeszem az income-ra, de első nap 30ex volt, második nap 25ex, pár nappal később 100ex-en stagnáltam pár flip után. Új ligában valószínüleg megint ezt fogom (SC)
-
0Li
senior tag
Jól indul a nap. Megevett 4ex-nyi fusingot a chestem, aztán elfaileltem uber atzirit
-
0Li
senior tag
válasz rumkola #5688 üzenetére
Az "all-mod weekend" az ilyen. Évek óta játszom, de amilyen karaktert most szintezek azzal inkább várok hétfőig Túl sok ez neki. Standardot, majd késöbb 4 honapos ligát ajánlom. Ha meg mindenképpen itt akarsz játszani akkor egy olyan buildet aminek ez a sok mod nem probléma.
-
0Li
senior tag
Awakening reduced mana nerf
[Link] -
0Li
senior tag
válasz kristof123 #5416 üzenetére
Neverlucky!
-
0Li
senior tag
-
0Li
senior tag
Én azon agyalok mivel fogok nekiszaladni 2.0-nak De addig még van sok idő.
-
0Li
senior tag
válasz kristof123 #4692 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
Na meglett a 8/8.
SC: Crit Arc
HC: Ele Crit Spectral ThrowElég glasscannon-ra sikerült a hc-s karim, bár ez is volt a cél.
-
0Li
senior tag
válasz kristof123 #4563 üzenetére
Kiteszteled aztán csinálsz valami mást majd 4hónaposon, mert 1.4 biztos hoz majd sok változtatást
-
0Li
senior tag
Ha csak spórolni szeretnél pár pontot akkor: [link]
-
0Li
senior tag
Segítek szívesen de van egy rakás ugynevett "OP" build amihez semmilyen spec unique nem kell. Arra kell csak figyelni hogy legyen mindig elég HP, resistek pedig cap-en. Esetedben valamelyik a kettő közöl nem stimmelhet
Stashedröl meg csinálj egy shopot és megnézzük mid van. Procurement-el pár kattintás. Vagy ha nem megy privátba meg is adhatod az accountod aztán összerakunk valamit.[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
válasz balu999 #4285 üzenetére
Gondolom partyban voltatok. Ez azért lehetséges mert már mind2-en a városban voltatok mikor beinveltétek egymást csak külön instance-ban. Ilyenkor azt tudjátok csinálni, hogy az egyik el- majd visszaportál a városba, vagy csak egyszerüen kimegy- visszajön a városbol. Ez minden területen megtörténhet nem csak a városban, de ha már megvan a party amikor zónát váltottok akkor mindig fogjátok látni egymást.
Bocsánat ha nem voltam érthető elég korán van.
-
0Li
senior tag
válasz kristof123 #4192 üzenetére
Azt elég olcsón adtad.
-
0Li
senior tag
válasz Plazmacucci #4135 üzenetére
Aham. Eldritch Battery
-
0Li
senior tag
válasz Plazmacucci #4133 üzenetére
Érdekes. Mi ez SRS? (bár az nem lehet nincs skill duration). Sima summonert meg nem sokat láttam EB nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
válasz Plazmacucci #4130 üzenetére
Akkor add meg valakinek az accountod, vagy ha "webes" elérésed van poe oldalon is meg tudod nézni a passive fádat.
Ha gondolod megcsinálom neked, nem fáradtság.Mellesleg elnyomkodtam egy pár vaal-t meg az összes ex-et de semmi über
A best ez lett [link] -
0Li
senior tag
válasz Plazmacucci #4128 üzenetére
Lépj be és screenshotold le
-
0Li
senior tag
Nekem elég gyérnek tünik. Állitolag jön még egy részletesebb.
-
0Li
senior tag
Nekem ezek az új melee counter attackok leírás alapján egyáltalán nem tünnek erősnek. Kiváncsiam várom előben hogy fognak muzsikálni.
-
0Li
senior tag
wow
-
0Li
senior tag
Yolo vaal a 6L-eken amik rampageböl megmaradtak
-
0Li
senior tag
válasz Amonthor #3572 üzenetére
Nem nálad van hiba. Szerver oldali a desync. Eddig valószínüleg nem cyclone-oztál azért nem vetted észre. Annál a spellnél fordul elő legtöbbet flicker után.
Aurákhoz csak a reduced mana-t használd. Herald-okhoz szoktak még prolifet használni.
A faster projectiles csak "projectile" dmgre hat. Dual Strike-ra nincs hatással. -
0Li
senior tag
válasz Plazmacucci #3228 üzenetére
Kereken 7 jewellerért
-
0Li
senior tag
Kezdődhet a móka?
[link] -
0Li
senior tag
Rampaaagee!!!44
[link][ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
válasz kristof123 #2960 üzenetére
Megismertelek a gyűrűről zEEbra itt
-
0Li
senior tag
Bevásárolva, 2 napra lemondva minden, kezdődhet az új liga
Shockwavel kezdek, később jöhet majd valami drágább. Ti? -
0Li
senior tag
Remélem shockwave totemet nem nerfelik kezdésig mert már megy a sírás mindenhol
-
0Li
senior tag
Én is ránéztem ma(ez még tegnap nekem) garenara. 2db 40es kari lett a vége
[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
Azt hiszem erre a ligára visszatérek
[reszkess] (zeebra)[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
Ha kicsit körbenézel garena poe shop-ban látod miért olyan "olcsó" 2500 pont.
-
0Li
senior tag
move
portal gem
vulnerabityLightning warp - Reduce duration - faster casting
desecrate - increased duration
flesh offering - increased duration
incinerate - culling strike - increased rarityaura
reduce mana - vitality - discipline - purity of elements - clarity - arctic armor -
0Li
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
0Li
senior tag
Ez a játék nagyon gonosz.
Olyan drop van így a vége felé ...szóhoz sem jutok. Még 6L is esett tegnap. Yolo exalt meg hybrid physicalt adott -> top8 bow domiba
Már csak egy mirrornak kellene esnie. -
0Li
senior tag
válasz Plazmacucci #1395 üzenetére
1-2c max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest