Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
most ránéztem a fenti diskurzus miatt az enlighten árakra és... nem is emlékszem mikor volt ilyen drága valaha, nesze neked mana multiplier patch... remek.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
.LnB
titán
válasz Har_melin #32398 üzenetére
Kellene maradnia még Enduring Cry-ra, Ancestral Protector-ra, Leap Slam-re stb stb. Elég esélytelennek tűnik.
Szerintem, rajtam csak az újabb manacost nerf segíthet.De vélhetően az lesz, hogy hagyom a Pride-ot. Nem tudom mennyire fog fájni ez később, főleg endgame felé... ez van.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Har_melin #32396 üzenetére
Blood and Sand és Flash and Stone mellé nem fér el a Pride alapból. Semmi manám nem marad most ha bekapcsolom a Pride-ot. Talán a Lifetap segít majd ezen. Bár félek tőle, hogy nem fog.. Nem tudom, hogy mi legyen.
Most még Pride nélkül is elketyeg ez a build, később nem tudom, hogx mi lesz.. Új vagyok ugye, azért tapasztalatlan is. Mapozástól félek majd.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Har_melin
addikt
Annyira azért nem szép a dolog, mert a többi aura viszont 40%-kal több manát köt le. Az essence worm olyan biuldekhez jó, amelyeknél nincs más mellette, akkor 0 mana lekötéssel megúszod. Szerintem átmenetileg használd a lifetapot. De az is lehet, hogy jobban megérné a bannert deaktiválni és a pride-ot aktiválni, plusz egy mana flaskával kipótolni. Egy Enduring mana flaska folyamatosan tölt az ideje alatt.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Argh!
aktív tag
Lifetap jó Lacerate mellé, persze nem ad annyi dps-t mint egy sima damage support gem. Használhatsz [Essence Worm] gyürüt is ha belefér a buildba és abba a pride.
-
.LnB
titán
Kérnék egy kis tanácsot.
Ezt a buildet követem (Sajna még 3.14-es): [link] (linkek a videó leírásában) Persze még nem teljesen kész a build.És a problémám most az, hogy a mana miatt a Pride-ot nem tudom használni. Blood & Sand, Flesh & Stone mellé egyszerűen lenullázza a manámat. Így jelenleg a War Banner aktív ez mellé a kettő mellé, mert az csak 10% manába kerül.
Megoldás lehet szerintetek, hogy a Pride mellég kötök egy Lifetap-et? Vagy a Lacerate mellé? Melyik mellé lehet érdemesebb? Ha Pride mellé teszem, akkor felezi a HP-mat?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lokids
addikt
Na én fel is adtam a ligát. TR skill nem jött be. Másik karit meg nem vagyok hajlandó felhúzni. Majd próba köv ligában.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Har_melin
addikt
A cluster jeweleknél a vonal fölötti módosítókból az "Added small passive skills grants: ...." sor határozza meg, hogy magic vagy rare változatban milyen nevesített passzív skillek kerülhetnek rá. A large clusteren három , a mediumon két, a smallon egy ilyen skill lehet. Ezen kívül a large-on van két, a mediumon egy jewel foglalat is. A nevesített passzív skilleken kívül a többi kis passzív nem igazán fontos, tehát jewelből érdemes a kisebb passzív számút keresni, (large: 8-9, medium: 5-6), hogy ne pocsékoljál fölöslegesen passzív pontokat.
-
tiborv
aktív tag
válasz Mad_Wolf #32383 üzenetére
Az szep. Én konzolon játszom ssfhcban de most volt az első season regota hogy act2ig három karim is megfekudt. Először brutust néztem be utána meg ezekre a season mobokra nyomtam ész nélkül olyan modokat hogy instant haltam.
Szerintem azért érezhető act1 nehezitese első karival, ha minden actot felturboznak a jövőben akkor visszajön a kezdeti feeling mikor farmolni kellett dockban hogy előrébb jusson az ember.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
félisten
Nem tudom mi van a játékkal, nagyon gyatrán fut. Most értem piros mapokhoz, és hát küldöm őket mindenféle módosítókkal, sextantokkal. A gond akkor van, amikor a conquerorok minionjai megjelennek. Színes, szagos effektek, a játék meg azt mondja, hogy akkor 70-130 fpsről ő bemegy 40 alá.
Itt most mit kell nézni? CPU? Az mindig ennyi, hideoutban vagyok.Ja igen, vulcan renderrel játszok, DX még gyalázatosabb.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
.LnB
titán
Noob napló "harmadik fejezet".
Az új karival már meg is előztem az előző progressemet. Act 8-ban vagyok. Ugye most követek egy Lacerate Gladiátor build-et. Eddig brutál. Remélem a mapozáskor is működni fog. Mana az fogy, flask-okat néha el kell nyomni, de nagy bajt eddig nem észleltem.
Kicsit fura nekem, hogy ennyire, lépésről-lépesre követek egy buildet, de saját kútfőből ez nagyon nehéz lenne.
Lassan kellene majd Cluster Jewel a skillfámba. Na azokat még nagyon nem vágom. Van egy pár már, de tuti nem az, ami majd kelleni fog.
-
Edge
veterán
válasz Rayner #32381 üzenetére
Ezzel csak annyi a bibi hogy nem igazán lehet célirányosan Tujent farmolni, tok random melyik expedition van a mapon és mondanom se kell Tujen a legritkább, sztem nem véletlen + a frissítéshez szükséges kütyüt se szórja sokszor.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Rog kraftolás az mennyire op már? Szerintem simán van harvest szinten.
-
Mad_Wolf
aktív tag
Nemtom mi volt ez a rinya a ligakezdésnél, act 5 végén járok 0 halál. Ilyen se volt még sosem.
-
félisten
Ward-ra épített már valaki védelmet?
-
Rayner
őstag
Akinek esetleg currency gondjai vannak itt egy tipp.
Ha már lvl 70-80 körül jártok akkor csináljatok nagyon sok expeditiont. Tujen a nyerő.!
szedjetek ki annyi liga currenyt amennyit tudtok. (lesser black scythe artifact kell) ezen kívül kell még sok exotic coinage.
ezután csináltok egy másik karit nem kell felhúzni semmi, csak bemenni lioneye'a watchba és tujen kínálatát refreshelni. mindig alap currencyt fog adni. chaos/jeweller/fusing/chromatic-ot szedjetek ki és nocsak máris van pár exetek -
hajsza
aktív tag
Mivel számomra a kampány végigvitele mindig kínszenvedés, most meg az előzetesek alapján már ráadásul frusztráló is lesz, ezért sokáig vacilláltam, hogy belevágjak-e a ligába. Végül is csütörtökön elkezdtem egy karaktert, spectral shield throw gladiator lett a választott ascendancy. Még csak act 3-ig jutottam, a karakterem 30. szintű. Már elvileg használhatnám a spectral shield throw skillt, de még nem láttam vendort, akinél kapható lenne. Nem tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni?
A liga mechanika érdekes, eleinte csak úgy összevissza raktam le a bombákat. Viszont tegnap megnéztem Grimro videóját, s így már egy kicsit jobb hatásfokkal tudom ezeket kiaknázni. Ajánlom Nektek is, hogy nézzétek meg, ha esetleg még nem vagytok tisztában a mikéntjével.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #32374 üzenetére
global 820 és 10p alatt megvan mind
Rayner: link plz a flaskos archoz ty
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Én ilyen gyorsan sosem találtam meg a 6 labot. Most 86-os szintre már megtaláltam mindent
-
m.lala
aktív tag
Lvl 69, 4 linkes rain of arrows-al-17 óra 36p alatt, 66 halállal, ilyen 50-70% resistekkel....teljes ktg. 6c ebből 5c a chin sol íj, 1c a Lioneye's Paws cipő, innen indul a móka.
Ez a flaska buzeráció valóban jónak tűnik.
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #32371 üzenetére
nagyon jó, most 3 gombot nyomok összesen egy mapozásnál. 1-est a hp potit, a T-t amin a flamedash van, és a tabot a minimaphoz. 2-3-4-5 gombon a flaskák folyamatosan aktívak mennek a buffok (+40%dmg-movespeed-phase-100%critchance) anélkül hogy nyomni kéne bármelyik gombot. még kell majd finomítani mert van pár sec üresjárat. phanteont kellene még hozzá igazítani és akkor le lenne fedve minden
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #32369 üzenetére
Megcsináltam a templaromra is persze más módosítókkal és patentül működik
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #32367 üzenetére
Flaska nerf volt eddig a legrosszabb, de Crittias YT kolléga tegnap feltett egy automatizált flaska mechanikát, hát azért az durván királyul könnyűvé tette a haladást
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Plazmacucci #32365 üzenetére
Hát csak ahogy olvasom, emelik droppot, előtt mana költség gyors patch... (egyébként eddig én is eljutottam piros mapokig, de előző 2 liga után nekem ez nagyon lassú lett (főleg a mapozás része... itt azért már elkéne egy rework valami chaos vagy ex áltál kiváltható map rendszer, ne kelljen már T1-től újra lefutni mindent.... a többi ligakontent rendben van szerintem
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rayner
őstag
Ez már tűzoltás, most nagy a baj... tuti pénz se jön be annyi mint tervezték, és igen a trade is lókuki az előző ligához képest....
-
dante3
addikt
válasz TrollBalint #32360 üzenetére
De ha eddig mondjuk 2% volt drop, akkor mostantól 3% lesz?
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #32357 üzenetére
ma olvastam, hogy megdobták a logbook drop rate-jét 53%-kal.
Most nézem, hogy ma is volt patch, úgy hogy gyanítom ez a változtatás már él.
Mondjuk a patchnek ezt a részét nem annyira tudom értelmezni: "In order for the Logbook fix to take effect (for those on while it was deployed) you'll have to create a new Hideout through Helena, or let your Hideout instance timeout."a linkelt patch-ben nem írják az 53%-ot, azt lehet twitteren olvastam.Igen, twitteren írták hajnalban, hogy a mai nap folyamán fog életbe lépni az 53%-os drop rate buff.[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
.LnB
titán
Arról volt szó, hogy nehezítették ACT1-et nem? Tegnap ebből semmit sem éreztem. Persze én még új vagyok, de talán pont azért lett volna szembetűnőbb.
Mana viszont jobban fogy, bár nem kezelhetetlen, egyelőre a Lacerate nagyon leszívja, úgyhogy marad a Splitting Steel még.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz BoneDragon #32348 üzenetére
Jöttek páran, de valóban csak 2-4 (en) maradtunk. Én most lesz augusztasban 4. éve.
-
félisten
-
Edge
veterán
azért vannak bajok... néha chaten seller botokat figyelve feltűnt hogy kb 1-2 nap alatt majd 1 euroval csökkent az exa darab ára... ilyen gyorsan nem szokott ez bekövetkezni, ez is azt mutatja sztem, hogy csökkent a gamerbase így a kereslet is.
-
Edge
veterán
válasz BoneDragon #32354 üzenetére
thx, nekem erre drága az időm úgyis
-
BoneDragon
veterán
-
félisten
A twilight temple unique map ennyi év után is bugos?[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz Lokids #32350 üzenetére
Mikor irtam a változtatási javaslatokat, ha jól emlékszem ott is ott volt, hogy második karakterre igazán behozhatnának egy olyan lehetőséget, mint pl a delve liga volt. Most, hogy sokkal lassabbak lettek az actok is, tényleg, ki a francnak van kedve egy ligában kétszer, vagy még többször végigmenni rajtuk...
.LnB: Lásd, amit Lokinak irtam, megéri a regrettel bajlódni, hacsak nem akarsz teljesen más karaktert inditani (gladról tudsz váltani championra, vagy slayerre anélkül, hogy actoznod kéne). Persze te most kezdted, neked még az actok is érdekesek lehetnek.
dante3: Az szép, grat! Lehet el kéne kezdenem foglalkozni nekem is a kinálatukkal, milyen régen esett már HH...
Edge: Visszaálltam én is cyclonera. Elköltöttem pár C-t, vettem FB-t, Abyssust, stb. 5L-en sima ügy, összehasonlithatatlanul ez a legjobb skill még mindig nekem. Később talán megpróbálom újra a shield crusht, ha lesz currency endgame gearre, hogy úgy mit tud, de valahogy nem ligakezdésre, kezdeti mapozásra van kitalálva.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Lokids
addikt
-
Edge
veterán
válasz TrollBalint #32345 üzenetére
Nekem már volt 3 db, az tényleg jó, de eshetne többször is. De az is csak egy újabb area ahol legyaksz egy rakás mobot aztán kinyitsz ládákat és csak a sok szar esik (pl. egy blight map sokkal jobbnak tűnik loot szempontból)
[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
válasz BoneDragon #32338 üzenetére
Nekem logitech G5 van , 2005-ben vettem. Nem tudom hány millión lehet túl
-
.LnB
titán
válasz TrollBalint #32342 üzenetére
Tudom, tudom. Vettem is már korábban. De most kellene 30-40db kb. (nem tudom pontosan). És úgy is itt az új liga. Tök lelkesen fogok belekezdeni az új kariba, szóval nem búsulok, hogy ez így alakult. Ezért se akarom a mostanit rendbetenni. Majd a második jobb lesz.
-
Edge
veterán
válasz Lokids #32330 üzenetére
Később se lesz jobb, megint végignyomni az atlast xedik alkalommal .... tegnap pont ezen filóztam hogy minek ha még most lassabb is ráadásul, a liga contentet meg ami van már kipróbáltam, bazi unalmas az is... szal nem tudom... én sem élvezem már annyira a gamét főleg úgy hogy ezen élvezeti faktoron nem hogy nem javítottak volna hanem rontottak is. Olyanná vált mintha muszájból kellene csinálni az meg nem szórakoztat. Egyelőre most így érzek...
-
TrollBalint
addikt
regretet tudsz venni vendortól is. Fejlődés közben én láttam Act 3-ban, de biztos van még máshol is. Persze nem olcsó, de ha csak pár kell, akkor jó választás, mert néhány darabot nem sokan fognak eladni.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #32339 üzenetére
Orb of Regret-tel már "volt dolgom", itt segítettek a srácok. De most annyira mellé ment a build (szerk.: Vagyis igazából most nagyon durva a buildem a sztoriba, de később szerintem baj lenne a sok rossz helyre tett pontból), hogy nincs az a Regret mennyiség, ami helyrehozná. (na jó, biztos van, csak értelme nincs).
De a Passzív skilleket leszámítva is vétettem annyi kezdő hibát, hogy bőven megéri új karit kezdeni. Ez volt a tanuló időszak, igazából pont jókor is jött az új liga. Persze így is lesz még mit tanulnom, de már jobban fog menni az itemizáció, gemelés, és a currency-t se fogom úgy herdálni mint első próbálkozásnál.
És végtére is ez a játék lényege nem? Hogy új liga, új kari.FFIX:
Teljesen letettem róla. Játszottam vele, de semmi sem fogott meg. Ráadásul koznolon az irányítás, nagyon körülményes. Gondolkodtam, hogy írok neked, de felesleges, csak egyszerűen nem jött be. Egyszerre kezdtem a két játékot, és a PoE lett az, ami behúzott.[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Orb of regret-el tudod a passivjaidat visszaszedni, actok közbe meg kapsz pár remove passive pontot questekért. Ha mindegyik elfogyott, akkor tudsz tradelni, bár nem sok jót hallottam konzol traderől.
FF14-ről lemondtál?
-
.LnB
titán
Noob napló, "második fejezet".
Nos, a topik összefoglalója nagyon jó. A jövőbe lát. "az első pár karakterét gyakorlatilag mindenki elrontja". Ezzel meg is vagyok.
Úgy terveztem, hogy nem fogok új karit indítani az új ligában (konzolom játszom, tegnap indult az új). Végig akartam játszani előbb a játékot, és tanulgatni. De most, hogy szedtem magara egy kicsi tudást. Már látom, hogy mentek a passzív skill pontjaim minden fele, mint az ökör h*gyozás... Így ebből nehézkesen lesz potens build a végére. Tanulni viszont nagyon jó volt! Volt itt minden, Molten Strike-kal kezdtem, aztán Splitting Steel (ez is nagyon jó mondjuk), de végül megvan amit akarok majd, Lacerate Gladiator.
Első nekifutásra Act 7 végéig jutottam. És bőven haladós a buildem most is. Viszont annyi pontot tettem rossz helyre, hogy ha már úgy is itt az új liga, akkor újrakezdem tapasztaltabban. (ráadásul a következő napokban több időm is lesz picivel játszani) És így esetleg a mapozásra majd kijön az a plusz, amit a jelenlegi karim nem adna ki.
Jó a játék, behúzott.
[ Szerkesztve ]
-
Argh!
aktív tag
Lol . Ziggynek van left click számláló. 266 ezernél jár, gondolom ebben a ligában Bár annyi rengetegnek tünik.
[ Szerkesztve ]
-
dante3
addikt
válasz Plazmacucci #32332 üzenetére
Ellátást kérek!
-
félisten
-
Lokids
addikt
Nekem valahogy nem akaródzik elindítani a játékot. Marhára unom az actokat.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
félisten
Annyira trék a support gemek, hogy 80-as szinten még 5 linkben rohangálok, és nem is tudom mit tudnék még tenni hozzá
Ja és logbook se esik, kiborít.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #32321 üzenetére
ez fura, én a currency-s ncptől már 2 exát kivettem, pedig mégcsak most értem el a mapozásig, viszont jó hír hogy egyelőre tök alap gearben 5l cyclone még jól muzsikál labból is márcsak überlab van hátra.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
Akit esetleg érdekel itt a totemes templarom. [link]
egyenlőre T5 mapig jutottam, van még benne bőven def és dmg is. -
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #32322 üzenetére
Kösz, ha hasonló még eszedbe jut, ird. Tuti, hogy egy még jobb, skillhez jobban passzoló gearrel akár a 20milla is kihozható belőle. Amúgy is, elég "könnyen" beszerezhető cuccokkat raktam be neki a PoB-ban, pl kesztyűre nem fog kelleni annyi accu, mehet rá AS is.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #32321 üzenetére
A spiked helyett érdemes egy southswing kesztyűt nézni, az 50% increaesd attack dmg-et ad offhandre
-
brunnehilde
senior tag
válasz Rayner #32312 üzenetére
Act1-ben volt ilyenem, ráadásul a hegyi szerpentinen, el sem tudtam menekülni előlük, amig a dasht be nem raktam, és még úgy is követtek fél mapon át.
Tegnap este elértem mapokig. Majdnem lvl70-en, nem mondhatni, hogy siettem. Shield Crush elég szépen megy, van egy 1500 armouros pajzsom, meg egy Scaeva, többi egyelőre teljesen random gear. Gyanitom, hogy kimaxolva a DPS azért elég OP lesz (PoB-ban egy ancestral protectorral már bőven 15m fölé vihető). Nem valószinű, hogy a kedvenc skillemmé válik, de kezd fun lenni, már kapott elég AS-t is.
A drop eddig nagyon gyenge, bevételem csak az exotic akármiből van. Actok alatt 1drb chaos esett, és 1 drb map! Pár mapot futottam, ott se lett jobb a helyzet. Ráadásul ailments immunity nélkül mapozást el sem érdemes kezdeni, állandóan lekapja valami pillanatok alatt lifeomat, pedig actok alatt alig haltam.
-
félisten
Engem rendszeresen oneshotolnak rare excavation mobok. Nem az ilyen oneshot dolgokat kéne elfelejteni ha a játékot szeretnék lassítani úgy, hogy mindent szarrá nerfelnek?
-
dante3
addikt
válasz Plazmacucci #32313 üzenetére
Én is belefutottam hasonlóba, sem a Zombik/physical/, sem a skeleton mage-k nem tudták sebezni. El kellett futnom, mert olyanokat baxott rám, hogy ihaj.
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #32311 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam. Azt láttam én is, hogy nincsenek oda érte, volt már ilyen a játék történetében.
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #32316 üzenetére
Igen elolvastam es nem is volt semmi olyan immun ami indokolta volna. Mint látni el is kezdtem sebezni őket és egyszer csak megállt a dmg 😂😂😂
olyan bug lehet mint hogy ha meghalok a totemnek örökélete lesz és levernek mindent. Itt jelen esetben 3 percig néztem ezt a képernyőt (nem éppen pont ezt mert ez a 6. Portal volt), se a totem se a mobok nem akartak halni[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #32313 üzenetére
Erre ez megoldás tud lenni ha van hozzá megfelelő socket.
-
freddirty
senior tag
válasz Har_melin #32307 üzenetére
Hm igaz, mondjuk a konzolos példa tényleg jó. Arra is gondoltam ha marad ilyen ütemű a lemorzsolódás, akkor 1 hét múlva praktikusan end of league és egyszerűen nem kerül annyi currency a gazdaságba, hogy el tudjanak szállni az árak. (Merthogy a ggg lassította ugyan a játékmenet sebességét a felére/harmadára de ehhez nem igazította a lootot 2x-3x szorzóval)
De tény az is, hogy a kevesebb player kevesebb currency-t használ. Szóval a konzolos példa állja meg a helyét.fred
-
félisten
-
félisten
-
Har_melin
addikt
Kijött az ígért mana patch. Nagyon durván (114% more - WTF) megtolták a Reaper bleed sebzését és további minyon balanszok is várhatók.
-
Patrick
addikt
válasz Plazmacucci #32304 üzenetére
Már adtak is választ a kérdésedre...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
félisten
-
freddirty
senior tag
válasz Plazmacucci #32304 üzenetére
A trade ligának nem jó sajnos. Napi 5-10k játékos mínusz a steam számok szerint. Ha az új mana patch nem tudja ezt mérsékelni, akkor egy hét múlva kb ott tartunk mint ahol 2 hónap után kellene. Két hét és kb. 10k játékos marad.
Egyébként ha ez a trend folytatódik, akkor érdekes, hogy mi is történik majd az economyval. Nagyon elszállnak az árak? Vagy éppen az ellenkezője?[ Szerkesztve ]
fred
-
félisten
-
Patrick
addikt
Picit megcsappantak a játékosok... lassan a 80k-t sem érjük el a következő napokban, már pedig szerintem folytatódni fog a trend...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #32301 üzenetére
Inkább kényszerből volt szerintem, mert elég mana éhes a build. A Scaeva érdekes, érdemes kipróbálni. Én most csináltam egy erősen megnyirbált próbát (csak lionroar, nincs watcher's stone, nincs blood rage, nincs se frenzy, se power charge), úgy olyan 5m DPS-t mutat, de azért ehhez már kell a 3k armoros pajzs.
Minden esetre elég jól skálázható ezek szerint endgamere is.
-
brunnehilde
senior tag
Nem tudom mennyivel jobb, vagy használhatóbb lifetappel. Viszont rájöttem, vagy legalábbis úgy néz ki, hogy a main handben a crit módositók befolyásolják a dmg-t, egy scaeva tökéletes választás. Ad crit chancet, amivel a DPS felmegy közel 7millára (initial effect és 1 wave) és egy blue+red sockettal van mana és life leech is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest