Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MedweSajt
tag
válasz Plazmacucci #35094 üzenetére
Itt egy kis guide hozzá.
-
tibee77
őstag
Az a wave 30 bosskill nagyon tetszett, elözö ligaban 60+simut toltam le a boneshatter juggal es annak volt ilyen dpse csak. Lattam ezt a buildet scionkent redditen de en kikeszülnek a skillek hangjatol egy idö utan az tuti.pob-od van?
Jolvan latom van pob vidi alatt.[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #35094 üzenetére
Ha jól sejtem fent van az RF ami sebzi folyamatosan és mivel CWDT van minden spellen így folyamat tolja neki csak menni kell körbe körbe olyan mint a coc csak gombok nélkül
-
félisten
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #35087 üzenetére
én nem láttam semmilyen "shaking" effektet, és bár nem tudom, hogy a flicker strike hogy működik, de azt hiszem whirling blades tud olyat (vagy a shield charge), hogy ha beakad valamibe akkor is elkezdi nyomni / használni a skill-t, de mivel nem tud előremenni egy kicsit sem, olyan, mintha remegne a képernyő. Gondolom itt is valami hasonló lehet, vagy pedig csak egyszerűen rövid távra ugrik a karakter. Főleg, ha oda-vissza csinálja, simán lehet ilyen hatása
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rayner #35086 üzenetére
Nekem is van Herald of ice (korábban purity of icet irtál, de gondolom csak elirtad), de nálam nem ugrál igy a képernyő robbanásnál, szóval tuti be van kapcsolva opcióknál a shake. Próbáltad már kikapcsolva?
Mapozás: Irtam, hogy atlason miket fogok beállitani (strongbox, mapok), szépen termeli a profitot. Mostanra van vagy 7-8 exám csak ebből a 3 currencyből: awa sextant, grand eldritch emblem és eldritch chaos. További 5exa a boss meghivóból, egy tonna scarab, divine orb, és sorolhatnám.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
tibee77
őstag
válasz Lokids #35082 üzenetére
Hat ha csak futod a mapokat akkor nem azt csinalod amit en feljebb leirtam. de amugy en minden ligaban ugy jatszok ahogy irtad, futottam a mapokat, neha dobtam scarabokat rajuk, esetleg sextantot, szoval semmi komoly juice-olas es mindig volt penzem.valoszinü, hogy mennyiseg beli különbseg van/volt köztünk. Amig te lenyomtal 1 mapot, en 3at vagy 4et.ergo nem eleg gyors a builded vagy tul sok mindent mutat a filtered, ergo minden szir szart felveszel, nem futod eleg gyorsan. Hidd el sokszor csak sebesseg kell, meg juice se nagyon.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Rayner
őstag
Itt a zoomzoom flickerem pobja ha valakit érdekel: [link]
pályára nagyon gyors. (pl 10 maven map az invitationért 6-8 perc alatt megvan) még kell rá védelem meg szint (lvl92 csak) de mapozásra/liga mechanikára/harvestre meg úgy farmra elég jó. megoldottam a mapbossokat és unique bossokat is. szóval elég jó lett de lehetne még rajta erősíteni. esetleg ha valaki megépíti és van ötlete merre hova tovább akkor hajrá[ Szerkesztve ]
-
félisten
Találtam egy logbookot, lvl 90 vagyok, ki van rakva az összes ásatás passzív... Full juiced t16 kellett ahhoz, hogy egy essen...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tibee77
őstag
válasz Rayner #35080 üzenetére
Blight mapokon a quant meg a rarity csak azt a lootot buffolja ami a pumpanal esik, a többire nincs hatassal. A többi cuccot olajokkal tudod turbozni, illetve az atlastree-n levö dolgokkal.
egyebkent most 5 nap utan 60ex jött össze a nemreg emlitett farmolasi technikaval ugy, hogy az 5 böl csak 2nap jatszottam eleg sokat (kb. 8ora /nap) a maradekon 3-4et.szerintem ha mind az 5 napot meghuzom akkor mar meglenne a penz a hh-ra.igaz a dragabbik invitation ara ami miatt csinalom a dolgot leginkabb annak leesett az ara egy picit mert valoszinüleg sokan farmolnak ugy mint en de igy is brutal jo profit. Cortex mapbol mar esett 6 db az se rossz money.poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Rayner
őstag
Teljesen rng mit ad, pl most blight mapozok, elotte 37et csináltam challenge miatt azokat fullra tekerve 100%+ quatityvel pl egyetlen ex nem esett most a maradékot 13-at csak fehér mapként tolom le semmi extra így eddig 2 ex egy 50c uni gloves meg egy yellow oil…
-
brunnehilde
senior tag
válasz Lokids #35078 üzenetére
Néha gyagyás tud lenni az rng. Strand az egyik kedvenc mapom, két slotba is beraktam oldalt. Lenyomtam 120 mapot, 1 darabot nem adott! Következő 60 map után van a stashben 47 strand mapom.
Az exa shardokat meg adja elég szépen, nálam nem volt ritka, hogy egyszer 5-8-at is dobott. Szóval ott is az rng bohóckodhat.
-
Lokids
addikt
Ti kaptok blueprintet a smuggles cache-ből?
Ki van rakva az összes heist node, hogy legyen 10% full revealed. 1 darab blueprint nem esett még... Pedig kirac missionmoket is smugglerre tolom ha lehet. Én vagyok ennyire peches, vagy tényleg extra ritka a blueprint?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Har_melin
addikt
Na, meglett a majdnem végleges páncél, érezhetően dobott a sebzésen (vagy csak én magyarázom bele). A HP minimálisan lett több, de az eddigi 100 körüli ES helyett most 860 van és a RF abból is táplálkozik.
A templomban érződött igazán, ott eddig T15-16-on a nagyobb kék pakkoknak kellett 2-3 másodperc, mire felrobbantak ha rossz ütemben érkeztem. Az nem volt mindig kellemes, most jellemzően 1 másodpercen belül füstbe mennek.Még kell majd eldrich chaosokkal variálnom egy kicsit, jó lenne kicsit több resist, és ha az megvan akkor az eldritch buffokat is szeretném majd optimalizálni (az eddigin pl. egy +1 max all res volt), de így sem rossz.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
dante3
addikt
Nekem is 2 exalted jött eddig, egy pottyant a másikat meg ritualból sikerült kiszednem! Ezért is örülök a shardoknak, szeretnék még normális clustereket venni, de 2-3 ex alatt nincs a buildemnek való...
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
la_cc
addikt
válasz dante3 #35072 üzenetére
Dehogy, ha hiszed vagy sem, bő 7 nap gametime (amiből sok afk trade miatt) alatt 2 szánalom ex-szel dobott meg a game, ebből az egyik volt csak sima drop, a másik blight map-on chest, pedig elejétől kezdve rámentem a púpolt box-okra.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #35073 üzenetére
haltam is, de inkább a biztonsági játék miatt volt, kevesebb moszta, kevesebb xp maponként, alacsonyabb szintű mapok, semmi pimpelés, sextantolás. Halni mondjuk most már én is halok, mert bevállalósabb vagyok ezzel a builddel, viszont ügyesebb nem lettem...
De igazából ez most nem zavar, bár persze bosszant, amikor megtörténik.
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #35069 üzenetére
Mondjuk én azzal a feltételezéssel éltem, hogy a lassabb fejlődés a több halálnak köszönhető. De persze lehet, hogy kevesebbet játszottál, akkor tényleg neked van igazad. Csak ugye én feltételeztem, hogy ha többet haltál, akkor lassabban fejlődsz relevánsan több map esetén is akár.
-
Har_melin
addikt
válasz Lokids #35068 üzenetére
tolom azt is, bár főleg scarabból. Hosszú távon (mondjuk 50 mapnál) valószínűleg bejön majd a ráfordítás (4c a harbi mod + 3c a rusted expedition), de még nem tartok ott.
szerk: most néztem, valószínűleg jobban járok, ha a harbit is scarabból tolom és inkább beyondot rakok mellé a mapra.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #35067 üzenetére
Azonos XP-hez nagyjából azonos számú mapot kellett fussak. lehet, hogy most darabra kevesebb volt, viszont magasabb szinten, jobban felpimpelve, elvileg több és főleg jobban eladható droppal.
most az elmúlt két napban viszonylag mázlim volt, esett két aránylag jól (30-40c körül) eladható cucc és sikerült a meglévő fuseaimmal megcsinálni a 6L páncélt, nem kellett chaosokat átváltani. Most éppen exa shardokat vadászok, mert csinálhatnám tovább a páncélt, de nincs 2 exám, csak chaosom. Shardokat meg könnyebben tudok venni, mint orbot, ott csak papíron vannak eladók, senki nem jelez vissza.
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #35039 üzenetére
Most akarok csinálni egy sparkos inquisitort, de a liga végefelé szerintem ezt megcsinálom mondjuk nem mintha lenne rá currency-m, általában én a dropból szedem össze kis vagyonkámat úgy hogy alapvetően olcsó(bb) buildekkel szoktam játszani, de ezt muszáj lesz megcsinálni
Har_melin: Ez az összehasonlítás nem rossz, de figyelembe vetted, hogy másik karakterekkel liga végére jutottál el erre a szintre? (Értsd több monstát / mapot futottál? ) Most meg 2 hét alatt. Elég jelentős különbség. Úgy vettem észre, Te is kb úgy gyűjtöd / farmolod az exat, mint én, nekem eddig jött kb. 5 (abból 2 dropból, 2 trade-ből, egyre meg már nem emlékszem, de szerintem az is trade-ből)
-
San398
őstag
Sziasztok!
Tud valaki craftolni nekem shield-re ilyet "Gain % of Physical Damage as Extra Chaos Damage"
karakter név: San_Seismic-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
válasz dante3 #35064 üzenetére
Az szép, de ahhoz képest, hogy minden mapon van harbi és be van lőve mind a currency shard helyett, mind a boss opció ez elég szegényes. Nem baj, ma már volt egy sikerélményem, megvan a 6L a craftoláshoz, egy exát is csikerült már tradelnem, most már csak a másodikat kell valahogy összehoznom.
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #35062 üzenetére
Ezt tudtommal az atlasz orbra kell tenni - az meg nekem még nincs, mert egyik fő bossot sem vertem még le.
Viszont megnyugodtam, hogy nem én vagyok extra peches, ezek szerint tényleg nerfelték a harbit. Én is arra emlékeztem, hogy a harbi bossok korábban fixen dobtak exa shardokat.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
A harbingerekkel csak nekem van pechem, vagy erősen nerfelték a dropjukat? ki van rakva mindhárom kör a fán, de alig dobnak értékelhető cuccot. Most futottam egy T15 beacheadet, három chaos meg kb. 2/3 ancient orb jött össze belőle - nudli.
-
tocsek18
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #35053 üzenetére
zöld, akkor ezt sajnos le kell futnom
szerk: kellett volna. 34% XP a kukába, hat portál elhasználva - ezek az ugribugris harcok nagyon nem nekem valók, főleg úgy, hogy közben a dot sebzésem már kevés a bossok gyors leveréséhez. Vagy arra figyelek, hogy sebezzek, vagy arra próbálok figyelni, hogy merre kell szaladnom.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Esett egy Paradoxica (most amikor nem kell a cyclone buildhez). Szerintetek menjen unvield eladásra, vagy próbáljak szerencsét, hátha dupla annyiért el tudom adni?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Rayner
őstag
válasz Mad_Wolf #35049 üzenetére
jelenleg olyan 40exbe van kb. megvan a forbidden flesh most gyűjtök a flame-re így még +70ex lesz benne. Most a 2 jewel nélkül elég biztosan futom T16 mapokat és bossokat is sikerült megoldanom így a mapon a sárga/kék már nem probléma a map végén is 3-4mp alatt fekszenek.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Rayner #35048 üzenetére
mennyiben van kb a flicker builded?
Enyémre rálocsoltam vagy 7 exet, de a nyomába se ér a tiednek.
Mondjuk 2-3x gyorsabb, cserébe gyorsan meg is döglik. T16-ról nem is álmodok, szerintem feladom, mert rámegy az életem a sok halálra.
Apropó sebesség, próbáltad a soulthirst övet? Egy inc duration flaskával nagyon durva attack speedet ad amíg tart a flaska. Na az az igazi zoomzoom, majd tolok róla egy videót, sokszor azt se tudom mi történik úgy megy végig a mapon.[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
Ez a black star nem lesz a haverom....
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #35044 üzenetére
Nálam vicces ez a liga. Összesen volt eddig hét lvl93 vagy afölötti karakterem, amióta játszom, de jellemzően ezekkel már a ligák végére jutottam el idáig. Ezzel már most megvan és mivel nem unom még, lehetséges, hogy a végére összejön a lvl95 is. (több aligha, ahhoz már sokkal többet kellene játszani.)
Viszont ilyen csóró nem is emlékszem, mikor voltam utoljára. A lvl szint az ugye magában hordozza bizonyos mennyiségű monszta leverését is, tehát összevethető két azonos szintű karakter potenciális dropja. Eddig összesen összejött talán 6 exányi "vagyon", de ebből legalább egy chaos receptekből, amit azért ezen a szinten már nem szoktam csinálni. csinálok expeditiont, heistet, T16-os mapokat legalább 75-100%-ra feltolva, de gyakorlatilag nulla drop. Nem panaszkodás, mert szerencsére a mostani fél-gagyi cuccal is lehet farmolni, csak szokatlan.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rayner #35039 üzenetére
Ezt a rázkódást a build csinálja, vagy be van kapcsolva a screen shake?
tibee: Belenéztem crittias valamelyik friss vidijébe, épp azt taglalta, hogy régebbi játékosoknak már uncsi lehet a game, nincs elég kihivás, túl könnyű, új bossok nem jöttek be neki... Ehhez képest, ahogy irod, az utóbbi ligák legjobbja szerintem is. Mapokat szerettem mindig is farmolni, messze nem volt olyan jó feelingje, mint most. Jó változás, hogy mindegyik komolyabb bosshoz fragmentek vannak, igy bármikor letolhatóak, plusz pont, hogy a régiók is megszűntek. Jah, zene be, kis polcukol, és bepörögsz 70 mapra. Aztán, ha elmúlik a hatás, rájössz, hogy még mindig a HO-ban állsz.
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #35036 üzenetére
Na itt egy silo [link] csak végigfutottam, lehetne csinálni a mechanikákat is. Egyébként a bosst nem kell megölni hogy adja a pontokat (28 az invitationhöz) megadja nélküle is mivel mapot kell futni nem bosst ölni. így most a piros oldalon fixen félóránként ad egy 90c-s invit. Ez a fenti tibee77 farm ötletével kombinálva elég jó pénz, és ha megvan a sapi a boss is pár sec lesz
-
Rayner
őstag
Bossokra van pár ötletem, lehet meglesz az is 1-2 sec alatt. Fejesre kell a flicker enchant ( labozni mondjuk ezzel nagyon fun) csak ezt a sapit egyenlőre nem tudom kiváltani rare sapival ha az meglenne akkor kapnék 2 eldritch implicitet (+cold dmg) még nem tudom melyik base lenne jó, ha megvan akkor megveszem az echantolt fejest és alácraftolom a statokat, de ez ránézésre is 10+exes mutatvány lenne, ja és nem tudom melyik lenne jobb, a cd csökkentés vagy a 40%dmg
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
szűk pályákon még keményebb, csinálok arról is mindjárt videot, csak előbb elviszem a gyereket délutáni alvásra
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #35018 üzenetére
Hát nekem nagyon tetszik ez a build, lehet lemásolom, bár az, hogy bossok ellen kevésbé jó, az elszomorít. Valószínűleg valami inquisitort indítok, ha már annyian dicsérik :)
De egyszer tuti kipróbálom ezt a buildet :Dhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
tibee77
őstag
válasz Rayner #35032 üzenetére
Meg elözö ligaban azt mondtam volna, hogy semmi gond nincs azzal, hogy nem ölsz bosst a mapon de ez most nem igy van. Eleg jo a lootjuk, ezert is mentem erre ra.
Brunne: nekem ez a liga ugy nez ki, hogy total kedvencem lett. Annyi lehetöseg van farmolni es nincs az ember beszoritva különbözö regiokra mint elözö ligakban. A receptezes is bejön, csak most lelassultam vele, mert ugye ezt a masik stratot nyomom. Amugy ja, eleg uncsi tud lenni ez de en benyomok valami pörgös zenet es ugy siman nyomatom, tegnap olyan gyorsan lenyomtam azt a 70+ mapot mint allat.
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #35031 üzenetére
Nyilván poénnak szántam az xp-s kérdést. Ez, hogy végigrohanok a mapon, és leölöm a bosst, marhára nem lenne élvezetes számomra, de ilyen köztes megoldáson gondolkodok. Ami atlason ki lenne rakva:
- Kirac. Scouting reportok (khm Doryani map )
- Searing Exarch
- Shaper/Elder
- Synthesis
- Elderslayers
- Maps
- Strongbox (jó pénz, gyorsan lezavarható)
- maradék pontok meg Shrine
Az összes többi elég időigényes. Talán még a meta ami jó lenne, de liga elején ki volt rakva az összes pont és olyan durván adta a szerveket, hogy egyikből volt 2, másikból meg 30 és nem ájultam be a dropon se... Most, hogy igy leirtam, egyre jobban tetszik ez az elgondolás, megyek és át is rakom a pontokat.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Rayner
őstag
válasz brunnehilde #35030 üzenetére
Alapjáratban 1 full map clear kevesebb mint 1 perc. nem is kell neki bosst ölni nem arra készült. (ezen még dolgozok, hátha a map bossokra tudok valamit kitalálni) viszont 1 óra alatt megcsináltam vele a Defeat Archnemeses III challenget és tegnap este olyan 12 challenget fejeztem be vele 31/40 és igazából 2 napot szántam rá eddig és úgy mapot farmolni eldritch currencyre kíváló.
-
tibee77
őstag
válasz Rayner #35029 üzenetére
Teljes mapclear vagy csak a bossölö verzio? Meg azert 20 map az nagyon keves, hogy levond a következteteseket. Lehet hogy a következö 20on mar egyikse esik. (jo persze kicsi ra az esely de megeshet)
Brunne az assanak mar nem kell szint, megalltam 94en, az occultistot meg a teljes mapclearre hasznalom, na az fejlödik eleg szepen, mar 95ön vagyok. ha sajat magamnak fogom kifarmolni a mapokat az occuval es nem fogom vennni öket, akkor szerintem siman felhuzom a karit 100ig.brutal jo mapokra, gyors es robban minden.
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rayner #35018 üzenetére
Atyagatya. Azért kiváncsi lennék, hogy egy speed shrine után, hogy nézne ki a sebesség. Kizárt, hogy ilyen builddel tudnék játszani, meg sebességben gyors, de a komolyabb rare-unique monsták gyepálásával annyi idő megy el, amit a futáson nyerni lehet vele.
tibee77: Nem rossz stratégia pénzszerzésre, de hol marad a játékélmény? Ja, és sok xp-t gyűjtöttél?
3.17 Lightning Tendrils: Csak úgy kiváncsiságból tegnap kipróbáltam a builden az új The Annihilating Light staffot. Lecseréltem az övet, meg a két gyűrűt resistesekre, igy épphogy, de meglett a minimum. Némi védelem rovására, de laza 50%-al nőtt a DPS. Cullinggal és Storm Branddel együtt normal pulse-al 14,5m, stronger Pulse 40m, átlag 20m körül lehet. Hezmin nem futkározik többet. Duskdawnra lett épitve a build, igy maradok annál, meg a bottled increased effectjével alapból nyertem vagy fél milla dps-t bossok ellen amúgy is, de jó látni, hogy van még a buildben/skillben tartalék.
-
tibee77
őstag
válasz Rayner #35026 üzenetére
A boss farmolos modszernel a sebessegen van a hangsuly, ezert futottam a mapokat meg akar feheren is. Ha mindegyiket chiseleznem, alchoznam, netan ujrarollolnam mert valami fos mod megy ra, az plussz penz kiadas es több idö is. Itt ugye a legtöbb penz (kb. a fele a profitnak) az incadescent invitation dropokbol jön. Az az ami fix bevetel, a többi mind rng. Ha berakok 55 mapot az inventoryba es lefutom öket 10 perc alatt akkor azalatt majdnem 2szer jön össze az invitation (28 kell egyhez, viszont a tree-n ki lehet rakni a boostolo pontot ami segit, hogy hamarabb meglegyen) es az akarhogy nezem kb. 200c bevetel. Ha en mapokat rollolnek, az a joval több idö.
Lokids:hat igen, egy bizonyos alap kell hozza, hogy ezt a stratot elkezd, sajnos nem ligakezdö barat. De amint megvan hozza minden, eleg jo penzforras. Persze ha mostantol a poe community fele elkezdene ezt csinalni, akkor tuti, hogy mindennek az ara lejjebb menne, akkor mar kerdeses lenne, hogy megeri-e. Amugy pont ezert kell searing exarchot spamelni, mert azt joval kevesebben szeretik csinalni, a masik influence spamelese mapokon szebb bevetelt hoz, viszont annak a bossnak a lootja igy joval olcsobb, mert tele van vele a piac.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz Lokids #35023 üzenetére
Ha lenyomod elöször a 2 uj bosst, aztan a mavent meg talan uber eldert (telorol vagyok most nemtudom megnezni kit is kell pontosan) akkor kapsz köveket amiket az atlasba rakhatsz be. Ha mind a 4 megvan akkor azok az egesz atlasodat t16ra fogjak felhuzni, nem lesz mas tier csak az. A city square meg ahert esik mert az van kirakva favourite mapnak. Mondjuk egy dolog igaz, a 70+map alatt este nagyon keves city esett, mindig csak a vele összeköttetesben levöket adta. Igy ezzel az boss ölös strategiaval ha az ember csak cityt fut akkor vennie kell a mapokat. Ezert aztan en mentem meg 20-30 mapot ugy is, hogy gyorsan vegigrohantam mindenen, aztan lenyomtam a bossokat. Na ugy mar eleg jol dobalta a cityt, csak ez persze nem annyira gyors modszer, mint a beugrok a mapra, kinyirom a bosst, megyek ki dolog. Ugyhogy most bevasaroltam 120 mapot es azokat fogom letolni egybe, ez 480c volt. Meglatjuk, hogy mennyi profit jön igy. Ha nem tul sok, akkor maradok annal a modszernel amit fentebb irtam, miutan normal mapozassal összefarmolok egy nagyobb mennyisegü mapot, egybe lenyomom öket a gyors farmolos verzioval.
-
tibee77
őstag
válasz Lokids #35019 üzenetére
Lenyomtam most este 70 map-et, csak bementem, leöltem a bossokat, jöttem ki.Ez volt a drop.Ahogy irtad, mapokat dob meg invitation-t.Ezek ugy nagyjabol 630c-t ernek, ha eladok mindent.Persze alap esetben, ha en ezekre a mapokra költök valamit, chiselezem-alchozom-scarabokat teszek mellejük, sextantokat, stb., akkor tuti több penz jön vissza belöle mint amennyi most, csak nem mindegy mennyi idö alatt.Egy map nekem kb. 10-14 sec volt, attol függ melyik reszere rakott a map-nek.70 map, az igy lement talan 16 perc alatt (erösen kerekitek) , ha azt is beleszamitom, hogy volt töltökepernyö oda-vissza, akkor legyen 25 perc az egesz müvelet.Majd holnap lemerem, hogy pontosan mennyi idöbe telik mondjuk 100 map-et letolni, csak az a baj, hogy közben tradelgetek is, szoval megy az idö massal is.Szoval 25perc alatt 5ex jött össze.Persze lehet hogy jo volt az rng-m es azert esett ennyi , kicsi a minta, ezert fogok szerintem egy tonnanyit meg letolni ebböl es akkor meglatjuk, hogy hogy adja.Viszont egy dolog tuti, kis mennyisegben nem eri meg ezt csinalni, volt olyan szeriam, hogy 6-7 mapon keresztül a bossok lofaszt se dobtak, csak bamultam a kepernyöt, mert semmi loot nem volt.Aztan meg volt olyan, hogy esett egy cortex meg melle meg csomo mas elder slayer map is.[ Szerkesztve ]
-
-
tibee77
őstag
válasz Rayner #35008 üzenetére
Minden elismeresem, hogy idaig igy jatszottal. baromi idegesitö tud lenni.
Sracok uj penszerzesi technika.city square mapot farmolni specifikus atlas tree-vel ugy, hogy csak a bosshoz rohansz, megölöd öket, aztan port ki, jöhet a kövi map.közben persze mindig teszel influencet a mapra, hogy pörögjön a szamlalo es adja az uj bossos invitation-öket. Elsö hallasra nem tünik jonak es sok mapot is kell futni, hogy tenyleg jövedelmezö legyen de nagyobb mennyisegben megeri. Boss dobhat synthesis-conqueror-guardian mapokat, akar duplazva is. (18%ot lehet a treen kirakni a dupla drop eselyre) atlason favourite mapnak persze city squaret kell kirakni meg estleg egy masik mapot ami gyors (mesa mondjuk), hogy ha kifogysz cityböl akkor mehetsz mesa-t, amig azokat futod addig meg majd esik a city.ez a ping-pong modszer nagyon jol müködik, csak kell egy fullos atlas, jo tree es ilyen 6-7 ex jön össze orankent profitnak.
-
gdevil
aktív tag
válasz Rayner #35000 üzenetére
Én a Trancendent Mind-ot csináltam meg evvel. III-as szintű templom kell hozzá.
Ez egy példa. Nekem esett egy Tempered Mind a templom főbossból, aztán vettem egy Vial-t és betettem a kettőt együtt az oltárba. És csinált egy Transcendent Mind-ot.
De működik olcsóbb incursion uniq-okkal is, pl "Omeyocan" cipő, stb.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #35008 üzenetére
részben a shift+attack automatizálása, részben meg a mozgásos skillek baromi idegesítő "odamenését" szünteti meg, amikor messzebbre kattintasz, mint a skill hatósugara. Ilyenkor alapból először elsétál odáig, ahonnan majd már elég a hatósugár. Ha ezt bekapcsolod, akkor mindig onnan indul, ahol vagy.
-
dante3
addikt
Egy másik kérdés: Az armorra valaki tudna nekem craftolni "gain 10% of maximum life as extra maximum energy shield" craftot? Veiled, ha jól tudom
-
Har_melin
addikt
válasz dante3 #35009 üzenetére
a srác éppen több száz astragalit próbál a HO-ban, szóval nem igazán látom az ES-t, de szerintem nem folyamatos nála sem, csak jó ritmusban játszik. Elég egy pillanatra megállni, mondjuk amíg lerakod a trapokat és már újra kezdődik a 4s. A buildjét nem látom, mert a twitchen nem találok hozzá PoB-ot, de a degenes buildeknél mindig fontos, hogy az azt ellensúlyozó cuccok meglegyenek.
én Pohx buildjét követem nagyjából. Kihagytam a shield chargeot, mert nem használom, helyette van egy flame totem. Amint látod a saját karim korábbi linkjéből, nálam még egy csomó dolog hiányzik az övéhez képest, vagy sokkal gyengébb, de így is működik.
-
dante3
addikt
válasz Har_melin #35006 üzenetére
Oks, szóval átrakom alul fire-re. Megmondom őszintén Steelmage buildjét követtem, lehet az a baj ugye, hogy a cuccaink nem azonosak. Amúgy Poeninján a 34% ezt a pajzsot használja, és a Buildben is ez van, ezért gondoltam, hogy jó lesz. Biztosan a magas armor/es% miatt használhatják akkor. Heraldokat nem tolok, Purity of Ice van berakva. Meglesem egy másik pajzzsal, nagyobb life-al/regennel. Ha rálesel éppen streamel Twitchen Steelmage, nála folyamatos az es/life..., ezért nem értettem, vagy gondoltam valamit rosszul csinálok. Köszi, a segítséget!
-
Har_melin
addikt
válasz dante3 #35004 üzenetére
charge aligha, nekem azt hiszem nincs is, talán néha az onslaught generál, meg persze EC ha elsütöm a warcryt.
Szerintem a life regened nem túl erős: 140 flat és 6,8%. Nálam ez az amuval meg az arsonisttal, plusz a pajzzsal 144 flat és 10%. Ráadásul nálam a max fire res is magasabb, bár emlékeim szerint a 79-80% már elég volt a magasabb regennel. szerk: megnéztem gyorsan a PoB kalkulciós részét: nálad 12% az effektív life regen (passzívokból cuccból, regen gyorsítóból), nálam 20%. Az a 8% az sok egy folyamatos life degenre épülő buildnél.
Az ES egyébként menet közben nekem is el szokott tűnni, ennek az oka a Pious Path 4s-es időtartama. Ha megállsz akár csak egy pillanatra akkor újra kezdődik és 4s-ig veled marad a lif és ES regen a consecrated groundból, utána viszont megszűnik.
Miért tolod annyira a cold rest? Alul is azt raktad ki a +1 fire res helyett, a pajzs is azt adja, herald of ice-ot használsz - miért? Mellesleg szerintem az a pajzs ebbe a buildbe nem igazán passzol. Nincs rajta life, az ele res sem különös, a block még a megemelt értékkel is csak 38% és attack ele sebzésed gyakorlatilag nincs, mert sem az RF sem a Fire Trap nem attack.
a mana gondod egyrészt abból adódhat, hogy a brandot és a mozgást is abból tolod. Nálam mindkettő lifetapról megy. A másik, hogy te elmentél felfelé a fán, nálam meg alul ki van rakva egyrészt a Determinationre a +25% efficiency, meg a Reservation Masterynél még +16%. Így marad 28 manám, ami a warcryokra még éppen elég.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
Aki játszott már flicker strike-al találkozott olyannal hogy nyomom a skillt, van mana minden ready és áll egyhelyben mint a f.sz , meg sorozza a bosst aztán egyszer csak megáll (mana hp minden fullon) és néz persze lecsapnak oneshot... ez mitől lehet, hogy nem folyamatos a fight? még ha arrébb szaladok pár métert és újra nekiugrok akkor néha folytatja, de legtöbbször full mana fent buffok és nem indítja a flickert csak áll és néz na ez mitől van?
[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
válasz Har_melin #34998 üzenetére
Ha megkérlek rákukkantasz a karakteremre? [link]
Van némi managondom, az a kisebbik baj! A nagyobb probléma, hogy amikor bekapcsolom az RF-t egyből leszalad az ES, és a mapokon is néha ok nélkül a HP-et is szívja. Ez valami Charge probléma lehet, mármint, hogy hiányzik?[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #35002 üzenetére
az rendben van, azt az oltár mechanikát ismertem (azt nem figyeltem, hogy utólag nem lehet már megnézni), de itt nem volt ilyen. Akkor nagy valószínűséggel mégis benéztem egy reflectet a rare darabon.
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #34994 üzenetére
Én abban a hitben élek, hogy most is ez a szabály él de igen, jól tudtad, régen biztos, hogy így volt (ráadásul ad +20% quantity-t is)
Az Exarch, meg a másik pedig úgy működik, hogy akkor kapsz modokat, ha rányomsz valamire az oltárnál. Viszont utána már nem tudod megnézni mit kaptál, úgy hogy jól jegyezd meg Egy-két olyan modot kiír, ha megnyomod a tabot, de még nem jöttem rá melyeket, talán azokat, amik a boss-ra vonatkoznak, de hogy mindet, főleg a rád negatívan hatóka utólag nem tudod megnézni az tuti
-
Har_melin
addikt
válasz Rayner #35000 üzenetére
A Vialok csak egy bizonyos uniqra hatnak. Itt a lista, hogy melyik vial miből mit csinál. Ha nem a megfelelő párost rakod be, akkor nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest