-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz brunnehilde #33368 üzenetére
Szia Brunne,
Visszatértem egy hétre a poe-be mert a poison concoction videók olyan levelinget ígértek mint régen, tegnap maxoltam ki az atlaszt, és így van némi tapasztalatom T16 és védelmi szinten.
A PC buildnek egy tankos változatát válaszottam, divine flash+86% chaos res, 88% phys reduction, 40-50% attack block, 95% spell suppression. (ez régen mindenre is elég lett volna)
Sárga mapokon nincs gond, pirosakon kezdődik és T14-16 körül ha nem vigyázok akkor simán halok. Veritania nem gond (drox viszont igen) mivel elég sok dmg-ot elnyel a divine flesh.
Tegnap kipróbáltam a purity of elements+ magasabb block chance-es, shaper shieldes life on block védelmi kombit, de ehhez a spell suppresionből fel kellett adni jócskán (lement 50%-ra cirka). Na hát haltam megfele rendesen, kevés volt a damage de legalább nem fluktuált a life annyira mapozás közben. Mivel a damage kevés volt, több időt kellett egy-egy veszélyesebb mob közelében tölteni = több halál.
Tehát azt mondanám, hogy ha nincs 90%+ spell suppression akkor szerintem nem is érdemes nagyon belevágni.
Persze a scourge stack is számít ha nagyon felmegy akkor macerás lehet 1-1 boss.
Alapvetően a core változások és az új PC skill picit ellensúlyozták az előző liga rossz irányváltását, de ez nálam kb annyiban merül ki hogy minden eddiginál gyorsabban hagyom abba a jelen ligát. Über védelemmel is túl sok a halál. Látom vannak már olyan buildek amik armort stackelnek insane mennyiségre. Ez a ló túloldala, ha már ilyen hülyeségre van szükség, hogy élvezetes legyen az endgame akkor ott vmi nagyon el van számítva.
A scourge mint ligamechanika 1-1 eleme érdekes (tainted orb of fuse), de úgy általában unalmas, nincs endgame kb 1 scourged bossal találkoztam az sem dobott semmit. Sirus-t sincs kedvem leverni már, ott kéne ugrálni mellette és mérgezgetni 20 percig...részemről ennyi a liga.Jah és a páncél slotokban tartsatok 6socketeket, mert így több fér az invbe, kb arra jó Akit érdekel bedobtam egy 6L cherrubim chestet guild stashbe, a pc-hez jó.
Az rng legyen veletek!
Jah és először találtam hasznosnak a cast on death és portal gem kombinációt... Ez szerintem mindent elmond a game jelenlegi helyzetéről[ Szerkesztve ]
fred
Új hozzászólás Aktív témák
- Porcelán készlet, kerámia, üveg régiségek egyben eladó!
- Dell Latitude E7250 alkatrésznek vagy javításra
- Apple Macbook Pro 14" M1 Pro (A2442) 16GB/512GB, 2026.03-ig GARANCIA, ÚJSZERŰ!
- Eladó ASUS STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 5700, 2x16GB Teamgroup 2400mhz, 530W TT táp
- MacBook Pro Retina 15" 2015. i7 2.5 Ghz, 16 Gb RAM, 500 Gb SSD, AMD Radeon R9 M370X 4 Gb, magyar.b.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest