Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
Skacok, 6 link tabulaban vagy 5 link abban a chestben ami a buildnek kell?
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tibee77
őstag
En 5linkröl valtottam 6linkre, tabulat kihagytam.igazabol sok buildbe az is eleg egeszen az endgameig, de ugyanez igaz az 5linkre is.azzal is el lehet jutni ugyanugy sokaig.
Mas: Lattatok redditen a screenshotot az uj labrol? hat arra össze kell tenni majd valami atom op karit, el se tudom kepzelni mivel lehet majd ott biztonsagosan menni.lvl83as mobok, 300%more dmg a monstaknak a lab területen (ergo izaro is ), ja es laza 30% increased dmg taken a csapdaktol.what the fuck! XD ja ezekert cserebe 6szor lehet hasznalni a divine fontot.ergo prophecyvel meg shrine-nal akar 8szor!
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
hajsza
aktív tag
Épp ma néztem meg Badger videóját, szerintem elég jól magyarázza el. De korábban is belinkeltek egy jó videót, azt hiszem ez volt az.
-
rumkola
veterán
Ezt én is kérdezném. Egyébként meg kurvára elszaladt a ló a fejlesztőkkel, nem is értem hogyan lehet ilyen bonyolult baromságot kitalálni egy ilyen stílusú játékba. Kertészkedés bazdmeg, de úgy, hogy fingom nincs mit miért, jóhogy nem lexikont kell olvasni hozzá. Játszani szeretnék nem fórumokat bújni, de ez a játék ligáról ligára öszetettebb (totál felesleges, bele nem illő dolgok).
Tennének bele inkább új loot rendszert vagy +300db uniqeot mint ezeket az eszement hülyeségeket.
Nyilván most valaki majd jól megmondja, hogy az én hibám.
Megejelnés óta játszom, imádom, de kezdek megőrülni attól, hogy többet kell utána olvasni meg tradelni mint játszani. Ja és ezt persze mind full angolul.
Na megyek is Doomozni kicsit.[ Szerkesztve ]
-
mrkog
tag
válasz tibee77 #26553 üzenetére
Remek! Remélem tovább fejlesztik, legyen még 20 szoba pluszban, esetleg véletlenszerűen legyen néha reflectes, és a többi és a többi.
Tényleg nem értem, hogy ezt a faszságot miért nem veszik ki ebből a játékból.Lehet fogok csinálni egy szavazást, hogy mégis ki a faszomnak tetszik ez a baromság, és talán észhez térnének.
Igen, persze most haltam meg.
Gyűlölöm.
acc: Von_Schwarz
-
Har_melin
addikt
Az összefoglalóban az aktuális liga pont alatt ott van egy rövid ismertető, hogy mi kell hozzá, vannak tervrajzok, ha maxolni akarod az elrendezést (ezt egyszer kell megcsinálni és a kb. három perc alatt átlátható, nagyjából olyan bonyolult, mint a saját HO-dban pakolászni a cuccokat), és van egy videós útmutató is hozzá.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
brunnehilde
senior tag
Kicsit várni kellett, amig a PoB frissiti a geart és a gemeket is, de ma megtörtént, szóval itt van az update:
3.11 Facebreaker Non-Crit Cyclone Gladiator
A legfőbb változások a passziv fán voltak, de olyan sok minden nem érintette a buildet, sőt, a non-crit verzióból még ilyen jó dps-t (4,5m sDPS) nem is hoztam ki és a lifeot is simán fel lehet vinni 5,5k környékére. A nagyjából kimaxolt verzióhoz itt a PoB link.Gemeknél nálam ebben a verzióban a Blood Rage generálja a Frenzy chargeokat, az Endurance Charget pedig csak az Aggressive Bastion, de utóbbinál ha szükséges, lehet berakni a szokásos helyre (Juggernaut fölötti socketba) Red Nightmaret, vagy akár Red Dream is elég, ami sokkal olcsóbb. A block chance ki van maxolva, szóval a Nightmare már igazából luxus.
A Herald of Purityt kiherélték, de elég sok lehetőség van a pótlására.Maradhat is, még igy is jó DPS-t ad, de mehet helyette akár egy Punishment+Blasphemy kombó, vagy akár a Skitterek is, amik azért a védelemben is segitenek.
Gearnél tényleg nincs nagy változás. A Perseverance öv ad 50%-al több DPS-t mint eddig. 300 helyett 200/+1% attack dmg. Az amulettnél és a két gyűrűnél van lehetőség bőven a variálásra. Manára jó megoldás a gyűrűn vagy amuletten lévő -mana cost to skills mod + Lucidity az amulettre, igy elég a -5-ös mod is, vagy akár a mana leeches Essence Sap.
Gondolkodok még rajta, mennyire érdemes behozni a Warcryt, ha valakinek van rá jó megoldása, az irja meg nyugodtan. Vagy bármilyen más észrevétele. A Call to Arms mindössze két pontra van, az Escalationnel együtt elég jónak tűnik. Mennyire lettek erősek a Warcry-ok?
3.11 FB Crit Gladiator
Kinyirták elég szépen. A Herald Of Purity+Circle of Guilt csúnyán meg lett nyirbálva, a gear árát figyelembe véve, nem igazán éri meg, akkor már inkább egy Hollow Palm Gladiator.3.11 Hollow Palm Gladiator
A One With Nothing jewel egyelőre még elég drága, semmiképpen sem egy ligakezdő build, de később talán megéri átváltani rá a facebreakeres verzióról, ha a DPS nem lenne elég. Itt van hozzá a PoB link. 8m sDPS, 5k life. Még, ha a One With Nothing megmarad ilyen árban, akkor is meg fogja érni, mert a gear többi része gyakorlatilag aprópénz, ahhoz képest, mit lehet kihozni belőle.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Rison77
senior tag
Maximum annyi előnye lesz, hogy olcsóbbak lesznek az enchantok . De ezen felül én örülök ha a kötelező köröket lefutom mert ugyebár rá van kényszerítve az ember egyszer mindenképp ... Tényleg elővehetnék már egy nagyobb átdolgozásra, vagy nekem az is elég ha az ascendancy pontoknak csinálnak egy alternatív megszerzési lehetőséget, bármit csak ezt a labot ne erőltessék rá mindenkire kötelezően. Kedvencem amikor 2 pixelt arrébb kattintasz, és az a játék szerint már a textúra, és random elindulsz az egyik irányba.. különösen hasznos ha akkor jön egy fűrész és szépen végigfutsz vele együtt
-
gdevil
aktív tag
válasz rumkola #26556 üzenetére
Jahh, kb én is így vagyok vele.
Nem tanultak a Synthesis-es fiaskóból. Ott is tele volt a töke az embereknek azzal a kirakóssal, tököléssel. Aztán meg egyből tudtak egy értelmes, jó kis ligát csinálni (Legion). Rohadtul nem értem,hogy mi a francnak tesznek bele ilyen agyalós, szerkesztgetős ökörséget agy arpg-be. Remélem egyszerűsítik majd, mert így a hozzám hasonló "egyszerű" játékosok gyorsan leállnak majd..... -
pruzsi
őstag
Nem hiszem el,mapozok nagyba dob exet hurrá, egy perc mulva operation failed kidob, újra beloggolok ex nincs meg
-
Badlof2k
senior tag
Nagyon bonyolult hogy levan irva melyik noveny milyen craft opciot ad a cycle vegen tenyleg , es hogy nem ertheto melyik maghoz kell Kek, Sarga vagy lila es vagy ezek kombinacioja mint tapoldat a Synth liga ennel sokkal roszabb volt es atlathatatlanabb vagy csak nekem tunik faek egyszerunek mert elolvasom mit ker a mag ahoz hogy kikeljen
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Har_melin
addikt
válasz gdevil #26562 üzenetére
A kertet egyszer kell elrendezni, ez nagyjából fél óra a már fent lévő tervrajzok alapján. utána nulla munka van vele. A T1 mapokból kiszedsz a ládából egy veteményre valót, elveted a T1 magoknak fenntartott ágyásba. Kikelnek, learatod, ha van használható craft, akkor ellövöd, ha nincs, megy a tartályba.
A magasabb szintűeknél dettó, mert ott csak annyi a kötelem, hogy legalább T1 magok kellenek köréjük - T2-T3 vethető vegyesen. T4-hez gondolom T3 magok kellenek majd, de azzal majd akkor foglalkozom, ha odáig jutok.
-
TrollBalint
addikt
válasz gdevil #26562 üzenetére
Csak egy apró megjegyzés, a Synthesis bukásának nincsen köze ahhoz, hogy utána "tudtak egy értelmes ligát csinálni" ugyanis, két ligával előrébb van a fejlesztés. Már most is futnak javában a következő liga fejlesztései, és szerintem hamarosan kezdődik (ötletelés szintjén már biztos elkezdődött) az azutáni liga.
Speciel a synthesis nekem bejött, bár tény, hogy nagyon lassította a játékot.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
P00By
nagyúr
Köszi srácok! Második teljes kilépésre rendbe jött
-
Mythsardan
aktív tag
válasz TrollBalint #26566 üzenetére
A ZiggyD-s interjúban mondta Chris, hogy a következő liga az, amit akartak volna mostanra, csak azt nem sikerült volna befejezniük és az egy nagy költségvetésű liga lesz. Szóval már egy ideje az is készülőben van.
Nem értem amúgy, hogy mi a probléma a kertel, nagyon egyszerű és ha nem akarod maximalizálni az egészet, akkor nem kell 5 percnél többet szöszmötölni vele időnként.
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/tct_mythsardan | R7 3700x, GTX 1080
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #26560 üzenetére
nekem még mindig nem frissült a PoB
Warcry: nem tudom, ennél a Buildnél mennyire szémít, de amit használok (Infernal Cry, Ancestral Cry), azok baromi erősek. Viszont az exorted attack channelling skillekre azt hiszem nem működik, szóval Cyclone-nál nem biztos. Az Enduring Cry-t nagyon dícsérik, nekem eddig nem volt rá szükségem meg helyem, de az jó lehet végső menedékként, extra life pótlásra.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
PoE Overlayt szabad már használni? Pár hónapja nem nézték jó szemmel, valaki írta itt. Azóta nem követtem a fejleményeket.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Ellia
addikt
A pillanat mikor merciless lab-ban Izarot levered és valami random monsza egy lighting spellel hazavág felbecsülhetetlen... Nem szeretem a lab-ot.
-
Har_melin
addikt
Részvétem
Warcry témában találtam egy videót, ami szerint az Infernal Cry képes proccolni a Fortify-t és az Inspirationt is, illetve a Cast on Melee Kill-t is. Baromi szar most éppen a net, de annyi kiderült, hogy a Fortify és az Inspiration működik. A CoMK-hoz egy Flammability-t tettem be, de ennek nem látom a hatását - halottakra minek, de majd boss fightnál kiderül, hogy az accok leverésével egyben az átkot is rá tudom-e rakni automatikusan?
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #26569 üzenetére
Community Forkot használok már egy ideje, azt tegnap frissitették. Intimidating Cry van most bent nálam leveling alatt, az se rossz, de túl gyakran nem használom és az Intimidationt később meg lehet szerezni awa melee phys gemmel is, szóval az az Enduring endgamere kifejezetten jó ötlet és még a cooldownja is jobb, mint a többinek.
Aki a Cyclone Gladiatort használja az nem nagyon lőhet mellé ebben a ligában sem, act-ok alatt semmiképpen. 1c volt a Facebreaker, 2c a Redblade cipő, és még 1c a Deidbell. Ennyit költöttem rá. 4L-el simán elvitt lvl70-ig, tegnap éjjel öltem meg vele Kitavát. Ma már kéne foglalkozni a kerttel is.
Ja, Har_melin, a téma összefoglalóba majd mehetnek a 3.11-es változások. Thx.
[ Szerkesztve ]
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #26573 üzenetére
Köszönöm, frissítettem.
Ez a Community Fork miben más, mint a normál?Bocs, közben megtaláltam[ Szerkesztve ]
-
mrkog
tag
Adott már valakinek ez a gyönyörű kert 6 socketet, vagy 6 linket?
-
tibee77
őstag
válasz tocsek18 #26577 üzenetére
Par ligaval ezelött mar egyszer megtörtent ugyanez, akkor chris is hozzaszolt a dologhoz.hat tudnek vele en is mit kezdeni az tuti.
Mrkog: 5linket adott mar 2szer is, 6 linket meg csak redditen lattam.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz Har_melin #26580 üzenetére
Ez amugy tenyleg igaz, redditre egyszerüen nem szabad feljarni...ott az ember csak op cuccokat, dropokat, buildeket lat.aztan kerdezi magatol , hogy mi a francot csinalt ö eddig a ligaban.jobb tudatlansagban lenni. de ott a masik veglet is, hogy azert sok mindent lehet onnan tanulni.
-
mrkog
tag
Én kezdem úgy érezni, hogy ez a liga nem nekem való, főleg a delirium után. Gyanús nekem, hogy ez a craftolgatás egy parasztvakítás megint, a szerencséseknek bead egy jó kraftot, de még akkor is kell egy valag szerencse, hogy egy olyan dologra tudd felhasználni ami van raktáron. Persze még csak egy pár nap telt el a start óta és lehet rosszul látom.
-
pruzsi
őstag
Udv , twitterren olvastam hogy nerfeltek a hh t de nem tértek rá ki részletekben, wiki oldalon sem látok semmi változást rajta szóval kapott nerfet ?
-
Mirman
őstag
válasz pruzsi #26584 üzenetére
Konkrétan nem a HH-t nerfeltek hanem azt hogy amikor egy curse immune raret ölsz meg és megkapod a buffjait akkor az a jelenleg aktív curset leszedi rólad. Eddig ez nem volt így és sajat magukat tempchain el elátkoztak és a HH buff 20 másodperc helyett ideális esetben több perc lett.
-
Har_melin
addikt
Amennyire én látom, a kert egyrészt egy hosszabb távú craft-átalakítási próbálkozás. Inkább szidják őket három hónapig, ha nem jön be, mint tetsszen az ötlet házon belül és utána derüljön ki, hogy nem kell a játékosoknak.
Napi játék szinten a liga elején illetve SSF-ben hatalmas segítség. Nekem úgy tűnik, hogy az alapjátékban kicsit kevesebb a drop, currencyből is, ezzel egyértelműen az "ingyenes" craftolás felé terelgetnek. Kb. A4-től leül egy kicsit a dolog, mert már nem cserélgeted állíndóan a felszerelést, viszont még nincs elég lifeforce az aratásban a jobb craftokhoz. Ez alatt célszerű kiépíteni a kertet, gyakorlatilag minden aratásból eszközt venni a maradékot eltárolni. Így jó esély van rá, hogy az első három T2-T3 aratásból már meg tudod venni az egyes színekhez a Horticultural Storage-ot és azokban eltárolni a jobb, de pillanatnyilag nem kellő craftokat.
tegnap néztem egy yt videót az endgame craft lehetőségeiről, ott azért elég durva árkülönbségek jöttek ki a kert javára. 30-50%-ába kerül egy top level metacraft, mint a hagyományos bench spamming és itt a 100 exás dolgokról beszélünk.
A felhasználáshoz meg nem kell szerencse. Egyszerűen kell venni a kereskedőnél egy fehér cuccot, vagy elrakni egyet-egyet a dropból. Nekem pl. 2H mace kell, amint esik egy magasabb szintű, elteszem. Sőt általában kettő van belőle, hogy ha van egy viszonylag jó rollom, akkor ne kukázzam ki az rng oltárán. Aztán ha a következő szintig sem jön össze belőle érdemi cserére érdemes, akkor eladom és kezdem elölről.
-
Badlof2k
senior tag
-
Har_melin
addikt
A kert mennyiben akadályoz a játékban? A mapokon nem lett kevesebb az ellenfél, a bossok nem lettek könnyebbek, a spec dropok ugyanúgy csak belőlük esnek (és esnek is.)
Ha az hiányzik, hogy egyszerre essen a nyakadba nyolcvan monszta, akkor rakjál le négy veteményest egymás mellé, három körönként menj vissza és voila, kapsz 80-125 monsztát egy kupacban.
Ha a currency hiányzik, akkor vagy craftolhatsz jól eladható cuccot, amennyit akarsz, vagy nem is vagy rászorulva, mert nem kell vásárolni, megcsinálod magadnak. (Egyben kilőve a "miért szar a trade" topikot is.)
Úgy tűnik, egyelőre egyes egyedül a dagobert bácsik járnak rosszul, akik öncélúan gyűjtögetnek.
[ Szerkesztve ]
-
mrkog
tag
válasz Har_melin #26589 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy akadályoz a játékban. Vagy igen?
A currency hiányzik igen. Azért mert megcsinálták a kertet, nekem nem lett 6 linkes fegyverem, ahhoz ugyanúgy kell farmolni mint eddig. Ezért kérdeztem, hogy valakinek adott-e? Persze majd meglátjuk, de nem gondolnám, hogy dobálni fogja 6 socket 6 link craftokat vagy netán 3 chaos 1 exest. És nyilván vannak akiknek beadja, de kb annyi lesz az esélye mint a prophecy-nek.
Szóval most nekem úgy tűnik , hogy nem nagyon éri meg az új ligával játszani.acc: Von_Schwarz
-
Har_melin
addikt
Mióta megy a liga? nagyjából öt napja? Nyilván nem A1-ben fogja dobálni a 6L craftokat. Hány 6L esett más ligákban az első héten belül? (Már ha az első pillanattól kezdve játszik valaki.) Hány nap alatt jött össze a liga elején 1500 fuse, ami a fix 6L-hez kell?
nem farmolni kell, hanem játszani. Hosszú ideje állandó fő kritika, hogy az egész játék semmi másból nem áll, csak eszetlen rohanásból. Hogy csak az a build "jó", amivel 0,5 másodperc alatt lehet átszáguldani a mapon, mert csak akkor esik sok currency és akár venni akarsz, akár craftolni, tömegével lesz rá szükséged.
Itt most nincs, pontosabban ésszel kombinálva a kertet a játékkal, sokkal kevesebb currency kell egy jó gearhez. Ha 50 exből ki lehet hozni egy olyan felszerelést, amit korábban 100+-ból tudtál, akkor miért gond, hogy most nem esett 100+?
Egyébként akár a prophecyhez, akár a bench crafthoz képest érzésre sokkal jobb esélyed van pl. a 6L-re. Egyszerűen azért, mert kb. 10-15 map alatt összejön egy veteményre való link craft, amivel magasabb szinten már van esélyed rá. Lehet, hogy ténylegesen nem lesz sokkal gyakoribb, de sokkal inkább úgy érzi az ember, hogy ő tesz érte valamit és nem csak imádkozik az rng godhoz. Vagyis kb. naponta kapsz rá egy esélyt és ingyen.
-
sirdond
őstag
Szerintem te kicsit el vagy tévedve. Craft ide, vagy oda, az, hogy az előző liga kontent miatt lootsplosion volt és 1 hét után "mindenki" mirror értékű cuccokban rohangált, az nem általános.
Sőt, bízok benne, hogy ez csak egy ajándék volt a GGG-től, hogy "nesze nektek, ilyen már nem lesz soha többet és ha lúd, legyen köver".Pár nap után ne akarj már 5L-nél jobbat, hacsak nem nyomod éjjel-nappal, minimális alvás mellett, mint a legtöbb streamer. És ha nem így van, akkor ne hasonlítsd hozzájuk a saját esélyeidet.
Hozzáteszem, Waggle, aki megnyerte a mostani versenyt, valami 100 red tier mapot ment és folyamatosan csinálta a socket link magokat és egyetlen 6L receptet nem látott, szóval ez is csak ugyanolyan RNG,mint minden más.Egyébként meg tök sok lehetőség van 6L-re liga kontent nélkül is, csinálhatod a chaos recepteket ezerrel és veszel egyet 100 chaosért, dedikált kártya farm, stb...
Vagy csak az RNG-re bízod és beluckolod 10 fusingból. -
Win-T
senior tag
A ma bejelentett új stash tabok kapcsán gondolkodtam azon, hogy meddig mehet még az, hogy minden ligában bevezetnek fél tucat új gyűjthető bizbaszt mielőtt túl sok lesz. Én mint kocajátékos már így is alig tudom észben tartani, hogy mi mire való, pláne, hogy alig is használom őket. Lassan egy-két dolgot már lehet kifele is kéne vezetni, nem csak befele.
-
brunnehilde
senior tag
Eddig számomra olyan "semmilyen" ez a liga, ettől függetlenül nem nevezem rossznak, csak tényleg az van, hogy sok mapon semmi mást nem kell csinálni, mint felszedni a magokat és bemenni, majd kijönni. Feljebb be volt linkelve már, ez alapján megcsináltam a kertet, illetve folyamatban van. Pár kérdésem lenne. Dispersert nem tudok csinálni, mikor adja be a craft opcióknál? Plusz a jobb felső sarokban mit-mivel kötsz össze? És ide milyen magokat vetsz el? Csak amik a "ládában" 2es szinttől vannak?
[ Szerkesztve ]
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
mrkog
tag
Nem értem miért lennék eltévedve. A saját véleményemet írtam, lehet nem egyetérteni vele.
Azt írtam, hogy ez a liga olyan mint a standard kb.
Hagyjuk is.acc: Von_Schwarz
-
tibee77
őstag
válasz sirdond #26592 üzenetére
Nem mondom hogy kog-nak 100%-ban igaza van de azert megertem.sosem voltam ennek a szöszölesnek a hive, es pedig ha nem szöszölgetek vele akkor en azzal a bossal sose fogok talalkozni, ergo a liga lenyege kimarad.ez most csak a lassu jatekosoknak, a craftereknek meg az ssf playereknek jo kb...nekem az arpg azt jelenti hogy grindelek a mapokon, x mobot legyilkolok többmillioszor ha kell hogy jo gearem legyen.nem mondomhogy szar a liga mert dolgoztak vele es latszik hogy ök se akarjak ezt a "minnel gyorsabb vagy annal kifizetödöbb" dolgot folytatni de ez meg azokkal kib*szas akik meg pont ezt szeretik.
-
Har_melin
addikt
Selejtezés a 2.0 előtt biztosan nem lesz, akkor viszont nagyjából az egész currency rendszert átdolgozzák, hiszen pl. a socket rendszer alapjaiban változik meg.
Én se örülök az állandóan bővülő újabb motyóknak. Szerencsére az utóbbi időben már nem játszom annyit, hogy egy stash tabra ne tudnám összepakolni a három új tab anyagát, így momentán nem érint.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #26594 üzenetére
Én auto mod-dal raktam le a magokat és tudok dispersert. Még act 5 előtt kaptam, de ne kérdezd, melyik magból. Ha esetleg el tudjuk bizniszelni, csinálok neked, vagy odaadom a craft lehetőséget.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #26594 üzenetére
- Dispersert akkortól tudsz csinálni, ha átveszed a csajtól az első darabot, amit ajándékba ad és le is rakod. (Én is káanyáztam, mert ugye ki foglalkozik azzal, hogy egy NPC feje fölött világít a jelzés...)
- a jobb felső sarok az "elit kertészet", színenként a T2-3-4 magoknak. Az egyes parcellákat a megfelelő színű storage tankokkal (illetve a melléjük lerakott induló pilonokkal) kell összekötni.
- Igen, föntre mennek a magasabb színtű magok, mert azoknál T2-T3 minden gond nélkül vegyesen vethető (Nem néztem meg még alaposabban, de azt hiszem mindegy parcella fullban lefedett mindkét másik szín öntözőjével.) T4-hez azt hiszem csak T3-mal vethető vegyesen, de az amúgy is ritkább madár. ha már fullra működik a kertészet akkor valószínűleg egyszerűbb tiszta T2 és vegyes T3-T4 ültetéseket csinálni, a gyakoriságuk miatt.[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz tibee77 #26596 üzenetére
Ezt értem, és el is fogadom, de az ARPG részt még most is tudod csinálni. Annyi különbség, hogy nem 1 hét kell hozzá, amíg erre a maxolt szintre eljutsz, hanem mondjuk 2-2,5-3.
Ha nem akarsz szöszölni nem muszáj. A master mission-ök közül mennyi van,amit nem szoktál csinálni? És az nem zavar,ha kimarad? Csak nézd úgy ezt is, mint azokat, ott is ugyanúgy elbukod a lehetséges HH-t, meg az ex dropokat, double corrupt gem-et, stb..., ha nem csinálod. Sokan delve-ezni se járnak le pl.Nekem pl a blight az,amit nem szeretek, blighted mapokat abszolút nem csinálok, sima mapokon sokszor kihagyom, nekem az tűnik sok befektetésnek a semmiért, holott valószínűleg nincs igazam, és ezt innen a fórumból is többen megerősítenék.
És igen, az aktuális liga nagy előnye, maga a liga kontent és az, hogy rengeteg játékos van, akivel lehet tradelni. Ha valakit ezek nem érdekelnek, akkor nem veszít semmit a standardon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest