Új hozzászólás Aktív témák

  • sirdond

    őstag

    válasz freddirty #26991 üzenetére

    Na, pénteken sikerült végre megcraftolni hozzá minden cuccot, úgyhogy átspecceltem rá én is pf-et. Vélemény röviden: ez egy nagyon-nagyon "imba" build.
    Tény, hogy nem gyenge cuccokban rohangálok (hála a mostani ligának),de nem is emlékszem, mikor volt ennyire OP karakterem és még nekem is lenne mit fejleszteni a cuccokn.

    Map clear egyszerűen elképesztő, csak a movement speedtől függ, hogy mennyi idő alatt vagy meg, single target kiváló (Sirus 1. és 2. fázis pár másodpercek).
    Még sosem volt BV buildem, így azt kicsit szokni kellett, de hamar meglett és szerencsére nem kell állandóan újracastolni és elég gördülékeny az egész.

    Teljesen a build guide-ot követtem, kivéve, hogy ki nem állhatom a Shield charge-ot (szerintem a legrosszabb movement skill a játékban jelenleg), úgyhogy ahelyett inkább Dash + Second Wind lett. Viszont úgy Fortify nagyon hiányzott, úgyhogy tegnap este átvariáltam kicsit és dobtam az armour részét a defence-nek. VMS helyett CWDT + IC így felszabadul egy flaska, annak a helyére beraktam egy "Foreboding Hallowed Hybrid Flask of Quickening-et" és anointoltam az amura Hardened Scars-t. Így buktam a 10% inc Flask Effect-et és 10% inc Mana recovery Rate-et, de cserébe perma Fortify és felszabadul 3 gem slot a Vigilant Strike-kal. Annak a helyére egyelőre még semmi jó nem jutott eszembe.
    Valamint beraktam pluszban egy Enduring Composure small cluster jewelt, hogy még hatékonyabb legyen az IC.
    Pár órát játszottam így és érzésre nekem jobban bejön, de azért még le kell tesztelni tüzetesebben.

    Összességében nagyon örülök, hogy kipróbáltam ezt a build-et is és hogy éppen ebben a ligában próbáltam ki!

Új hozzászólás Aktív témák