Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #27899 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
A corrupted bloodos gem már bent van tegnap óta, mert elegem lett abból, hogy az elmúlt pár napban csak attól haltam meg. Amikor éppen "rajta van az ötperc", az összes AS és dmg buff, akkor olyan tempóval szedte magára a cb stacket, hogy nem volt elég gyors a reakcióidőm a flaska aktiválásához.
Ezt az A0 tippet külön köszönöm, eszembe nem jutott volna. Videót elég sokat néztem, de tudom magamról, hogy én hülye módon mindig izgulok az első X próbálkozás alatt, ami nem használ a pontos egérpozícionálásnak. (Normál Atzirit talán egy évvel a megjelenése után sikerült először levernem, pedig csupa tuti killer builddel próbálkoztam.) Ez van, lehet, hogy majd beveszek előtte két xanaxot...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- EAFC 25
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest