Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #27899 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tippeket!
A corrupted bloodos gem már bent van tegnap óta, mert elegem lett abból, hogy az elmúlt pár napban csak attól haltam meg. Amikor éppen "rajta van az ötperc", az összes AS és dmg buff, akkor olyan tempóval szedte magára a cb stacket, hogy nem volt elég gyors a reakcióidőm a flaska aktiválásához.
Ezt az A0 tippet külön köszönöm, eszembe nem jutott volna. Videót elég sokat néztem, de tudom magamról, hogy én hülye módon mindig izgulok az első X próbálkozás alatt, ami nem használ a pontos egérpozícionálásnak. (Normál Atzirit talán egy évvel a megjelenése után sikerült először levernem, pedig csupa tuti killer builddel próbálkoztam.) Ez van, lehet, hogy majd beveszek előtte két xanaxot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest