Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
válasz Rayner #36694 üzenetére
Az ilyen képeket azért is szeretem(tele a reddit ilyennel) mert nem tudni, hogy
- mennyi quantity, rarity van
- milyen atlas skill fával ment az illető
- milyen módosítók voltak a mapon
- a map mellé volt e téve valami a map device-be (scarab, Sacrifice fragmnet vagy egyéb)
- stb.Apropó atlas skill fa: ki milyet használ mapozáshoz, kinek mi jött be? Én jelenleg ezt : [link]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Argh!
aktív tag
Kihagytam par hónapot, mi történt az Exa és Divine árakkal?
-
félisten
Pedig jó lett volna egy ignite earthquake chieftain. Addig működött míg körbe nem vesznek. Azóta átálltam spellre és pár óra alatt 80-ig pörgettem.
Szerintem általános probléma, hogy pár strike skillen kívül az összes melee skill retek, és kva nagy problémák vannak a melee játékstílussal.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
la_cc
addikt
-
félisten
válasz brunnehilde #36690 üzenetére
Miért ne lennék képben? Miért szajkózod ezt? Mert meglróbálok egy gagyi skillel játszani?
-
brunnehilde
senior tag
válasz Plazmacucci #36689 üzenetére
Earthquake. Tudod mennyien játsszák? 0.0% ninja szerint. Talán nem véletlen. Skillek és a gear is nagyban befolyásolja, hogy neked milyen védelem lesz a jó, ráadásul ez ligáról-ligára változik. Igy, hogy nem ma kezdted a játékot, ezt azért már kéne tudnod. Ez egyszerűen nem az a game, ahol elkezdhetsz bármit, pakolsz rá valami random cuccokat, random védelemmel, aztán eljutsz t16-ig, de ha linkelsz egy karaktert, vagy pob-ot, akkor szerintem pár hasznosabb tanácsot kapnál, ha kitartasz ez mellett. Én továbbra is azt mondom, hogy ne a magad feje után menj, ha ennyire nem vagy képben a játékmechanikákkal.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
félisten
válasz brunnehilde #36688 üzenetére
De én arra vagyok kíváncsi, hogy oldod meg ezeket 66-os szintre? Amíg távolra lő az ember ezeknek a fele nem számít kb T10 alatt...
Akartam csinálni egy earthquake buildet, mire elértem a mapozásig meg sem tudtam mozdulni T1-en a tömegben, holott nincs lehetőséged mindent kimaxolni, csak az alap dolgokat, amiket fentebb írtam. Most ezen még is mennyit segítene ha 10k armor helyett 10k evasion lenne a karakteren? Lófaszt se. Ugye mivel most értem mapozásra, nincsen 5 aurám, csak kettő és akkor ezekből még egyik se offense.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Plazmacucci #36683 üzenetére
Három dolgot kell megfelelő arányban kombinálni:
- Csökkenteni a bekapott sebzés nagyságát (armour, resistek, spell supp, fortify, MoM stb.)
- Csökkenteni a bekapott találatokat (block, evade...)
- Az elvesztett lifeot, ES-t, manát megfelelően pótolni (life on hit, leech, recovery, recharge stb.)Ja, és akkor az olyan dolgokról, mint az ailements immunity még nem is beszéltünk. Ez nem mindig egyszerű, főleg, ahogy irod, ha még DPS-t is akarsz. Szóval vagy követsz inkább egy buildet, ahol a build készitője ezt már megoldotta, vagy megtanulod ezeket a mechanikákat.
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #36686 üzenetére
Meglepetés! Nem fogod olcsón megúszni ha az is kell Minden buildben a jó dam és a defensive réteg kombót kell eltalálni ami legtöbb esetben egy csomó currency locsolását jelenti a buildre. Ez ilyen.
Am. fortifyt 6linkbe is tehetsz, vagy a treen kirakod, vagy esetleg ascendancy ad, netán item, mégiscsak 20%damred és damot is adhat ha linkbe vagy a treen rakod ki.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #36683 üzenetére
Tibee77et kiegeszíteném azzal hogy +fortify, spell suspression, life regen jó sok, chaos resi se legyen minuszban, corrupted blood immun is kell.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tibee77
őstag
Vagy evade vagy block kell, siman a determination meg az endu charge-ok nem vedenek meg.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
félisten
Melee karakterrel, hogy kell életben maradni? Már T1-en meghalok. Max res, 5 endu charge, determination és arctic armour.
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #36681 üzenetére
Fogalmam nem volt, hogy ennyire védtelen vagy ellene. Ezt nézd meg. A gear saját, egyedül az egyik gyűrűn szimuláltam le, hogy mennyi light resi kéne a -200-hoz. Nem kevés. Amura + két gyűrűre összesen 400at kéne rápakolni (most van olyan 270 körül). Egyelőre még csak lvl85 vagyok, szóval clusterek nincsenek, wrath sincs. DPS igy is szép, lazán viszi a t16 corruptedot mindenféle hülye modokkal, viszont többször 1hiteltek. Egyelőre. Amit annyira nem értek, mert az effective hit pool az 2-3-szorosa lesz az inq-nek, a DPS is legalább a duplája, ha ki tudnám maxolni, akkor a triplája is akár. Jah, az, hogy az ES úgy ugrál, mint a régi netemen a ping, az úgy okés? Tiszta stresszben vagyok miatta mindig.
-
tibee77
őstag
válasz brunnehilde #36680 üzenetére
Hahaha, mar vartam mikor irsz. eskü azt hittem, hogy valami nagy okossagot csinaltal es sikerült megoldani a dolgot. amugy kb. Ha lemasolod a gearemet akkor nem lehet nagy gondod. Egyet tudok, hogy van egy dolog a shield-del kapcsolatban amit meg nem tudok. az everlasting sacrifice müködesevel kapcsolatban. Ugy vettem eszre, hogy akik ezzel a shielddel mennek, azoknak a ringeken meg az amun is van "- maximum energyshield". Ergo direkt csökkentik a sajat ES-üket emiatt a mod miatt.nagyon erös az a mod, +5 maxrest ad a fire-chaos resire. Igy van 81 fire-86 chaos resistem. Mapozas közben szinte mindig fenn van rajtam, bossoknal megmondom az öszintet nem figyeltem. Meg nem is ertem meg teljesen, hogy müködik ez. Szoval a gearre csak fire resist-chaos resist kell meg minusz lightning ahogy irtad. Viszont nem eleg ha - 200-zat hozol össze, mert a timeless jewel node felezi a lightning resistet, ergo - 400 kell ha el akarod erni a max dps-t.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
brunnehilde
senior tag
Sliccha barátom, mesélj nekem arról a pajzsról. Ez a t*tv*****s light dot tényleg 1hitel. Szóval egyelőre kidobtam úgy 17 divet a "semmire". Na jó, nem a semmire, mert az eredeti inq gearrel is fun speedy a trickster, de a dmg töredéke még az inq-nek is.
Arra már rájöttem, hogy az a lényege, hogy az elem dmg-ből lesz chaos és fire dmg, igy a cold és light resikre nem kell költeni, light resi meg mehet -200-ra. Az ES része nem világos, meg mikkel érdemes kombinálni, mire kell figyelni? ES pontokat kell egyáltalán kirakni?
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz Drenadar #36677 üzenetére
Előző ligában tán csak 2x öltek meg, még delve-ben is, pedig ott nincs nagy mozgástér. Tuti gyorsabban esnek le. Most kezdtem amúgy kb 1 hete, 1 hónapig csömöröm volt. Kínkeservesen szezon kezdő nap ugyan nekihasaltam, de Act 4 elején feladtam.
RF lett volna, de aztán SRS-t indítottam másodjára. Piszok papír, de nincs alapanyag, illetve most lenne az a 4 divine, de nem találok olyan eladó cuccot ami kellene. T8 nyögve 2,6 K lifeLokids írja, hogy nincs játékos. Konzolon úgy látom legalábbis vasárnapra kell időzíteni, ha valami kell, akkor a 3/4-e visszatér.
-
Lokids
addikt
válasz LittleBoss67 #36676 üzenetére
Mert a legtöbben abbahagyták a ligát.
Amúgy sok divine rálocsolással sem sikerült az amu kraft. Ez lett az eredmény:
Egyszerűen nem akarta rávarázsoltni a +skillt.
Pedig az added phy dmg helyett tökéletes lett volna.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Drenadar
veterán
válasz LittleBoss67 #36676 üzenetére
próbálj nem egy helyben lenni... ne légy kapzsi, ölés után mozogj el az effekt tengerből amit művelsz és akkor látni fogod a dolgokat tudom én könnyen pofázok flicker strikeal
(de engem is a környezeti hatások ölnek meg).
Ha jönnek ezek a hülye célkövető szarok nekem mindig van bőven időm reagálni. -
LittleBoss67
aktív tag
Látom magamnak írogatok.
De. Kezd frusztráló lenni, hogy 10-ből 9 szer ezek a nyomorult méreg golyók ölnek meg. Előző szezonban legalább volt 1-1,5 sec időm kitérni, ami elég is volt. Most úgy potyognak hogy még meg sem láttam, már rám esett. -
LittleBoss67
aktív tag
Ma egy cospri. Mehetek pörgettyűzni. T4 Primordial
[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
Két nap alatt fehér map 2 exa 4 divine. Semmi extra a mapokra.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rison77 #36671 üzenetére
Vagy enkidling, vagy instilling orbbal raksz rá craftot, de a kettő egyszerre nem megy. Enkidling növeli a durationt, effectet, chargeokat, cserébe "no charge during flask effect". Instillinggel, amit rá tudsz rakni benchen is, meg azt manipulálod, hogy mikor aktiválja a flaskokat.
-
félisten
-
Rison77
senior tag
Tegnap craftoltam az összes utility flask-re olyat, hogy akkor használja amikor life flasket tolok, illetve, hogy duration-t növel, tökre örültem magamnak, hogy elnyomom a life flasket, és tolja a maradék 4 potit. Most belogoltam, és az összes flasknek átírta, hogy gains no charge during flask effect, ha cserélem ilyen use when life flask used-re, és raknék rá duration növelést vagy bármit, akkor törli a hp potist, és átírja a no gain-re. Ez így dafak?
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
-
félisten
-
Lokids
addikt
válasz Plazmacucci #36667 üzenetére
ÉS mégis mikor támadok a hp-m növekszik. Tömeget találok el 0-ról maxra ugrik azonnal.
Gondolom ez lifeleech.
Csak nem a kinetic blast skill tölt vissza, ami gyk csak azért van, hogy területre szórjam az áldást. az elvileg nem töltene ennyit.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
félisten
-
Lokids
addikt
válasz Plazmacucci #36665 üzenetére
MErt azt vettem észre, hogy a sime physical leech kap hp-t a corrupting feverből, reap+exsanguinate-ből. Míg a phys attack dmg elég kérdéses. Hiszen ezek nem attack gemek.
CF champ egyik def layere nálam a life leech. Ezt jó lenne minél magasabbra tolni.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
félisten
-
Lokids
addikt
Lenne craftos kérdésem.
Van egy hunter influenced amuletem. Mi a legjobb módja annak, ha az amura szeretnék:
+1 to physical gems
Hunter: Physical damage leeched as life (NEM ATTACK DMG, hanem physical dmg)
Damage over time multipler
health
valami resistMi a fene kell ehhez, hogy ez teljesüljön?
Craftofexile szerint 20000000 chaos orb.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #36662 üzenetére
Akkor nem kell a sok sírással foglalkozni.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
félisten
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #36658 üzenetére
Te ezt a kijelentést mire alapozod?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem tudom mit állítgattak, de sima magic mapokon úgy potyog a map, mint az eső.
-
brunnehilde
senior tag
Öreg tata, nem vén tata. Worlds fastest indian... akarom mondani inquisitor.
Corrupted rare t16 strand map. +46% elem resist, +69% spell supp.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
félisten
válasz Terrorista #36657 üzenetére
Senki nem játszik, nehéz bármit is eladni. Más ligában ilyenkor még négyszer ennyien szoktak lenni.
-
brunnehilde
senior tag
Aki labozni akar, az ma csinálja, mert röhejesen rövid és könnyű!
Lokids: Nincs, vagy legalábbis én nem tudok ilyenről. Vagyis. Crafting benchen lecserélheted a craftol resisteket.
-
Lokids
addikt
Van olyan craft lehetőség amivel valamilyen elemental resisted chaos resistre lehet alakítani?
-
m.lala
aktív tag
Hát manapság mindenre ráírják, hogy cheap budget. Átnézegetve annyira nem vállalhatatlan, bent kell maradni heisben az első héten és kiszedni amit ki kell, amig gyülik a lé, a népek kiszedik a kulcs itemeket.
#36650 Rayner
Rákívántál mi? Nem csodálom, nekem is rezeg az ujjam elkezdeni de majd a kövi ligában. Majd ird már le mennyiből raktad össze nagyon kiváncsi vagyok.#36651 Hrigh_77
Először nem értettem mire gondolsz, de látom jófej GGG törölte a vért droppot.
De ugye velünk nem lehet kibaszni, mert mi mindig 20 ezerért tankolunk a kúton.
Alternatívaként azért van lehetőségünk Hyrri's Ire, sok spell supression, vagy az alap vértje még mindig bent van...kis buták nem vették ki, némi kompromisszummal, ez pedig a Briskwrap Sun Leather.[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Lokids
addikt
A physical dmg leech és a physical ATTACK dmg leech között mi a különbség?
A második csak olyan skill esetén működik amin szerepel az attack és a physical tag?
Mert nekem spell + physical gemeim vannakIf you chase two rabbits you will lose them both.
-
Rayner
őstag
Kicsit több mint 2 sec...még van mit javítani rajta...gemek sem maxosak. Crittias féle build amúgy [link]
-
Rayner
őstag
közben megcsináltam a slower helixet pár dolgot szarul tettem rá, de most fasza minotaur 2 sec majd rakok fel vidit
-
tibee77
őstag
válasz brunnehilde #36642 üzenetére
Hat az ami öt eltalalta 2szer is az atzirinek a flameblast-ja, az mas karikat mar reg megfektetett volna. xD Amugy igen, amit pob-ban latsz az mind real def es dps (ok a dps valtozo lehet esetektöl függöen) , nagyon durva a synergia a pajzs a chest es a tempered by war keystone között.Ezen felül champ alapbol rohadt tankos tud lenni.
rayner:pont ott linkeltem a vidit, azt csinaldd meg, brutal erös.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Rayner
őstag
tudtok mutatni uber bossos buildeket?
-
la_cc
addikt
Nekem ma meglett a 32. challange a T4-es fegyó effekthez, magamhoz képest soha ennyi currency-t nem szedtem ki, a tó egy hugy loot szempontból, de igazából mindegy is volt... Relatív elég könnyen sikerült kitolni mindent, amit akartam, +2 uber boss, cortex és shaper is megvolt, a többihez nem volt idegzetem.
Ha valakit érdekel a life alapú SRS karim, itt megnézheti. Nem zoomer kari, de soha ilyen tankosat nem sikerült összehoznom. Még lehetne kicsit javítgatni rajta, de soha szoktam minmax-szal baszakodni.
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #36641 üzenetére
Majdnem meghalt. Háromszor! Amúgy rálestem PoB-ra, elég érdekes számok vannak ott. Evade, phys dmg reduction, spell supp. Effective hit pool is elég brutál, meg a dps is, de ez a gear ami van neki, nem két divine.
-
tibee77
őstag
Brunne, erre a buildre gondoltam. [link]
-
brunnehilde
senior tag
3.19 Lightning Conduit Inquisitor
Kész a build.
Pár vidi: abyssal depths, végén a bossal, és egy t16 map.
Több dolgot meg kellett változtatni azért a Tendrilshez képest. Itt a PoB hozzá az aktuális gearemmel. Még az Aegissel is 20m DPS kihozható max shockkal, bossok ellen. 8,5k kombinált life/ES. 30k armour, max block.Gear:
Sisak az maradt a Crest of Desire, Conduit is "1L"-ben van, mint a Tendrils volt. Egyrészt kevesebb a mana igénye, másrészt igy a support skillek (OOS, Storm Brand) mehetnek 6L-be.
Body szintén ugyanaz. Frenzy on hit, spell crit chance, life és sok ES. Fegyóra kell a +20% shock chance, ezzel együtt lesz meg a 100% (overcharge 50%, elem prolif 20%, holy dominion 10%).Cipő és kesztyű resistek, life, mana. Kesztyűre szabad suffix a focusos cast speednek. Implicit unnerve, hinder, action speed... Gyűrűk: az egyik maradt az amethyst. Attribute, cast speed, life. A call of the brotherhoodot viszont kivettem, mert a coldra konvertálás itt inkább hátrány. Helyette lett egy másik rare gyűrű, amin lehet variálni. Öv: ez a legérdekesebb rész. Bodyról kivették az extra ES craftot, ami jelentősen csökkentette az ES-t (de legalább olcsóbb lett a megfelelő body), igy elkezdtem keresgélni más opciók után. Aegis mellé a replica Soul Tether lett a legjobb megoldás, 3,5k ES-t összehoztam vele. Ami változott még, azok a clusterek. Overshockot beraktam large és mediumba is (thunderstruck nincs bent, de amúgy az se rossz overshock mellé). A lifeos smallt pedig le kellett cserélni mana reservre, mert a reservation masteryt megváltoztatták. Flaskok maradtak, annyi különbség, hogy a Bottledet én csak komolyabb monstákhoz rakom be, egyébként egy diamond flaskkal rohangálok.Skill gemek:
Conduit 21es default. Support gemeknél kellett kombinálni, hogy melyik lesz a legjobb variáció a shockra. Mapozásra nekem az Orb Of Storms jött be sokkal jobban. Chain support és Incr AoE, hogy offscreen is söprés legyen. Arcane surge (szintre figyelni, attól függően, hogy vannak-e awa gemek, vagy nem). Overcharge és Elemental Prolif meg alap. Komolyabb bossok ellen csere Storm Brandre. Sokkal nagyobbat üt, igy nagyobb a shock is. Chain és Aoe helyett Unbound Ailments és Culling Strike. Többi a "szokásos". Aurák, movement és Molten is befért simán. Enlighten bőven elég a 3-as. Esetleg, ha telik 4esre, akkor egy Defiance bannert is be lehet passzirozni.Leveling: Amig nem volt Aegis (rohadt drága lett), addig Light Of Lunarist használtam és nem raktam ki passzivon a Glancing Blowst. Egyik gyűrűnek Valakos Sign, övnek pedig The Burden of Truth.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rison77 #36633 üzenetére
Atlaszon rakd ki az abysst, extra xp-t ad. Kirac craft abyss + abyss scarab, pár óra játékkal meglett a lvl97. Most kiraktam mellé a harvestet is, szépen megyek a lvl98 felé, holnapra szerintem az is meglesz.
Ja, és ha nagyon szenvedős, és már nem tudsz a builden fejleszteni, akkor meg kezdj újat, vagy menj alacsonyabb tiereken. Nem mindegyik alkalmas arra, hogy t16-ot farmolj vele nyugisan.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Lokids
addikt
Ehh megtaláltam az első Solaris-touched mobot. Vártam a nagy lootot, azt dobott 1c-t. A többi szemét.
-
Rayner
őstag
ez egyedül a Te hülyeséged... menj be egy 5-wayre és megvan szint
-
Rison77
senior tag
5 napja szívok 95-96 lvl szintezéssel, és egyszerűen ahogy meg tud szivatni a játék megszivat kb.. Vicc már.. 2 nap tömény mapozás 40+ map, 60% xp 0 gond. Majd most ma jön egy map, szokásos tax, ballisták le, futok, és így egy sima mezei szürke mob 1 hitel.. én meg így bámulom a képernyőt, hogy mivan? Jó szúszá, arid lake..elmegyünk a másik irányba, megölök 4-5 nagy magic packet, futok, 2 common mob, 1 hit... -10% xp...Oké,úgy is volt 20k sulphite-em, menjünk a bányába, ott is jön az xp, az előző ligákban csak evvel szinteztem. Első azurite-os hely, orrba szájba elkezdi spammolni a poison golyókat mondom mivan már, futok körbe, már a fejem felett van 6-7 db,megállok egy pillanatra, hogy felrobbantsam őket, instant rám esett mindegyik, semmi delay.. -10%.. Oké.. megyünk másik irányba, sima armoros hely elindítom, csak úgy repkedtek megint felfele a poison golyók, kb esélyem se volt olyan helyen megállni ahova nem csapódik be egy.. -10%... Cirka 20perc alatt -40% xp... Komolyan ettől a falra mászok miért fáj ennyire a ggg-nek az utolsó 4-5 passive pont.. ez már egyáltalán nem fun.
És ezeken szerintem semmi nem segítene.. még be tudnék rakni egy defiance bannert, csak kéne egy 4-es enlighten, aminek az ára nem arányosan nő, az én divine bevételemmel , de ezektől az se mentene meg. Lehet ez már egy jel, hogy hagyni kéne a ligát, már lassan úgy is egy fél tabnyi liga mapom van. -
Lokids
addikt
válasz Rison77 #36630 üzenetére
Anyám borogass. Tényleg . Pedig ha 1000x nem néztem végig, hogy mi lehet a gond, akkor 1x se.
Mondjuk az jó kis skill. Nem szeretném kivenni, mert a 4 minion egy kis falat is képez, ha távolságot kell tartani valamitől. Lehet megoldom akkor 1 small clusterrel ahogy Rayner ajánlotta.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
-
Rayner
őstag
válasz Lokids #36625 üzenetére
első körben amura kell olajozni a mana reservationt, az a 15% dot nem sokat osztvagyszoroz.
sapka base mondjuk lehetne más. loathing essencel lehet mana reservationt craftolni sapkába itt egy 10%ost kellene.
clusterbe meg tennék egy small clustert : https://www.pathofexile.com/trade/search/Kalandra/9aaOGOQUKez a pride-ot csökkenti így meg lehet a mannád
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Hát kezdem feladni. Nem vagyok képes rájönni, hogy mások hogyan oldják meg a mana reservet.
Itt a karakterem.
A spell supp utáni teljes jobb oldali ágtól meg kellene szabadulnom. 8 pont összesen, ami máshova mehetne. de nem tudok. Valakinek esetleg ötlet? Hiába néztem poe ninján más CF buildeket nem jöttem rá.
Talán még egy enlighten megoldaná, de anélkül fogalmam sincs .
-
félisten
Inkább a rengetek pricefixer gyökeren akadjatok ki.
-
Lokids
addikt
Én nem szoktam megköszönni. Idegesítő, hogy mindig rá kell takkintani az illető nevére, majd whisper. Jobban idegesít, hogy látok egy nekem tetsző itemet és nem tudom megvenni, mert vagy ignorál a player, vagy épp offline lett. Vagy pont, hogy rámír, hogy venne valamit, és szinte azonnal behívom, de cancellezi.
-
Rayner
őstag
Kell valakinek vegyes contract? 81-83 (deception és perception kívéve) 3db/1c
-
tibee77
őstag
Aztaqrva az azert nagyon durva.... En tuti mennek redditre es irnek valami postot erröl az esetröl. Ez azert eleg gaz, hogy csak igy perma bann.akkor most mindenki foshat aki trademacrot hasznal, hogy majd bannoljak? Adjon ki egy sajat macrot ez az idiota ceg ha mar ekkora boszorkanyüldözest folytat az egyeb 3rd party cuccok ellen. komolyan ligarol ligara egyre jobban elqrjak a jatekot es most meg ilyenek is közbejöhetnek, hogy mindenfele figyelmeztetes nelkül bannolnak. 6 ev alatt mar vagy 1000 eurot raköltöttem a game-re, ez velem törtenne (ami siman megeshet ezek szerint) kurva pipa lennek.
-
San398
őstag
válasz Lokids #36615 üzenetére
Mert kínai a nagyobb része a GGG cégnek (Tencent a befektető) ott mindent lehet csak a többiek meg szívjanak.
Nem akar CW aukciós házat mert az személytelen nincs a játékosok között interakció. Hát innen is üzenem a kedves úriembernek most sincs. kb 10 játékosból jó ha egy-kettő legalább megköszöni amit kap vagy vásárolok tőle.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Lokids
addikt
Nekem azt mondja meg valaki, hogy miért nincs AH a Poe-ban, mikor van AH a Poe-ban (kína).
-
San398
őstag
válasz Rison77 #36613 üzenetére
Rossz a sorrend!
- Kiesik a cucc
- Rögtön csinálod az uj acc-ot
- Eladod a cuccot
- Rögtön átküldöd az uj acc-ra az összes vagyonod
- GGG bekaphatjaBalion:
Azért úgy gondolom az ember megérdemelne egy részletes indokot hogy miért is van a ban! Mit használt az user ami miatt kapta. Értem én hogy harmadik féltől származó program, de mi az, írják meg.[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
-
Balion
senior tag
válasz Plazmacucci #36610 üzenetére
Köszi, mindegy is, nem ez volt az elsődleges játékom, de most nagyon jó érzés volt találni egy ilyen értékes cuccot
Csakis az igazságtalanság fájt, és, hogy akárhogy próbálom megbeszélni a dolgot velük, nem hajlandóak kommunikálni.
Remélem mással nem történik ilyesmi.
Azért az jól esik, hogy itt legalább nem elküldtetek a fenébe -
forguet
senior tag
válasz Rison77 #36609 üzenetére
Ez a kabaré csúcsa...persze 'make trade difficult' q jó hitvallás, nehogy normálisan a játékban lehessen egy built-in trade funkciót használni. Ha meg használsz a useless trade megkönnyítésére vmit akkor permaban.
Hát komolyan. Köszönjük Chris Wilson.
Remélem d4-ben lesz megint megoldás. Én nagyon szerettem az aukciós házat a 3-ban.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
félisten
-
Balion
senior tag
válasz Plazmacucci #36607 üzenetére
Konkrátan nem indokolták meg, csak leírták a lehetséges okokat.
Redditre is mentem, de ott mindenki betámadott, hogy persze nem tudhatják, hogy hazudok-e, de most mit várok tőlük, miért hinnének nekem és annyi downvote-ot kaptam, hogy inkább töröltem a posztot...
Egyébként találtam másokat is, akik panaszkodtak, de azokat is ugyanúgy elküldték a fenébe, egyszer mindenkit rajtakapnak, meg ilyen szövegekkel.Itt az "indoklás", ami nem iagzán indoklás, mert túl általános. Például a "Trade tools" is bele van foglalva, mint tilos dolog:
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Balion
senior tag
Nem. Épp a poe trade oldalán voltam, és amikor alt+taboztam a játékba, már ki voltam dobva.
Azóta jött a válasz, végleges ban és többet nem fognak válaszolni ezügyben semmilyen levélre, megkeresésre.
Emberek, tudom, hogy nem kell hinni egy random embernek, biztosan mindenki megérdemli, jó is, hogy a GGG eltünteti a söpredéket, meg ilyenek.
Abszolút nem csináltam semmit az eredeti github oldalról letltött awakened poe trade program használatán kívül.
Most írtam egy levelet a supportnak, hogy tudom, hogy nem válaszolnak ilyenekre, de lehetséges, hogy van egy magyarázatom a dologra. Mivel a lehetséges okok között az is fel volt sorolva, hogy külsős weboldalakról vásárol valaki currency-t, leírtam, hogy lehet az indította be a dolgot, hogy találtam egy pajzst (The Squire Elegant Round Shield), amit 30 divine-ért eladtam és elkezdtem szórni a pénzt, mindenfélével felcuccolni magam. Nem-e ezt érzékelték úgy, hogy hirtelen meggazdagodtam a játékban, de nézzenek meg valami logot, hogy tényleg találtam ilyen itemet.
Sajnos akármilyen hosszú levelet írtam is, néhány perc múlva jött a válasz, hogy mivel ez lett mondva, nem lesz további vizsgálódás, sajnálják, hogyha más kimenetelre számítottam.
De kezdhetek új accountot. Csodás, biztosan biztonságban érezném magam. -
tibee77
őstag
En mindig attol parazok, hogy az eger macrom miatt kapok majd valamit de akkor bekaphatjak az tuti.Fuse-olashoz meg jewellerekhez szoktam atallitani az egerem görgöjet, hogy ne kapjak inhüvelygyulladast...Agyfaszt kapnek ha ilyen miatt bannolnanak.
-
Rayner
őstag
Poe trade miatt nem bannolnak , akkor kb nem lenne játékos már🤣🤣🤣🤣 valami másban huncutkodsz🤣🤣🤣 csak nem az uj map monster figyelo fut?🤣🤣🤣
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest