Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #26701 üzenetére
semmi gond a véleményeddel. Az igaz, hogy nem értem, miért töltöd az időd valamivel, ami nem szórakoztat, de magánügy.
Viszont bármilyen furcsa is, akik ide járnak, azok SZERETNEK játszani a játékkal, azért járnak ide. Ha te viszont ezt nem bírod elviselni és sértésnek tekinted, ha valaki nem ért egyet veled, akkor te vagy az, aki nem bírja elviselni mások véleményét.
De szeretném ezt végleg lezárni, szóval kérlek, gondolkodj el a következőkön:
- mostanra már mindenki tudja, hogy szerinted a játék egy rakás szar
- ennél újabb információt az elmúlt hónapokban nem osztottál meg
- mások szerint a játék (a hibái dacára is) élvezhető
- kérlek, hogy a jövőben akkor kommentelj, ha változott a véleményed és ezzel valamit hozzá tudsz tenni ehhez a közösséghez.Ahogy írtam is, úgy vélekedsz a játékról, ahogy akarsz. De senki nem kíváncsi arra, hogy huszadszor is leírod, hogy te utálod és megsértődsz, ha valaki vitatkozni mer veled. Fikázási ingerek kiélésére ott a reddit.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #26700 üzenetére
Köszi, egyelőre még én is csak nézelődök, majd kíváncsi leszek a tapasztalataidra. Az Occultist az CI vagy Shavronne's Wrapping? A trickstert azért néztem, mert az szimpla hibrid és az ES cuccok vagy a Shav eléggé el tudnak szállni árban.
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #26704 üzenetére
Sajnos nem láttam CI-os soulrend buildet, pedig a CI lenne a tervem. Előző ligában a low life ED trickster nem hozta a várt hatás a sokkal több DPS ellenére, de már sok időt nem fektettem bele. Egy esély még adnék egy low life buildnek, de később.
Ha találok valami szimpatikus CI-os buldet, akkor az lesz, addig próbálok cuccokat szerezni.
T1-en egyébként még elég szépen haladok, de rare / uniqe monstert azonnal észrevenni, mert jóval lassabban hal meg és ott már kell a második kéz (addig elég simán egy kézzel játszan i , de tényleg)
Valamint szerintem a projectile-ok sebessége lassú, ezért számítani kell rá, hogy ha futsz, meglátod a pakkot, és mire lősz, addigra már ott vannak és egyet esetleg rád ütnek.
De a további fejleményeket mindenképpen megosztomhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz BoneDragon #26691 üzenetére
Nézd, én megértem, hogy neked nem tetszik a liga, vagy nem jön be a játék, de attól ez másoknak még lehet jó kis szórakozás és kikapcsolódás. Ilyen lesújtó véleménnyel minek játszod? Adtál ki pénzt ezért a ligáért, hogy ennyire nagy az utálat? Ez a liga nekem sem passzol, ez van, de ha évente a négyből egy liga félremegy nálam, attól még magát a játékot imádom, és én emelem a kalapom továbbra is a fejlesztők felé, hogy állandóan ennyi újdonságot beleraknak, nekem már rég beletört volna a bicskám. Más játékokkal összehasonlitva hihetetlen mennyiségű tartalom van benne, amivel több száz óra szórakozást tud nyújtani, mindezt, ha úgy tartja kedved, akár teljesen ingyen.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Har_melin
addikt
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY
Kérem, hogy a továbbiakban a "nem is szar a játék" győzködést ugyanúgy mindenki tartsa magában, mint az ismétlődő (!) "ez egy szar játék" tirádákat.
Akinek elege lett belőle, nyugodtan írja meg EGYSZER (már sokan megtették, én is), utána viszont kímélje meg ennek az ismételgetésétől azokat, akik még szeretik. Elmondta, most már tudjuk, senkinek nem dolga meggyőzni az ellenkezőjéről. Tekintsük annyira felnőttnek egymást, hogy
a) akinek nem tetszik, az tudja, miért ez a véleménye és minden joga meg van hozzá
b) ha nem változik a véleménye, akkor vissza tudja tartani az ingert, hogy ezt hetente megossza.Köszönöm.
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #26699 üzenetére
Oh f*ck, vettem egy Kongorral azonos sebzésű, de kiegyensúlyozottabb és egy picit lassabb mace-t és rögtön kiderült, mi a gond. A lassabb animációnál prímán látszott, amit eddig nem vettem észre, hogy a nagyobb pakkok rendszeresen stunolnak. Ez 4,2k life mellett nem csoda, még a 7 EC mellett sem. Így aztán vagy nem ütök, vagy kimarad a warcry cast és rendszeresen ott állok letolt gatyával, csak a base sebzéssel.Azt hiszem, egy pár mapot még megyek ezzel, de amíg nem szerzek újabb regret orbokat, addig nem erőltetem a dolgot. Utána adok neki még egy esélyt, mert a potenciál megvan benne, csak erősen át kell variálnom.Vissza az egész, ki van rakva az unweavering stance. Akkor viszont mit láthatok, ami olyan, mint ha megakasztaná a támadásomat? Lendíti a bunkót, de nem csap le, hanem megtorpan.
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz Har_melin #26707 üzenetére
LOL nem gondoltam hogy itt fogok látni ilyent , mondjuk szerintem egy normalis egezseges vitaval nincs baj de ha mar eleve elzarkozik valaki a masik velemenyetol es/vagy csak ugyanaz megy az csak flame
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #26711 üzenetére
Nekem a cyclone akadt meg állandóan, baromi idegesitő volt. Próbáltam netet állitani, beraktam praxist a mana végett, unwavering stancet a stun miatt, de valahogy nem akart megjavulni. Aztán guildes ötletre átraktam a bal egérgomb default attacket move onlyra és úgy tűnik ez segitett.
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #26705 üzenetére
Kíváncsian várom, bár én most némi keresgélés után azt hiszem, egyelőre a Life Trickster mellett teszem le a voksomat (legalább lesz majd mit összehasonlítani, ha eljutok vele valameddig.) Igazából azért, mert ha ez mégsem jön be, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy csináljak belőle egy Toxic rain karaktert, vagy egy LL Trickstert spellslingert, szóval könnyebb lesz igazítani a kezdeti koncepción.
Ez a srác csinált egy elég sok változatot, többek között CI Occultisot is tartalmazó guideot, esetleg használható neked? Az egyes változatok PoB fájljai a leírásban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #26712 üzenetére
Az sajnos nálam már defaultból úgy van
-
sirdond
őstag
ah, akkor neked tuti animation cancel volt, ugyanis az egyik attack művelettel (bal egérgomb, default attack) felülírtad a másik attack-ot (jobb egérgomb, cyclone)
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #26710 üzenetére
Az is lehet nálam a gubanc, és azért csak mostanában jött elő, mert korábban be volt kapcsolva a Call to Arms, csak ahogy az Enduring Cryt elkezdtem gyakrabban használni, rendszeresen bezavart a közös cooldown. Viszont addig az instant cast miatt nem jött elő az animation cancel, hiszen akkor nem akasztja meg a folyamatban lévő másikat. (Legalább is korábban, amikor még a Duelist alatt volt közvetlenül ez a warcry node és Cyclonnal mentem, soha nem volt ütközés.)
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #26713 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam és ki is néztem őket, de még csak odáig jutottam, hogy megnéztem a Passive fát, hogy rohadtul nem olyan, mint az enyém úgy hogy most regret orb gyűjtés lesz
viszont CI Occultistot nem láttam benne, cak life meg low life-t (CI trickster van, bár az alapján a fa átültethető )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #26717 üzenetére
jogos, bocs benéztem, a LL Occultistra hittem, hogy CI
-
Badlof2k
senior tag
az elso dolgom ligakezdeskor vagy minden karinal azt move onlyra rakni d..
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Patrick
addikt
Én most ugyan nem cyclone-t indítottam, de standardon eltűnt 100 000 dps-em... Nem volt olcsó a build, volt, hogy a bányában felmentem 2-3-4-6 milla sebzésre... most meg az 1 millát nem lépem át... 5 skillpontal több lett, a srácok elvettek valamit...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
P00By
nagyúr
Most egy ball lightning miner buildet kezdtem el, megszoktam a cyclonet ugyh kinszenvedés A buildben, ami szerint megyek, csak az endgame fegyókat irja. Van valakinek ötlete uniqe fegyóra (két fegyvert használok?
-
Har_melin
addikt
nem, én nem fogom kipróbálni az új extra labokat. 100% increased dmg és 300% increased monster life - a lvl83-as szinthez képest? 30%-kal nagyobb sebzés és debuff a csapdáknál? Köszönöm, nem. Főleg úgy nem, hogy ha véletlenül a végén elszúrok egy tempót, akkor az egész addigi kínlódás megy a levesbe. Van videó is....
-
Badlof2k
senior tag
válasz Har_melin #26724 üzenetére
Haat 6 porgeteser azert ez annyira nem izgi hogy esetleg bebukjad .. Par ligaval korabban meg uber-merc meg megerte amikor a silver chestek is kicsit jobban dobtak dolgokat , tegnap 2 runba mentem es 5 silver chest dobott nulla lootot (uber btw) marmint ertem a nullat hogy wisdom tekercs meg valami fos rare szaal ja amiota lenerfeltek amit elotte buffoltak 🤔 .. Azert a 2ik run vegen dobott ket 20% q gemet amik ernek par chaost ha kihuzod 20as lvlre .
Szal en futnek labokat ha megerne , de igy inkabb csak az ascend miatt lenyomja az ember hamar ahogy tudja es vissza se nez ."... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Har_melin
addikt
válasz savior #26726 üzenetére
Nekem nem vált be. Érzem, hogy baromi erős, de az én pocsék billentyűzet püfölésemhez ez nem passzol. A másik, hogy mivel itt két-három különböző buff részben manuális aktiválásáról van szó, szerintem az "élmény" szempontjából lehet, hogy egy kevésbé maxolt opció kényelmesebb, gördülékenyebb játékmenetet eredményez. Ez viszont csak oda-vissza speceléssel derül ki, mert a PoB érték erről semmit sem mond.
Most úgy érzem, hogy fogok még vele próbálkozni, mert a videók alapján másoknak a túléléssel sem volt gondja, márpedig nekem ez volt az egyetlen igazi negatívum. A clearspeed brutális, a képernyő túlsó szélén túl is potyognak a dolgok egy-egy ütés után. A bossok ellen hullámvasút (nálam!), de ha tankosabb lennék, akkor ez engem nem zavar. plusz a build, ami alapján nagyrészt mentem elég impresszív bosskilleket mutatott videón, szóval nem a koncepció a rossz.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Patrick #26720 üzenetére
Sajnos, standardon sem örök semmi, ezzel számolnod kell, hogy új ligánál használhatatlanná válhatnak az addigi buildek. Lehet csak máshova került az a passziv, vagy passzivok a skill fán. Utána kell nézni.
Hát ja, én is át szoktam állitani, előző karimon is move only volt, de amilyen szenilis vagyok, mindig elfelejtem.
-
sirdond
őstag
Lehet megéri nem elpazarolni a seedeket addig.
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #26731 üzenetére
Kíváncsi leszek rá, mert így, hogy már a második karakterrel megyek van pár szembeszökő gond, amelyeknek legalább egy részét remélem javítják.
- seed vs ilvl. Basszus, ha van egy lvl20-as csizmám magas ilvl-lel, akkor arra engedjen már egy lvl25 körüli magból craftolni. Nyilván azért tettem el, mert egy következő karakternek szántam kezdő cuccnak, nem fogom egy lvl90-es karakteren hordani. Már csak azért is bosszantó, mert az asztalban minden további nélkül rakhatok bármilyen craftot ilvl-től függetlenül.
- craft gyakoriság. Lehet, hogy én voltam peches, de eddig mindkét karakternél úgy A2 végéig bepotyogtak az augment magok (amelyekkel plusz egy valamilyen modot lehetett a cuccra rakni), utána viszont legalább is a fehér mapokig teljesen eltűntek. Eltenni sem volt értelme, mert az ilvl korlát miatt nem lehetett egy magasabb szintű cuccra használni őket. Ez viszont a középjátékban (A4-től a T8-10 mapokig) kiherélte a craftot, gyakorlatilag csak metacraftoláshoz szükséges előzetes lötyigyűjtögetés maradt.
- magok leírása. A Defense modifier pl. mit takar? Csak az armor/eva/ES modokat vagy a resistet is? Speednél ugyanez: csak MS, vagy AS is?
- reroll tábla. Megint csak lehet, hogy egyéni pech, de mondjuk 10 próbálkozásból jó, ha egyszer adott be az induló, nagyon szar értéknél érdemben jobbat az alatt, amíg egyáltalán elfogadta az ilvl miatt.
- T2 és magasabb szintű magok. Én elég szorgosan kertészkedtem, így lvl78-ra összejött mindhárom színből egy fél ágyásra való. Magasabb ilvl-ű T1-ből sem esett gyakrabban, mint az alacsonyból. Nem sokkal, de ezt a gyakoriságot valamennyivel szerintem érdemes lenne feljebb tolni. Nem kell trivializálni az exa értékű craft lehetőségeket, de ezzel a tempóval lvl90+ környékére jönne össze talán egy ágyásnyi, amiből utána meg lehet venni a tárolót.
-
sirdond
őstag
válasz Har_melin #26732 üzenetére
Én azt vettem észre, bár nem igazán tudom megerősíteni és lehet csak az RNG rosszalkodott, de magos craftolásnál nem a base item level-t veszi figyelembe, hanem a magok level-jét és ezt rontották el? Azaz egy ilvl83 weapon-ra ilvl80-as maggal nem tudok egy T1 Merciless prefixet rakni.
Így hirtelen nem találom sehol, hogy mi lenne az elvárt ebben az esetben, valakinek van esetleg infoja?- az augment az elég ritka, gyakorlatilag egy buffolt ex slam-et kapsz, mert meg tudod határozni a típusát, tapasztalatom szerintem nincs gond a gyakoriságával.
- modifier típusokat pl itt vagy itt tudod megnézni. mindenhol, ahol szerepel a "defence" tag, azt a defence augment seed craft-tal tudod "slammelni". (értelem szerűen az alap szabályoknak megfelelően, hogy magic item 2 affix lehet 1 pre 1 suf, rare 6, bizonyos megegyező tag-ek kizárhatják egymást és így tovább... valamint, a meta modokat is figyelembe veszik)
- reroll tábla alatt mire gondolsz? A "Randomise a value ..." nevű seed craft-ra?
- Ez az utolsó pont változni fog és megemelik, hogy high ilvl magokból több T2+ magok essenek. Talán a tegnapi posztban említették.
-
Har_melin
addikt
válasz sirdond #26733 üzenetére
- igen, a randomise craftra gondoltam.
- lehet, hogy én voltam peches, nekem A2 után gyakorlatilag eltűntek az augment craftok, előtte mindkét karakternél dobott úgy minden második aratásnál egyet. Azért is voltam annyira lelkes az első héten, mert az nagyon ígéretesnek tűnt.
- ezek szerint e a defense az csak az armor/eva/ES
- Én most pl. egy olyannal szívtam, hogy egy lvl35-ös 5S páncélon akartam a foglalat színét megváltoztatni lvl25-ös craftból és nem engedte.
-
sirdond
őstag
válasz Har_melin #26735 üzenetére
A randomise is csak RNG függő, nekem sikerült egy rakás cuccon max-ra vagy max közeli értékre roll-ozni, az adott tier-en belül. (nyilván nem elsőre)
Elképzelhető, hogy igazatok van, nem állítom, hogy nem, csak a saját tapasztalatom írom.
Holnap, esetleg ma este még, megtudjuk, hogy mi is az, amire Bex utalt és talán tisztábban látunk.@Badlof2k:
nekem meg eddig 2ex esett a ligában, holott elég sokat játszottam, akkor ez azt jelenti, hogy azt is nerfelték?nem, csak ilyen az RNG-m.
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #26738 üzenetére
erről iron és tibee77 is tudnak?
-
-
brunnehilde
senior tag
Valaki segitsen kiválasztani, milyen scarabot tegyek a köv mapok mellé. Egyszerűen nem tudok dönteni. Azért úgy érzem ez a másik véglet a Delirium bősége után... De nem baj, majd köztes ligában megszedjük magunkat.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #26747 üzenetére
megmondom neked őszintén, inkább még gyűjtögess, mert ezek nagyon gyenge scarabok
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #26722 üzenetére
Átváltottam spellslingerre a kezdeti toxic rainről - eddig tetszik. Csináltam gyorsan két chaos wandot (aztán az egyiket gyorsan el is szúrtam), szépen hullik mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest