Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #33399 üzenetére
20 quality aztán pure chayula rota
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
Hogy lehet a leggyorsabban felszintezni egy empower supportot? Kiszedtem egyet ritualból.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
Remiel
őstag
én totál ranged vagyok CP totemmel, de amikor offscreenből egyszer csak repül valami és egyhitel az kicsit frusztrál
kéne valami lusta kari ami letankol bármit, mint rég az RF azzal csak futni kellett, bár az igazi kedvencem a poets penes csajszi volt, igaz bőven több több mint 2 éve játszottam vele, de konkrétan akkor halhatatlan volt
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #33394 üzenetére
előbb kell őket megölni mielőtt megütnének -> ranged karik előnyben.
-
TrollBalint
addikt
válasz DjDanee87 #33392 üzenetére
1. Csak akkor tudod kivenni, ha van refund pontod, ilyenkor egy pontért kiveszed, és ami rajta volt pont, mind visszakapod
2. nem változik semmi a jewelen, csak kap egy implicitet, bár én eddig csak egyéb jewelekre raktam ilyet, de gondolom ez sem kívétel
3. Ez passz, van valami poedb vagy hasonló oldal, ahol azt hiszem lehet ilyeneket nézegetni, de nincsen kizárva, hogy sok kell hozzá
4. Nem jár ban, és Awakened Poe trade a neve, legalábbis én ezt használom, meg még jópáran innen a fórumról. Ingyenes természetesenhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
félisten
-
Rayner
őstag
Na azt hiszem nekem most jön 3 hónap szünet ez a liga rohadtul nem fekszik nekem... hányok ettől a scourgetól mentem TR- CFTS - cycglad builddel is de nem jön össze semmi. picit kiégtem
-
DjDanee87
addikt
Lenne pár noob kérdésem.
A Ziz/Lightee féle Toxic Rain builddel megyek, most fogok belevágni a piros mapokba egy +1 allgem + crafting bench dot damage 6L bow-val. Kb 2-3 ex körül költöttem eddig cuccokra, de valszeg rosszul - sokmindent nem tudok/tudtam még eddig a játékról. Azóta láttam YT videón hogy lehet fixen jó bowt craftolni, szóval most spórolok arra. Úgy gondolom az sokat dobna a karakteren, jelenleg a TR azt írja 6300at sebez a dotjával.Kérdések
1: Vettem olyan 8as clustert, ami a guideban van. Használom is, pár pont van már rajta. Mi történik ha kiveszem?
2: Ha ki lehet venni, van implicit harvest craftom. Azt ha rárakom nem fogja elrontani a jewelt ugye? Mármint maradna a mostani 3 notable passiv és 2 jewel socket ugye?
3: Kellene a buildhez pár aura amik még nincsenek nekem bent. Azt írja a PoB notes hogy 8%os reservation effic helmet kell craftolni loathing essence segítségével. Az nem több száz Essence lenne mire ad használható darabot?
4: Láttam valakinek videójában olyan programot amivel egyszerűen meg rudta nézni a cuccok értéket. Azért nem jár ban? Ha nem, érdekelne a neve. -
félisten
-
Remiel
őstag
Én vagy 2 éve csináltam sajátot, mondjuk nem 2 perc volt, azóta is elvagyok vele, sok olyat nem láttam ami jobban tetszene.
Mintha arról lett volna szó, hogy minden HO item ingyenes ezentúl, de akkor miért van a shopban?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #33383 üzenetére
éppen nem tudtam megnézni a linket, ezért kérdeztem csak
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Genji
őstag
Van esetleg vkinek Standardon eladó Dragon Song jewelled foil copyja? Offer 2 mirrors.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
brunnehilde
senior tag
válasz crazygamer #33384 üzenetére
Ez van most, max pride effectel, és nagyjából ezt akarom elérni. Semmi extra árban, ryslatha van már 3 exa körül, egyedül a vita+pride watchstone a húzós (35-40exa), de kezdésnek bőven elég lesz a vitalitys 3exáért, a dps már most elég jó t16 mapra is.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
crazygamer
tag
válasz brunnehilde #33378 üzenetére
ha lehet, kérnénk a frissített POB-ot. Köszi
-
félisten
válasz TrollBalint #33382 üzenetére
Az armorral. Nézd meg azt az unique-ot.
-
freddirty
senior tag
válasz freddirty #33380 üzenetére
kijavítanám magamat Most láttam Mathil Mjolnir buildjét és így van értelme a scourge-nak
A Mjolnirral én is tettem még tavasszal egy kört, és jó volt bár a dmg nem volt sok (pre nerf, utána meg dead). De ezen a builden a chest mirrorozza a kari lightning res-ét a monstákra. A scourge corrupted cuccok pedig adhatnak - lightning rest. Szóval izzítsátok a blood crucible-t, lehet bedobálni a buildhez kellő cuccokat meg akár egyszerűbb rare-eket is (rare boot + life+mvmnt speed), ha ráadja a lightning res büntit akkor az komoly profit lehet! (eléggé elszálltak az árak emiatt)
Lehet futok még pár kört a ligában hátha bejön a scourge corruptolásfred
-
freddirty
senior tag
Nem éltem meg negatívan igazából, csak rövid volt a liga A leveling jó volt, a harvest még mindig élvezetes, mindig feldob ha megjelenik a pályán. A scourge az elég demanding, leginkább ott fogy el a kari védelme. Inkább csak az új ligamechanika ami olyan meh. Scourged mapok jók, de elég sok mapot kell futni hogy felvidd a két map slot tartalmát leaglább 5+ szintre. Ha a következő ligában lenne olyan skill ami hasonló leveling élményt ad, + jó bos dmg-ot kínál, akkor maradok tovább mert az endgame az nekem az amikor ki lehet maxolni minden tartalmat. Ez most kb. 1 játékosok 1%-ának adatik meg és ez az a stratégiai irány amivel nem tudok azonosulni.
fred
-
Rayner
őstag
Esetleg meg tudod osztani a builded és tapasztalataidat? Jelenleg egy TR champból lett TSCF gladom van, ami közepesnek mondhato, de spellek ellen instant osszeesik. Van pár exem rerollra aztan néznék valami tankosabbat.
-
brunnehilde
senior tag
válasz freddirty #33377 üzenetére
Azért szerencsére közel se ilyen rossz a helyzet, sajnálom, ha ennyire negativan élted meg. Átraktam pár pontot a spell suppra és jelentősen javultak az életbenmaradási esélyeim. Quartz flaskot is beraktam, meg még amura menni fog az Inveterate. Jön még pár száz life, life on hit, és endu chargeok bossok ellen is, szóval elég tankos lesz. Plusz pozitivum az új flask rendszer, rohadt jó lett.
-
freddirty
senior tag
válasz brunnehilde #33368 üzenetére
Szia Brunne,
Visszatértem egy hétre a poe-be mert a poison concoction videók olyan levelinget ígértek mint régen, tegnap maxoltam ki az atlaszt, és így van némi tapasztalatom T16 és védelmi szinten.
A PC buildnek egy tankos változatát válaszottam, divine flash+86% chaos res, 88% phys reduction, 40-50% attack block, 95% spell suppression. (ez régen mindenre is elég lett volna)
Sárga mapokon nincs gond, pirosakon kezdődik és T14-16 körül ha nem vigyázok akkor simán halok. Veritania nem gond (drox viszont igen) mivel elég sok dmg-ot elnyel a divine flesh.
Tegnap kipróbáltam a purity of elements+ magasabb block chance-es, shaper shieldes life on block védelmi kombit, de ehhez a spell suppresionből fel kellett adni jócskán (lement 50%-ra cirka). Na hát haltam megfele rendesen, kevés volt a damage de legalább nem fluktuált a life annyira mapozás közben. Mivel a damage kevés volt, több időt kellett egy-egy veszélyesebb mob közelében tölteni = több halál.
Tehát azt mondanám, hogy ha nincs 90%+ spell suppression akkor szerintem nem is érdemes nagyon belevágni.
Persze a scourge stack is számít ha nagyon felmegy akkor macerás lehet 1-1 boss.
Alapvetően a core változások és az új PC skill picit ellensúlyozták az előző liga rossz irányváltását, de ez nálam kb annyiban merül ki hogy minden eddiginál gyorsabban hagyom abba a jelen ligát. Über védelemmel is túl sok a halál. Látom vannak már olyan buildek amik armort stackelnek insane mennyiségre. Ez a ló túloldala, ha már ilyen hülyeségre van szükség, hogy élvezetes legyen az endgame akkor ott vmi nagyon el van számítva.
A scourge mint ligamechanika 1-1 eleme érdekes (tainted orb of fuse), de úgy általában unalmas, nincs endgame kb 1 scourged bossal találkoztam az sem dobott semmit. Sirus-t sincs kedvem leverni már, ott kéne ugrálni mellette és mérgezgetni 20 percig...részemről ennyi a liga.Jah és a páncél slotokban tartsatok 6socketeket, mert így több fér az invbe, kb arra jó Akit érdekel bedobtam egy 6L cherrubim chestet guild stashbe, a pc-hez jó.
Az rng legyen veletek!
Jah és először találtam hasznosnak a cast on death és portal gem kombinációt... Ez szerintem mindent elmond a game jelenlegi helyzetéről[ Szerkesztve ]
fred
-
félisten
válasz brunnehilde #33375 üzenetére
Sikerült nekik.
Más. Amúgy a build szerintem elég jó. Block is összejött 79/75. Most már csak a cumókat kéne fejleszteniVissza kell vinnem pár kazettát.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Plazmacucci #33374 üzenetére
Nyugi, nem csak nálad volt, először azt hittem elszállt a graf kártyám. Valaki guildben beirta, hogy ggg igy akarja lassitani a játékot.
-
félisten
-
Argh!
aktív tag
válasz Plazmacucci #33372 üzenetére
Ha lockstep be van kapcsolva és lag van akkor volt nálam is ilyen belassulás. Ha átálitottam lockstepről Predictre akkor ez megszünt de néha teleportál a kari.
-
félisten
[link] itt tulajdonképpen mi is történik? Szakértse már meg nekem valaki a jelenséget.
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #33368 üzenetére
Veritania az főleg cold damage, egy taste of hate potit vigyél magaddal és bírni fogod.
Egyébként én is vele szoktam szenvedni mert nagyon kicsi a hely a küzdelemre.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tibee77
őstag
válasz 0karmacoma0 #33369 üzenetére
Hidd el anno a herald stacker broken volt, ez nem annyira az es a delirium liga szerintem rohadt jo volt. Hullott a currency, voltak op karik es megse volt tonkrevagva a market.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
0karmacoma0
senior tag
válasz tibee77 #33366 üzenetére
Lehet rosszul tudom, de ez a jó pár a Vitality, Precision és a Clarity, amiből az utóbbira semmi szüksége a lifetap miatt, a másik kettőt meg röhögve leköti lifeból(és/vagy használja a rá vonatkozó 100% reduced masteryt).
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #33364 üzenetére
"Mi mindannyian egyéniségek vagyunk!"
Azt kell, hogy mondjam, nekem bejön ez a liga. Igaz a craftolás nálam kimerül a mapokban, az viszont határozottan tetszik. Főleg, ha mindig simu splintereket ad.
Build is jó lett, elértem 2m dps környékére. Life regenem sose volt ennyi, blood rage-el se mozdul meg a life. Egy negativum van, pár boss egyszerűen 1hitel (veritania pl). Phys dmg-el semmi gond, elemental tűnik durvának. 17% most a spell supression, amit fel tudok vinni 55 környékére. Kérdés megéri-e beáldozni érte DPS-t, mik a tapasztalatok?
-
félisten
-
tibee77
őstag
válasz 0karmacoma0 #33365 üzenetére
Ezt nem neveznem exploitnak. Kell hozza egy csomo niche item, es csak egy kis kivancsisag kellett hozza, hogy rajöjjön valaki mivan ha levisszük a manat 0ra majd megprobaljuk lekötni. Igy is jo par aura kimarad igy a bulibol amelyikhez flat mana kell. Amugy a krangle itemek miatt mar most fillerekert lehet buildeket összerakni, sose voltak a 6link cuccok ilyen olcsoak. Meg amugysincs az embernek 100 milla dpse mint mondjuk egy gc zerkernek.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
0karmacoma0
senior tag
válasz tibee77 #33360 üzenetére
Mondjuk ez egy rohadt nagy exploit és nagyon is jó ha gyorsan javítják, mert az emberek halálra farmolják az über, elit, stb contentet és szétfosódik a piac. Reddit szemében eddig azért voltak "f*szkalapok", mert nem nerfelték halálra az aurabotokat, ha meg valaki rögtön utána fel tudja rakni az összeset az meg "having fun".
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
tibee77
őstag
válasz TrollBalint #33361 üzenetére
Nem vagy egyedül ne aggodj. ezert szeretem poet, mindig ki lehet valami örültseget talalni de persze ggg nem szereti ha "we are having fun".
-
tibee77
őstag
válasz Plazmacucci #33359 üzenetére
Elkestünk, elszalltak az arak.
Am ja, tuti... F*szkalapok ggg-nel az ilyen dolgokat egy pillanat alatt javitjak, bezzeg a sok bugot nem.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
tibee77
őstag
Omg emberek gyorsan vasaroljatok be pls par dolgot. Ujabb aurastacker ütötte fel a fejet, el fognak szallni a cuccok arai. Itt a topic cime, minden info benne, hogy milyen cuccok kellenek hozza. Meloban vagyok igy sajnos nem jutok tradeközelbe estig. [link]
Azon alapul a dolog hogy 3 cuccal össze lehet elmeletileg hozni 101% mana csökkentest. Igy 0 manaval az összes olyan aurat magadra tudod pakolni amihez %os manalekötes van.[ Szerkesztve ]
-
Pitymaszter
tag
válasz Plazmacucci #33356 üzenetére
Kiegészítésképpen hozzáteszem még, hogy medium clusteren is ki lehet pörgetni:
Small Cluster Jewel 6% increased Mana Reservation Efficiency of Skills
valamint
Medium Cluster Jewel 3% increased effect of Non-Curse Auras from your SkillsBTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
félisten
-
Pitymaszter
tag
válasz Plazmacucci #33354 üzenetére
Szia!
https://www.craftofexile.com/?b=204&ob=both&v=d&a=e&l=a&lg=8&bp=y&as=1&bld={}&ggt=|&ccp={}
Van PRIDE reservation a "Destructive Aspect" nevűt kell kipörgetni hozzá a small cluster jewelen.BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
félisten
válasz 0karmacoma0 #33353 üzenetére
Azt akartam megnézni, hogy egyáltalán Pide aurás reserv cluster notable van e.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Plazmacucci #33352 üzenetére
Mivel POE wiki nincs túl jó bőrben, én úgy szoktam, hogy POB-ban elkezdek craftolni egy cluster jewelt onnan kiírogatom mik kellenek(hatás vagy dps változás is csekkolható így) és craft of exileben megnézem milyen nehéz craftolni ezeket a kombinációkat. Sajnos POEDB csak akkor jó, ha pontosan tudod mit keresel. Neked pl Righteous Path és/vagy Spitefull presence kell. Ha megvan a neve akkor körül kell nézni mire lehet rollolni. A trükkös az, hogy POB szerint egy közepes Non curse aura clusterre rámehetne mind a kettő, de minden más adatbázis szerint csak a mana reserve small cluster tudja őket rollolni. Fura.
-
félisten
-
MedweSajt
tag
válasz Plazmacucci #33350 üzenetére
-
félisten
Hol tudom megnézni, hogy cluster jewelekre milyen notable passzívok szerezhetőek?
-
Edge
veterán
válasz Rayner #33348 üzenetére
discord, the forbidden trove csati(TFT), itt keresik fix áron:
de WTS csatin meghirdeted A8 sirust 1 ex-ért azt is elviszik hamar, megnyitod a portalt, bemész elindítod a questet hogy sirushoz megnyiljon a másik portal aztán mész ho-ba amíg a vevő lenyomja, utána loot-hoz ad tp-t felveszed a neked szólót majd ledobod neki(én esetmebe vmi sisak esett most).
Amúgy a TFT nagyon jó még mindig, sok mindent lehet itt eladni és keresni, harvest craftokat egyéb craftokat, service-eket, rota-t ami trusted(mióta scammeltek channel 820-on egy pure chayula stone-al egy rota host-on(csávó egész party-t scammelte, ofc semmi retorzió nem lehetséges, így jártál kategória) én már csak a TFT-n keresek rota-t).
stb. van még sok érdekesség ott.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz 0karmacoma0 #33346 üzenetére
De, jogos , viszont azt sose csináltam, mindig a5 a8 a9 így nyírtam, de amíg ilyen jó áron megy a8 sirus mindig el fogom adni az tuti, öltem én már őt eleget eddigi ligákban és nem a kedvenc fightom.
Főleg hogy a buildem map clearre nagyon brutál bossokra kevésbé.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
TFT-n eladtam 1ex-ért
-
Edge
veterán
azér az új atlasban durva hogy első sirus egyből aw8, az kicsit hard így az elején...
-
félisten
Max spell blockot könyebb összeszedni mint attack blockot
-
tibee77
őstag
válasz tibee77 #33339 üzenetére
Ja ez meg lemaradt, ennyi corruption stacket hoztam össze a map vegere es egyszer se haltam le.
Plazma:Tele van ilyen cuccokkal reddit, vicc, hogy ilyen szar a sulyozasa ezeknek a modoknak...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Na talán most a summon holy relic buildem működni fog
-
tibee77
őstag
válasz Mad_Wolf #33337 üzenetére
[link] 5exböl siman összehozod majdnem ugyanilyenre, igaz a watcherem draga de anelkül is röhögve viszed t16ot.ami a karinak kell azok a szintek.ahogy szeded magadra a skillpontokat a fan (szinte csak vedelmet rakunk ki , ES es Life node-ok, mana reserve node-ok) ugy lesz egyre tankosabb es erösebb a kari, mert ES-böl jön a dps is az Energy Blade skill miatt.En akkor alltam at a karira amint magamra tudtam tenni minden cuccot.(talan lvl68on lehet asszem)Addig mehetsz barmivel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz Plazmacucci #33333 üzenetére
pedig a scourge mapok jó cuccokat dobhatnak. csak sok idő mire t10-re korruptálom öket.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Mad_Wolf #33332 üzenetére
Az új Atlas elég jó. Baromi gyorsan eljutottam addig, hogy csak két mapot kéne lefutni Sirusig, de beraktam talomba amíg utoléri a karakter az atlas progresst. Ligamechanikát skippeltem az első héten, most hogy értem hol van benne a lóvé, tolom azt is, és szép lassan gyűlik valami currency is. Úgy összességében elég balszerencsés voltam, alig esett valami sima mapozás közben, viszont az új Delve nagyon bejön. Shock immunitás nélkül le se érdemes menni, de lényegében liga elején ami currency esett az onnan jött. Eddig kb 3 exet költöttem a karira. 1 volt a life-CI átállás, 2 a CI-Low life váltás. A corrupted 6 link Shavsok nagyon olcsók, így lényegében a Presence-Shavs-Prism kombó 2 exalted alatti pénzből megvolt.
Erre a ligára nem a legjobb választás a Cold Dot mert valami képernyőt gyorsan letisztító raiderrel sztem gyorsabban lehetne fejleszteni a Scourge mapokat, de a Bossok corrupted T14-okon is csont nélkül mennek, ami totál jó érzés egy trash itemekkel felszerelt league starterrel, így nem bántam meg a dolgot. A bányában ugye mindig is zseniális volt a Vortex-Vaal Cold snap páros, így nekem nagyon jó választás volt a kari.
Úgy gondolom, nem ez lesz a legemlékezetesebb liga, viszont azok a változások amik megmaradnak a játékban, nagyon jól sikerültek. A Passzív tree, az új védelmi opciók, új mechanikák mind nagyon jól sikerültek. Kicsit félek is, hogy halálra nerfelik majd őket. Főleg a Purity of elementset, Determination-Grace aurát és a mana reserve (+mastery) számokat érzem veszélyben.Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
tibee77
őstag
válasz Mad_Wolf #33332 üzenetére
Majd ha hazaerek teszek fel egy videot a karimrol. Eleg durva mapokat tolok le vele, mapozasra tokeletes.igazabol bossokra is lehet hasznalni de nekem kicsit keves a dps, hozzaszoktam a csillio dpses buildekhez.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Mad_Wolf
aktív tag
na most, hogy eltelt egy kis idő, kinek hogy jött be a ligakezdés?
Én egy skele nekrót indítottam, amit áttettem carrion golemre, kb 5 ex költségből.
Jelenleg T12 körül járok, és még van benne kakaó, de én már kezdem unni.Van valami amit 5-6 exből érdemes elindítani, és elvisz mondjuk 16-ig? főleg map farmra gondoltam.
-
félisten
Act 6 Tukohama arénába mióta kerülnek be random mobok?
-
félisten
Úgy látom, hogy megint kiragadtak valami szöveget a kontextusból mint annál a másik irritáló befont hajú hülyegyereknél nem is olyan régen. Olyasmiről magyarázott Quin, hogy vannak emberek akik hisznek a zsidó összeesküvésben.
-
BoneDragon
veterán
válasz Plazmacucci #33327 üzenetére
Szintén, de akár az is lehetett volna. Picsogó hülyegyerek az az ember.
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #33325 üzenetére
Ráadásul valami változott a scourge-nél, mert most akárhány Tier-esre corruptálom mindig fixen 2 módosító van rajta. Mapoknál mondjuk több, de ott meg fixen a meglévőket erősíti, nem újakat ad hozzá szerencsére. És mióta kint a patch, azóta már 2x kidobott a játék... Ráadásul menet közben elvesztett a hang driver-t. (Éppen kb. 45 percet nem nyúltam a géphez, mire visszamentem, hallom, hogy nincsen hang. LÁtom a beállításban, hogy nincs is driver, pedig a windows-ban volt hang. )
Plazmacucci: nekem is vagy 2-3x el kellett olvasnom, mire leesett, hogy az nem is az. Meg is lepődtem, hogy Har_melin ilyet ír ki
-
félisten
-
Har_melin
addikt
Néha belefutok a yt-on heveny káanyázásokba. Nem mint ha ne tudnék meglenni a PoE-bulvár nélkül, de mit tett ez a Quin69 nevű ürgeberci, hogy videóban követelik a kitiltását?
[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #33322 üzenetére
Volt közben egy kisebb patch, de az inkább csak hotfix volt. Engem is megkavart, mert a developer bejelentés után jött ki és azt hittem, abban már benne lesznek a leírt változások.
-
dante3
addikt
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
félisten
Lehetséges, hogy csak tervben volt.
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #33318 üzenetére
reggel láttam, hogy van valami patch, de mikor ezt írtam, akkor még a tweetet olvastam, amiben azt írták, hogy tervezik kiadni hamarosan, és gondoltam biztos pénteken.
-
.LnB
titán
Jaaa megvan, baxameg... [link]
Kereshetem én akkor. Már tiszta hülyének éreztem magam.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
-
.LnB
titán
válasz Plazmacucci #33318 üzenetére
De a kettő közül melyik? Vagy mindkettő opció van?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
-
.LnB
titán
Én nem tudom, hogy mit állítottam el, vagy a patchben történt e valami. De van külön olyan opció, hogy lockolni lehet a stash tab-ek pozícióját?! Arra gondolok, hogy milyen sorrendben jelenjelek meg.
Mindig arrébb pakolgatom, hogy pl a currency tab legyen az első stb stb. De következő megnyitásra, minden visszaáll egy eredeti sorrendre. Van olyan opció, hogy egyenként lockolni lehet őket? Vagy van valami átfogó beállítás, hogy az előző sorrendet tartsa? (konzolon nyomom, de PC-s tapasztalat is érdekel)
Előző ligában simán úgy maradt, ha jól emlékszem. Ott nem szívtam ilyesmivel.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
-
TrollBalint
addikt
-
.LnB
titán
Érdekes ez a Toxic Rain build, hogy két aktív TR gem kell. Kettőt meg ugye húzni kell mellettük, szóval negy darabbal kell rögtön gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
oks thx
-
TrollBalint
addikt
Én is használom simán. Egy időben volt vele gond, hogy nagyon leterhelte a servert a kérésekkel, de azt már jó ideje javították. (Talán mintha akkor kapta volna az Awakened nevet is, addig valami más volt) Használd nyugodtan
-
Edge
veterán
Skacok, a poeawakened trade továbbra is használható biztonsággal vagy amennyi kavarás volt az utóbbi időben inkább felejtős?
[ Szerkesztve ]
-
m.lala
aktív tag
válasz brunnehilde #33308 üzenetére
Köszi, hogy megnézted.
Champra áttéve az már adrenalinnal erősebb, némi block árán.
Azért tetszik, mert szerintem igazi best buy nem számitva az awa gemeket. Megkockáztatom bár nem néztem meg minden árát, de 2-3 exből megáll és tuti, hogy elvisz T16-ig, olcsóbban mint az elkezdett slayerem.
Pici pénzért dobják az one with nothingot, a vértet, amit könnyü perpill 6 linkesiteni a cipőt, ami a gerince a buildnek.
A gyürüből szerintem a manát, resistet kilehet hozni pluszosba.
Megépítem farmra aztán meglátjuk hogyan tovább.Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
brunnehilde
senior tag
Nem rossz, de problémás. Magebane kötelező, nem kérdés, az nagy pozitivum. Ha a pontokból kéne visszavennem, akkor a Spiked Bulwark 4 pontját választanám. Red Nightmare szerintem felesleges, blockot csak 4%-ot ad, ha jól láttam, az endurance chargera meg ott van mondjuk az enduring focus clustereken. Necces lesz a resisteket maxolni, kisebb az aoe, és alacsonyabb a dps is, plusz a mana reserve sem fér bele, valamelyik aurát be kéne áldozni. Jobb a facebreakeres champ sokkal, szerintem.
-
m.lala
aktív tag
válasz brunnehilde #33305 üzenetére
brunnehilde:
Megtennéd, hogy optimalizálod a hollow palm gladidat?
Ezt raktam ki a tiedből: [link]
4.2m ról 3.7m DPS, de túl sok a (jó) pont ebből faragni kell valami rovására, POB szerint legalábbis bár DPS-ben elmarad, nem roszabb, a block chance 78% körül, phys dam red. 90%, a spell supression a magebane ponttal 87%, ami azért kesztyű meg fegyverek nélkül valljuk be elég szép eredmény.[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
félisten
-
brunnehilde
senior tag
Gladi népszerű lett, de nem csak a cyclone miatt (shield crush, armour stack?). Kapott is gyorsan egy nerfet. Oké, nem lett olyan vészes, de a spell block azért nagy érvágás. Reckoning, life on block..
Har_melin: A régi szép idők. Valamikor, mikor Esoro csinált belőle videót, akkor kapták fel, de szerencsére valamelyik változata még mindig működik. Most húztam be a buildet pob-ba, kicsit vicces volt. 90k DPS-t mutatott, én meg már t8-t9 mapokat toltam vele nagy gond nélkül. Mondom, hogy az istenbe lesz ebből még több millás dps? De aztán rájöttem, hogy lehet belőle.
-
Edge
veterán
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #33301 üzenetére
Nem, nem hatott ki rá. nem jobban, mint bármelyik korábbi nerf, vagy buff. Amióta játszom a játékkal mindig voltak aktuális meta skillek, amelyekkel vagy sokkal gyorsabban, vagy sokkal olcsóbban vagy sokkal biztonságosabban lehetett haladni. Liga elején ráadásul egyértelműen mindenki olyan skillt választ, amit random gearrel, nulláról is gyorsan fel lehet hozni map farmolásra. Soha nem volt és nem is lesz olyan, hogy húsz-harminc ilyen skill legyen.
A TR mindig is erős volt, kipróbált skill, kismillió build volt hozzá, be lehetett lőni, hogy a változások hogyan fognak hatni rá, ráadásul szarból-húgyból kihozható működőre, fixen craftolható affixekkel. Ráadásul három-négy ascendancyval is használható. Persze, hogy a liga első hetében boldog-boldogtalan ezzel ment, amikor a játékmechanikát ilyen szinten átrendezték.
Ha az embereknek nem megy el a kedve a scourge-tól, akkor második buildnek már sokkal nagyobb változatosság lesz, ahogy eddig is volt legalább 15-20 különböző, jól játszható build. Aztán egy-két liga múlva az akkori buffok, nerfek miatt majd mások lesznek ebben a kalapban.
Hozzáteszem, hogy egy ligával ezelőttig pl. a cyclone gladiator sem volt egy felkapott build, pedig már legalább egy éve azt nyomtam fixen, minden ligában pont az igénytelensége és az ereje miatt. Szóval az, hogy hányan mennek a nyáj után igen kevéssé korrelál azzal, hogy hány jó build van.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest