-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubostyuk
csendes tag
Sziasztok,ha vmi miatt nem javasolt a ligában a skeleton mage necro,akkor standarden is kár vele foglalkozni?
-
bubostyuk
csendes tag
sziasztok,a map módosítók hatnak a trialmaster monsztária is?
esett tegnap egy headhunter,szerintetek milyen buildet érdemes ráépíteni?vmi range attackos lenne a legjobb,most egy skeleton mages nekróhoz használom,de nagyon úgy tűnik h nem neki van kitalálva.vagy csak én vagyok béna,de esik-bukik rendesen a trialmasternél. -
bubostyuk
csendes tag
Sziasztok,indítottam egy scion-t,tényleg az van h amíg nem veszem fel az Ascendancy-t addig nem kezdhetek újabb ágat és azzal a 10 skill ponttal kell túlélnem vhogy amit eddig elosztottam?
-
bubostyuk
csendes tag
válasz forguet #22012 üzenetére
hát nemtom,nekem még ezekkel együtt is karcsúnak tűnik,pl. ha van a gúnyámon vhol egy +100% increased elemental damage,az az alap 30 fire dmgnél még mindig csak 60.ha a gear összes darabján van ilyen,akkor se igen megy 1000 fölé szerintem.
persze lehet h a matekom rossz.de köszi a választ. -
bubostyuk
csendes tag
Sziasztok mostmár csak megkérdezem,mert az egyszerű eszemmel nem tudok rájönni,h miért számít ha egy fegyónak pl. "adds 21 to 37 fire damage" a tulajdonsága,elvégre többezres dmg repkednek össze-vissza,ott ez a huszonvmennyi nem oszt nem szoroz.márpedig biztos számít ha már ráírták.
-
bubostyuk
csendes tag
Sziasztok,visszamenőleg lehet teljesíteni egy map bonusat?Vhogy kimaradt az elején egy(nem nyírtam ki a bosst),és marhára idegesítő h nincs körülötte a sárga köröcske.Ha ez már nem változtatható,akkor ez hatással van a későbbi map-ezésre?Elég ciki lenne ha végigrágnám magam az atlason,és a végén közli velem a főmonszta,h ja hát az is kellett volna...
Kösz a válaszokat. -
bubostyuk
csendes tag
válasz Har_melin #15074 üzenetére
köszi a választ.ki is próbáltam egy shavronne's wrappingsen, a legolcsóbb ára 24 chaos orb.én kiraktam 10 chaosért(ez sem túl etikus, tudom),de még így se látom magam pedig átlapoztam mind a 279 ajánlatot...lehet h nálam van elcsesződve vmi?
igen,nálam van elcsesződve.át lehet állítani az ssf karit?
[ Szerkesztve ]
-
bubostyuk
csendes tag
Sziasztok,kezdő vagyok a PoE-ben,a tradeléssel kapcsolatban vannak kérdéseim.SSF karim van.
-az normális h nem találom magam a traderek közt?Egy rakat cuccot kiraktam már,de egyiket se találom a trade oldalon.van public premium stash tabom.
- mennyire megszokott,h egyáltalán nem válaszolnak a whispersekre?eddig volt 3-4 próbálkozásom különböző online játékosok felé,de ebből csak egy autoreply dnd üzi jött,és kész.ennyire macera lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest