-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
válasz forguet #37395 üzenetére
A scepterrel mázlim volt azt magam le tudtam craftolni, így csak 2 div volt ( a craft maga). Persze lehetne kicsit még jobb. Plusz aegis volt még 3.5 div. A helm volt 100c. De az egyelőre csak a 6L-t adja, hiányzik belőle a lab enchant és a 30% ele dmg.
Meg pár gemre beadta a lvl21-et. Az mázli volt.
Most az awakened gemek fognak jönni. Meg a skitterbotot valahogy bele kell paszíroznom a builbe.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
gergo5991
őstag
válasz Plazmacucci #37396 üzenetére
köszi.. azért valami ingame tooltip lehetne hogy pld 2 unique kardot tudok craftolni egy bowból, meg hogy mi kell hozzá esetleg és akkor a kijelző szélén valami jelezhetné hogy mit kell még gyűjtenem, ez a játék minnél tovább annál jobban felb.. semmi addon, kiegészitők mit hogyan merre, vakon megy az ember a f.szerdőben.. aztán a játék 90% abból áll hogy wikizzem ki a dolgokat, mikor még egy nyomorult wiki is alig van a játékhoz, le van irva az itemre ugyan az mint ingame ha ráviszem az egeret és semmi más, mi dobja, hol dobja, honnan szerezhetem be, mihez jó, hol kinél tudom felhasználni stb stb.. mint valami nagyon szar béta játék.. ahogy nézem és 10+ éves a game..
random válaszottam egy karaktert is rangert 2015be mondom folytatom erre kiderül a legnehezebb és legdrágább ennek egy buildet össze rakni, ha elb.om a passive skill treet akkor meg csinaljak egy uj karaktert? eléggé ősemberi.. szerintem adok még 1-2 napot ennek a játéknak aztán uninstall..azt hittem random választok valamit és játszok egy jót mint wowban, de ez nagyon nem az a játék..köszi mindenkinek a helpet amúgy..
[ Szerkesztve ]
-
forguet
senior tag
válasz Lokids #37392 üzenetére
Igen, én is most tolom először annak ellenére, hogy többször is szemeztem vele.
Szeretem az egyszerű buildeket, ennél egyszerűbb pedig nincs...mész, halnak.
Talán 25c lehet a legdrágább cuccom, de simán viszi a t15-16-os mapokat.
Most mondjuk rá kell majd tolnom pár divet a +fire skill gemes sceptre-re és egy jó páncélra.
Kérdés: Pohx buildjében lv96+ azt javasolja hogy a fire trap menjen a 6 linkbe, és az RF 4+1 item linkbe...ezt csinálja így itt valaki? Megéri?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Har_melin
addikt
válasz gergo5991 #37373 üzenetére
- a játék nem p2w, mert amit pénzért megvehetsz, az semmit sem ad a sikerhez. Még a kereskedést szolgáló tab(ok) tartozhatnának leginkább ide, de mivel számtalan SSF build fut minden ligában, tehát azok sem létszükségletek. Az más kérdés, hogy SSF-hez ismerni kell a játékot, mit és hogyan tudsz magadnak megszerezni, craftolni és ez persze időnként monoton farmolást is jelent.
- ahogy már sokan írták előttem: vaktában kiválasztott builddel kezdőként nagyon könnyű szívni. Próbálj másik buildet, akár az itt javasolt Righteous Fire-t vagy cold dot-ot, akár mást, amit ligakezdőnek ajánlottak ehhez a ligához.
- a bányában ahogy haladsz lefelé folyamatosan csökken a bánya monsztái és degenje elleni resisted. Azt a megszerzett azurittal tudod a szinthez növelni.
- chaos orbot folyamatosan csinálhatsz magadnak receptből. ilvl60-75 között eső cuccokból kell egy full szet (páncél-sisak-kesztyű-csizma-öv, 2 gyűrű, amulet és 2x1H vagy egy 2H fegyver), bármelyik kereskedőnél becserélhető chaosra. Beazonosított cuccokért 1c, azonosítatlan full szettért 2c. Ha már magasabb szintű mapokat futsz, akkor elég, ha a szett egyetlen darabja ilvl75 alatti, akkor is chaost kapsz érte. (különben regalt)
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Lokids
addikt
válasz brunnehilde #37391 üzenetére
Igen, megvettem, és érezhető az amikor low-hp-ra üt valami amit nem is látok, de az ES meg maxra tölt. Életmentő.
El se hiszem, hogy egész eddig nem is próbáltam az RF buildet. Bár mostmár kíváncsi vagyok a jugg-ra, mert elvileg az még táposabb. De új karit m,ár tuti nem fogok szintezni. Majd köv ligában.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Lokids #37388 üzenetére
Az RF buildnek nagyon sok armourja van. Max blockal + armourral az aegis visszatölti az ES-t. Ez az, amiért elsősorban használják, nem a +5% max cold resi (de persze az se elhagyagolható, ha 85-90% resiket akarsz kihozni). "Recover Energy Shield equal to 2% of Armour when you Block". Egyébként meg ebben a ligában nagyon megéri, ötödébe kerül, mint arch alatt.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Lokids
addikt
Azt megtudja valaki mondani, hogy RF buildben miért jó az Aegis Aurora pajzs?
Ok, hogy ad +5 max cold rest, de pl a phoenix pajzs ugyanezt tudja, csak max fire-t ad. és 1c áron. Mivel tud többet az a pajzs ami miatt megéri felárat?
Továbbá curse on hit-et fel lehet tenni az enemyre RF builddel? Shield charge felteszi?[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
nagyon sok jewelt megváltoztattak vagy kivettek lehet az is ilyen lett
-
Argh!
aktív tag
Miért van az most hogy a Brute Force Solution Cobalt Jewel-en egyiken sincs implicit traden? És az összes corrupt.
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #37383 üzenetére
+ zizaran cold dot trickster, olcsó cuccokban is haladós.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
-
Argh!
aktív tag
válasz gergo5991 #37377 üzenetére
Olyan buildot választottál ami nem müködik olcso itemekkel. Ráadásul nem is kezdő barát a build, nem csoda ha összecsuknak. En nem diablo, POE sokkal összetettebb, diablo az arcade játék POEhoz képest.
Tooltip DPS kijelzést meg nyugodtan felejtsd el.
Van egy rakás BUDGET build kezdésre ami használható is.
-
Lokids
addikt
válasz gergo5991 #37375 üzenetére
Ő... Ez minden csak nem ligakezdő. Ahhoz, hogy erős legyen kell sok-sok div.
Hasonló miatt hagytam abba a saját deadeye-.m fejlesztését.
Bár én először Lightning arrowval toltam, mert azzal könnyebb a low tier mapokon.
De a fejlődés és sebzés nagyon sok divet emésztene fel.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Win-T
senior tag
válasz gergo5991 #37375 üzenetére
Nem, a te konkrét karaktered kellene. Path of Exile főoldalon lépj be a profilodba és a bal felső sarokban kattints a profilod nevére, onnan a character tabot kellene linkelni... csak ne legyen privátra állítva, hogy lássa más is. Valami ilyesmit kéne látni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
csak nekem szurja a szemem, hogy azokkal a cucokkal amiket szintezés alatt szerzek, kb lehetetlen 1 bosst is lecsapni? csak a marketból tudok cuccokat venni, azt is 1 nap ha szerzek 1 chaos orbot, akkor átlagba 1 hónap 1-1 item.. mivel gyenge vagyok sokat halok, már kb 20 óra elment 1 lvl upra 86-ról 87re-... és hogy akkor nem p2w a game.. no market no chance
a másik dolog az az átláthatóság, vagy az ingame számláló rendszer, ha felveszek egy olyan gemet, ami 3 töltényt lő ki 1 helyett, máris 3 al ossza a dps-t az a spellen, akkor is ha csak 1 vonalba lövi, kvázi nem kéne hogy változzon..körbe körbe megyek a mappokat bossok nélkül most xp-t farmolni, ezen kivül más content is van a játékban???
lvl 87 esen se birom a lvl 69es rogue contractocat lenyomni annyira erősek.. akkor miért lvl 69-re ajálnja?
a másik a sulphuros mine.. még 20as szinten lévő lvl 58 asokkal is alig birok..
pedig 100k dps és 4k hp megvan, resi meg mindenbol 75%.. rámugranak és ennyi voltkezd olyan érzésem lenni hogy ez egy elég elbaszott egy játék.. kb mint a diablo telefonra.. se füle se farka, microtransaction a lényeg aztán körbe körbe nyomjad a térképen a mobokat..
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz TrollBalint #37364 üzenetére
Ahhoz találni kellett volna cuccokat. Közben az RF inq pár nap alatt sokkal többet ért el...
Ki akarom rakni a tornado shot deadeyet. De ahhoz kell vagy 50 div.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Argh!
aktív tag
Ha Large Cluster Jewel-t keresek és mindegy mi van rajta csak az a lényeg hogy 3 nagy passive node legyen rajta azt hogy lehet beállitani a trade oldalon? Mert sehogy nem jöttem rá
-
TrollBalint
addikt
válasz Lokids #37354 üzenetére
Hát azért lenne még mit kitenni Pedig nem vagyok egy nagy ranger szakértő, meg nem is néztem rendesen, de én kiraknék valami evasion mastery-t (mondjuk a Revenge of the Hunted-nél), valamint a Fleetfoot is megérősnek tűnik. Plusz úgy látom , hogy 3 pontot is statokra adtál (két intelligence, meg egy strength) ezeket inkább cuccokból kellene pótolni, és max 1-et kitenni. Én szoktam olyat is, hogy inkább nem húzom fel 20-asra a gemet, de azt a pontot megspórolom és valami hasznosabbra rakom Ha lesz még időm esetleg jobban ránézek, ha gondolod, bár lightning arrow-t sose használtam.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Edge
veterán
free mistery box karira, csak épp nem lehet claim-olni
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
wiggen123
senior tag
válasz m.lala #37357 üzenetére
Upgradeld utolsó előttiig essenceket, azt szeretik. Felment ligában az ára, még snipolni se tudtam 1 divért. 1,3 körül van most. Ennyiért már kérdéses megéri e. Én is essencet nyomtam eddig, de sokan ráálltak váltani fogok valami másra. Ja meg az ár ne sokkal legyen kered div felett, lusták ezek a burzsujok chaost pakolgatni.
100% os áron a fentiek szerint el lehetett eddig adni 1-4d között. Nagy tételt drágábban.[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
tocsek18
senior tag
-
m.lala
aktív tag
Hoztam egy hótegyszerű farmtippet kipróbálásra. [link]
Venni kell Einhar's memory-t. Kiszeded a voidstone-okat, felesleges erősebb mapon futni, a lényegen nem változtat. Berakod valamelyik mapra, aztán Einharnál indítod a mapot, ami körönként 5 essence, 5 körig jó a küldi (ez 25 db)
költsége: 1 div+pár remnant (Envy, Dread, Misery, Scorn)A vidiben vaskos hasznot ír....standardan próbáltam, azért elég random a drop, de tényleg ettől egyszerűbb farm nem nagyon van, ha van egy fölös divje az embernek.
Tapasztalatom alapján semmi nem befolyásolja a droppot, tehát az atlaszpont nem használ, a mapot nem kell erősebben megcsinálni, nyilván legalább 5 öt érdemes lefutni, hogy látszódjon valami kép.
Eladásra a TFT Bulk Selling Tool-t használja.Valaki aki használja a discordot leírhatná hol találom meg pontosan az ilyen jellegű drop eladását mert nemigen találtam meg a szobát ahol hirdetnek. Ezt a vidit néztem meg hozzá. [link]
Boldog karácsonyt mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
freddirty
senior tag
válasz tibee77 #37348 üzenetére
Nekem nem adta be még ligakezdet óta itt standardon. ~500 T16 részben vagy egészben felpimpelt map. De ez alatt jött 100-150k lifeforce (~40-50 div), 3-4 fracture orb (~70-100 div), 18 screaming inv (36 div) . Szóval nem annyira számít az a pár div amit az altar dobna.
Egyébként most látszik, hogy mennyire rossz döntés volt az exa-div csere (a drop rate arányában). Az elmúlt ligák retention-je rémes volt, az elhibázott döntések miatt elpárolgott a komoly játkosok jó része, aki maradt, nem használta a divine-t és full currency-ként működött. Most viszont kevesebben is kezdtek a láthatóan rossz ligamechanika miatt, a liga legelején eltűntek akik köben jöttek rá hogy nem fekszik nekik és/vagy a buildnek, de maradt egy elég komoly réteg akiknek bejön, és alig van lemorzsolódás (vagy átjöttek ide standardra sokan?).
Illetve sajnos kell is a divine a craftoláshoz, tehát tűnik is el a currency ami miatt egyre drágább lesz. Én pl minmaxolom a karit és mivel egy jól divine-olt brass dome 9 div, ezért inkább megveszem 30c-ért a vackot és rátolok 1-5 divine-t. Majd tolom a temple-t és double corruptolom. Aztán vagy poof vagy vmi szar jön ki, és kezdhetem előlről De hát ez is így egy divine sink.fred
-
Lokids
addikt
válasz TrollBalint #37352 üzenetére
Lighning arrow deadeye.
Ez a POB-om.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz tibee77 #37348 üzenetére
Te legalább át tudsz állni. Én a ranger karival nagyon megszívtam. Sehogy se jön össze. 4. lab esélytelen. az, hogy lvl87-ről felmentem lvl88-ra vagy 5 órát igényelt. És a 88-89 se áll jól.
Elfogadnám ezt, ha legalább lenne sebzésem. De milliók helyett van 40K dps-em.
Esélyem sincs összeharácsolni a jobb cuccokat, vagy a pénzt a jobb cuccokra. Ez így gáz.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
félisten
válasz Terrorista #37349 üzenetére
Ez nem jó hír. Akkor megyek most egy maratoni Ruthless ssf-re, hátha másfél hónap alatt rendeződnek a dolgok
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Terrorista
senior tag
válasz Plazmacucci #37347 üzenetére
Hát attól függ mire akarod használni. Ha a tárgyakat akarsz venni, akkor divineban kell fizess. A kisebb értékű tárgyakat is divine %-ban adják már meg azért, hogy kövesse az inflációt. Szóval így egyre kevesebbet ér a 300 chaosod.
Én esténként váltom át divine orbra, tegnap 273-ért vettem, ma már 300 felett van...
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz Plazmacucci #37347 üzenetére
Hat azert nem mindegy hogy hany chaost kell összeharacsolni ahhoz, hogy kijöjjön 1 div. Tradelni meg fökent durva. En is atalltam exarch farmrol az eaterre mapokon. Hiaba esett szepen a chaos az altarok miatt, igy hogy ertektelenedik el folyamat igy nem eri meg mar annyira. Sextant drop meg mindig jo de azt se adja minden mapon. Ugyhogy ramegyek a divineos altarokra, hatha bead majd 1et 4-500 map alatt.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
félisten
válasz Terrorista #37345 üzenetére
Tehát ez azt jelenti van 300 chaosom. Ez jó vagy rossz? 15c-s tri-res leveling gear fogalma még létezik?
-
Lokids
addikt
válasz Terrorista #37345 üzenetére
Jah elég dúrva. És a jó geareket divine orbban mérik. És még 1 se esett eddig.
-
Terrorista
senior tag
Na az elhibázott
brüsszeli3G szankcióknak köszönhetően 300c egy divine orb. 1 hét telt el a ligából.Szóval kellene valami ársapka (lol) mert ez így nem lesz jó. Az ember este lefekszik aludni és másnapra 10%-al kevesebbet ér a chaos orbja. Durva.
Lehet bele kellene valahogy nyúlniuk, mert a végén nem lesz elég 1 inventory chaos 1 divine-ért cserébe...
[ Szerkesztve ]
-
wiggen123
senior tag
Glacial Hideout kell valakinek még irjon rám ligában. BladerTheBladder
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
Ellia
addikt
LVL 92 kapujában csuklok -kelek, aztán ránéztem a chaos resistemre... 4.
-
félisten
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #37339 üzenetére
Valami panda gyerek a friend-be ligák óta csak azzal tolja. Napok alatt 100 közelé bekürül, aztán megszedi magá a boss service-ből asszem, szóval annyira szar csak nem lehet.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
félisten
-
tibee77
őstag
-
félisten
Persze akkor esik a divine amikot fehér t1 mapot megyek sanctum miatt...
-
dante3
addikt
válasz Plazmacucci #37335 üzenetére
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
félisten
-
crazygamer
tag
válasz Plazmacucci #37327 üzenetére
melyik az a passzív?
Közben megtaláltam, rögtön azon a körön a Spiritual Aid.[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
There it is.
"For those curious particularly ssf players 20% Skellys , 4 of the same base type wand and of different rarities (normal, magic, rare and Unique)"
https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/zpzh0t/dead_reckoning_found/Na ha valaki idaig nem tudta volna összehozni a skelly buildjet akkor mar menni fog.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
LittleBoss67
aktív tag
Hali! Ha valaki ráér, megdobna egy Exp.Arrow-hoz passzoló atlasz passzívval ? Konzolosként még csak most érek mapozáshoz. Már csak 3. lab van vissza és Kitava.
Köszönöm.
-
félisten
trade oldal miért nem megy és miért mindig akkor nem megy amikor egyszer az életben használnám?
-
gergo5991
őstag
válasz brunnehilde #37325 üzenetére
na egy tapasztalt játékos megdobott mindenféle jó cuccokkal, mostmár 53% a fire resi, többi 75% felett van, a chaos az még mindig -60%, 2,2k hp-m lett, dps lecsökkent pár ezerrel, de mostmár végig tudom vinni a mapokat die nélkül
-
dante3
addikt
válasz Plazmacucci #37327 üzenetére
Köszi, a skillfát nem is néztem, csak a geart.
-
félisten
-
dante3
addikt
Valaki fel tudna világosítani, hogy miért kell a Pohx féle RF Jugg-nak a minion damage?
-
brunnehilde
senior tag
válasz gergo5991 #37322 üzenetére
Az azonnali halált nem csodálom. A resisteket mindet fel kell húznod 75+%-ra, chaost se árt pluszba hozni. Ez az alap. Eva elég jó, de annak is 90% lenne az ideális, legalább flaskokkal. Ahogy látom ranger vagy (jah, irtad is, hogy deadeye), ahhoz nem sokat tudok hozzászólni, de a spell supp 100% szerintem ott is alap, az atlasnak azon az oldalán. Life is nagyon kevés. Ezeken kell dolgozni, aztán jöhet a dps. A másik, hogy kezdőként mindenképp érdemes egy konkrét league starter buildet inditani, amihez van komplett részletes leirás.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
félisten
-
gergo5991
őstag
lassan 1 hete tolom a játékot, valaki útba tudna igazitani?
[link]
[link]
[link]
hoztam 3 képet a statjaimról, egyenlőre 2 kérdésem lenne:
lvl 74es vagyok, hol lehet jól fejlődni? eddig csak mapon rohangáltam actokat vittem végig idág jutottam de most valahogy megállt a fejlődés
2. kérdés: van map devicem, meg rogue contractocat is próbálok tolni, de kb 1 ütés és azonnal halok, eddig 1et se sikerült végig tolnom,labyrinthban már első 2 szintet végig toltam, asszem deadeye buildet választottam ha jól neveztem meg
-
freddirty
senior tag
Nem annyira jellemző a természetes divine drop. Standardon ligaindulás óta játszogatok, mapwatch szerint 288 mapot futottam (T16 mind). 2 divine drop volt összesen, pedig vagy a quality van feltolva jóval 100% fölé vagy a packsize van 100 körül. Ennyiből mapból azóta összejött 2 fracture orb (egy mák volt, beproccolt a map harbringer passive). De látszik is hogy több chaost is ér mint régebben az exalt. Vszleg a GGG meg is van elégedve ezzel, nem hiszem hogy hozzányúlna.
Sikerült egy jó célt találnom (fullscreen AOE RF, mapper kari összelopkodva kböző buildekből), és elkapott a flow. Megy a buildépítés craftolás, és még jócskán van javítani/craftolni való. Régóta volt ilyen pöpec mapozó karim, és bossra sem rossz. Futottam pár über-überlabot, hogy spectrum jewelt farmoljak, és a bosst simán lehozza.fred
-
wiggen123
senior tag
Jó ligát fogok ki frost blades-re Mindenki ice skillel tolja Cluster árak az egekbe. Voidstone carry-t hol kell venni, mert esélyem sincs kinyirnom senkit így
Craftoljatok coldos clustert, ha ad egy közepest 2-5 divSometimes you win, sometimes you learn.
-
Ellia
addikt
Eljutottam lvl90-ig, eddig egy divine-t, se egy 6 linket nem láttam (utóbbit vettem).
A heist még mindig az egyik legjövedelmezőbb dolog és a betrayal is még mindig szórakoztató, a sanctum meg elég nah, RF-el...
-
Genji
őstag
Pár craftot gondoltam belinkelek
Triple ele boots
Minion ring
Minion wand
Dex stacker boots
Str stacker boots (Erről még az ele pen lab enchant hiányzik)
Icicle mine gloves
Phys amuleta splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Genji
őstag
Elnyomná alatt mit értesz? Ugye más ember cuccát másolod le vele (hiszen a sajátodat minek tennéd), rgo ezt hívják mirror service-nek, ilyenkor egy bizonyos fee-ért veszed meg a másolatot. Én Standardon nyomom és vettem már 20+ mirror szervízt. A legdrágább fee-m 1.5 mirror volt, tehát 2.5 mirrot adtam egy másolatért. A másik eset amikor te csinálod a service-t és a vevő adja a mirrort és a feet, ehhez is már volt 2x szerencsém.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
félisten
-
forguet
senior tag
Nna végülis ez lesz.
Lemondok a heistről.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
RF-es kollégákat kérdezném, hogy melyik map contentet favorizáljátok az atlas passive-okkal.
Normál esetben én a map juicing vonalat részesítem előnyben - harbinger/shrine/strongbox/essence +delve , így a bal oldal teljesen kimarad...így a heist is, amivel viszont szemeznék ebben a ligában.
Tök jó lenne a blight is mert azt is szeretem és bal oldalt van, de úgy tapasztalom az RF nem ideális hozzá.[ Szerkesztve ]
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Win-T
senior tag
Van itt olyan aki ezt "elnyomná" ahelyett, hogy eladná?
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #37301 üzenetére
Most kellene elkezdeni .
Eddig még túl sokat nem segített rajtam, úgy néz ki, így az első hét végén több a kaladrás fóka, mint a rájuk vadászó eszkimó. Estére meglátom, hol áll majd az árfolyam, most munka.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Google Pixel 9 128GB bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest