Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
brunnehilde #33368 üzenetére
Szia Brunne,
Visszatértem egy hétre a poe-be mert a poison concoction videók olyan levelinget ígértek mint régen, tegnap maxoltam ki az atlaszt, és így van némi tapasztalatom T16 és védelmi szinten.
A PC buildnek egy tankos változatát válaszottam, divine flash+86% chaos res, 88% phys reduction, 40-50% attack block, 95% spell suppression. (ez régen mindenre is elég lett volna)
Sárga mapokon nincs gond, pirosakon kezdődik és T14-16 körül ha nem vigyázok akkor simán halok. Veritania nem gond (drox viszont igen) mivel elég sok dmg-ot elnyel a divine flesh.
Tegnap kipróbáltam a purity of elements+ magasabb block chance-es, shaper shieldes life on block védelmi kombit, de ehhez a spell suppresionből fel kellett adni jócskán (lement 50%-ra cirka). Na hát haltam megfele rendesen, kevés volt a damage de legalább nem fluktuált a life annyira mapozás közben. Mivel a damage kevés volt, több időt kellett egy-egy veszélyesebb mob közelében tölteni = több halál.
Tehát azt mondanám, hogy ha nincs 90%+ spell suppression akkor szerintem nem is érdemes nagyon belevágni.
Persze a scourge stack is számít ha nagyon felmegy akkor macerás lehet 1-1 boss.
Alapvetően a core változások és az új PC skill picit ellensúlyozták az előző liga rossz irányváltását, de ez nálam kb annyiban merül ki hogy minden eddiginál gyorsabban hagyom abba a jelen ligát. Über védelemmel is túl sok a halál. Látom vannak már olyan buildek amik armort stackelnek insane mennyiségre. Ez a ló túloldala, ha már ilyen hülyeségre van szükség, hogy élvezetes legyen az endgame akkor ott vmi nagyon el van számítva.
A scourge mint ligamechanika 1-1 eleme érdekes (tainted orb of fuse), de úgy általában unalmas, nincs endgame kb 1 scourged bossal találkoztam az sem dobott semmit. Sirus-t sincs kedvem leverni már, ott kéne ugrálni mellette és mérgezgetni 20 percig...részemről ennyi a liga.Jah és a páncél slotokban tartsatok 6socketeket, mert így több fér az invbe, kb arra jó
Akit érdekel bedobtam egy 6L cherrubim chestet guild stashbe, a pc-hez jó.
Az rng legyen veletek!
Jah és először találtam hasznosnak a cast on death és portal gem kombinációt... Ez szerintem mindent elmond a game jelenlegi helyzetéről
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fapados Kioxia SSD az 5.0-s PCI Express platformon
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest