Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
válasz Har_melin #33194 üzenetére
Köszi, redditen találtam meg én is róla infót
Jó ez az új poisonous concoction skill. Egyenlőre azt még nem tudom, hogyan lehetne kiküszöbölni, hogy ha a boss-t ütöm akkor ne ürüljön ki a life flaska (egy idő után teljesen leszívja a flaska dobálás) Occultist-al tolom a két átok miatt-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
Kicsit több, mint egy napi játék utáni gyors vélemény a ligáról:
- jó, hogy nem kell külön portálokat, npc-ket, akármiket keresgélni, menet közben lehet aktiválni.
- jó, hogy ha váratlanul keményebb dióba fut bele az ember, akkor ki lehet ugrani, nem hal okvetlenül bele.- rossz, hogy a scourge craftolás alacsony szinten (ahogy elnézem legalább A5 végéig) 99%-ban szemét, értelmetlen. Egy eleve jó darabot is lehet, hogy elront (mondjuk egy mínuszos resisttel), egy rosszból meg szinte biztosan nem csinál használhatót. Marad a fehér cucc, aztán rng imához, ez eddig nekem legalább is összesen egy (kényszerből) használható darabot eredményezett. Azt nem tudom, hogy a scourge skill-fa fejlesztését minden karakterrel végig kell-e csinálni? Ha nem, akkor a második-harmadik karakter már profitálhat a harmadik sor kimaxolásából.
- nekem nagyon rossz, hogy a scourge színvilága egy rémálom. Fekete-vörös háttéren fekete-vörös monszták. Semmit sem látok belőlük. Gyakorlatilag a wither totem lila aurájába lövöldözök, de ennek eredményeként már volt, hogy közben hátulról valami lecsapott, amit nem láttam. (Abba inkább bele sem gondolok, hogy ha kicsit színvak valaki, az mit érezhet.)- nem liga-specifikus, de nekem eddig nagyon bejön az új Poison Concoction skill
- szintén nem liga specifikus, de bejöttek a skill masteryk is.Összességében casual játékosnak csak feltételesen ajánlanám a ligát, kevés játék mellett nem ad igazán pluszt a standardhez képest. A ligától független változások viszont eddig (A5 eleje) tetszenek.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
Info: a cuccokat ilvl45+ -tól lehet kétszer, ilvl 68+ -tól pedig háromszor craftolni a scourge táblában.
-
félisten
Én azt nem tudom, hogy a megváltoztatott fortify használható e még ha nem akarom berakni a main skill mellé.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
P00By
nagyúr
Egyszerűen nem tudom milyen buildel menjek, egy duelistet inditottam. Sirus megöléséig sem nagyon szoktam eljutni (eddig egy ligában sikerült megölnöm), nem szokott sok költeni valóm lenni, cylont meguntam, toxic rain, vd/dd/ed nem az én stilusom. Érdekes lesz
-
Har_melin
addikt
válasz San398 #33190 üzenetére
Megvan, rájöttem! Olyan wandot használnak, aminek az int szintje nagyobb, mint a karakteré. valamilyen +INT-es zsuzsut felvesznek, berakják a wandot, belerakják a gemeket, aztán visszaváltanak a normál cuccra. Így a wandot teljes egészében negligálja a játék, a benne lévő gemek sem használhatók, viszont az xp-t megkapják.
-
Har_melin
addikt
válasz San398 #33190 üzenetére
Én sem értem nugynál rá is kérdeztem twitchen, de ő is csak azt válaszolta, hogy a wand statjai nem számítanak, csak szintezésre van bent. Pedig elég egyértelműen leírtam, hogy nem ez a gondom. Fogalmam sincs, kipróbáltam egy wanddal én is, természetesen deaktiválta a PC-t.
-
tibee77
őstag
válasz DjDanee87 #33191 üzenetére
Ööö nemtom, az is lehet gondolom, ha az nem valtoztat semmit az itemen (socketek-linkek) es csak implicitet ad hozza, akkor az is jo lehet.En a videoban redditen sima vaalozast neztem.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
tibee77
őstag
Sracok, brutal könnyü ebben a ligaban 6linket csinalni.(persze kis rng kell hozza) 6socketes chestet kell vagy 5linkelni, vagy 4link + 2linkelni.aztan mehet a vaal (itt jön az rng hogy ne brickeljen) es aztan meg a krangled fusing.elsö esetben 1 kell a 6linkhez, masodik esetben 2.Gyorsan ki kell hasznalni ezt, nehogy ggg azt mondja hogy ez nem intended mechanik.
Laci:gz, akkor mar tudom kihez megyek kölcsönkerni. xD
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #33185 üzenetére
én cuccot egyelőre nem csinálok (az elején tesztelésnek volt pár gyűrű, csizma, de nem voltak különösebben jók). A "mércét" viszont rendszeresen kiürítem ha megtelik, illetve mielőtt átlépek másik pályára, hogy a craft opciókat unlockoljam.
-
félisten
Mondjátok mennyire éri meg szerintetek a liga mechanikát csinálni? Már annyira sokat kell ki be lépkedni scouge-be hogy egy itemet megcsináljak, hogy meg se éri. Igaz nem értm el a mapokat még.
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #33181 üzenetére
TR champpal király a mechanika, mielőtt bemegyek scourgeba telepakolom a talajt a viragokkal be scourge összes demon ramugrik (alattam a toxic) kidashelek azok meg elhullanak😂😂😂easy (ugye van idô a stun miatt)
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
Talán egy ki-be kapcsolható Deliriumhoz hasonlít a legjobban.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
félisten
-
Edge
veterán
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Plazmacucci #33178 üzenetére
Szintezd fel. Az Aoe-t a szintjei adják.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
félisten
Blasphemy mindig ilyen szar volt? Kb testközelben kell lenni a mobokkal, hogy működjön. Vagy sose adott extra aoe-?🤔
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Lvl 47 here. Jó a liga mechnika, elég op leveling rare-eket lehet gyártani. úgy megyek át story módon, hogy észre sem veszem.
-
Har_melin
addikt
Végül én is mégis csak elcsábultam, ez a poison concoction pathfinder érdekesnek tűnik. a scourge mechanikát most kezdem egy kicsit érteni, meglátjuk, mit lehet majd kihozni belőle. Egyelőre esek-kelek, lehet, hogy mégsem a splitting steellel kellett volna szintezni a PC-ig, de érdekes.
-
Lokids
addikt
Nem terveztem játszani a ligát, de ettől függetlenül beléptem, csak, hogy bevigyek 1 karaktert a városba, hátha mégis fogok. Közben kiírta, hogy xxx 1st character to kill A8 sirius... Mi a fene? Ilyen hamar?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #33171 üzenetére
Most láttam twitteren, hogy ideiglenesen le lett kapcsolva valami troubleshooting miatt, vagy miért.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #33171 üzenetére
MI a baj vele? Az elején még működött, azótameg nem írt senki. Vagy nálam sem jó
-
brunnehilde
senior tag
Chattel mi van? Én barmoltam el valamit, vagy nem működik?
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
TrollBalint
addikt
válasz BoneDragon #33169 üzenetére
ha még nem vágott ki, az csak annyit jelent, hogy majd fog
Amsterdam 2x vágott ki, oda egy darabig nem megyek
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Én most jöttem vissza gép elé, 23k voltam mikor beálltam sorba. Nem vágott ki, lioneye-ben állok.
-
TrollBalint
addikt
nekema sör már nem elég, szereztem csokit is
-
Argh!
aktív tag
Frankfurt login meghalt, azzal ne is probáljátok.
-
Mad_Wolf
aktív tag
na kezdődik, 1 perc után kivágott, már a login szerverre se tudok csatlakozni.
addig is jégersör kombóval nyugtatom magam, és nézegetem a streamereket. 25k.[ Szerkesztve ]
-
m.lala
aktív tag
válasz Remiel #33163 üzenetére
22k 4p alatt benntvoltam, engem is kivágott lvl1-en most 44k....asszem megyek iszok valamit.
#33164TrollBalint-egyre gondoltunk, ez az alkohol szörnyű...[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Remiel
őstag
és kidobta a haverokat
én még 15k és meglátjuk bennmaradok e
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #33161 üzenetére
nem is a szokásos? Hát mi történt?
most olvasom, lesz valami kisebb Endgame rework a következ ligában?
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
Elég szépen indul. 2 perc alatt eltűnt 6k ember előlem. Akkor lássuk a tokszikréjn csempet.
-
Remiel
őstag
totemmel megy majd még valaki?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
dante3
addikt
válasz Plazmacucci #33157 üzenetére
Az új monitoromon uis élénkebbek a színek, bekészítem a napszemüveget
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #33145 üzenetére
úgy hallottam amúgy, hogy az ED-t nem annyira ajánlják most liga kezdésre, úgy hogy nem csábulok el. Marad a nekro
-
m.lala
aktív tag
22110
Pedig pihenni akartam bakker...mióta ismerem ezt a játékot, meg feljárok ide, mindig tolok egy ligát, még ha takarék lángon is.
Hát hajrá mindenkinek...nekem szokásos fingom sincs mivel legyek érzés van meg, majd kialakul, élvezzük a játékot.
Hubertusz és 2 sör behűtve.
Sweep slayer, eleinte ratyi aoe, később gusztustalan, és viszonylag könnyen átforgatható cyclonba.15-105m DPS: [link] pob: [link][ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
Az új filter is kész, ha valakinek szüksége lenne rá: [link]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
félisten
13990
-
crazygamer
tag
Már lehet sorakozni, 4683. vagyok.
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #33145 üzenetére
na most fejezd be
Inkább nem is nézek fel már kezdésig a fórumbahttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Edge
veterán
válasz TrollBalint #33144 üzenetére
burning arrow ele megint valid? múltkor haza lett vágva pedig, hmhm azt nagyon szerettem
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Mad_Wolf
aktív tag
Megy a peccs. 5.89 biga
-
brunnehilde
senior tag
Ezen én is agyalok. Rálesek még 1-2 vidire, de elég egyszerűnek tűnik, ha gáz van vele, akkor még mindig lehet belőle cyclone.
-
Rayner
őstag
Ezt én is átéltem de meglett a végső hogy TR champ-al kezdek és abból lesz majd cyclone vagy tornado shotos valami
-
félisten
Vagy inkább steel champion. Vagy ed trickster? Esetleg tr raider?
-
Rayner
őstag
Egy pár starter ötlet akinek még nincs : [link]
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz BoneDragon #33141 üzenetére
A smooth leaguestart legyen veletek!Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
BoneDragon
veterán
válasz Plazmacucci #33126 üzenetére
Egye fene meggyőztél. Én is indulok ma. De ha nem tetszik, megdoblak egy csonttal.
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #33139 üzenetére
egy videóban láttam, hogy aktualizálták 3.16-ra, aztán kiderül milyen.
Pozítiv, hogy adott tippeket a fejlődésre, mert az nekem mindig nagy mumus, hogy mivel, merre, hogyan
Erről a videóról beszéltem, a PoB link ott van a videó alatt. (leveling tree is van plusz 2 féle level 100-as tree, egy cluster jeweles, meg egy nem olyan )
Skeleton Mage Nekromancer
Mondjuk ismerem már magamat, hogy mielőtt rányomnék a witch-re (vagy bármire, amivel eldöntöttem, hogy mit akarok) meggondolom magam
És jó lenne valami olyan buildet találni, ami mindig jó kezdő, hogy ne kelljen mindig keresnem valamit, amivel indulhatok (Az ED-t szerettem volna ehhez, de az olyan nerfet kapott az előző ligában, hogy most merek tiszta szívvel indulni vele)[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #33138 üzenetére
Erre van Pobod? Nálam eddig 95% TR champ lesz (sose volt még ilyenem) de szerintem Über blightra nem lesz elég, oda inkább valami brandest kellene
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #33137 üzenetére
Na, erre nem gondoltam, de jogos
Végül úgy döntöttem, hogy a 3 lehetséges buildből egy negyedikkel fogok kezdeni Skeleton Mage Necro lesz. Remélem nem lövök mellé nagyon, úgy is csak kezdeti farmolásra kellhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #33135 üzenetére
Az új weapon skin kicsit karácsonyi hangulatú lett és gondolom ez volt a cél. (az egyik supporter pack is lényegében ezt próbálja meglovagolni)
[ Szerkesztve ]
-
Mad_Wolf
aktív tag
Asszem én most stone golemmel kezdek, vagy skeletonnal.
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #33133 üzenetére
hasonlóan fogok cselekedni én is, már hetek óta itt vár 2 doboz sör, kifejezetten erre az alkalomra (Szerbiából kaptam őket, nem fogom csak úgy akármilyen alkalomkor meginni )
Most sokáig fog menni a céges laptop is... nem fogok a főgépen alt+tab-ozni, inkább külön gépen fusson a fórumA régi weapon skin talán egy kicsit jobban tetszett, de az új látványosabb. A szárnynál meg tetszik, hogy nem az a böszme nagy, ami kitakarja az egész karaktert, hanem diszkrétebb kicsit
btw: twitteren láttam, hogy valamicskét buffoltak az energy blade-n is
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
Estére chips and beer bekészítve. Asszonynak gyerekeknek kiadva 8-kor pizsiosztás. patch lent. telefon lenémít, csengő kikötve. délután hátmasszázs. este kilenckor meg nézem vagy 3 órát a login screent
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
DjDanee87
addikt
Nem találom, hiába keresem a neten. Mikor indul az új liga pontosan?
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #33127 üzenetére
Armageddon Brand régen nagy kedvencem volt
Így most megint van 3 esélyes kezdő karakter... Armageddon Brand, mert az jó ED (csak most nem feltétlenül trickster) mert az megint csak jó, vagy burning arrow ranger. Valami rangert - lehetőleg ezt - mindenképpen ki akarok próbálni, ha nem is kezdő karakterkénthttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
válasz brunnehilde #33127 üzenetére
Armageddon Brand-en nekem is megakadt szemem, vagy Storm brand. Ulti ligában indultam SB-el csak witch-el. akkor szénné farmoltam Blight mapokat easybe. Eredetileg Toxic Rain startot vettem volna de erősen gondolkodóba ejtett, hogy mivel most über blight jön a brandek nagyot fognak menni, mert blight mechanika nagyon könnyen farmolható vele....
-
brunnehilde
senior tag
Nem vészes, rosszabbra számitottam. Flesh and Stonet visszavették 25%-ra, bár nerfelték is. Armageddon Brand úgy tűnik kapott egy elég jó buffot, ahogy a Wintertide is, viszont a Penancet nerfelték. Érdekes lett a Tempest Shield. 25% manát zabál és 25%-al növeli a spell blockot (divergent 27-el) + shock immunity és light dmg. Ezzel kimaxolható a storm brandes inq blockja is 75/75%-ra. Awa Brutality is kapott némi buffot. "Have 10% chance to Crush Enemies for 4 seconds on Hit".
-
félisten
válasz BoneDragon #33125 üzenetére
Elég sok csont van most odadobva.
-
BoneDragon
veterán
válasz Plazmacucci #33120 üzenetére
Majd GGG megteszi helyettünk.
Jövőhéten ránézek, de nem nagyon mozgat meg.
GGG olyan mint a magyar politika. Odadobnak egy kis csontot, miután elvettek mindent. -
MedweSajt
tag
o O___ _________
_][__|o| |O O O O|
<_______|-|_______|
/O-O-O o oHype vonat elindult. Jól felkavarták az álló vízet. Remélem nem szúják el.
-
Rayner
őstag
Én kedvem sem lehet elvenni. egyébként nagyon sokan fognak visszajönni és nem lesz szerver leállás most odateszik magukat GGG-nél.
-
TrollBalint
addikt
Vajon kik lesznek többen, akik visszajönnek, vagy akik távol maradnak ezek után is? Várható-e server lehalás holnap este?
-
Edge
veterán
Én kihagyom ezt a ligát, fárasztónak tűnik
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
Nem tudjátok elbaszni a kedvem
-
tibee77
őstag
Ujabb liga, ujabb nerfek... Van aki meglepödött? energy blade nagyon ugy tünik, hogy kaki lett, pedig az a skill tökre tetszett. Melee strike ranget nerfelik. (treen kell pontokat költeni, hogy ugyanolyan legyen mint nerf elött). Hat erdekes liga lesz ez megint, engem szemelyszerint csak az uj shield meg belt ami erdekel, hogy miket lehet belölük kihozni, mas nem nagyon.
-
dante3
addikt
válasz brunnehilde #33116 üzenetére
Köszi, hogy rálestél. Akkor első ránézésre lehetne tankosabb, és túl drága, ha jól értelmezem.
A champion builded kisebb kockázatú, jobb életbiztosítás lenne, egy kezdő karakternek.Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
brunnehilde
senior tag
válasz dante3 #33113 üzenetére
Nem tűnik rossznak. Ahogy látom a violent retaliatont már belekalkulálta a cipőnél. Egy-két dolog feltűnt. Az unreserved mana csak 56, miközben a reave mana costja 29 és az attack rate közel 7es. Nem ismerem a skillt, de nekem ez karcsúnak tűnik. Nincs meg a dex és az int, és ha abyssust használ, akkor a phys dmg-t nem ártana kimaxolni. Flask nélkül az a 69% se életbiztositás. Cserébe viszont szép magas a life, és az attack block chance is 85%. Azért kiváncsi lennék, hogy egy ilyen shield mibe kerül, hogy a dupla impales prideról ne is beszéljünk.
-
-
m.lala
aktív tag
Ismerős, csak nem KissMeQuick gladija? ...nagyon isteniti mindenre is jó [link]
Rakd át championra a poén kedvéért, kisebb block mellett, picit több phys dam red és több sebzést mutat a pob.[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
válasz brunnehilde #33112 üzenetére
Ha megkérlek ránézel erre a buildre: [link] ?
Te nagy szakija vagy a Gladinak, egy véleményre lennék kíváncsi, szerintem jónak tűnik. Kicsit szeretnék elszakadni a Cyclone-tól, igaz az sokkal kényelemesebb, de tennék egy próbát.Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
brunnehilde
senior tag
Eléggé egy helyre tömöritették a dolgokat a passzivon. Brandnél se kell a világ végére elmenni pár pontért. Tegnap már a glad révén is nézegettem a block pontokat a fán, úgy tűnik egyedül a templarból lesz érdemes max blockos, vagy ahhoz közeli karikat kihozni. Kiváncsi is lettem a max block stormbrand inquisitora. Annyira nem rossz, 3,5-4m DPS ki is hozható belőle, talán egy jobb gearrel még több. Azért érdekelne más skillekkel, hogy működne, mondjuk a battlemage. Kipróbálnám. Remélem lesz pár használható build.
-
LittleBoss67
aktív tag
Valószínüleg ez marad: Exsanguinate Seismic Trap Saboteur [link]
-
félisten
válasz Plazmacucci #33109 üzenetére
Ja értem belerakták a mastery-kbe. Ó.
-
félisten
Most nem mondjátok, hogy leszedték a fáról a damage konvertáló notable-öket?
-
félisten
válasz 0karmacoma0 #33107 üzenetére
Elég lenne csak a fa. Ha az pontos akkor ránézek.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Plazmacucci #33106 üzenetére
Ami a Jsonban benne volt, már benne van. A tree része ok, az új értékeket is számolja(pl Spell Supp.)a többi hagyományosan csak később kerül be, amikor kijön a teljes gem info és a többi cucc.
-
félisten
Hogy állunk a frissített POB-bal?
-
0karmacoma0
senior tag
A mana foglalás csökkentése brutál buff annak aki nem nagyüzembe stackelte az aurákat. Éjjel összeraktam egy Evasion-ES LL Cold dotot és a szokásos Discipline-Hatred-Malevolence hármas mellett simán befér a Grace, a dupla Blasphemy aura egy lev 3 enlightennel egy low level clarity és a Flash and stone hogy kihasználjam az elég jónak tűnő Blind and evasion mastery-t. Zealtotry-t vettem ki, de ha lemondok a blindról akkor az is beférhet. Még semmit nem optimalizáltam a fán, de std Vortex cuccokkal, 9k ES 45% evade chanse 62% Spell suppression egy felbuffolt blindal és a szokásos blockal(20-25%+rumi). A gem buffok még nem kerültek be, de EE és EO nélkül is 730k Votrex mindennel együtt 1.2m dot amivel ilyen def mellett lazán lemegy bármelyik boss, az új gem értékekkel kb 40%+ DMG és DoT clustereket se szorítottam be. Nagyon ígéretes a dolog.
-
Rayner
őstag
válasz brunnehilde #33103 üzenetére
Jó lett ez és még a leap + bottled és assassin mark nélkül is 5.5m dps ezek asszem sok exes cuccok lesznek
-
brunnehilde
senior tag
Érdekes lett a pasziv fa, át is variáltam rá a 3.15-ös facebreakeres gladiator cyclone-t. Összességében csökkent a dps, elvileg nőtt a védelem, de nem tudom a gladiator meg fogja-e érni. Spell blocknak úgy tűnik lőttek, viszont cserébe az attack blockra nálam 84%-ot mutat. A Violent Retaliationt totál átcsinálták, kapott két érdekes nodeot, amikkel egyelőre a PoB nem tud mit kezdeni. Attack damage is lucky és Hits ignore phys dmg reduction. Mindkettő elég komoly dps boost lehet. A phys dmg reduction gond nélkül 90%, a max resistek 79%-osak (de ez még magasabb is lehet) és a lifeot is simán fel lehet vinni 5,5-6k-ra, persze a dps kárára. Mindenesetre a passzivok megvannak hozzá. Szépen le lehet húzni a critekből bejött dmg-t, 2 masteryt is találtam, ami 30%-al csökkenti. Kimaxolt gladnál 5k lifeal 4m DPS-t mutat. Ezzel szemben Championnal minimum 50%-al magasabb a dps, de adrenalinnal 8m fölé is vihető. A block chance lecsökkent 68%-ra, viszont a dps mellett nőtt az aoe is. Ha van forti ascendancy, akkor mehet supportnak a pulverise, további AoE növelésre, de most, hogy a low life 50%, ki nem hagynám az adrenalint. Itt van hozzá a PoB. Ja, az Intuitive leapnek tuti csillagászati ára lesz, mert a Fervour mellett 6 jó passziv is kirakható vele.
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #33101 üzenetére
Nagyon jó persze, de behúztam egy 3.14-es burning arrow buildet és széthullott a francba kb 3/4-e kuka szóval újra kell tervezni... az meg még kicsi időbe beletelik
Egy Bleedbow és egy cyclone buildet farigcsálok épp (illetve dolgozok kemény munka van!!! ) de hát na...[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest