Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
DjDanee87 #39648 üzenetére
Először azt kéne kiválasztani, keresgélni a videók közt, mi az, ami tetszik. Aztán megnézni, egyszerű vagy bonyolult-e neked.
Pl. én legutóbb nekifutottam újra a necro dd-nek, ez alkalommal ráéreztem, jól ment, de talán 90-es szint körül feladtam, a boss-okba többször beletört a bicskám. Jelenleg birizgálja fantáziámat az Inq DD of chain reaction, de ez nem tudom, mennyire lesz egyszerű, nincs sok infóm róla.Kipróbáltam brüni Lighning Conduit build-jét innen a hazai pályáról, már a piros pályákra is elmerészkedtem vele(?), de a sárgákon biztos nyomultam. Szerintem meglepően könnyű és nem igényel sok befektetést, viszont kézikönyvet nem kapsz hozzá.
Részemről hajlok a necro SRS felé, de láttam a napokban ice nova of frostbolt build-et, szerintem tetszetős és jó, de 1-2 nap kell még, amire lesz hozzá végfelhasználói útmutató.
A legjobb, amit mondani tudok, ha írott változatot akarsz, akkor a maxroll-on vagy a poe-vault-on nézelődj, azokkal nem fogsz mellényúlni. Videó formában: youtube. Azzal számolj, kell még pár nap, amire a friss ötletekkel fogyasztásra kész állapotban előjönnek. Ha régiek is jók, azokat valószínűleg már most is frissítik.
A többiek biztos tudnak még többet is mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest