Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #34299 üzenetére
Ezt én is néztem, de nálam már múlt héten (vagy mikor írtam az emlékeztetőt magamnak) este 8-at mutatott. Szerintem akkor kezdődik, mert mindig azt írják, hogy amit az mutat, az a tuti (már ha jól van beállítva az időzónád)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #34298 üzenetére
Nálam este 8tól van bejelentő az lehetséges hogy előrébb hozták? 9-10kor szokott kezdődni ha jól emlékszem
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #34296 üzenetére
gondolom liga és vizális téren belépünk a mátrixba
-
félisten
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #34294 üzenetére
Szexi exalt, chaos és annul-unk is lesz.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
félisten
-
San398
őstag
válasz freddirty #34292 üzenetére
"egy mapot elfoglal egy guardian és körbe kell keríteni mapozással majd jópár map lefutása után leverni." Remélem nem ez lesz mert ez úgy hangzik mit régen amikor Eldert kellett az atlaszon kergetni (lecsapni a négy guardiant majd Eldert, ezután kezdhetted előlről)
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
freddirty
senior tag
válasz Rayner #34291 üzenetére
én valami olyan atlaszváltozásra készülnék a patch nevéből kiindulva (ostrom), hogy egy-egy területen (hamlet, lira stb.) egy mapot elfoglal egy guardian és körbe kell keríteni mapozással majd jópár map lefutása után leverni. A conqueror mechanika már unalmas, előtte az elder influence-t terelgettük a mapon, most lehet majd körbeostromlunk 1-1 mapot.
A ligamechanikára nincs igazán tippem, a scourge mechanika unalmas volt (a tainted currency viszont zseniális), mindenkinek tele a hócipője a "fussuk le a mapot megint, mert a ggg azt gondolja, hogy ez a mód arra hogy minél lassabban haladjunk előre és többet töltsünk a játékban" mechanikákkal. Most remélem valami más lesz, a 3.15 fiaskó és játékosok gyors elpárolgása láttán visszavettek a negatív változásokból, 3.16-ban ugye teljes hátraarcot nem vághattak, hisz az egy lépés lett volna hátra. Inkább előre mentek, új jó skillekkel, pöpec chase unique cuccokkal amik részben "jóvá teszik" amit elqrtak a 3.15-ben. De látszik, hogy azért ez egy lépésben nem volt elég, újra nagyon nagy volt a ligakezdés után a lemorzsolódás. Most a 3.17-ben sem nagyon mertek erős nerfeket elsütögetni és idág pozitív volt amit kommunikáltak (maradjon is így ), szóval csak nem szúrják ki megint a nép szemét egy delirium/scourge like mechanikával.
De holnap megtudunk majd többet, jövő héten meg majd mindent a patchnotesból. Fingers crossed.fred
-
Rayner
őstag
Nekem kicsit úgy tűnik ez eddig, hogy a liga valami boss killer lesz, olyanra gondolok hogy mapot pucolva megjelenik xy benga boss aztán ezeknek lesz valami főnöke aki persze még gizdább.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
jogos, én kifejezetten az unholy mightra kerestem rá a szövegre, nem néztem végig az egyes jewelek bónuszait. Ezzel együtt, a bónusz nem szűnt meg és nem is vált elérhetetlenné, csak más úton lehet megszerezni
Védd a fákat - egyél hódot!
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #34286 üzenetére
Sin's Rebirth flaska meg tudja oldani
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #34283 üzenetére
Szerintem rosszul érted, vagy én nem találtam meg valamit. Ez van a manifestoban:
- Unique Threshold Jewels are no longer offered as a quest reward for completing "Death to Purity" in Act 5. Instead, you are now offered a choice of a Rare Crimson, Rare Cobalt, or Rare Viridian Jewel. (nem kapsz quest rewardként treshold jewelt, csak rare-t.)
- The following Unique Jewels can no longer be obtained: First Snow, Frozen Trail, Growing Agony, Overwhelming Odds, Rapid Expansion, Steel Spirit, Weight of the Empire, and Winter Burial. (Ezek, de csak ezek kikerülnek a játékból.)
- Viper Strike: Now deals 90% of base Attack Damage at gem level 1 (unchanged), up to 140.2% at gem level 20 (previously 135%). Now has 90% Effectiveness of Added Damage at gem level 1 (unchanged), up to 140% at gem level 20 (previously 135%). (A VS még egy kis buffot is kap maximális szinten.)[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #34283 üzenetére
Az nagy kár, mert emlékeim szerint azt használtam, de sebaj, most bow liga lesz, bow-al megyünk
-
félisten
válasz TrollBalint #34282 üzenetére
Ha én úgy értelmeztem hogy nem lesz unholy might threshold jewel.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #34281 üzenetére
Mi történt a viper strike-kal, azt terveztem (tervezem) csinálni a következő ligában. Most ebben is csináltam egyet és eléggé bejött, fontolgattam is, hogy azzal kezdek, de aztán inkább valami ranger lesz, kezdésre annyira nem győzött meg az eventek alatt.
-
félisten
-
Rayner
őstag
kicsit most elbizonytalanodtam néhány érdekes skill ami eddig nem annyira érdekelt elég nagy buffot kapott. Lesz jó pár új build
-
sirdond
őstag
nyilván látni kell a tényleges számokat, hogy mennyi az annyi egy adott bow-n.(meg valószínű, hogy nem lesz egyszerű kigrindolni egy high tier használható bow-t, de az személy szerint engem nem zavar.)
mindenesetre én ele bow build-ben gondolkodom, ahogy írtam is, nem bleed-ben. -
félisten
Jó kis 🩸 🏹? Lehet már kompenzálni a kinyirt Elder modot (az volt ugye?)?
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz tibee77 #34271 üzenetére
Miről beszélsz?
Projectile attack az nem feltétlenül egyenlő bow attack build-el
Toxic rain meg nem számít, mert az meg dot build (mondjuk az sem volt két liga óta).Amúgy meg, mondtam neked, hogy nem nyúlnak a mana res-hez, meg a def aurákhoz.
Bár a Hiltless meg a flagellant flaskák kicsit megleptek. Szóval Rue buildje még mindig használható.
Ráköltöttem még egy keveset és így már nagyon brutál, lett rage generálás is, ami óriási QoL mapozásra.
Őszintén nem tudom, hogy ezt kezdjem el startnál, vagy valami fasza kis ele bow buildet inkább. -
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #34272 üzenetére
Ez manifesto itt még semmi se végleges. majd a peccsnótszban
-
félisten
-
tibee77
őstag
válasz Plazmacucci #34270 üzenetére
Azt irja, hogy "remove or change these jewels", meglatjuk melyikkel mit kezdenek.
Sirdond:bow liga vegre?! Neked mindig bow liga van. xDpoe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
félisten
Most tényleg kivették a treshold jeweleket és nincs viper strike unholy might meg glacial hammer splash? Wtf?
-
Rayner
őstag
Eddig elég jól néz ki
-
sirdond
őstag
BOW liga! végre!
-
félisten
Rip DD, ST és TR.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Plazmacucci #34265 üzenetére
Úgy nézem GGG tartotta magát az ígérethez és a 3.15 mészárlás után, tényleg építeni próbálják a játékot. Két olyan dolgot buffolnak ami kb 3-as patch eleje óta gyenge. Nincsenek nagy nerfek, pedig a most elég kényelmes mana reservet és a defenzív aurákat nagyon féltettem. Ha nem sunnyognak a nerfekkel ez is egy jó patch lesz. Nekem 3.16 is a 10/10 kategória volt, és szerencsére kivételesen nem fűnyírózták vissza a felét.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
félisten
Kint van. [link]
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #34263 üzenetére
Nem baj ha csak 12 oldal... az elmúlt 3 liga amúgy is nagylexikon méretű volt
-
TrollBalint
addikt
válasz dante3 #34259 üzenetére
Ja, hát az új/megváltozott skillekből én is tudnám
Rayner: Hát abból kiindulva, hogy a twit ma hajnalban lett kirakva, akár még az is lehet, hogy holnap hajlalban lesz kirakva a manifesto. Emlékeim szerint minden ilyen news valamikor - itteni idő szerint - hajnalban jelent meg náluk, mint ez is, kb. hajnali 3 körül. A hozzászólások alapján egyébként kb. a harmada lesz a 3.16-énak (az 30 oldal volt, ez meg 12)
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #34260 üzenetére
A post időpontjából számíthatok arra a hogy ez ma este lesz?
-
dante3
addikt
válasz TrollBalint #34258 üzenetére
Örök dilemma, de még a "nagyok" sem tudják mi lesz pontosan. Megvárjuk az új skilleket, buffokat/nerfeket, aztán úgyis a 3. építkezésünk lesz az igazi.
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #34257 üzenetére
Bár tetszett a minionos build, most már mindenképpen valami íjásszal mennék, azt már régóta szeretnék indítani. Plusz a toxic rain megtetszett, úgy hogy ha nem kap nerfet akkor azzal megyek.
igazából nem is tudom ezt minek mondom, mikor eddig még mindig megváltoztattam az eredeti, starter build tervemethttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #34256 üzenetére
Legkésőbb csütörtök este kiderül mi lesz starter
-
TrollBalint
addikt
válasz tibee77 #34243 üzenetére
Én is kezdtem az előző ligávan skeletonnal. Nekem elég lassan haladós volt, de hozzá kell tennem, hogy én nagyon nem szeretek respecelni, ezért már az elején a skele mage-knek megfelelően raktam ki a node-okat, viszont a jewel csak a vége felé lett meg. Talán még mapozás előtt, de már ebben sem vagyok biztos. Viszont, mint minion build, nagy előnye, hogy elég sokáig jó hozzá a Tabula
Tabula már csak azért is jó, mert a skeleton is tudnak erősek lenni, de ugye más gem kell nekik. Főleg, ha vaal skeleton gemet van, ami nekem nem volt, azzal szerintem nem gond a haladás sem[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
-
Rayner
őstag
Akkor amikor elkezdte építeni tényleg 1c volt az item. Ez akkor látványos ha streamen építi. Attól perctől kezdve az itemek ára megindul. Mire kikerül a build video amit lehet hogy 50c ből csinált, addigra a nyerészkedők felverik és mire Te megnézed és összerakod addigra már sok exbe kerül. Így szereznek sokan első héten sok sok exet hogy csak flippelik a cuccot. Szólval az ilyen 1c-s videokkal vigyázni kell. Főleg ha kiderül a build viszi endgameet akkor meg 2 nap alatt 10x-re drágul
-
tibee77
őstag
Ja hat igen, nagyon nem mindegy, hogy mikor akarjuk csinalni a buildet. Liga indulaskor minden sokba kerül.egyik jo pelda pl. a vulconus fegyo, ami szerintem nagyon jo kis cucc es ehhez merten draga is elsö napokban. Aztan persze elarasztjak vele a tradet es mar fillerekbe megy at 1-2 het utan. Ezert ez a ligakezdö olcso gear eleg csaloka lehet.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
la_cc
addikt
-
Rayner
őstag
Itt nem feltétlen félrevezetésről van szó, csupán lehet a buildben akár egyetlen breakpoint vagy attributum ami nélkül nem működik. és ha mondjuk 1 eleme a rendszernek nincs vagy rossz vagy nem elég akkor az begyűrűzik a többi (mechanikai) elemre is. mivel 100%-ra pontosan lehetetlen lemásolni egy buildet (max hozzávetőlegesen az rng miatt) így lehet hogy neked éppen 2 attri valamelyik itemen nem volt maxos vagy nem pont az a 2 volt a rare itemen ami miatt neki működött. Én is futottam bele már ilyenbe és vakartam a fejem sok ex után mia F***ért nem olyan mint kéne és annyi volt a végén hogy minden itemet maxolnom kellett divine orbbal (volt 10ex is a végén) és akkor ott kapcsolt be a god mód a buildnél.
konkrétan 3m dmget kaptam utána. másik a base amit sokan rosszul választanak. példának a body armour Base Percentile %-értéket sokan nem figyelik és itt mondjuk egy alap base armour érték egy 20%nál lényegesen kevesebb armor mint amikor ez 80-100% érték így ekkor az armor base értéke alapból magasabb értékekről indul a skálázása[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Pedig neki a buildjei hiresen jok.Azt nem tudom, hogy adott-e el ugy buildet, hogy ligakezdökent is szuper op 1c-böl de a minion buildjei tenyleg eleg jol összerakottak.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
-
Lokids
addikt
-
tibee77
őstag
válasz freddirty #34244 üzenetére
Ja okes, latom, hogy masodik karid volt. Amzgy nem a dust jewelre gondoltam hanem a dead reckoningra, az szokott borsos aron menni liga elejen. Azert kerdeztem, hogy milyen kezdökent a kari amig az nincs meg, mert skele mage-ek a brutalok nem a sima skeletonok. (clear meg bossra egyarant). Ha anelkül nagyon szenvedös akkor lehet nem kezdenek azzal ligat. Amugy minion karik semmit nem erösödtek szinte elözö liga ota, a masteryk behozatalaval lettek kicsit boostolva. Skele necro idaig is eleg erös volt bossokra. Szoval annyira nem felek, hogy nerfelik. Amitöl felek az a mana reserve - mastery nerf. Na az sok karit megtepazhat.
-
freddirty
senior tag
válasz tibee77 #34243 üzenetére
írtam róla itt:
https://prohardver.hu/tema/path_of_exile_akcio_rpg_diablo_klon/hsz_33593-33593.htmlSzerintem budget cuccokból is teljesen jó lehet. De most már ligában halott a trade szerintem semmit nem lehet kapni, budget áron. A követekező libában meg ki tudja mi lesz. Mivel a GGG mindig hajlamos az adott metákat agyonlőni, így nem sok jót jósolok a poison conc, pókos és skelemage buildeknek...
fred
-
tibee77
őstag
válasz freddirty #34242 üzenetére
Te ligat inditottal a skelemancerrel vagy csak akkor csinaltad mar meg amikor par cuccod megvolt hozza? Dust jewel tuti draga ligastart elejen. Kivancsi lennek milyen a kari total 1c-s cuccokbol.
-
freddirty
senior tag
válasz Egonyolc #34238 üzenetére
Von Vikton videói elég pöpecek skelemage-hez, van minden hozzájuk:
Végő változat:
https://www.youtube.com/watch?v=OrNzTzpT694
Mid league:
https://www.youtube.com/watch?v=hLex6iFb3Bs&t=1464sSaját:
https://poe.ninja/challenge/builds/char/freddirty/witch_scourge_fred?i=0&search=class%3DNecromancer%26name%3Dwitch_scfred
-
félisten
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #34239 üzenetére
Egyszerűbb lenne képeket kirakni, ezeknek a 20 sec-es videóknak semmi értelme...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
[link] Archnemesis
-
Egonyolc
aktív tag
Valaki tudna linkeleni egy jó skellmage buildet?
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
félisten
válasz Pitymaszter #34236 üzenetére
Szerintem a bleed bow a more damage modok kinyírása óta kuka.
-
Pitymaszter
tag
Tuti hogy én voltam a béna mert nem véletlenül népszerű build, csak nem volt currency a fejlesztésre és ott hagytam mert jöttek a decemberi eventek. Most meg már inkább pihentettem a poe-t ligakezdési.
Amúgy gondolkodtam még starter buildeken:
Bleed bow gladiátor (puncture + rain of arrows)
vagy
LA Deadeye (ilyen csináltam delirium eventen)
vagy
LS Raider (nem tudom hogy ez egyáltalán liga kezdő build-e de majd utána nézek)BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
Edge
veterán
válasz Rayner #34230 üzenetére
LA inkább farmra jó, ugye ebben a ligában a tower map farm volt vele a csúcs, nem feltétlen atlas progressre megfelelő cucc. Bár tény hogy én is elgondolkodtam rajta, mint induló farm kari aztán egy második karival nyomnám az atlast amikor már megvan rá a tőke.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Rayner
őstag
válasz dante3 #34231 üzenetére
Alapvetően nagyon erős build addig a pontig amíg be nem kapsz egy tockost
Ebben a ligában volt szerencsém kipróbálni olyan 50-60ex elégetésével. Tényleg brutál a clearspeed de... defet nagyon ki kell maxolni és arra már nem voltam hajlandó még egyszer ennyit költeni. ettől függetlenül ajánlott build, és lehet lesz valami új cucc amivel talán a def is jobb. -
Edge
veterán
válasz Pitymaszter #34229 üzenetére
én is blade flurry-t nyomattam bár én maxoltam rendesen, annyit viszont módosítottam a builden hogy a fortify ágat kiraktam és determination aurát is használtam csak nagyon ritkán tudtak lecsapni, atlast simán maxoltam vele, mavent is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dante3
addikt
Én ki szeretném próbálni a Gladiator corrupting fever/tornado shot-os buildet, úgy nézem elég népszerű lett a 3.16-ban, megtetszett a videókból. Csak amit kinézek magamnak, azt 100% nerfelik, eddig mindig így volt. Egyelőre ez a terv, meg esetleg skelemage...
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Pitymaszter
tag
Nekem nem jött be general's cry berserk (BladeFlurry verzió) nagyon papír volt. Sokszor estem keltem igaz nem jutottam el oda, hogy fullra felszereljem azzal amivel ajánlott mert nagyon drága volt (pl. paradoxica).
Én legszívesebben egy seismic trappert indítanék és fullra kimaxolnám, de sajnos azt látom, hogy előre jósolják neki a nagy nerfet . Ha tényleg nerfelik nah akkor van az, hogy hosszú idő után fogalmam sincs mivel kellene kezdeni a ligát ami még tetszik is.
[ Szerkesztve ]
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
Edge
veterán
akkor olyan build kell ami atlas progressben pöpec, asszem general's cry +cyclone berserkert indítok.
-
la_cc
addikt
válasz Pitymaszter #34226 üzenetére
Hát a fakírokkal nem lehet mit kezdeni...
-
la_cc
addikt
-
Pitymaszter
tag
Az se lenne rossz ha végre az akármilyen influenced map rollolható lenne az adott típusában orb of horizons-al Pl. esett 5db főnix map de a többiből még egyse akkor ezeket át tudod rollolni a hiányzók mapokra.
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
la_cc
addikt
válasz TrollBalint #34220 üzenetére
Szvsz ez részletkérdés már, de tényleg jó lenne, ha minden map-féleség beférne a map stash-ba, ha már van ilyenünk...
-
Rayner
őstag
válasz freddirty #34221 üzenetére
Igen én is úgy érzem hogy ez a liga és content a craftot fogja felforgatni, mivel nem nagyon nyúltak hozzá az elmúlt pár ligában (minden máson már variáltak). erről volt is sok sírás, hogy ok van craft jó a craft csak kb akkor ér valamit ha atomfizikai diplomád is van mellé
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz Rayner #34219 üzenetére
akár lehet az ellenkezője is, csak attól függ mennyi a drop rate a mapokra meg változik-e a conq/sirus orbok dropja. Unid-d watcher-ek sem annyira olcsók. Az influenced ilvl 85-86 base-ek biztos nem lesznek olcsók.
De mivel így Sirus (és ezzel az influence modok) megy fragmentbe, sanszos hogy az új bossal, jön valami jó kis craft változás. Új influence-k, új modok. Maven crafting elég meh volt craft szempontjából, legalábbis a conq. influence modokhoz hasonlítva. Ha villantanának megint valami hasonlót az pöpec lenne.fred
-
TrollBalint
addikt
válasz freddirty #34217 üzenetére
Akkor ez lehetett a gond, hogy egyrészt nem vagyok hardcore játékos, napi max 1-2 órát ha tudok játszani és ligát kezdtem vele A totem build meg valamiért nem jön be, kétszer is próbáltam, de nekem az nem fekszik, pedig amúgy tetszik. De akkor lehet a következő ligában is adok neki egy esélyt, de biztos nem liga kezdőként.
-
freddirty
senior tag
válasz TrollBalint #34215 üzenetére
A játékstílus szerintem az egyik legjobb a 3.15-ös nerfbomba óta. Mivel nagyon nagy a mostanság a monsta dmg, ezért a facetank elég problémás lett, sokkal inkább a ranged ami hatékony. A totem/skeleton buildek pedig annyiból állnak, hogy ledobod futás közben a totemet/skeletonokat és futsz tovább, a minionok meg teszik a dolgukat és beterítik a képernyőt projectile-al, vagy egy gemswappal bossolnak. Közben lehet kerülgetni a sok debuffot a padlón vagy egyszerűen egy képernyővel arrébb menni és megvárni míg vége. Persze kell hozzá sokat craftolni/befektetni, nem feltétlen ligakezdő. Nekem a végső buildemben lvl29 a summon skeleton gem, és lehetne még rajta minmaxolni. +1socketed gems+2duration dupla corrupt chest adna még egy szintet minden gemre a chestben+lvl6 awakened gemekre is lehetne költeni.
fred
-
Remiel
őstag
Én azt remélem a flaskákba nem kavarnak bele és akkor Molten Strike aurastack Champion lesz nálam vagy Hiltlessel, vagy Paradoxia+shield, mert kb facetankol bármit a játékban jelenleg, invitationban is simulacrumban is.
Mondjuk az is igaz nem feltétlenül ligakezdő, mire összejönnek a cuccai és nem is olcsó a vége, bár van belőle budget verzió is 2 db Dreamfeather kell hozzá, a többi item sem vészes, megvan úgy 20 - 30 ex környékén kis szerencsévelHa a flaskákat nerfelik, akkor meg passz, mert ha nincs fent rajtam folyamatosan minden akkor egyhit és fekszem kb
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
TrollBalint
addikt
válasz freddirty #34213 üzenetére
Hát akkor nem tudom mi volt a gond, kipróbáltam több féle buildet is, de nekem valahogy nem hozta. Pedig még azt se mondanám, hogy olyan távol állna tőlem a játékstílus. Majd egyszer kap még egy esélyt később
-
freddirty
senior tag
válasz TrollBalint #34212 üzenetére
Skelemage, az egyik legjobb build amivel játszottam az utóbbi 2 évben, majdnem a régi cold BV szintjét hozza, clear+boss+tank, mind kiváló. Sirus utolsó fázisában nem tud semmit rádidézni, 3 sec és vége. Drox 6sec. Flawless, simu30, blight ravage, feared szimultán challengek, lementek soloban mindenféle aurabot vagy party nélkül.
fred
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #34211 üzenetére
Skeleton mage-ről az előző ligában is nagyon jókat írtak, én azzal kezdtem, de nekem valahogy nem adta. Nem sikerült vele T14-15 fölé jutnom. De a videók alapján én voltam a béna, bár nem láttam hol kellett volna változtatnom rajta
Poison con-ost is kezdtem, fejlődésre teljesen jó volt, de a végjátékban a Viper strike jött be nekem (eleve is az volt a cél, de a pc jobb fejlődésre szerintem)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #34210 üzenetére
én azzal kezdtem ebben a ligában és elég brutál volt most a poison con-t nézegetem vagy a skelemage-et. (egyenlőre)
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #34209 üzenetére
Te sem gondoltad komolyan, hogy majd kézzel farigcsálják
Remélem a toxic rain championt nem fogja érinteni nerf, mert most azzal szeretnék indulni. Megtetszett a Toxic Rain és úgy láttam a champion verzió elég népszerű. Kezdésnek jó lesz
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #34208 üzenetére
végül is ja lehet tudtak valamit , interaktív realtime lesz ez az event
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #34206 üzenetére
Reméljük a vulkán (cunami) addig nem mossa el most ott rezeg a léc
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #34203 üzenetére
mindig csütörtökön van. a ligastart van pénteken
-
TrollBalint
addikt
Jól látom, hogy az új liga Reveal twitch csütörtökön lesz? Nekem azt mutatja, hogy 9 és fél nap van vissza. Eddig péntekenként szokott lenni, nem?
-
la_cc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- iPhone topik
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest