Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• brunnehilde

senior tag

válasz Lokids #32350 üzenetére

Mikor irtam a változtatási javaslatokat, ha jól emlékszem ott is ott volt, hogy második karakterre igazán behozhatnának egy olyan lehetőséget, mint pl a delve liga volt. Most, hogy sokkal lassabbak lettek az actok is, tényleg, ki a francnak van kedve egy ligában kétszer, vagy még többször végigmenni rajtuk... :U

.LnB: Lásd, amit Lokinak irtam, megéri a regrettel bajlódni, hacsak nem akarsz teljesen más karaktert inditani (gladról tudsz váltani championra, vagy slayerre anélkül, hogy actoznod kéne). Persze te most kezdted, neked még az actok is érdekesek lehetnek. :)

dante3: Az szép, grat! Lehet el kéne kezdenem foglalkozni nekem is a kinálatukkal, milyen régen esett már HH... :O :DDD

Edge: Visszaálltam én is cyclonera. Elköltöttem pár C-t, vettem FB-t, Abyssust, stb. 5L-en sima ügy, összehasonlithatatlanul ez a legjobb skill még mindig nekem. ;] Később talán megpróbálom újra a shield crusht, ha lesz currency endgame gearre, hogy úgy mit tud, de valahogy nem ligakezdésre, kezdeti mapozásra van kitalálva.

Új hozzászólás Aktív témák