Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #27899 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
A corrupted bloodos gem már bent van tegnap óta, mert elegem lett abból, hogy az elmúlt pár napban csak attól haltam meg. Amikor éppen "rajta van az ötperc", az összes AS és dmg buff, akkor olyan tempóval szedte magára a cb stacket, hogy nem volt elég gyors a reakcióidőm a flaska aktiválásához.
Ezt az A0 tippet külön köszönöm, eszembe nem jutott volna. Videót elég sokat néztem, de tudom magamról, hogy én hülye módon mindig izgulok az első X próbálkozás alatt, ami nem használ a pontos egérpozícionálásnak. (Normál Atzirit talán egy évvel a megjelenése után sikerült először levernem, pedig csupa tuti killer builddel próbálkoztam.) Ez van, lehet, hogy majd beveszek előtte két xanaxot...
-
TrollBalint
addikt
-
sirdond
őstag
válasz
Har_melin #27895 üzenetére
Sirus elsőre nem egyszerű (mint, ahogy bármelyik másik endgame boss sem a játékban), de szerintem a legkönnyebben megtanulható.
Néhány tipp:
- Érdemes megnézni egy videót, ha még soha nem voltál nála,mert sok fázisa van, különböző támadásokkal
- Shock és corrupted blood immunity a legfontosabb, ezek AL8-nál már elengedhetetlen kellékek, de korábban sem árt
- Chaos res másodlagos, olyan szinten, hogy, ha tudod, hogy mi után mi következik, milyen támadások vannak, mit kell kikerülni, akkor viszonylag alacsony chaos ressel is simán hozható. 0% chaos legyen legalább, de minél, több annál jobb, különben bizonyos támadások azonnal megölnek.
- Vedd ki előtte a köveket és csináld AL0-n a harcot. Atlas progression szempontjából nincs jelentősége, hogy AL0, vagy AL4, de előbbi esetben sokkal könnyebb és kevesebb a hp-ja, kisebb a damage, ergo könnyebb megtanulni.
- Flaskákra ne nagyon számíts harc közben[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz
Har_melin #27895 üzenetére
bármeddig lehet húzni sirus felkeresését mert csak annyi történik, hogy Zana fejel fölött lesz egy felkiáltójel. De sokáig nem érdemes húzni ha mapozol, mert akkor az úgyis előrehaladást jelentene a conq. influence megszerzésében, conq mapok letolásában. Ha heistet nyomsz akkor meg mindegy sirus megvár.
Illetve ha első sirus akkor Al5 lesz vszleg és az még nem para. Én elég béna vagyok reflexek terén (46 éves), és az első része a fightnak megy azért nem chaos resis karival is. Meteor, tunnel, lövöldözés kikerülhető/megszokható. Ámde az utolsó rész az szívás nekem, teleportál össze vissza, jön a "die" üvöltése meg a halálsugár, na ott ott kell lenni a szeren ha glasscannon vagy chaos res terén. Jó chaos resis karival semmi gond, akár a halálsugár sem okoz semmi problémát, deathless lehozható olyan bénáknak is mint én[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #27894 üzenetére
cyclone, de 5k-nál kevesebb a life és a chaos res is csak -38, szóval nem számítok egyszerű menetre. Viszont legalább a corrupted bloodra immunis vagyok.
Ja igen amit még akartam kérdezni: meddig marad elérhető? mire hozzá jutok, olyan 30%-on leszek a szintben. Futhatok mapokat, hogy megugorjam a következőt, vagy egy idő után eltűnik, ha nem keresem fel?
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz
Har_melin #27893 üzenetére
Jo azt hozza kell tenni , hogy cyclone-nal sirus arcaban pörögni ugy hogy -60 a chaos resisted az nem könnyü.
ja es 5k lifeom volt.plussz meg az hogy az elejen sirus sokkal nehezebb volt, nerfeltek egyet rajta es egyböl lehoztam ugyanazzal a karival, igaz nem halal nelkül.szoval menni fog az szerintem siman ha nem glasscannon karid van.
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
Technikai kérdés, mert eddig még soha nem jutottam el Sirusig: Gondolom ha meglesz a negyedik Conqueror is (hárpm már megvan, Baranhoz kell még 2+1 kör), akkor mehetek Sirus után. Ha a harcban elhasználom mind a hat portált - ami nálam első próbálkozásnál elég valószínű, függetlenül a karakter képességeitől -, akkor kész, kezdődik elölről a conquerorok kergetése, és legközelebb akkor futhatok neki újra, ha megint meglesz a négy?Vagy amíg le nem verem Sirust, addig ott marad?
-
brunnehilde
senior tag
Megoldás van bőven szerintem. A rare amuról gondolom nem mondanál le, de ezekre is van olyan mod, hogy "Malevolence has ...% reduced Mana Reservation". Gyorsan rákerestem, 12exáért láttam egy neked tökéletes amut aspect of the spiderrel, +1 lvl all int gemmel és 30% malevolence reduced moddal. Ha ehhez hozzácsapsz még egy enlightent, tuti elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Sziasztok!
Jelenleg 2 aurát futtatok: Malevolance (50% reserv) és discipline (35% reserv). Marhára szeretnék egy harmadikat: Aspect of the spider (25% reserv).
A kérdés hogyan oldjam meg. A Malevolance meg a discipline mellé tudok tenni lvl 4 enlightent úgy (0.5+0.35)*0.88= 74.8%-ra le tudom szorítani, de ez még nem elég ennél picit több mana kellene.
Ránéznétek kérlek a karakterre és adnátok tippet mi a legegyszerűbb legolcsóbb megoldás még egy picit lejebb szorítani a mana reservationt?
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/benjirogenji/characters
karakter: not_too_shabby_ (lvl 92 Trickster)Köszönöm előre is!
-
Har_melin
addikt
Tullina megint nem tudja befejezni a Repository-s küldetéseket, beragad az ellenkező sarokba, mint ahol a nyitó van, ne fussatok vele ilyet.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #27884 üzenetére
Pedig tényleg igyekszem figyelni rá, de minden ligában becsúszik legalább egy-két ilyen. Ez tipikusan olyan QoL dolog, ami garantáltan nem jelentene nagy fejlesztői melót és annyival, de annyival kellemesebbé tenné a játékot.
-
TrollBalint
addikt
válasz
LittleBoss67 #27877 üzenetére
más, mint az eredeti. Hasonló, de apróságokban különbözik. Azt hiszem az abyssus sisak tudja azt, hogy ad sok physical damaget (meg Te is többet kapsz) a replica verziója is ugyanezt tudja, csak nem physical, hanem elemental.
A Headhunterrel, ha megölsz egy rare szörnyet a módosítóit megkapod 20 mp-re, az összeset (fast attack, elusive, stb., ami volt neki) a replica verzióval, ha megölsz egy magic szörnyet, akkor 20% eséllyel megkapod a non-bloodline módosítóit.Har_melin #27883:
ez nem neked szól, hanem a stílusra reagálok. Ahogy leírtad, átéltem én is, felvíditotta a napom
-
Har_melin
addikt
A rohadt q életbe, miért nem képesek a map modoknál fixen az első sorba rakni a reflectet? 11 sornyi mod, abból az ötödikben bújt meg, persze insta death az első ütésnél.
-
Har_melin
addikt
Kijött az új patch, megint hatalmas fix és változás listával. Őszintén szólva a legtöbb problémát nem érzékeltem (vagy nem futottam bele), ami megfogta a szemem az a Lab volt, most már Izaro segítői (leutenants, gargoyles, etc) sem lesznek curse immunisak.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #27879 üzenetére
Én is ezzel szemezek, de arra azért figyelni kell, hogy a mostani, béka segge alatt lévő exa/chos árfolyam miatt az endgame gear költségei szépen megugrottak. Az előző liga alapján pl. egy Kingmaker olyan 1ex volt, most 180c, ami ugye 3ex.
Igaz, termelni is lehet szépen, a heistek nagyon jól hoznak, de azzal, hogy szinte mindenki chaosban adja meg az árakat, egy gyors összesítés alapján olyan 1300c körül van most egy endgame összeállítás (jewelekkel együtt), és plusz olyan 500c a Guardian felszerelése.
-
tibee77
őstag
válasz
Mad_Wolf #27876 üzenetére
Haha en mondtam.Az a jo benne, ha van az embernek eleg penze, akkor olyanra is megcsinalhatod ami rohadt tankos.Nem eleg hogy nem te vagy a kereszttüzben hanem a golemek es szaladgalsz, ergo siman tutsz mindent dodge-olni, hanem olyan tankosra meg lehet csinalni, hogy ha veletlen valami betalal azt is alig erzed meg.Na persze ahhoz kell lovetta.
-
LittleBoss67
aktív tag
Miben más a replica az eredetitől, mert, hogy pont azt tudja, de olcsóbb?
-
m.lala
aktív tag
Jó összefoglaló köszi.
Coc/ice nova/ Assa nem játszik mapozásra? mindig azt reklámozom amivel megyek de tényleg szuper clearsped, pandemoniussal vakít mindent amit ér, két pörgés után maxon van az inspiration sup, egy crit után jön az elusive +70% / flaska/movementtel olyan gyors, hogy rossz nézni, vaal grace-el 75% dodge, szóval igazi ittvagyok lecsaplak elugrok kari, nem übertankos de nagyon kellemes ha pörög az ember és csak megy és folyamatosan szedi a cuccot, nagyon tetszik hogy lineáris és megszakitásmentes vele minden, nem kell fékezni, nem kell castolni, a vortex dmg buffja ellőhető menet közben, valahogy igy képzelek el egy igazi pörgős nagy area-damage es cylone buildet. Ha cipőbe tudnék mókolni még onslaughtot jaj mamám az már maga lenne a kánaán.
Csak lenne kicsit tankosabb több buildet meg se néznék.Bár én kezdő vagyok az a blight map nemtom mi, de biztos nem könnyű.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #27873 üzenetére
Aha, hát az amuletemet nem szívesen dobnám ki, meg nem is igazán találtam olyant, ami jó csere lenne, úgyhogy ez akkor egyelőre alszik nálam, bár kétségtelenül nagy kényelmi plusz.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #27872 üzenetére
A két gyűrűre és az amura is kellett a szabad prefix, igy lett 3* -3 mana. +1 frenzys facebreakert akartam venni, de aztán megláttam ezt a dupla implicitest és nem tudtam neki ellenállni, főleg, hogy 75c-ért volt.
Intelles amulett lifeal és phys dmg-el, Poacherses gyűrű lifeal, meg egy steel ring szintén life, phys dmg és némi resisttel. Nem volt megoldhatatlan.
Poacherses gyűrű is baromi hasznos, meg kényelmesebb is, mintha manuálisan kéne használni (storm brandnél assassin markkal bejött ez a módszer korábban, igy lecseréltem itt is). Triggereli minden rare és unique monstára automatikusan a markert és a lvl20 "csak" 10%-al ad több DPS-t, mint a lvl12.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #27868 üzenetére
ha az amura a dupla curse opciót raktad a lucidity helyett, akkor nincsenek mana gondjaid? Gondolom két -3 manás gyűrűvel mégy.
-
-
tibee77
őstag
Kb. 2.5 honap kihagyas utan, szoval 1-2 dologrol lemaradtam de nem gondoltam hogy 25 giganyirol.
gc minernek indul a kari, meglatjuk meddig viszem.igaz idöközbe eszembe jutott hogy brand-et akartam de most mar mind1.kar, hogy a ligakezdesröl lemaradtam, elsö alkalom miota jatszok.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #27867 üzenetére
Bizony. Nekem is annyit húzott le, pedig nem steamről szedtem. Viszont megérte újratelepitenem, mert megint működik, a memóriaigénye jelentősen csökkent.
Gladiator tökéletes Heistre. 95-ről lvl96-ra felmentem csak contractokkal, 1 halál volt, nem is értem ott mi történt.
Szerintem ez az eddigi legtankosabb Cycloneom. Temporal Chains (FB implicit), Poachers Mark (trigger gyűrűvel, amulettre felraktam a Whispers of Doomot, igy belefér a két curse). HO-ban 79% block chance. Vitality + Vitalitys watchers eye life on hittel.
És a DPS miatt se kell szégyenkeznie, ha meglesznek az awa gemek, el fogja érni a 4m sDPS-t.
-
tibee77
őstag
Bazz, miröl maradtam le?Vegre inditanam el a gepet erre latom hogy a steam 25 gigat szed le.
-
Badlof2k
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer #27860 üzenetére
Átmeneti megoldásnak a Surrenderig nézd meg esetleg a Lioneye helyett az Immortal Will-t. Én már egy ideje azzal futok és teljesen jól bevált. A block chance HO-ban így is 76% még a Violent retaliation proccolása nélkül is, méretes dmg boost és az egekbe tolt ele resist.
-
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #27859 üzenetére
Az én tapasztalatom azt mutatta, hogy ez az invite lista így önmagában nem stimmel. Nekem már megvolt az első hat (Karst, Tibbs, Isla, Tullina, Nenet, Huck), de utána az istennek se sikerült újabbat felszednem, akárkivel próbálkoztam, mert már magasabb szintű contractokat futottam velük.Végül ha jól emlékszem Karstnál találtam egy lvl1-en lévő skillt és azzal sikerült újra megindítanom a sort.
A megfogalmazást makd megnézem, mert ezek szerint félreérthető. Úgy értettem, hogy a contractot futó karakternek kell lvl1-en lenni abból a skillből, amit fut (értelemszerűen ez csak lvl1 contract lehet), akkor csatlakozik be hozzá valaki új - az ő képességei itt még érdektelenek. (Nem is lehet érdekes, hiszen honnan tudhatnád, hogy egy nem is látott NPC-nek milyen képességei lesznek?)
-
brunnehilde
senior tag
válasz
crazygamer #27860 üzenetére
Surrendert vettem 7exáért max közelit, arra fókuszálnák mindenképp. A gear többi része teljesen rendben van. Facebreakert vehetsz mondjuk +1 frenzy charge implicittel. Ha meglesz a Surrender, akkor a Reckoning helyére mehet egy Vitality, lvl8-9re fel lehet húzni. Vitality mellé nem rossz egy life gain on hites vitalitys watchers eye. Hanyagolni kell hozzá a path of the warriort a passziv fán és helyette kirakni a sentinel fölötti socketet. Vagy lecserélheted a martialt, melyik a szimpatikusabb, de nem kötelező. Az 5k+ life igy is úgy is meglesz.
Ezek után már csak a gemeken lehet javitani, mondjuk az elég költséges tud lenni. Lvl21 Cyclone, Anomalous Flesh and Stone, Blood Rage, Dash, Cast when Dmg, Awakened Melee Phys és Brutality. Lvl5 utóbbi kettőből 12+ exa.
Azokra még én is gyűjtök.
-
crazygamer
tag
Brunnehilde esetleg ha lenne pár tanácsod, hogy még mit érdemes fejleszteni a karimon, xSkillgannon a neve [link]
-
Pitymaszter
tag
válasz
Har_melin #27841 üzenetére
Annyit hozzá tennék hogy bizonyos rogue-ok invitálnatnak új rogue-kat. [Forrás]
Alapból Tibbs, Karst és Isla elérhető. Ez után a következő képen alakul az új rogue beinvitálás:
Tibbs -> Tullina -> Nenet
Karst -> Huck -> Niles -> Vinderi -> Gianna
Isla az egyetlen aki nem tud hívni senkit.
Azt nem mondom biztosan hogy lvl1-nek kell lenni a ugyan annak a szakmának és a contractnak mert én lvl1 lockpicking -es heist-el invitáltam be Nenet-et Tullina-val (lvl1 lockpicking volt Tullina szakmája)
Szerintem érdemes lenne az összefoglalót ezzel kiegészíteni.Szerk.: Én pl. beparáztam, hogy elszúrtam és nem tudom már Nenetet megszerezni sehogy aztán kicsit gugliztam és rögtön bedobta Nenet-et.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
lvl93, három hét alatt, nálam egyéni sebességcsúcs. Még amennyire lehet kimaxolom az atlaszt a cyclonerrel, meg felhozom az összes NPC-t lvl 5-re, de utána belekezdenék valami másba. Toxc Rain Pathfindert és carrion Golem Elementalistot néztem, nem tudom, játszik-e valaki ezek közül valamelyikkel? Főleg mapoznék vele (blightot is végre), bár amennyire a videókból láttam meg tudnak bírkózni az endgammel is.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #27853 üzenetére
A felszerelésnél én egyelőre még a "+% xp from job" opciót hajtom, hogy minál gyorsabban eljusson mindegyik kari a max szintre. Vinderinél nem tudtam, hogy két lvl5-ös skillje lesz (még csak lvl4 a demolition nálam), de akkor javítom őt és Huckot is.
Az auráknál nem néztem, ezeket az NPC-k generálják? Én eddig negligáltam ezt az opciót, mert azt hittem ez is olyan, mint a saját cuccunkon lévő "grants..." opciók, hogy nekem kell(ene) manát lekötnöm vele.
-
sirdond
őstag
válasz
Har_melin #27850 üzenetére
Szerintem is jó lett!
Egy-két észrevétel/tapasztalat:
Bár a képről egyértelműen látszódik, ha már külön leírtad, hogy: "Minden NPC első képessége lvl5-ig fejleszthető fel, a többi alacsonyabb szinten maxolódik. ", zárójelbe betenném, hogy kivéve Huck, aki csak lvl3 lehet mindenből és Vinderi, akinek meg két lvl5 skillje van.Cloak-on lehet "reduced raising of alert level, from opening Chests" ez top prioritás, legalább tier 2-t érdemes alter-ral minden grand heist résztvevőre, mert órási a különbség 40-45% és 0% között.
Ezen kívül, a weapon slot-ban a projectile green gem aura-t kaphat, a spell damage-s blue aura-t, a melee pedig red aura-t. Tök mindegy kinek milyen fegyvere van, érdemes olyan csinálni, ami neked hasznos és azt adogatni.
A másik két slotban is lehetnek hasznos dolgok, de azok nem annyira fontosak, szvsz.Szerintem messze a legjobb Vinderi, kimaxolva 20% double drop, azaz minden 5. chest reward duplázódik.
3 stratégia grand heist-okra:
- Vinderi és Karst + Nenet/Tullina: kimaxolva, rendesen felcuccolva (45% reduced cloakról), minden chest-et ki lehet nyitni egy adott wingben
- Vinderi és Tibbs + Niles: alert után még van lehetőség (2 + 1) chestet kinyitni, amit érdemes reward chest-ekre elhasználni
- %increased time before lockdown + x seconds to lockdown timer: simán össze lehet hozni 2 percet jól összerakott cuccokkal, ami megint elég minden chest kinyitására. -
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #27851 üzenetére
Elsősorban a hang miatt, meg már egyébként is aktuális volt, kapott a gép egy friss win telepitést, ami érezhetően sokat segitett a memóriaproblémákon, jobban fut a játék.
Viszont a hang továbbra is el van... Nem tudom működésre birni a drivert. Gyártónál (HP) van a baj, letöltöttem az általuk javasolt régebbi verziót, mutatja az eszközkezelőben, de sehol máshol. Olyan a hang, mintha a kád aljából jönne.
Har_melin: Jól összefoglaltad. Mint mindig.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #27848 üzenetére
bár nekem is 16 Giga van, azért akadásokat én is tapasztaltam, vagy a legutóbbi vagy az azelőtti patch óta. Főleg, ha bemegyek egy mapra ide-oda, ahol sokan vannak, akkor az elején még akadozgat néhány másodpercig.
-
Har_melin
addikt
Frissítettem az összefoglalót a mostani ligával. Kérlek, nézzétek meg, és amennyiben úgy érzitek, hogy valami fontos kimaradt, vagy valahol téves, amit írtam, kérlek jelezzétek.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #27848 üzenetére
Nálam nem jelentkezett eddig ilyesmi (kopp-kopp). Igaz, én 16 giga memóriával ga(rá)zdálkodom.
-
brunnehilde
senior tag
Utóbbi patchek óta technikai gondjaim vannak, mintha a játéknak megnőtt volna jelentősen a memória igénye. Más is tapasztalt hasonlót? 8 giga eddig simán elég volt, most érezhetően kevés lett. Akadozik a játék, kilépésnél lefagy, böngésző nem lehet nyitva közben és még igy sem működik rendesen.
Ehhez jött tegnap, hogy a win frissités tönkretette a gépen a hangot, leszedte a HD audio drivert, amit egyszerűen képtelenség újratelepiteni.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #27844 üzenetére
A beachhead nekem is kedvencem - no stressz, normális xp, szerencsés esetben még némi cash is.
-
m.lala
aktív tag
Har_melin Készülsz valami mini összefoglalóval erről a ligáról?
brunnehilde a beachead igen bejövős lvl 86-87 2 azaz 2 db volt
Az ancient shard kihozza nullára a többi már csak grátisz.
-
sirdond
őstag
-
Har_melin
addikt
Hátha van még rajtam kívül, akinek nincs meg mindegyik NPC. Végre sikerült rájönnöm, hogyan lehet az összeset feloldani. Olyannal kell futni küldetést, aki még lvl1 szinten van az adott "szakmában". Akkor hoz magával valaki újat. Figyelni kell, mert ha magasabb szintű contractot futunk az új emberrel, akkor lehet, hogy már egy küldetésből is szintet lép - akkor egy másik, még lvl1 szintű képességének megfelelő contractot kell választani ahhoz, hogy új NPC-t hozzon.
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #27839 üzenetére
Már nem emlékszem pontosan melyik interjúban, de CW konkrétan megmondta, hogy senki ne úgy számoljon, hogy majd a 3.10 után a PoE2 jön, lehet, hogy lesz 12,13,14, addig, amíg el nem készülnek vele.
Az látható a ligákban, hogy egy csomó dolgot tesztelnek velük, amiket gondolom utána a PoE2-be terveznek/terveztek implementálni. Van, ami technikailag lett zűrös (mint a mostani liga, ami még három hét után sincs teljesen kész, ld. a most bejelentett következő patchban érkező bosst), van, ami a játékosok egy nagy részének nem jött be úgy, ahogy tervezték (ld. Harvest). Éppen ezért szerintem a PoE2 szerkezete is folyamatosan alakul, ami viszont szükségszerűen újabb és újabb rebalanszolást tesz szükségessé már ebben a fázisban. Talán kész lesz a jövő év végére - nem tudjuk, miket akarnak még kipróbálni - de ebben nem vagyok biztos. Azt, hogy idén bétát kapjunk belőle én nagyon valószínűtlennek tartom az utolsó két liga alapján, ezekkel sokkal több utómunka volt, mint azt tervezhették.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz
dante3 #27836 üzenetére
Igen, eredetileg, kb. pontosan egy évvel ezelőtt, mikor volt az exilecon, ott (vagy utána néhány héttel) mondták, hogy idén évvégre terveznek egy bétát. De már akkor is csak terv volt a béta, a járvány miatt biztos, hogy ez is tolódik (aztán persze lehet, azért nem megy a liga, mert a profi programozók azon dolgoznak
)
Viszont azt nem rebesgették, hogy maga a 2.0 mikor jön ki, gondolom eleve úgy tervezik, hogy a bétától teszik függővé. -
sirdond
őstag
Jövő héten érkezik még néhány javítás és egy új heist boss: [link]
-
Har_melin
addikt
válasz
dante3 #27832 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a 2021 egy elvileg megcélzott dátum volt, de már akkor is azt mondták, hogy nincs kőbe vésve - akkor lesz kész, amikor kész lesz. Közben volt/van egy járvány, a mostani liga is elég sok tanulsággal szolgálhatott arra, hogy mit és hogyan ne csináljanak. Szerintem ha jövő év végére lesz PoE2, akkor már örülhetünk.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #27828 üzenetére
Alap védelem a MoM, kb mintha 7k life lenne brutál life regennel és life on hittel (szóval a cannot regen life modot kerülni kell az elem reflectionnel együtt, de kb ez a kettő ami problémás, többi mehet). Hit rate 10. Ehhez jön még az Orb of Storms hit rateje.
Leap slam mellett van Fortify. Consec ground ad védelmet ailments ellen is (ha elmozdulsz még utána is 4mp-ig megmaradnak a buffjai), szóval flaskokra elég csak bleeding. Vaal Grace, CWDT Immortal Call, Orb Of Storms mellett Blind. Cinderrel 3% life és 5% mana recovery / kill (mind drinker).
Fullos T16 mapokat simán viszi, bossokkal sincs komolyabb gondja. Játékstilustól függ sokminden. Ha beugrálok leap slammel a tömegbe és nem vagyok elég gyors, jó eséllyel kicsinálnak. Ha "odasétálok" a tömeg széléhez és elsütöm az Orb of Storms/Brand Recall kombót, esélyük sincs. Bossok ellen meg leap slam, aktiválok mindent, állok egy helyben és szórom a brandokat.
Blight mapon, beachheaden, vagy komolyabb bossok ellen (pl. meta) nagyon jó a Sigil Of Power. Anomalous verzióban elég hamar el lehet érni a max staget. Körön belül enemies deal 19% less dmg és ad kb 17-18% more dmg-t is stage3-nál.
-
savior
őstag
A PoE 2 mikor jon?
-
freddirty
senior tag
"Harvest will become core as part of 3.13 but in a slightly different form."
Forrás
Szerintem vszleg a decemberi liga valami egyszerűbb inmap ligacontentet céloz majd meg, és erre még rádobják a kitesztelt működő targeted craftingot vmi nerfelt formában. Látszik, hogy a túl bonyolult offmap content túl sok hibalahetőséget hordoz magában hogy az évi 4 ciklust is tartani lehessen és a game se essen térdre. -
tibee77
őstag
Perma cons.ground meg resist ignoralas eleg jo lehet.vedelem milyen?marmint nem szamokban hanem live action közben.300 life on hit jonak hangzik de csak akkor ha valami nagyon gyors attack vagy spellt tol az ember, brand-nek mennyi a cast per sec-je?
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #27826 üzenetére
Vagy egyik sem.
Inquisitort tolok. saját variáció. Volt assassinom és elementalistom is, de nekem a MoM-os inquisitor jött be a legjobban. Nem mondom, hogy olcsó volt, de nincs a gearben semmi olyan, amit ne lehetne beszerezni. sDPS 5m+, 5k life + 2k unreserved mana. 800 life regen + 300 life on hit. Itt a PoB hozzá.
-
tibee77
őstag
válasz
brunnehilde #27822 üzenetére
Milyen fajta stormbrand-et tolsz?hiero vagy assa?lattam redditen egy cold konverzios assa buildet, 28 milla dpssel eleg brutal volt.
ha a heten mar nem is de jövöhetre ugy nez ki meglesz a gep, inditok en is egy brandes karit, jo lenne assa-t mert hiero ma volt.
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #27824 üzenetére
Elég hülyén írok tudom , igyekszem patchelni
De legalább meg dolgozza az öreg fejed
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #27821 üzenetére
Aki nem iszik, hanem olvas
-
brunnehilde
senior tag
Build kimaxolva (Storm Brand), még mindig baromira bejön ez a skill.
Patch után mentem pár heistet. A drop jó, de nagyon nem mindegy, hogy melyik helyszinre megyek be. Egy-kettőnél mázli, ha túlélem (pl. bunker), mert nonstop 1hitelnek, de vannak olyanok is, ahol meg sétaszimulátor (repository).
Aki levelingezik és kell még az xp (meg némi apró is mellé), annak ajánlom a Beachheadeket. Nagyon lement az áruk, 8-9c-től kezdődik a t15-ös, miközben egy ancient orb 13c-ért eladható és nekem majdnem esett átlagban maponként egy. 93-ról 95-re futottam kb 30-at (9perces átlaggal) és nagyjából 8 exa tiszta hasznom volt, amiben csak a chaos, ancient, annulment orbok, az exa shardok és a gear darabok voltak benne. A pajzs nagyon jó áron, fél exától indul, de maxos lifeal eladtam egyet 1,5exáért.
-
Kirk88
csendes újonc
válasz
TrollBalint #27819 üzenetére
Reward cuccot eddig is adott ládából, mármint patch előtt. Mennyiségről nem igazán tudok nyilatkozni, mert nerf után már nem futottam őket lehet most jobban adja.
Replica cuccok: olyan grand heistet kell futni aminek a target-je replicas or experimented item , ezt a legfelső sorban írja nem gems vagy trinket's stb... A legvégén(mármint a rewardos room-ba nem sima markeres tárgy van) tudod kiválasztani, lehetséges 1-3-5 db közül tudsz választani. -
TrollBalint
addikt
A replica cuccok hol eshetnek, Grand Heist-ben?
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #27816 üzenetére
nekem úgy rémlik, hogy nem csak a nekik szignált pályákon bukkannak fel, de ebben nem vagyok biztos. Eddig talán 20-25 contractot futottam, lehet, hogy kicsit többet, több napos kihagyásokkal, szóval tévedhetek.
Majd most teszek újra egy próbát, már csak azért is, mert még mindig le vagyok ragadva a hat NPC-nél és a hiányzókat az istennek se adja be.
-
TrollBalint
addikt
Futottam egy sima Heistet, tényleg kisebb lett, (level 72-esen mentem) valamit már nem csak a játék végén ad spéci tárgyat, amit marker-ért el lehet adni, hanem (nekem) mindkét reward láda is dobott.
-
Har_melin
addikt
Jön le az új patch, kíváncsi leszek majd ezután a liga tartalomra. Tegnap már futottam egy 2 wing / 6 NPC Grand heistet a challenge kedvéért, az működött hiba nélkül. Amit észrevettem változásként, hogy Karst, aki eddig az abszolút láda-ász volt, most ha jól látom csak a feltörendő ládák riasztási szintjét csökkenti, a normál loot ládákét már nem. A másik, ami jó lenne - ha már ilyen lopakodós koncepciót találtak ki - ha a szenzor lézerek helyét jelezné valami a térképen. Ezek azok a füttyögő kis tornyok, amelyek pillanatok alatt felnyomják az alert szintet, mindegy milyen szintű és összeállítású csapattal megyünk.
-
la_cc
addikt
válasz
brunnehilde #27812 üzenetére
Király, és tényleg nem. Elég volt ezt a szart egyszer beszopni, én már nem kockáztatok.
-
brunnehilde
senior tag
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #27799 üzenetére
Még mindig azon mérgelődsz? Pedig a gladiatorral tényleg nem nagy tudomány megcsinálni.
Főleg, ha nem Abyssusod, hanem mondjuk Deidbelled van. Egy-két extra life flask, meg Lioneye pajzzsal bőven van annyi armour, hogy nagyobb gond nélkül végig lehessen futni a csapdákon, de ha mégsem, vegyél valami olcsó armouros bodyt 1-2alchért és arra az időre cseréld le (nem kell a 6L), vagy ha tényleg valami atombiztos védelmet akarsz, fektess be egy Craiceannba, és ha végeztél, add el. Aspect of the Crabbel flaskok és mindenféle tudatmódositók nélkül is meglesz a 90% phys dmg reduction.
Edge: Jobbulást!
Hrigh_77: Ha még nem lett meg a craft, később fent leszek, nyugodtan keress meg. Név ugyanaz, mint itt, bár ha jól tudom a karakternév kell neki (PartOfTheJob_Heist).
-
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #27788 üzenetére
Hogy őszinte legyek, olyan kevés gheist esik, hogy nem próbáltam még, hogy a köztes portal-on felmegyek és bezáródik-e utána. Drága buli.
Vki próbáltam már? Nem tűnik el a portál?
Mi baj a lab-bal? Gyakorlatilag egy séta szimulátor a jobb felső sarok irányába nagy vonalakban. A boss fight meg csak akkor nehéz, ha vannak csapdák is közben, ésvagy kicsit a dmg-ed és sokáig kell kite-olni a cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
ó, gyors gyógyulást a csuklódra!
Addig is múlasd az időt wasteland 3-ban kontrollerrel vagy balkezes egérrel. Most a game passban benne van (ergo pc vagy xbox). Körökre osztott, nem kell hozzá reflex, Fallout 1-2 hagyományokra épül. (itt hardveraprón is van megbízható eladó game pass ultimate-re, gyakorlatilag egy wasteland 3 árából 14 hónap előfizu kijön és még marad is) -
TrollBalint
addikt
Új-Zélandon most van este fél 7, gondolom akkor holnap lesz már csak patch.
-
Edge
veterán
válasz
TrollBalint #27806 üzenetére
Köszi
remélem amíg kényszerpihin vagyok addig a cyclone buildeket békén hagyja a ggg
-
Edge
veterán
Köszi srácok!
Hát sajnos egerezés esélytelen mert hüvelykujjamat is a gipszbe rakták nem szabad mozgatnom, 8-10 hét minimum.
Melómat azért balkézzel megoldom(it admin) de gamerkodás az esélytelen 1 kézzel. Ez van sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Hálózati / IP kamera
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Formula-1 humoros
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest