Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #32339 üzenetére
Orb of Regret-tel már "volt dolgom", itt segítettek a srácok. De most annyira mellé ment a build (szerk.: Vagyis igazából most nagyon durva a buildem a sztoriba, de később szerintem baj lenne a sok rossz helyre tett pontból), hogy nincs az a Regret mennyiség, ami helyrehozná. (na jó, biztos van, csak értelme nincs).
De a Passzív skilleket leszámítva is vétettem annyi kezdő hibát, hogy bőven megéri új karit kezdeni. Ez volt a tanuló időszak, igazából pont jókor is jött az új liga. Persze így is lesz még mit tanulnom, de már jobban fog menni az itemizáció, gemelés, és a currency-t se fogom úgy herdálni mint első próbálkozásnál.
És végtére is ez a játék lényege nem? Hogy új liga, új kari.FFIX:
Teljesen letettem róla. Játszottam vele, de semmi sem fogott meg. Ráadásul koznolon az irányítás, nagyon körülményes. Gondolkodtam, hogy írok neked, de felesleges, csak egyszerűen nem jött be. Egyszerre kezdtem a két játékot, és a PoE lett az, ami behúzott.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája