Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xbox Series X|S
- Cyberpunk 2077
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- EAFC 25
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #32339 üzenetére
Orb of Regret-tel már "volt dolgom", itt segítettek a srácok. De most annyira mellé ment a build (szerk.: Vagyis igazából most nagyon durva a buildem a sztoriba, de később szerintem baj lenne a sok rossz helyre tett pontból), hogy nincs az a Regret mennyiség, ami helyrehozná.
(na jó, biztos van, csak értelme nincs).
De a Passzív skilleket leszámítva is vétettem annyi kezdő hibát, hogy bőven megéri új karit kezdeni. Ez volt a tanuló időszak, igazából pont jókor is jött az új liga. Persze így is lesz még mit tanulnom, de már jobban fog menni az itemizáció, gemelés, és a currency-t se fogom úgy herdálni mint első próbálkozásnál.
És végtére is ez a játék lényege nem? Hogy új liga, új kari.FFIX:
Teljesen letettem róla. Játszottam vele, de semmi sem fogott meg. Ráadásul koznolon az irányítás, nagyon körülményes. Gondolkodtam, hogy írok neked, de felesleges, csak egyszerűen nem jött be.Egyszerre kezdtem a két játékot, és a PoE lett az, ami behúzott.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest