Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz
0karmacoma0 #29899 üzenetére
Igen, ezt irtam en is. Utolso fazisig, fazisonkent eleg egyszer eltalalni es mesz a kov. fazisba, addig nincs is semmi gond. Csak ugye a negyedik fazisban ez annyira nem egyszeru, hiaba van 60-90-120M single target DPS-ed, azt a lovest be is kell tudni vinni
Atok
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
atok666 #29895 üzenetére
Nekem mindig simán megy az utolsó fázisig. Ott sincs gond az első halálig, de annyira kiesek a ritmusból, hogy onnan mindig elmegy még vagy két kapu. Hozzáteszem nagyon könnyű bosskiller buildem van, mégis szinte mindig van egy pillanat mikor elveszítem szem elől nem tudom hová teleportál és bepánikolok. 90%ban akkor mikor elindul a forgó lézer és ő a közepére kerül valahogy. Próbálok közel kerülni hogy lássam merre teleportál, és belassít egy lézer tick. Onnan halál, és jön a szenvedés. Szerencsére a welcome diediedie bugot javították.
-
-
atok666
őstag
Pontosan. Nekem is osszejon vmi, mar koltom is el
Ilyen 150+ ex cuccokra felesleges gyujtenem. Legdragabb dolog amit vettem, az egy citadel bow volt, 27ex-er
Mas: mas is tud olyan lama lenni, hogy kifarmolod Sirust, csata, elso fazis egy loves, masodik fazis egy loves, harmadik detto, negyedik fazis -6kapu GG^^ no loot
Tragikomikus.
Atok
-
Lokids
addikt
Traden keresnék magamnak armort ami vagy +1 gem vagy +1 cold gem-et ad. De mind corrupted. Ilyent csak vaal orb tehet armorra?
Ráadásul csak pár darab közül lehet választani... -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #29874 üzenetére
ez epic
-
tibee77
őstag
válasz
Jujj gecc, sirok.
-
Edge
veterán
válasz
ez mekkora
-
persil
nagyúr
válasz
Duh. :D
-
BoneDragon
veterán
Scammereket is könnyű átvágni amúgy, ők nem figyelnek annyira mit is vesznek és ha beteszel helyette másik itemet, simán leokézza. Redditen rengeteg ilyet olvasni.
Legközelebb kipróbálom.
Más: The Wolf of Vaal Street
Zseniális. -
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29869 üzenetére
Ki. Mondjuk, ha 35 ev alatt soha nem verettem at magam senkivel, akkor aranylag kicsi ra az esely a kesobbiekben is. :D
De meg mindig ott tartunk, hogy nem lehet leokezni, amig ra nem viszed a pointert a trade ablakban levo targyakra, tehat konnyen kikerulheto. Ez egy szaraz teny, teljesen felesleges vitatkozni.
Sajnalom azokat, akikkel elofordul, nagyon szar dolog bebukni, amit az ember nehezen osszeszed, es rohadjon meg az osszes gerinctelen szemet, aki massal igy akar kiszurni, de epp ezert kell leellenorizni a trade-eket.
-
Edge
veterán
Engem 100cvel húztak le ebben a ligában, egyszerűen elszámoltam, 200c lett volna de csak 2 sor 10es chaost rakott be és leokezta, utána én is, aztán így jártam... igazából letojtam nem izgattam fel magam csak annyira hogy ó b+ azt ennyi.
Kicsit a másik oldalon is voltam de nem szándekosan nem kell megijedni, szóval egyszer 3.5 exert vettem vmit és betettem 3 exet meg 48c-t (pontosan számolva ennyi volt akkor 0.5ex) azt a csavó fel óráig irogatott rám hogy 50ct kellett volna adnom és biztos most attól az 2ctől vagyok boldog amit lenyúltam, há mondom ez nem igaz gyere odaadom erre persze nem jött, de megbeszéltük hogy igazából vegülis semmi gondja nem vágja földhöz az a 2c(ahogy engem sem) csak furcsálta én meg mondtam neki csak pontosan akartam matekolni... pííísz meg minden[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz
BoneDragon #29867 üzenetére
"Hiszed"
Nem hit kerdese, figyelem kerdese. Szoval nem hiszem, hanem tudom, hogy konnyen elkerulheto.
A "csak rapillantok" user error, 100%-ban.A trade egy fos es az ilyen hitvany szemetektol en is rosszul vagyok, teljesen egyetertunk, DE konnyen elkerulheto.
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Ja, igy utolag en is tudom
3.8-er meghirdette a lvl4-et, trade ablakba beraktuk mindketten, mejd irja, hogy nem 80c, hanem csak 75. Itt mar fura volt, de ok. Beraktam a 3ex melle 75 chaost, o is berakta a kovet, accept es meg is volt az uzlet - neki
persze kicserelte a lvl4-et harmasra. Tft-n, in game chaten is tobben jeleztek, hogy atverte oket, es ahogy neztem a trade forumot, eltunt a ko, majd par perc mulva ujra megjelent, korbe-korbe egesz nap. Penznyomda. Csinalhatja korbe-korbe, megallas nelkul. Egy nap eladhajta ugyanazt a kovet 50x is (csak fel kell vasarolnia a lvl3-makat) es semmi konzekvenciaja nincs ra nezve. GGG nem foglalkozik ilyen esetekkel.
A penzt nem banom, par virtualis byterol van csak szo, de azert mindig belegondolok, hogy ehhez azert karakter kell, hogy igy atverjen valaki embereket. A valo eletben is ilyen utolso hiena patkany lehet.
Atok
-
atok666
őstag
válasz
BoneDragon #29861 üzenetére
Engem mult heten vagtak at egy lvl4->lvl3 enlighten cserevel. Jo tanulopenz volt.
Atok
-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon #29861 üzenetére
csodás
-
BoneDragon
veterán
Na a ligában először próbáltak scammelni. TradeExperts karakter névvel már gyanús volt, lvl 1-es karakter.. mondom tuti bepróbálkozik. És tényleg. Először berakott 8 exet, aztán irja várjak kivesz még chaost. Következő tradenél már csak 1 ex volt és 50c. Nagyon oda kell figyelni a kis rohadékokra...
[ Szerkesztve ]
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Rayner #29858 üzenetére
divine vesselt kell betenni a map mellé és utána beszélni SIN-nel
szerk: a vessel-el termszetessen
[ Szerkesztve ]
-
gotrek
újonc
Sziasztok lenne egy problémám a játékkal amikor elakarnám indítani a karakterem újra indítsa a gépemet, pedig eddig elég sokat játszottam vele .
Mi lehet a probléma a játékkal hogy ezt csinálja a gépel ? -
Rayner
őstag
Sziasztok!
Ezeket hogyan kell megcsinálni?
Capture Vision of Justice in Orchard Map
8% reduced Elemental Damage taken if you haven't been Hit RecentlyCapture Erythrophagia in Phantasmagoria Map
Take no Extra Damage from Critical Strikes if you have taken a Critical Strike RecentlyCapture Kitava, The Destroyer in Lava Lake Map
50% chance to avoid Ailments from Critical Strikesfutottam ilyen mapokat de semmi (junt vittem)
-
-
Edge
veterán
válasz
atok666 #29850 üzenetére
összefog, amúgy nagy dilemma volt hogy a gearemen tupirozzak vmelyest, vagy az összes exámat toljam el egyetlen egy itemre, de megérte mert nagyon cool amit nyújtani tud
Persze ehhez olyan build is kell amibe klappol, cyclone gladiator, nagyon fun ahogy felpörgeti a HH. -
Edge
veterán
válasz
brunnehilde #29842 üzenetére
jobbulást!
beszereztem egy HH-t ez tényleg atom
-
sith7
félisten
válasz
Üdv.., a klubban, én november végén "éltem" át ezt az élményt, nekem a telefonom karnyújtásnyira volt, mert nehezen kaptam levegőt, és többször felmerült, hogy hívni kellene a mentőt. Reményeim szerint már kifele mész belőle, kitartás, jobban leszel.
Sok folyadék, D vitamin 3000 - es
Hajrá ! -
-
persil
nagyúr
válasz
Jobbulast mindenkepp! :)
Ami meg a jatekhoz szukseges intelligenciat illeti, nehany top jatekos stream-je utan, bizton allitom, hogy semmifele intelligencia nem kell ahhoz, hogy az ember a legjobbak kozt legyen poe-ban. :D
-
brunnehilde
senior tag
Off lesz kicsit. Tegnap kb két hét covid-szenvedés után beléptem megint a játékba. Hát, birtam vagy egy fél órát a gép előtt...
Ez a játék megkövetel magának némi intelligenciát, igy nem hinném, hogy sok covid tagadó lenne itt, de azoknak is üzenem, akik szkeptikusabban álltak hozzá, hogy ne nagyon akarjátok elkapni, mert ha nem lesztek olyan szerencsések, hogy tünetmentesen átvészelitek, akkor bizony jó kis "buliban" lesz részetek.
Nem panaszképpen irom, nem szokásom, inkább csak ismertetésképp, hogy mivel járhat. Olyan élményeket kaptam én is, amiket eddig még nemigazán. Ha épp nem volt lázam, akkor reszkettem, mint a kocsonya és annyira izzadtam, mint akit leöntöttek, a végén már inkább a lázat sirtam vissza. Most már elmúlt ez az időszak, cserébe aggódhatok, hogy ne kapjak tüdőgyulladást. Köhögök, Izületeim sajognak, hirtelen olyan fáradtság tör rám, mint akit leütöttek és még fantomszagokat is nekiálltam érezni (nem, nem sörfőzdét).
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #29838 üzenetére
Biztos megvan az oka, hogy a kártyás gamble-t nem lehet HO-ban, kis szerencsével elég sok lóvét kilehet abból is szedni. Jó pár ex bejött nekem is onnan, volt, hogy el is tudtam adni 75c-ért a "dupla vagy semmit", gyerek berakott nálam 2 db 10ex-es doctor kártyát, de 2-t kapott vissza, streamelnem is kellett neki meg minden.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
válasz
Plazmacucci #29838 üzenetére
Erre nem is gondoltam, jogos. Ez valóban nagy blama.
-
-
freddirty
senior tag
válasz
BoneDragon #29828 üzenetére
én is azt látom hogy valamikor hozzányúltak, alig jön harvest, a Zana-s harvest meg nem sokat ér ascendancy nélkül. most kicsit félre is teszem a POE-t. Pedig jó lenne még másik karit is összerakni, lenne is mit, de nincs már kedvem több proxima és hamlet mapot futni. A TFT--re ráuntam macerás adni-venni. Nem így kellene ennek működni. Ha már elért odáig az ember, hogy az új kontentet kijátszotta akkor már csak a craft és a buld építés marad. Régen csak simán abbahagytad a játékot ilyenkor, most a harvest a craftot nagyon feldobná és benn tartana sokkal tovább, de ebben a formában viszont már köszönöm de inkább nem.
-
tibee77
őstag
attol függ mit ertesz zongorazos alatt.ha a flaskahasznalatra gondolsz akkor nem az, csak siman használni kell őket mint a többi buildnel, ha arra hogy sok skillt kell használni akkor az se mert en konkrétan használok 1 movement skillt a brandokat, meg a brand recallt.szoval majdhogynem 1gombos.ha arra gondolsz, hogy sokat kell-e vele mozogni akkor igen.ezzel a karival az ember nem all meg nézelődni, nagyon aktiv jatekstilust igenyel.egyáltalán nem tankos, csak arra epit ,hogy te ölj elöször es ne a mobok teged.a kari jo kb. mindenre, mapclear brutalis, bossozas szintugy.viszont ahhoz hogy ez igy legyen, sokat kell ra költened.ha valamivel budgetebb es tankosabb karit akarsz akkor ajanlom az inquisitort vagy a hierot de lattam mar occultistbol is fasza brandos karit.ja meg persze az elementalist is eleg jo ra.assa-val viszont elkerülhetetlenek az egyhites halálok neha.en mar 500 felett járok
bonedragon: ja, elegge lecsökkentettek az előfordulasat....
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
válasz
BoneDragon #29828 üzenetére
Nálam kb 10ből 1 jön.
-
BoneDragon
veterán
Ti találkoztatok az utóbbi napokban harvestel? Megszámlálhatatlan atoll-t meg proxima mapokat mentem és semmi.. egyedül zana adott 1db-t a 10-ből. Cortexből meg már a 4. adta be előbb.. Ez kezd kicsit vicces lenni.
-
Edge
veterán
storm brand assa mennyi zongorászós build?
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #29824 üzenetére
Marmint 30 sec alatt.. most latom mit irtam. :D
-
-
Lokids
addikt
Miért olyan OP az, hogy 20 secre megkapja a viselője egy rare mob státuszait?
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #29811 üzenetére
Mert?
-
tibee77
őstag
-
Edge
veterán
HH pl bosskillre maven invitationre nem jó vagy rosszul gondolom?
-
-
la_cc
addikt
Urak nekem is meglett ma a "kötelező" HH, a kivánt challange szám és kb. itt be is fejezem a ligát.
Ennek a cuccnak nem szabadna a game-ben lennie annyira broken minden szempontból és szerintem szégyen a fejlesztőkre nézve, hogy ez így ilyen formában a játékban lehet.
További jó ligát kívánok mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz
0karmacoma0 #29808 üzenetére
Hát próbáltam kimaxolni. A másik ötletem, hogy 60-80% deliriumos tier16 valdo mappal ugyanez, de fractured nemesissel, 35% alap quality-s map és egy +1lvl régiós kővel. így már csak a fracture fossilos duplikáció ami működhet, tehát minimum 1.5 ex likvidálható bevétel kell a nullszaldóhoz. Szerintem ez sem menne, illetve akkor már elég sok minden múlna azon milyen ilvl84 cluster esik.
Majd egyszer kipróbálom. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
freddirty #29806 üzenetére
Őszintén szólva kicsit overkillnek tűnik. Én hagyományosan futom ezt a régiót, mikor követ szintezek, vagy van pár lila breachstoneom, és asszem 2 véletlenül rollolt harbingeres watchstoneom van rajta, meg az összes többi harbi passzív, és így szinte nulla ráfordítással is iszonyú jövedelmező. Egyszer kaptam nemesis sextant modot, akkor én is figyeltem, hogy legyen rajta sok nemesis pack mondjuk az tényleg beteg volt. Nekem amúgy az xp miatt tetszik a dolog. Mikor épp lépni akarok egy szintet akkor, kicsit figyelek a modokra és rengeteg xp-t hoz a harbi map farmolás. Mivel van dupla meta passzívom is, én city square-t szoktam farmolni. Ott a layout is baráti és nem nagyon szorulnak be nagyon rossz helyre a harbik.
-
Genji
őstag
Én ebben a ligában próbáltam először melee buildet és nagyon bejött.
Cyclone slayer, jelenleg lvl99, 24,9M dps, 100%crit chance, 712%crit multi. PASTEBIN
Nem glasscannon, lehetne feljebb tolni a DPS-t, de van elég sok def layer és QoL beépítve (pl immun stun, cold, bleed, 0 mana cyclone, CWDT+molten shell, CWDT+steelskin, CWDT+immortal call, stb).
Minden selfcraft a karin jelenleg egy 3 elevated modos helmet projectben vagyok. Gyakorlatilag 3 buildből tweakeltem össze, plusz aza kb 20 óra amit PoB-ban matattam.Töröl minden contentet könnyedén, sosem élveztem még így a játékot.
Ha valakinek van valami tippje, gem kombó, skilltree, item/mod bármi amit érdemes fejleszteni, megköszönöm! -
freddirty
senior tag
Kíváncsiságból futottam egy felpimpelt valdo harbit mapot, mert mostanság nagyon felkapott. Nincs szándékomban farmolni, mert elég unalmas de végülis közvetlen currency szerzésre sokan használják.
Befektetés:
- 4 platinum watchstone, egyiken harbi rarer value currency shards, többin kb 10%-os chance to drop additional curr. stack. A wathcstone-ok estek, kb 1000 alt ment el mire meglett az elég ritka harbi prefix (a többi úgyis közben kijött). 500 chaos.
- kb 70 awk mire meglett a nemesis sextant mod (közben lett pár harbi sextant mod is). 140 chaos
- 1 winged harbi scarab. Ez harvestből ingyen jött. (50 chaos egyébként)
- 1 canyon map + does not consume sextant enchant. Harvestből ez is. (1ex TFT-n)
- Infused nemesis map device mod. Harvestből for free ez is.
Indulás:Eredmény:
Ami likvidálható gyakorlatilag:Kb 10 map kellene, hogy visszajöjjön a befektetés, de közben költeni is kellene sokat a do not consume sextant enchantra vagy awk sextantokra vagy fractured fossilra (1.5 ex/run). Nem látom annyira fenntarthatónak a fullos harbit.
Ami működne, hogy csupaszon sextant és scarab nélkül futni, és variálni a watchstoneokkal régión kívül, hogy valahogy a canyon map drop fenntartható legyen akár alacsonyabb tieren is. De az elég unalmas currency farmolás./Ennél gyorsabb ha pl split beastet farmolok, aztán egy 6W6L armor-t splittelek, majd rádobok egy gyakori add armor influence modot. 6-10 exa azonnali bevétel mindenféle invest nélkül.../
jah és nem volt semmi probléma az fps-el. Mondjuk direkt frissen indítottam a klienst hogy ne legyen memory leak és explo karit használtam nem minionost.
ps: 1 map futás nem egy szignifikáns minta, de kb látszik a jövedelmezőség.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #29803 üzenetére
rengeteg coc icenova karim volt mar, bossozas egyikkel se volt gond.egyedül sirus a szopatos ha nincs chaos resisted.icenova melle mehet meg icespear is vagy freezing pulse.egyetlen huzos dolog a 100% delirium tud lenni, ott nem szabad egy pillanatra se megallni.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29803 üzenetére
én valszeg inkább egy coc assát csinálok, de a build hasonló.
0karmacoma0:
sztem érdemes carryzni az első killt hogy legalább az ascendancy pont meglegyen atlason, azt utána lehet próbálkozni soloban.[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem Maven is gondot jelent. Nem tudom időben megcsinálni a szakaszokat, és többször nyomja a degenes bubikat, és a memóriajáték is visszatér egy szakaszon belül. Az összes vidiben az van hogy csak egy hármas adag degen bubit kell jól elhelyezni, de nekem mindig legalább kettő-három jön össze. A memóriajáték ismétlés meg nagyon nem fun mert addigra tele van mindennel a padló. Csak az utolsó előtti szakaszig sikerült eljutni. A Degen mező rettentő rossz az es buildnak, mert nem tudok regenelni. Lényegében mindent megöltem már a ligában, de ez a Maven fight roppant bosszantó, mert amúgy tetszik a mechanikája. Lehet csak nagyon új, és szoknom kell még, de kifejezetten elárulva éreztem magam a vidikhez képest.
Próbálok egy összerakni egy rendes wandot és ránézek újra, de utálom mikor dps check egy bosfight.
-
Edge
veterán
válasz
BoneDragon #29799 üzenetére
ja? köszi, érdekes cucc.
freddirty: én a 4 breachlord-os mavent szoktam nyomi ott mindig esik. Eddig 5x nyomtam le mindig esett crescent, unmaking, watchstone is. Maven wirtet meg eladom, ligában 1,5ex+.
A fear-es maven invet meg carryztettem, az vmi brutál cucc nem nekem való
erre külön kari kell vmi iszonyat kemény.
Össz 5 ex-be volt(mert a cortex map egymaga 3 exbe kerül), de visszajött a beletolt exa, mert cortexen esett egy bottled faith(6ex), shaper meg dobott egy starforgeot, beletoltam 5socket+link és 2 exa-ért elment az is+maven wirt 1.5 ex.
Úgyhogy nekem maxos a fő atlas ligában(a régiók még nem)... belegondolva ezt tuti hogy mindig carryztetni fogom mert kb. impossible mission legtöbb buildnek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Milyen program, ami...?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- További aktív témák...
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest