Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer
tag
válasz crazygamer #27099 üzenetére
Azt hiszem megvan. A Prism Guardian shiled fogja megoldani?
-
crazygamer
tag
válasz brunnehilde #27097 üzenetére
Megint amatör vagyok Mi az, ami lehetővé teszi a Zealotry-Malevolence-Hatred-Clarity-Discipline aurák együttes használatát? A skillfán nem veszek észre valamit? Csak pár reduced mana reserved pontot látok kirakva. Vagy valamelyik jewel, gear item oldja meg? Nem látom .
-
Edge
veterán
-
brunnehilde
senior tag
válasz crazygamer #27095 üzenetére
Amiről csináltam, Kogaras pob-jában ott van a leveling. Tree, balra alul tudod állitani, hogy endgame, early és mid. Egyébként rendesen átvariáltam. Találtam egy másik cold dotos skillt: Creeping Frost, amit beraktam az Orb of Storms helyett. Sokkal jobban működik vele a Bonechill, ráadásul távolról is lehet rájuk szórni. A fán meg kiszedtem pár brand passzivot, meg a brandes clustert is és helyettük lett két cold dotos medium cluster Brush With Deathel és Deep Chillel. Darabja 2 exa volt, de sokkal tankosabb lett, toltam már vele pár totálisan feltápolt T16 mapot awa8-on és elég szépen vitte. Ez lesz a végső változat nálam, 9k ES-el és 2m DoT DPS-el. Elemental Equilibriumot kéne még valahogy belerakni, az komoly DPS növekedés lenne, de fogalmam sincs hogyan lehetne hatékonyan megoldani.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
crazygamer
tag
válasz brunnehilde #27086 üzenetére
Röviden leírnád, hogy a skillfán milyen sorrenndben melyik csomópontokat kell kirakni? Ascendancy sorrend?
-
42861
senior tag
válasz TrollBalint #27090 üzenetére
Igen, ez feltűnt nekem is, hogy jóval kevésbé van tele a képernyő minden szirszarral. Erre még ránézek.
@mrkog: Nekem is megállt, majd újraindítva már csak egy ~30 megás darabot akart leszedni. Vagy negyedszerre sikerült is neki.
-
tocsek18
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
mrkog
tag
Mai új: letöltés 96.99%-nál megáll. Na ilyen még nem volt. Csak nálam vagy más is találkozott vele?
acc: Von_Schwarz
-
TrollBalint
addikt
Egy típusú lootfilterből több szint is van (6 v. 7 is talán) minél magasabb a szintje, annál kevesebb lootot jelenít meg (de az annál értékesebbeket mutatja csak). Én az elején egy semi-strict / strict-et szoktam használni, aztán mapozásnál váltok feljebb.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
42861
senior tag
Sziasztok. Két kérdés.
- Belépéskor a játék mindig elfelejt néhány beállítást. Állandóan ablakos módban indul, és a felbontást sem jegyzi meg. Ez ilyen, vagy lehet kezdeni vele valamit?
- Pl. a #27086-ban látható videón mindenféle feltűnő színekkel dobálja a lootot a játék. Ezek hol állíthatóak? Az alap elég gyászos, a fontosabb cuccoknak jó lenne valami rikítóbb szín. -
brunnehilde
senior tag
Sok van még a ligából, szóval ki akartam próbálni valami újat. DoT-os buildem még nem volt, brand skilleket szeretem, igy végül az új Wintertide Brand lett. Ez alapján csináltam, elég jól összerakta, de persze azért átalakitottam a saját izlésem szerint. Ez lesz belőle, ha elkészül. Jelenleg Lvl84, 7,1k ES, és előbb csináltam meg egy Infused Beachheadet vele. Még nagyjából jön 1k ES hozzá és 60-70%-al több DPS. Nagyon fun, talán még a Stormbrandnél is jobban bejön.
-
42861
senior tag
válasz Pitymaszter #27083 üzenetére
Igen, köszi, megvan már. 1-2 bizniszen túl vagyok.
-
Edge
veterán
Vagy poe.trade
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Pitymaszter
tag
-
42861
senior tag
Sziasztok. A trade hogy működik a PC verzióban? Csak külső honlapokon keresztül? Konzolon ment minden egy ingame felületen, kommunikáció nélkül is akár. PC-n ilyesmi nem játszik?
-
sirdond
őstag
válasz brunnehilde #27080 üzenetére
tabonként 40, biztos úgy gondolta
-
Badlof2k
senior tag
válasz brunnehilde #27077 üzenetére
Igy , igy ,evasion es abysussal lab haaat meg 3.7k life hamar leporog egy csapdanal .
Dupla movementes csizma az a tailwindes nem?🤔 Deazt kicraftolni eehw
Iron.: Te mint szegeny templomi eger Tuti van 40 exed es 300c-d azert mondod
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
simondr
senior tag
válasz brunnehilde #27064 üzenetére
én vagyok a mókagyáros a klánban, ha valaki esetleg nem tudná(#27065) Dani írta kicsit lejjebb, szegény vagyok mint Atzoatl egere
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
Craft nekem se az erősségem, de azon a cipőn, ha jól látom már megvan a 3-3 prefix/suffix. Szóval ha valamit craftolni akarsz rá a benchen, azt csak a ms/onslaught cseréjével megy.
Ha labot mész, vedd ki az Abyssust és dobj be olyan pajzsot, ami sok armourt ad. Lioneyes Remorse már kaptható 2-3c-ért, tökéletes hozzá. Sok life, sok armour. Ha ez még mindig nem lenne elég, van egy 6L Craiceann bodym, szivesen kölcsönadom, mig megcsinálod a labot. Azzal, Lioneye pajzssal és abyssus nélkül (mondjuk deidbellowal) kb végigsétálhatsz a csapdákon. Főleg ha még Enduring Cryt is használsz.
-
m.lala
aktív tag
válasz Badlof2k #27075 üzenetére
Nincs bajom a sebzésével a csapdák idegelnek ki.
Kicsit elmentem rarity irányba a kártya dropp érdekes mód megugrott, de jó tudni akkor mire kéne gyurni, köszönöm.Még egy kérdés, bugáztam egy ilyen cipőt teszt jelleggel: [link]
mivel már nem full csak sima kezdő vagyok de a kraftolás nekem továbbra is szürke zóna ezért kérdeznék....
a berakott onslaught gyönyörüen müködik.
a kérdés ha akarok prefixet rakni 56-70 life vagy 20-24% movement speed. azt pluszbe rakja be a 6.sorba vagy az 5 sort változtatja meg? Tudom nem kéne ilyet kérdeznem de 40c volt és nincs kedvem tesztelgetni mert egy dupla movementes cipőt szerenték.[ Szerkesztve ]
Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
Badlof2k
senior tag
válasz m.lala #27074 üzenetére
A quantity es a juiced mapp tobbet er mint az incr rariity
Persze nagyoooon sok mappot kel ehez rohanni plusz ezek a buildek erre is vannak epitve tobbnyire max sarga mapp olyan T10 amig erdemes keress ra , a meglevo buildedbe pedig tobb phys dmg reducot es fortyt rakj ha lehet , uber labra jobb , es movement speedet azok a csapdak es egyebek ellen hatasosak ^^ Izaro meg ugyanaz mint elotte csak erosebbet ut , de nem nehez korbe rohanni es utlegelni."... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
m.lala
aktív tag
A labor várhatóan fog változni? Úgy 10 szer próbáltam a 4.et, nincs türelmem hozzá. Azért aki kitalálta ezt az erősítést küldenék egy nótát neki a rádióba...
Nem birom mikor már nem az élmény, hanem a szenvedés kerül előtérbe.A buildem elbirja, kicseréltem az övem cyclopeanról-Belt of the deceiver-re. Az increased rarity of items found egész pontosan mit javít?
Gyalázatosan szär a droppom, ezért ebbe az irányba indulnék el, esetleg még egy sundance cipő belférhet ha van értelme rámenni...[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz dante3 #27071 üzenetére
Mert annak ellenére, hogy előre megmondta CW, hogy az egész mostani liga csak egy egyszeri dolog és sok mindennel inkompatibilis, meg nem úgy lett fejlesztve, hogy be lehessen illeszteni a core-ba, az emberek többségét ez nem érdekli/nem veszi figyelembe/bármi más.
És az utóbbi időben valszeg már naponta jöttek létre a sírós reddit postok,meg twitter üzenetek hogy milyen jó lenne, ha mégis bekerülne, úgyhogy kiadtak rá egy hivatalos közleményt, hátha abbamarad.
spoiler: nem fog, pár nap után ugyanúgy jönnek majd a post-ok, hogy mégis kerüljön core-ba. -
dante3
addikt
válasz sirdond #27068 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy előre megmondták, csak most olvastam! Akkor nem értem minek írták ki most is! Persze várható volt, ez a craftolás teljesen ellentmond az eddigi jól megszokott mechanikának! Túl nagy könnyítés volt, ezzel hamar le is tudták egyesek ezt a ligát! Az ötlet jó , csak át kell gondolni, ezt be is látták!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
tibee77
őstag
válasz simondr #27063 üzenetére
Nem birtam mar hogy allandoan kölcsönkersz, igy abbahagytam a kerteszkedest, pedig annyira szerettem. am meg olyan urban legendröl is hallottam, hogy az ember minnel tovabb nem jatszik, annal inkabb gyülik a pozitiv rng-je, szoval en most inkabb kicsit hizlalom a kövi ligara.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
dante3
addikt
[Harvest jövője]
"In short, Harvest will not immediately become a core gameplay mechanic but may be reintroduced in the future."Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
simondr
senior tag
860 hsz mióta legutóbb itt jártam
1-2 dologról lemaradtam
na de mindegy is, a liga jó, a klánunk még jobb, szóval gyertek játszani (és adjatok kölcsön nekem mert most nincs Roli, a támogatóm ) -
hajsza
aktív tag
A konzolos irányításról szólva, épp ma ajánlotta a Youtube ezt a klipet: Supercut: Crossplay
-
tiborv
aktív tag
Pc-n biztos jobb mind a ketto. En xboxon jatszom a ket jatekot, fura olvasni hogy neked a d3 tunt borzasztonak es a poe jonak. En pont forditva erzem ezt
Viszont ha pc mellett kedvet kapnal barmelyikhez boxon szivesen segitek.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
TrollBalint
addikt
Igen, 75% a maximum, a zárójelben a szám azt mutatja, mennyi lenne, ha nem lenne maximum.
Ha valami resistet csökkent, akkor a zárójeles értékből vonódik le, ha valami a maximumot csökkenti, akkor a nem zárójeles érték fog csökkenni.
A sebzésekből a nem-zárójeles érték alapján számítódik a sebzésed.
Példa:
A Te fire resisted: 75% (120%)
Ez azt jelenti, hogy ha kapnál 100 fire sebést, abból csak 25-t kapsz meg, mert 75%-kal csökkented. Ha elmész egy mapra, (vagy bárhol, akár átok hatására is) kapsz mondjuk -30% fire resistet, akkor a Te ellenállásod ez lesz:
75% (90%)
ez esetben még mindig 25 sebzést kapsz be 100 fire sebzésből.
ha olyat kapsz, hogy -50% resistance, akkor viszont ez az ellenállásod:
70% (70%)
ilyenkor viszont már 30 sebzést kapsz be, minden 100 fire sebzés után.
Viszont, ha olyan helyre mész, ahol az van, hogy -10% max resistance, akkor már így néz ki az ellenállásod:
65% (120%)
és itt 35-t sebződsz 100 fire sebzésből.az első (nem zárójeles) értéket hívják capped-nek a zárójelest pedig uncapped is, ha jól emlékszem. A zárójelben lévőnek, nincsen elméleti maximuma.
-
42861
senior tag
válasz TrollBalint #27057 üzenetére
Az ilyen játékok kivétel nélkül jobban kezelhetőek PC-n. Kb. 1500 órát beleraktam a Diablo 3-ba, mikor megvettem Xbox-ra is. Na, az fájt. Maga a játék ott is fasza, de az a kezelés... jajj. A PoE kezelése sokkal jobb konzolon mint a D3-é. Az elég labilis online kapcsolat miatt nem X-en kezdtem újra. Olyan lagok, és akadozások voltak, hogy borzalom. Néha több másodpercre kifagyott a karakterem harc közben, ilyesmik. PC-n most vajsima minden, pedig 4k-ban hajtom. Bitang szép így minden. Remélem D4 is megugorja ezt a vizuális szintet majd.
Ez a Duelist már most sokkal élhetőbb, mint X-en a Ranger volt. Nyilván mert egy patent leírást követek, de ott sose volt szinte folyamatosan 70% fölött minden resistem, chaost kivéve, persze. Meddig is lehet felvinni, 75% asszem? Mellette a zárójeles %-os érték mit jelent? Néha mást mutat.
-
Egonyolc
aktív tag
szvsz, ha kezdőként nem saját buildel mész, hanem követsz egy "kezdő barát/ ligakezdő" útmutatót, akkor kb lvl85-ig ez nem lesz akkora érvágás, és lvl90 után indul a "#&@đĐ#&@&>"
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
42861
senior tag
válasz TrollBalint #27047 üzenetére
Megcsinálok mindent amit lehet. A területet is teljesen kipucolom, ahol quest van. Tavaly ősszel már egyszer nekimentem a játéknak Xbox-on, akkor egy rangert kezdtem, lvl. 60-70 körül tettem le. Mocskosul frusztrált, hogy halálkor visszavesz az xp-ből. A kari se volt jól összerakva, T1-es map is kínszenvedés volt... most PC-n kezdtem el, meglátjuk mennyire leszek türelmesebb.
-
TrollBalint
addikt
Mire végzel act 10-el, össze lehet szedni kb. 10-12 refund pontot. Nem tudom, hogy csak mész-e előre, vagy igyekszel minden questet megcsinálni. (én úgy szoktam, megyek előre, már megvannak a bejáratott questek, amiket mindenképpen megcsinálok) és ha végeztem, visszamegyek és megcsainálom a maradékot (kivéve a libraryt)
Ez idő alatt néhány regret is ki fog esni, illetve a mapozáskor fog esni hébe-hóba, de lehet is venni más játékosoktól.Megjegyzés: ascendency pontokat drágább visszavenni, 5 v. 6 refund pontba kerül egy pont visszavétele
[ Szerkesztve ]
-
m.lala
aktív tag
Jobban is jársz vele.
Exa- exalted orb igen. A c -a chaos orb röviditése.
A refund point visszarakására kapsz majd küldiként jutalmat is, az item neve: Orb of regret. esik dropként [link]
Illetve kereskedő is előállitja kisebb szintü currencyből, ha ráhuzod az egeret mutatja.[ Szerkesztve ]
-
m.lala
aktív tag
De ha szeretsz többet esni kelni , én itt tartok ez berserker: [link]
a DPS természetesen a rádobom a punishment-et majd mindennel ráugrokkal értendő.
Az elv hasonló, úgy 20-30 óra játékkal 0 kertészkedéssel, pedig agrármérnök vagyok.A brunnehilde-jé jobb, mert sokal tankosabb. A vért 1 exa mázlival, a többi kb 100 c volt összerázva DPS-ben annyi tartalék van, hogy ki se tudom hozni belőle. /flaskák, gyürük, jewelek, stb de az már aránytalanul sok./
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #27041 üzenetére
köszi, pedig isten bizony végig kattintgattam az összes config pipát a buildednél, hogy melyikből jöhet...
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Edge
veterán
Én meg remekül elvagyok a cleave ascendant-al, bele whirling bladezek a tömegbe és 1-2 cleave-el szétcsapom őket, bossok is hamar olvadnak, kb 2 gombos build(egér bal és jobb klikk)
pastebin
Az igaz, hogy jó sok exás a gearem, de volt pár remek lootom és craftom amit eltradeltem, ennél olcsóbb cuccokban is el lehet vele lenni amúgy.
Nerfeltek a dual wielden az igaz, de úgy tudtam kihozni belőle több dps-t hogy 2 curse applied armorba invesztáltam és így a vulnerability + assassin's mark meghozta a hiányzó dps-t.
Az eredeti buildtól így eléggé eltértem de ez a szép ebben a gaméban hogy lehet saját utat járni úgy hogy a hatékonyság nem vész elTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #27037 üzenetére
megnéznéd, hogy hol tűnt el nálam 8% block chance? Már harmadszor nézem át a cuccokat és a skillfát is, és nem tudok rájönni, miért csak 67%.
-
brunnehilde
senior tag
Jobb, mint valaha. Ott van az összefoglalóban a 3.11-es frissités, linkkel együtt. DPS-ben a valóságban még jobbat raktam össze, mint amit előzetesen terveztem, itt van hozzá a PoB.
Az Unshattered Will pajzsot lehet fejleszteni Immortal Willre ebben a ligában (Surrender pajzs helyett). A Harbinger ebben a verzióban ad curse immunitást, ami elég OP tud lenni. Ahhoz meg itt van a PoB.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Lehet, hogy újra nekifutnék a játéknak, talán több türelemmel. Az összefoglalóban található cyclone build még működik? Illetve az elég részletes leírásban csak én nem vettem észre, hogy milyen kasztot is kell indítani ehhez?
-
brunnehilde
senior tag
Átcsináltam hollow palmra a gladiatoromat. Nem mintha a facebreakerrel nem lettem volna elégedett, de a +199% movement speed, és a 8m DPS elég jónak tűnt papiron. Kb 10 exát költöttem rá a teljes gearre (gemek nagy része megvolt). Ha valakit érdekel itt a link. A speed és a dps tényleg baromi jó. Nem olyan tankos, mint a FB, de azért lenyomtam már vele pár T16-t, köztük guardianokat, delirium mapot, és Oshabit is.
-
Pitymaszter
tag
Szerintem jó ez a liga legfőképpen a craft miatt. Én speciel szeretek craftolni. Mindent megcsinaltam magamnak már majd nem magamnak.
Más: 6300 térből 11 exa bár ez jóval el fog maradni az előző liga 21 exa droptól.
BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters
-
crazygamer
tag
Szerintem nagyon nem jó ez a liga, ez persze csak magánvélemény. Nem is játszom, pedig megvan a full kert, amiben mindent tudnék vetni-aratni-tárolni. Páran dicsérik, de azért a játékosszám mindent elárul, negatív rekord lesz szerintem.
-
Har_melin
addikt
válasz freddirty #27028 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jött be, csináltam - életemben először - egy minyon buildet, nagyon szépen aratott.
Azt mondtam, hogy a blightot csak egy bizonyos típusú builddel (minyonok, vagy totemek) lehet normálisan játszani, bármilyen self attack/cast builddel (beleértve a CoC, trapper, miner változatokat is) kínszenvedés.Nem azért mert erősek a bossok, hanem mert a teljes játékmechanika egészen más bossfightokra van kitalálva. A 100% delírium mapokhoz is elég egy erős build, lehet bármilyen - a blightra csak egy fajta erős build alkalmas.
-
gdevil
aktív tag
válasz freddirty #27027 üzenetére
+1
Én is kb így vagyok ezzel a ligával. Már 1 hete be sem léptem a játékba.
Valahogy én is jobban szeretnék egy ARPG-hez jobban illő liga-kontentet.
Értem én, hogy jók a craftok, meg ilyenek. De világ életemben utáltam az ilyen szerkesztgetős, vacakolós dolgokat / játékokat, mint ez a Harvestelés most.
Legiontól minden ligát végigtoltam, de ez a mostani nekem zsákutca.
Ha ARPG, akkor HENT!
Én így vagyok ezzel.......[ Szerkesztve ]
-
mrkog
tag
válasz Badlof2k #27026 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem esik elég, hanem, hogy szinte nulla. Illetve az a 2 ex kb annyit ér, hogy tudtam csinálni egy full speed-es aratást, mert az kellett. Persze nem adta az aug-ot.
Másodszorra igen. (kb 100 map különbséggel)Sőt, szinte nem dob annyi alchemy-t, mint amennyi mapot futok.
De most nem sírok, mert olyan fegyverem van, amilyen még sose volt és ha eladnám akkor lenne egy pár exem..acc: Von_Schwarz
-
freddirty
senior tag
-
freddirty
senior tag
válasz Har_melin #27018 üzenetére
A deliriumból én is kiszálltam kb.2 hét után, de közben jött a delirium farmolásának lehetősége (60-100 splinter egy mapon) és az már úgy korrekt volt, visszavonzott a játék. Volt bevétel, lehetett új buildet építeni, kereskedni (mivel volt a népnek pénze a trade is szépen pörgött). Most ez már nincs, mivel nem te választod melyik mapon mehet a delirium. /Szerintem ez design hiba, mivel coreban már ott vannak a cluster jewelek, de persze értem azt is h nem akarják, hogy túl sok cuccot farmoljon a nép/
Harvestra most visszanéztem (az első hétvége után kiléptem ligából), hátha van valami pozitív változás. Ami jó volt, hogy sokkal több mag esik, illetve van már nagyobb storage tank, nem kell tankok százait lerakni endgameben. Ámde a kert most még jobban idegesített mint akkor. Nem tudok kizoomolni, nem látni egyszerre a kertet, nem rakja le automatikusan a magokat boxból, inventoryba ki kell szedni, lassú, stb...öreg vagyok már ehhez na
Néztem streamereket, tökjó craft lehetőségek vannak, van új website csak a harvest craftok megosztására (csak legyen elég currency), de nekem ez akkor sem jön be.
Kíváncsi vagyok mi lesz a következő liga content. Most az egyik legnagyobb volt a liga elején a lemorzsolódás a többi ligához hasonlítva, erre valamit lépnie kell a GGG-nek - látszik h loot kell a népnek. És ráadásul úgy kell lépni, hogy ne halmozza tovább a liga currencyket, mert még egy év és vagy takarítaniuk kell vagy tarthatatlan lesz a helyzet.fred
-
dante3
addikt
válasz Har_melin #27024 üzenetére
Ohh, köszi már látom is! Hát látszik, hogy nem nagyon fogott meg a mostani liga. tier422
0 ex, 1 div, chaos-t isten tudja, innen - onnan jött, de max. 30-ra saccolnám a dropot.Legtöbbet abban a ligában játszottam, amelyikben a Soulrend nagyon op volt. A következőben nerfelték is, tavaly nyáron lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #27019 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nincs a templomban használható, hanem hogy túl random a használható bónuszok elérhetősége a fáradsághoz képest. Ha az érdemi bónuszokat átcsoportosítanák (pl. szimplán egy kicsit nagyobb lenne a legion esélye a mapokon, Apex of Ascension menne le a bányába Ancient Temple Ruin címen, stb.), akkor egy fölösleges kitérőt ki lehetne iktatni.
A Blight egyszerűen nem illeszkedik a játék mechanikájához és boss koncepciójához. A bossfightok jellemzően időkorlát nélküliek és főleg a bossok mindig engem (vagy a minionjaimat) támadják. Ha többen vannak, akkor is. A "single target" meg nem véletlenül "single" és nem "several" - nagyon kevés esetben alkalmas arra, hogy több, egymástól független bosst nagyobb területen belül párhuzamosan intézzen el. A Blightnál viszont rendszeresen benne van a pakliban, hogy több, különböző irányból érkező bosst kellene egyidejűleg lefogni egy, a ST hitboxánál sokkal nagyobb területen. Ráadásul csak a facetank marad, mert sokszor ha elszaladsz, akkor közben elérik a gombát. Harc közben a tornyokat pedig szinte reménytelen fejlesztgetni, ha nincs, aki helyetted harcoljon.
-
Har_melin
addikt
nem tudom eldönteni, hogy te vagy irgalmatlanul peches, vagy én baromi mázlista, de én kb. tized ennyi tierrel tartok kb. itt. (678 tier, 2 exa, 0 divine és nem tudom, mennyi chaos, de kb. ennyi lehetett.) Szerintem egyébként te estél ki nagyon az rng istenek kegyéből, mert az én saccperkábé átlagom nagyjából 1 exa lvl85-ig karakterenként, ligától függetlenül. A divine jobban szór, a chaost meg nehéz számon tartani, mert azt csereberélem, vendorozom, szóval legfeljebb a lvl60-ig esőket tudom követni.
-
mrkog
tag
Nem tudom, hogy kinek mennyit dobott, de 5751-en van most a tier számlálóm és idáig 2 db exet, 3 divine-t meg kb 80 chaost dobott. Én ezt kritikán alulinak tartom.
Remélem, hogy csak nálam ilyen alacsony a drop rate, mert ha ez így marad, akkor nem biztos, hogy a következő ligában fogok egyáltalán játszani.Függetlenül attól, hogy a harvestet -a maga bonyolult baromságaival együtt- az elején gyűlöltem,azt kell mondjam kezdem megkedvelni, és talán ami fontosabb, hogy talán egyszer megtanulok craftolni.
Szóval remélem a következő ligában kicsit visszaállítják a drop-ot (vagy legalábbis nekem), és akkor nem lesz semmi bajom.
És köszönet a guild tagoknak a sok segítséget, ha majd dob egy mirrort akkor szétosztom..
acc: Von_Schwarz
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #27018 üzenetére
Na ja, de csak a Blight ilyen. A breach, abyss, harbinger, strongbox, essence stb mind mind teljesithető akármilyen builddel. Még a legion is, ha csak a ládákra, vagy azokra a monstákra mész rá, amelyik fölött ott a drop jel.
Nem, nincs külön boss Deliriumban, bár néhány esetben megjelenhet. A map bossra gondoltam, mert ha a ködben nem érsz el odáig, hogy lecsapd, akkor jó, ha 2-3 splintert fog dobni. Promenade mapon, ahol két boss van, meg összeszedek 30-40-et is. Kár, hogy iszonyat ritka a Delirium a mapon.
Van ott azért pár jó szoba, némi apró összehozható. Hármas szintű monolith, map, Apex of ascension, Doryanis... Utóbbiból mondjuk ebben a ligában már hétnél tartok, egyből se csinált még csak lvl21-t se, nemhogy 21/23-t.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #27016 üzenetére
igen, a Blight self-attack builddel szinte reménytelen - ha jól emlékszem, akkor ment szinte mindenki valamilyen minion builddel, nem véletlenül.
Ja, hogy a deliriumnál van egy külön boss a mapon? Látszik, hogy a delirium ligából már A5 táján kiszálltam, ez eddig nem tűnt fel. Akkor nem is érdemes legyakni a ghostokat, hanem csak át kell rohanni a pályán és megkeresni a bosst?
A templommal semmi "baj" nincs, csak egyszerűen szerintem az a pár specifikus affix (amit ráadásul nem is tudsz megválasztani, hogy mire kerül) és upgrade opció nem éri meg a ráfordítást. Mihez kezdjek egy jó affixszal egy számomra teljesen használhatatlan cuccon?
-
brunnehilde
senior tag
válasz sirdond #27006 üzenetére
Nem tetszett az elején, agyamnak ment pl, hogy bizonyos növények csak pirosan villognak és nem nőnek, de azóta változott nekem is a véleményem, pedig én aztán végképp nem vagyok egy craftolós játékos.
Magának az ültetésnek és termesztésnek lehetne egyszerűbb mechanikája, a disperserek helyett mondjuk alapból lehetne venni olyan drágább collectorokat, amire mind a három színt rá lehetne kötni és innentől kezdve az öntözés teljesen automatikus lenne. Felesleges bonyolításnak tartom azt a követelményt is, hogy egy mag mellé le kelljen rakni x mennyiségű legalább tier y magot. Egy T4 magnál elég a hosszabb termesztési idő és a sokkal több lifeforce igény. Ha ezeket meglépnék, szerintem lényegesen kevesebb játékos panaszkodna.
A liga dropra nincs panaszom. Elég jó áron mennek a magok, vagy a "szteroidok", de volt már olyan craftom is, hogy 10c-ért adott 1 exát. Ami igy beugrik és túlzónak érzem, az pl az olajok craftja, hogy gyakorlatilag clearből is lehet golden. Nem is volt még talán ilyen alacsony a golden ára.
A masterekkel semmi bajom, nem tudom mit panaszkodtok a piramisra. Junnál a craftok unlockolására lehetne valami egyszerűbb módszer, mondjuk random unlockolna mindig egyet, ami még nincs meg. Deliriumnak igy nem látom értelmét, hogy a ködben kell maradni és rohanni ész nélkül. Nagyon kevés az olyan map, ahol el tudsz jutni a bossig, valamelyiken meg egyenesen lehetetlen, márpedig ez nélkül a drop gyakorlatilag semmi. Inkább alapból, ha átlépsz a "portálon" az egész map lehetne ködben, a Delirium orbok meg extra lootot és erősséget jelentenének. Ez megoldaná azt a problémát is, hogy a masterekkel lehessen beszélni nyugodtan, mert igy a rohanásban vagy ki kell őket hagyni, vagy jó eséllyel kockáztatod a halált. Amivel továbbra is "bajom" van, az a Blight. Az az egyetlen olyan liga, amit nem biztos, hogy egy olyan skillel, mint pl a Cyclone meg tudsz csinálni, hiába van jó AoE és milliós DPS, meg gyűrűkön a fejlesztett tornyok. Gyakran olyan mennyiségben és sebességgel szórja ki a monstákat, 3-4 irányból, hogy semmi esélyem, még arra se, hogy a tornyokat fejlesszem közben, és egyből ugrik az egész loot, nem pedig csak egy "szál". Más panaszom nagyon nincs, talán a loot összességében egy fullos T16-os vaalozott, megpakolt mapon azért lehetne jobb is, elég sokszor fordul elő, hogy szinte üresen jövök ki. A map drop viszont jó, a T16 mennyiség folyamatosan növekszik annak ellenére is, hogy szinte kizárólag azokat futok.
-
Micsurin
nagyúr
válasz brunnehilde #27013 üzenetére
Köszönöm!
Látványban és minőségben fogja tudni hozni a Dio3-at?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Micsurin #27012 üzenetére
Pedig nyugodtan elkezdheted, mert a 2 szorosan kapcsolódni fog ehhez, nem egy teljesen új játékot fogunk kapni. Lesz egy új 7 részes történetszál, de ami eddig bekerült a játékba, az elvileg benne is fog maradni. Egyébként meg még bőven várni kell rá 2021-ig.
-
Micsurin
nagyúr
A Path of Exile 2 mikor jön vagy az egy része/az lesz?
Dio4-ig keresnék valamit mert a 3-at már nagyon unom. Viszont ha lassan kint ennek az utódja nem tennék túl sok energiát az 1-be érthető okokból.Köszi előre is !
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Har_melin
addikt
Még annyi, hogy ez a fajta craftolás szerintem kiváló lehetőség arra, hogy végre nyugdíjazni lehessen az essenceket és a templomot. A templom extra opciói bekerülhetnek részben a bányába (a spec modos cuccok, hiszen a bányában most is vannak sebzésspecifikus pontok), a pár spec uniqnak pedig csinálhatnak akár egy úgy breach típust vagy egy rogue exile-t. Az upgrade funkciók szintén mehetnének le a bányába egy ancient city szerű speciális waypointra.
-
Har_melin
addikt
Nekem maximálisan bejön ez a liga. A kert megvalósítása erősen optimalizálásra szorulna, nagyon jó lenne valami játékon belüli craft-trade opció is (nem egy discord csatorna) (és esetleg egy nyilvántartás, hogy milyen crafokat mentettem el), de félkazuár játékmódban sokkal könnyebben játszhatóvá vált a játék, mint korábban. A korábbi "építkezős" ligákkal (templom, synthesis) összevetve szerintem sokkal jobb.
Teljesen új játékosoknak talán nem, hiszen egy újabb struktúrát, opciókat kell megtanulniuk. De akinek már van egy kis játékismerete, az alkalmi játékkal is sokkal könnyebben tud fejlődni, mint amikor az egyetlen opció a vég nélküli farmolás volt, hogy utána legyen miből vásárolni. A kemény mag meg olyan OP dolgokat tud magának összerakni, amikről korábban tényleg csak az 1% 1%-a álmodhatott.
-
sirdond
őstag
válasz sirdond #26997 üzenetére
+2 nap játék után azt mondom, hogy nekem ez a felállás lett az abszolút nyerő és
közben még kicsit gondolkoztam, hogy hol lehetne javítani.
Utility skill az Enduring Cry + Urgent Orders lett egyelőre, ami jó szinergiát alkot az IC-vel és Boss-ok, Metamorph, Monolith, stb előtt gyorsan fel tudsz rakni 3-4 Endu charge-ot, gear-től függően. Még így is van 1 (2, ha Portal-t is kiveszem) hely, amit lehetne hasznosítani, de nem igazán találtam semmi jót. Vaal Haste-et próbáltam, de nagyon kevés haszna van, Vaal Grace lehetne még talán és akkor még egy extra réteg defense.
Meg, mivel felszabadult pár hely a skillbar-on (Vigilant strike, MS, VMS) és a gear-en is akad szabad affix, ezért a Focus jutott eszembe. Shock nearby enemies when focus + 15% chance to deal double damage while Focussed, amik elég jó kis burst damage-et tudnak adni nagyobb boss-ok ellen (Shaper, Elder, Sirus, stb...).[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #27007 üzenetére
Igen, ezek is valid érvek szerintem. Nem mindenkinek ugyanaz tetszik és nem muszáj minden ligának ugyanolyan tempójúnak lennie. Ezért is nehéz,amit csinál a GGG ezzel a 3 havonta új liga fejlesztésekkel.
-
TrollBalint
addikt
Én nagyon kiestem ebből a ligából, de alapvetően én jobban szeretem a kevesebb, de értékesebb lootot. Ha sok minden esik, akkor sokat kell szöszmötölni a válogatással. (a nagyobb loot filter nem feltétlenül jön be, inkább alapból legyen kevesebb, de értékesebb)
Deliriumban csak a mapot futottam, magába a simularcumba nem voltam egyszer sem. Jobb szerintem ha néha ilyen, néha olyan liga, hogy van amikor van valami a mapon (legion, Delirium) , van mikor egy másik mapon van valami (incursion, synthesis), vagy ha éppen semmi extra nincs, mint most.Csak gyűjtök és amikor én akarom, akkor aratokhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
sirdond
őstag
válasz tibee77 #27005 üzenetére
Egyetértek azzal, hogy lehetett volna jobban is megoldani a kertet, de ha azt nézzük, mindig van valami az aktuális liga tartalomban, ami kicsit sem optimális (pl Bestiary-ban a net-ek )
Ennek ellenére, én nem érzem nagy nyűgnek, egyszer kellett vele szívni és ennyi, nekem ez belefér, de elfogadom, hogy sokaknak nem és tényleg lehetett volna jobb megoldást is találni.
Azon kívül, a kert szerintem nem nagyobb nyűg és idő, mint egy templomot összeállítani pl. Ami ha szar, akkor még kedved sincs lefutni. Vagy megcsinálni egy blight-ot a mapon.Az üres map az egy érdekes kérdés. Ha csak az utóbbi pár ligát nézed, akkor igen, ahhoz képest kicsit üres, hogy felszeded a magokat, meg néha aratsz. De,ha kicsit távolabb nézel, akkor pl a Delve ehhez hasonló volt (Meg syntesis sem közvetlen a mapon volt). Másrészről meg, előző ligában emlékszem volt nem egy olyan sírós reddit poszt, hogy annyi minden van már a mapon, hogy az már túl sok. Szóval
Szerintem ez a liga egy teszt is volt arra a felvetésre, meg arra is, hogy ha bekerül a Delirium is, akkor mennyire lesz zsúfolt az egész és mennyire fér el egy nagyobb liga. Mint utólag kiderült, egyáltalán nem zsúfolt.A loot-ról annyit, hogy közvetlen módon rosszabb,mint Delirium,vagy Legion volt pl, ez egyértelmű, de nem rosszab, mint az Incursion, vagy Betrayal szerintem. Ha letakarítasz egy fullos T4-es kertet, akkor meg közelít az előbbiekhez, akkora lootsploison van.
És ott van ugye a közvetett mód, craftokon keresztül (az irányított exaltok és annulok, winged scarabs, enchanted maps, upgraded offerings és a többi...), ami nem azonnal elérhető, de mégis létezik. Na azokkal együtt szerintem messze több és ami még fontosabb, hogy jobb loot érhető el, mint akár Deliriumban is.
És lehet mondani, hogy gated, meg 1%, de igazából 1% volt azoknak a száma is, aki le tudta nyomni a Delirium 20-as wave-et úgy,hogy ne csak lvl1 loot legyen. És 1% volt az is, akik Legion 5-way-t farmoltak HH-val, meg lehetne mondani...(És nem azért írtam, mert mindenképp vitatkozni, vagy kötekedni akarok, hanem mert szerintem nem feltétlenül igaz, amiket írtál. De egyébként kíváncsi vagyok, mások hogy látják. Pl Brunnehilde, vagy Iron, ha olvassa még egyáltalán a fórumot,vagy bárki más?)
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz dante3 #27004 üzenetére
Tetszeni nekem is tetszik ez az uj craftolas, iszonyat op es meg el se jutottam a t3as craftokig.ami nekem nem jött be az a kert felepitese es gondozasa.egyszerüen elsöre tul bonyolult volt.konkretan 3 vagy 4 het kellett mire eröt vettem magamon hogy egy "normalis" kertet felepitsek.mikor en az elsö horcruxomat leraktam a többiek mar t4es növenyeket neveltek es röhögtek rajtam. nem ertem miert nem adnak a seggünk ala olyan kertet mint anno a bestiary ligaban a kis mini allatkert amit kaptunk.na az tök fasza lenne.ez volt az elsö bajom, a masik meg, hogy mapokon annyi törtenik, hogy felszedsz a csajtol par magot es kesz.ergo mapozas detto ugyanaz mint eddig, delirium legalabb megdobta elözö ligaban a nehezseget es mondanom se kell, ömlött a loot.itt ez nincs sajnos, pedig az kell a nepnek.jo persze party farmolas letezik ugyanugy, de nem mindenki tud egy nornalis csapatot összeszedni ra, plussz 4 fös party, agyon juice-olt mapon raadasul deliriummal az konkretan pc es szerver killer.szoval en akkor leszek boldog ha kövi ligara marad ez a craftolos dolog es melle jön valami erdekes uj liga mechanizmus ami pörgös is, loot is van, stb...majd aztan felkelek es bilibe log a kezem
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
dante3
addikt
válasz sirdond #27001 üzenetére
Valóban, még reggel olvastam a hsz-okat, akkor szinte csak fikázások mentek! Visszanéztem most. Per/pill 69 hsz-ból már közel a fele támogatja a továbbiakban, csak némi tökéletesítést kérnek. Nekem tetszett, már amennyit láttam belőle, "sajnos" kevés időt tudtam fordítani erre a ligára. Csak youtuben láttam micsoda dolgokat craftoltak egyesek, és nem kellett hozzá Delve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest