Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31195 üzenetére
Elég szar az RNG-m általában.
-
la_cc
addikt
Így azért lehet haladni baszki...
Nekem lófasz se esik ebben a ligában, 0 ex konkrétan, mindent trade-ból meg grind-dal szedek össze.
Más, van 360 stacked deck-em, nem nagyon nyitogattam liga eleje óta őket. Inkább álljak neki kinyitogatni őket vagy inkább adjam el? Ahogy néztem 2 C körül viszgetnék őket. A profit maximalizálás lenne a cél. Hogy lehetne a legtöbbet kihozni ebből?
[ Szerkesztve ]
-
Dani79
tag
válasz
tibee77 #31190 üzenetére
pont ez a baj
nem kell T15mapokat tolni. Elég a T10-13 is de azokból többet. a trialmaster ugyanúgy ad mindent alacsony szinten is és jóval gyorsabb mint a magas mapok. Ez mondjuk a saját tapasztalatom, ma ahogy időm engedte letoltam pár mapot este majd összesítem, de már most fixen 2 exa van benne és olyan 90c.
-
tibee77
őstag
Akkor en vagyok a kivetel mert nalam siralmas a loot ultiban.
a konstans chaos meg egyeb currency loot az megvan de nagy cucc meg egy se jött. (csak t15+ mapokat tolok) exa dropom se volt meg a ligaban eddig.nem azt mondom hogy full csoro vagyok mert nem de az nem olyan buli mikor grindelsz a kis lootert amiböl kesöbb nagy penzed lesz mint az amikor nagyobb ertekü dolgok esnek.
-
Edge
veterán
válasz
Hrigh_77 #31186 üzenetére
a topikgazda tud olyat.
Más, ezt csak azért mutatom hogy példázzam t15 ulti tud ilyen is lenni(nem azért hogy dicsekedjek vagy ilyesmi) :
exa+cortex az mind ulti rewardban volt(cortexet az exa után ajánlotta be mint jobb reward, tényleg az), hát nem kicsit remegett a kezem amikor tovább nyomtam, de meglett
la_cc:
az lesz eladom inkább, elég sok exa egy olyat lecraftolni arra meg most nincs keret.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Skacok, tanácsra lenne szükségem, lett egy ilyenem:
egyáltalán nem vagyok egy nagy craftoló, de érdemes ezzel elkezdenem foglalkozni, vagy adjam el így?(2-3 exa)
ami kellene nekem rá attack crit chance +dupla curse+ sok hp
van erre vmi tuti how to?vagy aki eléggé otthon van ebben (pl.: Genji) tudna segíteni?
-
Edge
veterán
válasz
Rayner #31179 üzenetére
Szerencsére nem minden drágul, pl surrender megy le szépen, sztem pár nap és tudok is venni eggyet.
Más, tegnap volt pár érdekes momentum: egyik, ultimate végén a trialmaster berántott a sajat pecójába és le kellett nyomni őt kicsit meglepett, persze kivasaltam simán, dobott vmi sityót ami semmit sem ért, de legalább achit kaptam érte.
Másik: 2x is esett vmi vaal key map megnyitottam aztcsak annyi volt a mapon hogy oda kellett menni egy nagy ládához és kinyitni sajnos a drop inkább volt érdekes mint értékes.
Jópofa dolgok ezek -
tibee77
őstag
válasz
bubostyuk #31177 üzenetére
Igen hatnak, szoval ovatosan a trialokkal.
Am meg hh-t olyan buildhez erdemes hasznalni ami gyors clearrel rendelkezik.Egy csonti necro meg pont nem ilyen.
A legegyszerübb ha kezdesz egy uj karit, mondjuk valami cyclone-t es azzal hasznalod majd a hh-t, vagy valami ranged-et esetleg.Spelleset is kezdhetsz ha akarsz, igazabol mindegy csak egy nagy bibi van azzal az övvel, a bossoknal nem segit semmit.Szoval most mondhatnam, hogy epits olyan karikat mint amilyeneket en szoktam, amiknek ilyen 2-3k eletük van es csillio dps-ük de azzal nem sokra mennel szerintem, mert egy bossnal a hh semmit nem er.Szoval talan a legegyszerübb az tenyleg egy cyclone kari lenne, az nagyon kezdö barat.azzal mennek a bossok is kis penzböl, a mapozas meg hh-val op lesz.
Viszont ha nagyon kezdö vagy es nem ismered ki magad meg a buildekkel kapcsolatban, akkor a legjobb ha eladod az övet, lesz egy csomo penzed es akkor kb. barmilyen karit összerakhatsz magadnak ami megtetszik.
-
bubostyuk
csendes tag
sziasztok,a map módosítók hatnak a trialmaster monsztária is?
esett tegnap egy headhunter,szerintetek milyen buildet érdemes ráépíteni?vmi range attackos lenne a legjobb,most egy skeleton mages nekróhoz használom,de nagyon úgy tűnik h nem neki van kitalálva.vagy csak én vagyok béna,de esik-bukik rendesen a trialmasternél. -
Ellia
addikt
Néha rácodálkozok, hogy megbújik a ládámban egy 1,5 exa-s jewel...
Amúgy a mai nap f*sta a játék a lootot. Összértékben kb. 5-6 exa a nagyja.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #31172 üzenetére
Ultimátum duplázás? Gratula!
-
Rayner
őstag
Szép gratu
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #30948 üzenetére
-
Rayner
őstag
válasz
BoneDragon #31162 üzenetére
Bazi nagy az infláció az a wand amit liga elejen 70cbe vettem most 10ex amit kéne vennem helyette 6exrol ugrott 48exre😳😳
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31165 üzenetére
Reverse chill zerker, nezz utana.
-
-
-
m.lala
aktív tag
-
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #31162 üzenetére
Hat az az item durvan op olyan buildekbe ahol kell rage, hogy a berserket fenntarthassad sokaig.
-
BoneDragon
veterán
Mi a fene történik a hateforgeval? Hét elején még 2exért vettem majdnem max rollosat. El kéne adni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Redcaster #31152 üzenetére
azért nincs, mert ennél a buildnél nem ad annyi extrát, amennyi passzívot leköt. A block így is maximumon van, a sebzés tisztán phys dmg, amit fegyverrel könnyebb skálázni, mint clusterrel, az Attack speed így is elég magas, a resistet pedig a normál vagy abyssal jewelekkel jobban ki tudod egészíteni, ha valahol lyuk van.
-
Rayner
őstag
Hat jah elozoben nekem nem esett semmi mondjuk akkor nem is hasznaltam aktivan az awakened poetradet😂 csutortok ota 10ex😂
-
-
Redcaster
őstag
CycGladhoz lenne kérdésem, elsősorban Brunnehilde-hoz, de ha valaki tudja a választ, ne tartsa magában
Miért nincs PoB-ban Cluster Jewel? Mindenhol azt látom hogy elég OP dolgokat lehet kihozni belőle, de egyik verzióban sem látok hogy lenne. Mi az oka?Más:
2 napja esett az első Ex Orbom a ligában, ma pedig esett ez:
Nem tudom be merjem-e vállalni, mert egyelőre T11-es mapokon rendre megfekszek az Ultik alatt és nemtudom, hogy ez a lvl80-as area kb milyen tiernek felel meg -
Har_melin
addikt
én meg pont ma futottam bele Grimro videójába, ami szerint visszatért a detereministic crafting és hogy kb 20 exából hozott ki egy annál sokkal többet érő páncélt.
Akit érdekel, itt a videó, itt pedig a google szamárvezető, lépésről lépésre pár keresett típushoz.
-
Miért nem lehet 21-es vaal rain of arrows gemet kapni?
-
-
atok666
őstag
válasz
Plazmacucci #31142 üzenetére
Jj, lattam azt is. Nemsemmi, mikor minden Eternal click -1000exa
Atok
-
-
atok666
őstag
Ha mar dragasag. Ez a post a minap jott szembe, amiben a tulaj leirja, hogy mikent craftolt ki egy bowot. 77300+ exat (~86mirror) koltott a craftra
Atok
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #31121 üzenetére
huh 25 ex egy paradoxica? Múlt héten kicsit szórakoztam egy cyclone gladival standardon. 2 exért egy olcsó attack speedes de nem impal-es paradoxikát vettem hozzá, de nekem lassú volt, nem volt elég a dmg T16-on. POB szerint az impale-es verzió sem sokat dobott volna a dmgon. Ezért vettem egy magic T1 flat+ T1 attack speedes flaring foilt, majd némi beastcraft +regal+annul után multimod + 1 yolo crusader orb:
cirka 7-8 ex volt (ok standardon) így a költség, de érzésre is minimum dupla a dmg. /A crusa orb csak hab a tortán, nem sokat dob a T5 influence mod./ Szóval a paradoxica szerintem csak amolyan átmeneti megoldás, normális dmg-hoz kell egy jó rare sword. Vagy nagyon jó egyéb gear curse ringek, speckó amu, speckó spiked glove, rare astral body double curse+critchance, de szerintem még ezek együtt sem tudják pótolni a magas phys dmg-ot amit a sword ad. /Ja és nem pótoltam azt a kieső ~15% impale chance-et watchersből így bőven jó /
-
KJ82
senior tag
Van valami oka hogy ebben a játékban nincs in-game piac ? Tetszik eddig, de ez a trade számomra idegesítő. Vennék valamit, vissza se írnak, el sem jönnek, stb.
-
m.lala
aktív tag
válasz
m.lala #31119 üzenetére
#31130 Rayner
Csak fegyver tippet kértem a slayeremhezmásik kaszt farmra, ahh nincs nekem arra időm T12-14 még megyeget vele, de invesztálni kéne bele erősen, nade mibe nem. kb 14 kő van kiszedve de lassan elfogy a lendület taktikát váltottam, minél több map és farm mikulásig. 10-12 ex körül pedig indul a móka.
6 exa és kb 350 C van jelenleg, de ez már megy a főkarira ami egyi COC mjölner inquisitor lesz jóféle ball lightninggal.#31139 la_cc
Ha lelkesíteni akarod nem jól csinálod.
Ha lenne egy aukciós ház istenem maga lenne a nirvana.
Én meg anno még trade etikettet is olvastam mostmeg....gyere mán, adjad mán, haladjunk...[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
A Divine Flesh-nél ugye kell a Glorious Vanity Timeless Jewel, ezen belül meg "Xibaqua". Itt a számnak van bármi értelme vagy az összes beadja a node-ot? Ha nincs értelme, akkor minek van az a szám ott egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
most épp nagyon mákom van vettem 45c-ért egy inpulsát volt kb 200 jeweller/chromatic/fusingom és ebből bejött a 6/6 és 3.ra a 4b1r1g ...6ex
-
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #31125 üzenetére
Ez már egy régi dolog, én anno próbálkoztam is vele, de valóban a zsuzsuk hiánya a legnagyobb probléma, azt meg nem tudod rng-ben befolyásolni.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #31125 üzenetére
Ez mind szép is jó, de az ékszerek hiánya miatt elég baszakodós az egész.
Más, megnéztem Zizaran legújabb essence videóját. Tulajdonképpen annyi a lényeg, hogy bulk-ban adjam el őket és kész? Csak mert a legtöbb essence 1 c körül megy és az nem valami nagy business még úgy sem, hogy ki van rakva a Hamlet területen a 4 node, mert elég kevés jön.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
megnyugodtam, hogy ezek szerint nem csak én templomegerészkedek. (Bár amilyen keveset játszom, ahhoz képest nem olyan vészes). Nekem sem esett eddig szinte semmi használható, a két Tabula volt a csúcs biznisz.
még szerencse, hogy ez a nekró ennyire olcsó és most már igazából csak két-három szintenként kell egy-egy újabb jewel hozzá. Azt még valahogy kifarmolom, legfeljebb később jobbra cserélem. -
Har_melin
addikt
válasz
logineres #31123 üzenetére
Ajánlanám az összefoglaló Echoes of the Atlas pontját...
-
BoneDragon
veterán
-
Edge
veterán
válasz
Sztem egy 25exanál gyengébb paradoxica is megteszi, 5ex körül már van ilyen, ez az enyém pl.:
azt majd ha esik vmi veszek egyet attack speedel meg impaleval... mer az a tuti ofc, ez meg csak megteszi addig is
Amúgy nálam is gyér a drop ok nagyon sok chaos esik, de nem túl jó az exa/chaos arány, egyéb alapanyagaimat kellett kinullázni hogy 5 exa összejöjjön.
Bár mintha már kezdene jobb lenni, az eddigi 160c helyett pl. tegnap már 130 volt. -
logineres
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget az atlas kapcsán, kihagytam pár ligát és nem tudom, hogy haladhatnék a conquerorkkal gyorsan. Van valami technika amivel gyorsan elő lehet hívni a conquerorkat és watchstonokat szerezni? Vagy nincs és csak random spammeljem a high tier mappokat és majd csak előjönnek? Még amikor bejöttek az volt az utolsó ligám, de akkor low tierű mappokkal is elő lehetett hívni őket.
-
Lokids
addikt
válasz
Belinkeled a charakter lapodat? Kíváncsi vagyok, mi az ami nem jut el addig, mert szerintem már most sokkal jobb cuccokban mászkálsz mint én.
-
brunnehilde
senior tag
Jövök panaszkodni. Elfogyott a build.
Első liga, hogy az alap gear nem visz el t16-ig. Vagyis elvisz, csak nem elég. Hozzáteszem, hogy a legdrágább gearem jelenleg egy abyssus és az egész build benne lehet talán fél exában.
Kéne t14+ mapokra a Paradoxica (amiből a legjobb olyan 25exától kezdődik), a Surrender, meg legalább a Cinder, viszont nem dobott semmi értékeset, a legjobb cucc, amit el tudtam adni, egy 50c rare gyűrű volt.
Hosszú liga lesz igy szegényen.
-
m.lala
aktív tag
Meguntam a farmos sweepet picit, átmókolom magam cyclonra, hiányzik a mobilitás, a gemekkel tisztában vagyok, milyen ócsó kétkezes fegyót ajánlotok hozzá, slayer a lelkem, Kondo's Pride-ot használok perpill van jobb esetleg? T10-12 ig elég. Van starforge csak még nem sikerült a link.
[ Szerkesztve ]
-
Corrupting fevert megéri 4 linkben használni ha amúgy nem sok plusz damage over time passzív van kirakva? Max szinten azért jó kiegészítő?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Har_melin #31101 üzenetére
szerintem se bonyolult, azért írta mert egy totál kezdőnek nehéz lesz eleinte megérteni mit miért.
Pl ha nincs spectred, boss előtt kiveszed a brandet, kézzel castolsz desecrate+offeringet, és hopp máris van 20 spectre, brand gemet el se kell engedni ezalatt, és mehet is vissza a slotba.
vagy a két staff a boss/clear gemcsere helyett. -
Rayner
őstag
Mondjuk drága de ebben a ligában nem sok, tuti megemelték a lootmetert
mert pár óra alatt megvan 1ex
-
Rayner
őstag
válasz
Har_melin #31113 üzenetére
akkor marad a vásárlás
20ex/db most .... lassan az inpulsa is megvan már azzal remélem kicsit könnyebb lesz a clear... már T13mapokat futok de itt 1-1 ulti már meg szokott fektetni a végén, de csak azért mert nincs elég dmg és felgyülemlik a mobsereg, de az összes wave easy főleg ha RUINokat tudok választani.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #31107 üzenetére
Köszi, közben megvettem a 4G Triad's gripet, másnál meg nem igazán gond a színezés.
Közben csináltam pár újabb bosst és metamorphot is, változatlanul baromi gyors. Lerakom a brandeket, nyomok egy quartz flaskát és elkezdek körbe szaladgálni, általában a második körben már lehet felszedni a lootot.
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #31110 üzenetére
ááá... így már értem
Én balga, azt hittem az átlag emberhez nézik ezt
Közben kijött a patch, és legnagyobb meglepetésemre, játék közben frissített (steam kliens). Játék közben én nem vettem észre semmit, onnan tűnt fel, hogy egyszer csak mintha nagyobbak lennének a körök a trial-ben, plusz beadta a razor dance-t
-
persil
nagyúr
válasz
Atlag amerikai youtuber-nek minden baromi komplikalt. Amikor "kitalalnak" valami jobb kombot, rogton azt kepzelik, hogy 800-ra ugrott az IQ es jonnek a "very complicated" build videok...
-
Rayner
őstag
Hát ez a Storm Brand beteg lett... minden ulti wavet végig tudok vinni
bossok meg többnyire egy helyben állnak
egyenlőre így állok, pár item még kell a buildbe:
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Raynarex/characters[ Szerkesztve ]
-
válasz
Két hete nem voltak még hozzá olyan vészesen drágák az itemek, az a sapi is két ex volt. Lényeg hogy minion life meg gem level legyen, a többi nem annyira érdekes. Így marad elég skillpont védelemre.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #31102 üzenetére
Hát ez valóban nem bonyolult... a videót nem néztem meg, így nem tudom mire érthette a bonyolultat, de akkor nem a játék mechanikára
Muszáj lesz ezt a buildet is kipróbálnom
ja igen, színezésben ha gondolod segítek, a chromatic recepteket csak akkor tudom ott hagyni a földön, ha nem látom, de ha lenyomom az altot és látom, muszáj felvennem, ezért rendszerint szokott lenni belőle bőven. Főleg, ha majd elkezdek delvezni.Plazmacucci: az nem gond, ha a mapozás lassú vele, sőt, ha kifejezetten bossok ellen jó az még jobb, mert olyan kellene nekem a későbbiekben. Mapozásra eddig egészen elégedett vagyok az ED tricksteremmel, viszont hamaroan eljön az idő, hogy a bossok ellen nehézkes lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Mire jó a prime regrading lens? Nem értem. Mi az, hogy a qualityt randomra cserélem? o.O
-
Rayner
őstag
crafthoz ért valaki? van olyan wand traden ami +1 lvl of all spell skill és +1 lvl of all lightning skill gem. ezt mivel krafolják? az megvan hogyan kell rátenni alap wandra +1 lvl /fire/cold stb skillt csak az nincs meg a másik mivel kerül rá. (valamelyik essence lenne az?)
-
Most csak nálam fos az internet szolgáltatás, vagy másnak is szar a játék? 10-20 másodpercenként van egy 2-3 másodperces freeze.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #31098 üzenetére
Egy dolog, ami lényeges, hogy a brandnél nem mindegy a sorrend. Én azért is kerestem direkt eva-ES csizmát, hogy egyszerű legyen színezni.
A brand saját magát nem számítja bele a sorba, és mindig a bal felső sarokban lévő spellel kezdi, úgy megy végig. A Desecrate - Bone offering ilyen sorrendben kell legyen a csizmában is a harmadik skill a Blade Blast, ami az Elemental Equilibriumot proccolja.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #31098 üzenetére
Nem tudom, miért írja a pasi, hogy komplikált, szerintem nagyjából egy faék bonyolultságú.
Mégy, lerakod magad elé a brandokat, azok proccolják előbb a descrate-et, utána a Bone Offeringet, ennek hatására lesznek phantasmjaid. Amíg nincsenek (a pálya legelején vagy ha egy bossfight előtt visszaugrasz a HO-ba), addig a carrion gólem és a (nálam még csak) két sceptre elég az első pár másodpercre. Ha meglesznek a lvl20 előtti support gemek, akkor őket segíti majd még a zombi különítmény is.
Nálam jobb gombon van a brand, balon (a mozgáson) egyelőre egy iron skin, az alsó soron első a Dash (nekem jobban bejön, mint a Smoke Mine). Mellette az összes többi a Convocation, hogy ne nyúlhassak mellé, de igazából ezt nem használom túl gyakran. Ez cakk-pakk három akció gomb, nem kell hozzá tempóérzék, nem kell nagyon időre sem figyelni. Ha megveszem a 4G kesztyűt akkor bejön még bossok ellen a Sniper Mark, de ott meg a Convocation nem fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- LEGO klub
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ASUS TUF Gamer Laptop 144Hz Ryzen 7 3750H 16GB DDR4 512GB NVMe SSD RTX 2060 6GB GDDR6 192bit Jó Aku
- 2db WD Red 4TB NASware 3.0 - WD40EFRX
- Huawei Soyealink B535-333 4G 4g+ CPE 3 LTE router független 4G+ sim-es
- Dell Magyar Gamer Laptop i7 6700HQ 16GB DDR4 256GB NVMe SSD 640GB GTX 960M 4GB GDDR5
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16e 128GB White ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest