-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz TrollBalint #39698 üzenetére
Na várj, abból a 60-ból, 5 a tied, 5 az enyém!!! Ne felejtsd el emlékeztetni, mert az Affliction-ben sem kaptuk meg a részünket!
"(Nem pedig ahogy amúgy normálisan kellene )"
Mintha tudnál normálisan játszani...Szerk.:
(Egyelőre) megvan a befutóm. Úgy döntöttem veszélyesen élek s olyat csinálok, amit még sosem: Trickset. Mentem egy próbát, Act 1-ben 10 perc alatt 10-szer meghaltam.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39697 üzenetére
Ez tényleg vicces! Ennyi újdonságot minden téren, amit most belegyúrtak mindenbe...
Milyen beteg már, hogy a kereskedéshez is csináltak effektet? -
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #39697 üzenetére
Naná, hogy nyilvántartom
Persze, az már más kérdés, hogy mire meg tudom adni egy ligában, addigra már lesz vagy 60 Div-ed
Viszont, ha jól emlékszem, valami íjász / ranged buildet akartál csinálni előző ligában. Az érdekelne. És letesztelném És úgy játszanék vele, ahogy Te mondod, hogy kell. (Nem pedig ahogy amúgy normálisan kellene )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
Busóóóó rewards. Nekem bejön.
https://youtu.be/Ipv9WTT1vxs?si=2XbeAUZjZwWmJOTi
Trollbalint: Olyan nincs, hogy én neked buildet gyártsak. Magamnak gyártom őket, aztán az játszik velük, aki szeretne. Amiket irsz, azok pedig nem relevánsak. Guild kolléga is sokat van mapokon és messze nem olyan hatékonyan játszik, mint mondjuk én, mégis megdöntötte pár egyéni rekordját 3.23-ban. Bossok, lvl100 karakter, profit. A 2 div (ilyet tényleg nyilvántartasz? ) pedig uzsorakamatozott, már 200at kérek vissza.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Remiel
őstag
én RF chieftainnel nyomta az előző ligát nagyon szerettem, de aztán elcsábított a loot meg a majdnem halhatatlanság Fulcrummal meg detonate dead -el
Vajon most is életképes lesz? Mondjuk bossra ultra fos, kvázi lehetetlen (vagy tehetetlen?) de mapozni isten... volt olyan sima rare boss mapon, hogy nem tudott megölni csak álltunk egymással szemben, bejött 2 bosskiller ismerős segíteni és egyhitelte őket én meg 10 perce voltam ott, de ettől még nem ment le csak vicces volt
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Lokids
addikt
válasz dante3 #39691 üzenetére
De azt könnyű átépíteni más templar buildre. Én kipróbálnék valami mást. Előző seasonban kicsit kiégtem az EA elementalisttel. A Penance brand build (mert volt pénz lóvéra) viszont annyira kényelmes volt, hogy adnék valami hasonlóan kényelmes, de ligakezdő buildet. Persze olyan nincs.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
dante3
addikt
-
Lokids
addikt
válasz Mad_Wolf #39688 üzenetére
Igen, nehéz a döntés. Most annyira sokan nyomják az archmage-t, hogy azt hagyom.
De gondolkodom a frostblink ignite elementalistán. Vagy esetleg RF chieftain?
EA champ pedig mindig jól hangzik, mert tankos mint állat és van sebzése is.[ Szerkesztve ]
-
-
Edge
veterán
válasz Lokids #39656 üzenetére
Ziz szerint EA champ most nagyon jó lesz, updatelte a buildet, maxxrollon is. Sztem én ezt indítok majd.(Előző ligákban tatooval meg charmal lehetett pótolni a totem tauntot amit passzivfáról leszedtek, elementalistnak az must have volt, most nemtom lesz-e ilyen de valszeg nem és az elég nagy loss, champ meg ascendancyból megoldja ugye).
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Mad_Wolf
aktív tag
lehet elcsábulok és életemben először kipróbálom a detonate dead elementalistet ligakezdőnek.
Vélemények? -
Siriusb
veterán
Essence scarab of calcification. Uhhhhhh
-
félisten
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39681 üzenetére
Én Ghazzy és Pr3vie buildjéből kókányoltam egy köztes állapotot, szerintem jó. Pont ezért néztem rá ma Pr3vie youtube-jára, de nem láttam friss videót, szerintem neki kezdő karija nincs is, csak ilyen feltuningolt.
De most hogy mondod, beugrott, mintha Ghazzy csinált volna valamit. És meg is van: https://www.youtube.com/watch?v=JECUq8RGsuk -
félisten
-
Siriusb
veterán
No, hogy álltok a build választással? Vagy majd péntek este 9-kor?
Sajnos én nem láttam semmi olyat, amire azonnal azt mondanám: ez az, ezt akarom kipróbálni. Ami talán érdekesnek tűnt, az ice nova frosbolt, s a fire trap shrapnel. Egyelőre a legvalószínűbb a DD chain reaction, de ez sok lab farmolással jár.
Persze ha kitalálnám, milyen Atlas stratégiát akarok, akkor könnyebb lenne választani. Kicsit a Blight felé húzok, még sosem csináltam, de azt olvastam, kezdésnek jó. -
Siriusb
veterán
Új szkarabeusz:
https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1bo05pb/in_path_of_exile_necropolis_we_reworked_scarabs/
Nem tűnik rossznak így elsőre pillantásra. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz megkergülve érte a piac.Szerk.: Nem néztem még végig a patch notes-t csak épp belepillantottam. Van benne valami izgalmas, amit érdemes elolvasni?
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Mit fognak még kavarni péntekig?
The Commissioned Officer Atlas Notable Passive no longer causes you to gain 1 additional Kirac Mission each day. It now causes your Maps to have a 6% chance to grant an additional Kirac Mission on Completion (previously 3%). This change does not apply to Ruthless. -
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #39669 üzenetére
Ha jól emlékszem szeretsz PoB-ozni, plusz, egyszer mintha mondtad volna, hogy összeállítasz nekem valami (bármi) buidet, amivel még én is tudok játszani és (papíron) elég haladós Jól emlékszem?
Csak szólok, az olcsó nálam mást jelent. Nekem nem 1-2 perc 1 map, ahol fel is szippantok mindent is, hanem kb. 10 perc, és az Atlastree-t is inkább úgy rakom ki, amihez éppen kedvem van, nem ami annyira jövedelmez.
(És nem felejtettem el a 2 dives "tartozást" sem, még ha pont akkor is tüntél el, mikor meg tudtam volna adni Egyszer megadom )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39672 üzenetére
Legtöbben nem értik a humorom, téged is ez zavarhatott össze.
Röviden, ha ez nem derült volna ki, mióta kipróbáltam a build-edet, igazából csak jókat mondtam róla.
Nem vagyok olyan vérprofi, mint ti, próbáltam úgy alakítani az előrehaladást a kampányban, hogy minél simább legyen, s a végén ne túl sok megbánást kelljen tanúsítani (értsd: regret orb), hogy az általad megálmodott végső állapotot kapjam. Lehet ezt a második célt nem sikerült elérni, viszont tényleg gyorsan tudtam vele haladni. Lehet lenézed azt, amit közreadtam; elnézést, ha úgy érzed ezzel a te build-edet alacsonyítom le, hasonszőrű kezdőkkel gondoltam megosztani a tapasztalatom, de már töröltem is, hogy ne legyen probléma. -
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #39670 üzenetére
Kezdem elvesziteni a fonalat, őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ezzel mit szerettél volna bizonyitani, vagy itt mit kell nézni? A dps különbséget? Átraktad a védelmi/block pontokat dps-re, ügyes vagy. Az összefoglalóban egy két évvel ezelőtti build van, amivel pontosan két éve nem játszottam, és most sem fogok, leszámitva, hogy tendrilsel fogok levelingezni egy ideig, de mitől lenne az "gagyibuild"?
-
félisten
Én az új sapira nagyon kíváncsi vagyok. Spellzerker login!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39669 üzenetére
Akkor fokozom, természetesen segítő és tanító szándékkal:
https://www.deepl.com/translator#en/hu/You%20hurt%20my%20feelings.
És hogy még jobban elkeserítselek: íme az általam összeeszkábált és kipróbált út, melynek a vége a fentebb említett troll- avagy gagyibuild megvalósulása lett volna. Ez nem crit-es verzió, a között és e között egy szakadék tátong, melyet mindenki saját belátása és lehetőségei szerint ugrik át.
https://pastebin.com/Py5jnhZ6 -
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #39667 üzenetére
You hurt my feelings.
Lokids: Optimista vagyok, megint gazdagok leszünk. Az mb meg aprópénz pl a gyűrűhöz képest. Ki tudja előre megmondani, de figyelni fogom a buildeket, mindig variálok. Az a ravenous passion sisak is érdekes...
-
Lokids
addikt
válasz brunnehilde #39666 üzenetére
Ja csak egy mageblood kell hozzá? Én meg már azt hittem drága lesz.
Az archmage mana stacker end game még érdekes lehet. Abba az irányba nem lehet eltolni a charge stacker helyett? Bár ahhoz hierophant kell (+4 min charge ascandancyn).
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39666 üzenetére
TrollBálint ON:
Pffff, pont egy ilyen gagyit kell berakni az összefoglalóba, nem csoda, ha eddig észre sem vettem, hogy van összefoglaló. Ó áldott tudatlanság!TrollBálint OFF:
Ha lesz időm és kedvem kipofozni a leveling pob-ot hozzá, amit magamnak csináltam, berakom. Vagy nem, mert még a végén valami .... nekiáll trollkodni... Zavargáljanak inkább téged!
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #39664 üzenetére
1-2 ember kedvéért nem fogok már könyvet irni, másrészről ott van még mindig az összefoglalóban a 3.18-as tendrils buildem részletes leirása, gyakorlatilag ugyanaz az alapja (nyilván más gear és gemek). A leveling rész ugyanaz, csak nincsenek staff pontok. Ascendancy sorrend, pantheon, bandits. Aki ennyiből sem boldogul, az kérdezhet privátban is, vagy a játékban is megtalál, akinek pedig ez is kevés, az tényleg ne kezdjen ezzel.
Lokids: Nálam a tankosság alap és mapozással nem is hiszem, hogy gond lenne majd, de azért kezeljük helyén a dolgokat. Filléres gearrel nem fogsz uber bossokat ölni, mert reggelig üthetnéd őket (kevés hozzá a dps). Egyébként meg nem kell egy helyben állnod, csatolod a storm brandet, aztán távolabbról szórhatod az LC villámokkal. Szopó a ralakesh, de egy mb-al azért elég jól kompenzálható (kérdés, ebben a ligában mennyibe fog kerülni) és jelenleg nem tudok jobb megoldást arra, hogyan generálj frenzyt és endurancet is úgy, hogy mindig maxon legyenek.
-
Lokids
addikt
válasz brunnehilde #39663 üzenetére
Mennyire tankos az a kezdő gear 160K hitpool? Hozzád ér egy über shaper és fekszel, vagy van időd arrébb menni?
Pl nekem az EA ballist elementalistával az volt a bajom, hogy gyakran volt 1 hites halál, mert rossz helyen álltam, nem nyomtam le elég gyorsan a dasht, vagy ilyesmi.Továbbá a ralakes -30% ms elég nagy szopó...
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39663 üzenetére
Nem kötekedni akarok (dehogynem!!!), de ebből az egyszeri pistike hogy tudja meg, miként jusson át a kampányon?
Végén még TrollBálintnak lesz igaza.
-
brunnehilde
senior tag
Ha nem nyirják ki a gladit, lehet még most is azt tolnám. Mondjuk ott nem csak a gladi volt a gond, a cyclonet is elég rendesen nerfelték akkoriban. Affli alatt meg kisérleteztem rendesen, nem lehet rám panasz. 4 karim volt maxra húzva, mindegyik erős volt, de mind elmaradt az LC-től. Penance érte volna meg, de azt nerfelték is és amúgy se ligakezdő.
Trollbalint: Te menj diozni.
3.24 Lightning Conduit Inquisitor (ligakezdő):
Pob itt. Base gemek, filléres gear. 4.5m LC DPS, 160k effective hit pool. Ez bőven elvisz addig, hogy lehessen currencyt farmolni.
Clearhez szokásos gem csere: SB+culling+concen helyett OS+AOE+chain. Explodehoz arctic armour helyett Herald of Ice. Ha sisakon van mana reserve, akkor pedig a defiance banner is befér.3.24 Lightning Conduit Inquisitor (mid gear):
Pob itt. Szintugrás, váltás power chargeokra, de még mindig egy megfizethető gear, mageblood nélkül. 16m LC DPS. 230k effect hit pool.3.24 Lightning Conduit Inquisitor (full endgame):
Pob itt. Fullos verzió, magebloodal, dupla corrupted gearekkel, mirror tier gyűrűvel. 77m LC DPS, 260k effective hit pool.Videó még az előző ligából.
Változás tuti lesz, pl a tetoválásokról alig tudok valamit, és meglátjuk az új liga milyen geareket fog produkálni. Majd folyamatosan updatelek.
-
dante3
addikt
Én az előző ligában SRS Guardiannal kezdtem, nem bántam meg. Nagyon gyorsan darálják a bossokat, és a legkeményebb Essence monstákat is. Kezdésnek mindenkinek, ami kényelmes a kezében, aztán a nagyok kiderítik mi viszi a T17-es mapokat.
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
forguet
senior tag
A twitch-riot összekötés működik mindenkinek?
Nekem folyamatosan hibára fut miután a felugró ablakban megadom a rito belépési adatokat."Oops! Something went wrong
Sorry, we're having some trouble right now. Please try again."
Redditen azt írták h többféle böngészőben próbálja akinek nem megy.
Én Firefoxban, edge-ben és chrome-ban is próbáltam, no go.
Ötlet vkinek?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #39654 üzenetére
cyclone-t anno hamarabb meguntad
Jó persze én beszélek, már vagy 4 liga óta a kezdő karim az ea ballista...Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
brunnehilde
senior tag
válasz Siriusb #39650 üzenetére
"viszont kézikönyvet nem kapsz hozzá". Kérdezd meg crazygamer-t, neki mi a véleménye erről. Konkrétan magyar kézikönyvet kapsz hozzá, mert bárki bármit kérdezett, az a buildjeimmel kapcsolatban is megtalált és megtalál továbbra is. Szivesen segitek. Ráadásul 2-3 pob is szokott lenni hozzájuk, ligakezdő verziótól kezdve a totál kimaxoltig. Valamikor a jövő hét folyamán hozom őket, de nem sok változás lett.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39651 üzenetére
Fúúúúúj.
Valamiért nekem ez vagy melee build-ek nem jönnek be, de valóban jó ötlet, biztos talál hozzá rengeteg leírást. -
félisten
-
Siriusb
veterán
válasz DjDanee87 #39648 üzenetére
Először azt kéne kiválasztani, keresgélni a videók közt, mi az, ami tetszik. Aztán megnézni, egyszerű vagy bonyolult-e neked.
Pl. én legutóbb nekifutottam újra a necro dd-nek, ez alkalommal ráéreztem, jól ment, de talán 90-es szint körül feladtam, a boss-okba többször beletört a bicskám. Jelenleg birizgálja fantáziámat az Inq DD of chain reaction, de ez nem tudom, mennyire lesz egyszerű, nincs sok infóm róla.Kipróbáltam brüni Lighning Conduit build-jét innen a hazai pályáról, már a piros pályákra is elmerészkedtem vele(?), de a sárgákon biztos nyomultam. Szerintem meglepően könnyű és nem igényel sok befektetést, viszont kézikönyvet nem kapsz hozzá.
Részemről hajlok a necro SRS felé, de láttam a napokban ice nova of frostbolt build-et, szerintem tetszetős és jó, de 1-2 nap kell még, amire lesz hozzá végfelhasználói útmutató.
A legjobb, amit mondani tudok, ha írott változatot akarsz, akkor a maxroll-on vagy a poe-vault-on nézelődj, azokkal nem fogsz mellényúlni. Videó formában: youtube. Azzal számolj, kell még pár nap, amire a friss ötletekkel fogyasztásra kész állapotban előjönnek. Ha régiek is jók, azokat valószínűleg már most is frissítik.
A többiek biztos tudnak még többet is mondani.
-
Remiel
őstag
válasz DjDanee87 #39648 üzenetére
Semmi gondom nem volt az RF chieftain-el, csak 97-nél áttalenteltem MF-re Fulcrummal, az meg aztán kb gyerekjáték, ha nem érdekel a bosskill, meg az, hogy single target dmg az kb semmi nincs
Az már más kérdés pénteken mi legyen
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Előző ligában hamar feladtam, mert nem jött be a build amit indítottam. Ha jól rémlik EA Ballista volt. Mióta RF-et kiherélték, vagy legalábbis totál megváltoztatták és már nem értek hozzá (ha jól tudom valami nagyon drága és bonyolult mana verzió a jó belőle), kedvem sem volt nagyon játszani a játékkal, de nekivágnék köv ligának.
Tudtok javasolni olyan, várhatóan erős, de könnyen játszható buildet, amit jól elmagyaráz valaki videóban vagy leír valahol? Úgy értem 100%osan: tehát hogyan kell egyes itemeket craftolni a buildhez, budget nélküli opció ligakezdésnél, low budget variáns /hozzám hasonló nooboknak/, és endgame variáns ami felé progresselhetnék. Jó lenne minél egyszerűbb, Jugg RF-hez voltam szokva: shield charge + fire trap-en kívül nem igazán volt más nyomni való és szépen pusztított mindent, na jó Mavent annyira nem.
-
San398
őstag
Kicsit olyan érzésem van az új ligával, hogy olyan mintha összegyúrták volna a harvest-et meg a bestiary-t
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Siriusb
veterán
Mennyire fog jólesni, ha végre eljutok odáig, hogy elolvassam a patch notes-t?
-
Remiel
őstag
Na ki mit tippel mi lesz a meta?
Nem ligastart kari (vagy legalábbis nem feltétlenül)
Mélyen remélem az RF Chieftain működni fog.
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #39640 üzenetére
6L-nél megáll vagy tovább pörgeti 2l-re?
-
Siriusb
veterán
válasz brunnehilde #39640 üzenetére
Lehet hogy gagyi a build-ed, de (sok-sok) div-et és egyéb currency-t elfogadunk tőled mindegyik szezonban!
-
brunnehilde
senior tag
válasz BoneDragon #39639 üzenetére
Nagyon gonosz vagy.
Uhh... Most nézem a videót is. ctrl+shit+click és az összes azonos currencyt átdobja a trade tab-ba. Fusingolás is pl egyszerűbb lesz, elég lesz lenyomva tartani és addig pörgeti, amig 6L-et nem csinál.
-
BoneDragon
veterán
válasz brunnehilde #39638 üzenetére
Mondjuk aki még azzal a fossal játszik, meg is érdemli. remélem vesz hozzá 50ojrós lóskint.
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #39636 üzenetére
dijónégy
"Brother, how is it that GGG can put out this amount of content every 3-4 months and Diablo cannot even program a f*cking leaderboard."
-
félisten
Na kitűztem a célt magamnak a ligára vonatkozóan:
The fifth slot in the Map Device is now unlocked upon completing a non-Valdo's Tier 17 Map.3 hónap elég kell hogy legyen
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #39635 üzenetére
Az a karakter nem ment még nyugdíjba? Már évekkel ezelőtt is nyugdíjkorhatár felett járt
Ezt a ligát lehet megnézem, a D4 új season-je úgy is csúszikhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
Komoly kis 3.24 patch notes. Várom is a ligát. Pár érdekesség belőle:
"Added minimap icons for Strongboxes." Ezt is megéltem.
A divine vesselek az összes karakterre érvényesek lesznek.
Új bossok, új T17 mapok.
Uber bossokhoz nem az atlas passivon keresztül lehet eljutni, hanem fragmenteket kaptak, amik T17-en eshetnek és a dropokon is változtattak, hogy megérje az ubereket és a non-uber bossokat is ölni.
A map device 5. részét T17 mappal lehet aktiválni (nem valdo map).
Eltüntették a sextantokat, helyettük a scarabokon és az atlas tree-n módositottak. Scarabokon elég durván, nincsenek tierek, helyette lett egy millió variáció. Az összes master is scarabokon lesz elérhető.
Atlas tree-n lesz lehetőség további két variációt elmenteni, szóval nem kell állandóan unmakinggel bohóckodni, elég csak váltani közöttük.
Viszlát city square, mesa map (meg persze egy csomó másik).
Az összes Kirac mod a map deviceban elérhető lesz, elég jó árakon. A legdrágább is csak 7c.
Penance Brand of Dissipation és Storm Brand of Indecision: mindkettőt elég szépen nerfelték.
A ralakesh cipőbe csakazértis belenyúltak. Nem ad ezentúl movement speedet.
Nincs többé mana cost craft flaskra.
A buildjeimet nem nagyon érintették a változások, majd ligakezdés előtt linkelem a szokásos lightning inq-emet, akiket érdekel.
-
félisten
-
BoneDragon
veterán
Mi történik? Ennyi QoL az elmúlt 10 évben nem volt összesen.
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39631 üzenetére
Örülj neki, hogy van időd aludni! Gyerek születése után volt, aki a munkahelyre járt be pihenni...
-
félisten
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39629 üzenetére
Na?! Addigra pizsibe kell lenned? Írjak kikérőt?
-
félisten
-
Remiel
őstag
hánykor indul ma a stream?
-
félisten
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39624 üzenetére
Kicsit szemét dolog szerintem, a bal klikknek ez volt az egyetlen használható célja. Oké, beraktak helyette egy új skill-t az Automation-t, de ez egy másiknak a helyét veszi el, szóval mindenképpen bukó valamilyen téren. Nem tudom, ez kinek fájhatott GGG-nél...
-
félisten
Left click instant skills gone.
-
Siriusb
veterán
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3496341
Simply link your Path of Exile account to Twitch (see below) and tune into GGG Live at www.twitch.tv/pathofexile, or any channel in the Path of Exile Directory for 45 minutes on Thursday March 21st (PDT). Drops will be enabled from 1PM PDT until 10PM PDT.
-
félisten
-
brunnehilde
senior tag
válasz Plazmacucci #39620 üzenetére
Oké, nyertél, annál nem jobb, de flask effectes pathfinderen kivül azért akad még pár ascendancy.
-
félisten
válasz brunnehilde #39619 üzenetére
Ha flask effect-et húzol pathfinderrel, akkor 85 felett nem jobb. Van róla táblázat redditen.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Plazmacucci #39617 üzenetére
Viszont, ahogy láttam, lett helyette +5% to maximum resi. Ami 75% resiknél ugyanaz, de ha az alap magasabb, akkor még jobb is.
Edge: Kérdés hova és mikor jön vissza, ha már a nyakunkon a poe2? Az a plusz, amit adtak a charmok/ascendancyk, elengedhetetlen volt a wildhoodhoz. Azért az amut megtarthatnák, de most mehetek pob-ba átszabni a buildet.
-
Edge
veterán
válasz brunnehilde #39614 üzenetére
Egyelőre, majd visszajön. Am. tényleg qrvajó volt ez így ahogy volt.
-
félisten
válasz brunnehilde #39616 üzenetére
20% less damage taken eltűnt a flaskákról
-
brunnehilde
senior tag
válasz Plazmacucci #39615 üzenetére
Hááát... Annyira nem érzem "fontosaknak". Ha valaki több mastert akart farmolni, az most örülhet, de a többi szerintem semmi olyan, ami érintene egy "átlag" játékost.
-
félisten
Elég fontos változások [link]
-
brunnehilde
senior tag
"Currently we don't have plans on making the Affliction mechanic a part of the core game."
RIP charmok, új ascendancyk, extra tárhely.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Siriusb
veterán
válasz Plazmacucci #39607 üzenetére
Ez aztán hatalmas előny, csak egyszer kell megcsinálni egy pantheont. Persze lehet SSF-ben hasznos, ha éppen nem potyognak a divine vessel-ek. És úgy láttam, Sin-t sem kell meglátogatni hozzá. Na jó, legyen pozitívum...
-
félisten
Lesz phanteon rework. 21.-én dev beszélgetés és további infók.
-
-
Remiel
őstag
válasz Plazmacucci #39603 üzenetére
hát ebből kb pont semmi nem derül ki
-
félisten
Kint vannak az új trailerek.
-
brunnehilde
senior tag
Maga a gear választás elég érdekes, nem láttam még ilyen setupot, de egyébként gyenge. Az a 2m ragestorm ebben a ligában semmire se elég, nem véletlenül nem ment le wildwoodba, még most is rohangálna a hydra körül. Max arra jó, hogy végigrohanj vele egy "sima" mapon. Ráadásul nem is olyan olcsó, a build leirásban azt irja 40-60div. Korábban már linkeltem, de itt van, amit én raktam össze, 50m mapozós és 120m boss dps-el, és még ez is eltörpül a durvábbakhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest