- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz Har_melin #27895 üzenetére
bármeddig lehet húzni sirus felkeresését mert csak annyi történik, hogy Zana fejel fölött lesz egy felkiáltójel. De sokáig nem érdemes húzni ha mapozol, mert akkor az úgyis előrehaladást jelentene a conq. influence megszerzésében, conq mapok letolásában. Ha heistet nyomsz akkor meg mindegy sirus megvár.
Illetve ha első sirus akkor Al5 lesz vszleg és az még nem para. Én elég béna vagyok reflexek terén (46 éves), és az első része a fightnak megy azért nem chaos resis karival is. Meteor, tunnel, lövöldözés kikerülhető/megszokható. Ámde az utolsó rész az szívás nekem, teleportál össze vissza, jön a "die" üvöltése meg a halálsugár, na ott ott kell lenni a szeren ha glasscannon vagy chaos res terén. Jó chaos resis karival semmi gond, akár a halálsugár sem okoz semmi problémát, deathless lehozható olyan bénáknak is mint én[ Szerkesztve ]
fred
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Samsung watch 7 44mm ezüst színű (5 napos) okosóra eladó
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD