Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Rayner #34457 üzenetére
Lehet, hogy félreérthető volt, ahogy fogalmaztam - nekem is szimpatikusabb ez a megoldás, mint a korábbi, csak egyelőre még zavaros, hogy merre éri meg igazán menni. Főleg, ha nehéz lesz respecelni és valaki több karit is indítani akar.
Én első közelítésben a metamorphos clusterek felé mentem, mert az viszonylag kiszámítható boss, extra direkt currency minden pályán (legalább egy currency elem mindig van) és a bossfightból eső catalystok is használhatók. -
Pitymaszter
tag
válasz
Rayner #34457 üzenetére
Igen pont ez a jó benne mert mindenki más tartalmat szeret csinálni. Például +1 alva room növelés nálam kötelező + szeretem is a Templet, endgame szoktam double corrupt tolni gemre és itemre is.
Például ott van Beastiery passzívok én speciel elkerülöm mert nagyon nem tetszik, de te pl. biztos szereted mert szinte mindet kiraktad.Amúgy lehet majd kifogom próbálni az abyss passivokat az a corrupted jewel drop 5-6 moddal (úgye a max 4 helyett) elég csábító ha éppen összejön vmi jó akkor lehet vele kaszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest