Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
brunnehilde #22790 üzenetére
kit érdekel a 4.0, az még több,mint egy év. mikor lesz 3.9 bejelentés?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
LittleBoss67 #22797 üzenetére
Nem igy akkor a shaped kell mert az origin az yellow a shaped pedig red tier igy a red tierbe spawnol nem yellowba . Szal igen shaped verzio kell a guardhoz
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
sirdond #22795 üzenetére
Vagyis a shapedelt t15-re került guardian nem ölhető az eredeti t10-en ?, vagy hogy van ez?
Tehát T15 elslaver, T12 Elder.. ugye a többi lehalt már. A guardian ölhető T15-ön, de Elder T12 mapját shapedelni kell magasabbra??
Azt hiszem jobb úgy kérdeznem, hogy ismeritek a sztorit, most mit tegyek. -
sirdond
őstag
válasz
LittleBoss67 #22793 üzenetére
yellow elder guardian-jai csak yellow mapok-on lehetnek, red elder-é pedig csak red map-okon.
ez azt jelenti, hogy ha a határon van elder, akkor egy-egy guardian átcsúszhat alacsonyabb kategóriájú map-ra (yellow-normal, red-yellow).
ilyenkor mindig shape-elni kell az adott, alacsonyabb kategóriájú map-ot a guardian legyőzéséhez. -
-
Har_melin
addikt
válasz
LittleBoss67 #22791 üzenetére
Úgy érted, hogy shaper orboztad a T10 mapot? Az érdektelen, fuss egy nem shaped darabot.
-
LittleBoss67
aktív tag
Utolsó elder guardián térképét időközben emeltem. Most, hogy rá kerülne a sor, végén simán ölhetem a boss-t.
Létezik, hogy az új tier mapon végezhető ki a guardián ??
Eredetileg t10 dune, ami most t15 lett, de guardian ugyanott maradt.[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
Hoppá, 4.0 bejelentés, megy a visszaszámláló.
Nov.16 livestream.
-
brunnehilde
senior tag
Nem vagy kezdő, legalábbis játszol már egy ideje, pár exa már megfordult a kezeid között. Szóval tudhatnád, hogy ha komolyabb profitot akarsz, akkor ahhoz elsősorban endgame, T15-T16 mapok kellenek (bár az igazat megvallva alacsonyabb szinteken sem szegényedtem el). Delveben 150 körüli szint. Ha elég mapot futsz, kizárt, hogy ne legyen jó kis profitod. Nekem zéró bevételem van rare cuccokból, craftolásból, de már a negyedik buildhez vettem meg az endgame geart. Hogyan? Nem vagyok ráállva sem a bányára, bár elég szép kis sulfit mennyiséget elköltöttem már, nem labozok. Csak mapokat farmolok. T15-T16, teljesen felturbózva. Chisel, scarabokat nem adom el, hanem elhasználom, sacrifice fragmentek az extra quality miatt, ha vannak akkor masterek, vaal orb, sextantok, és még Zana mod is. A kedvencem a Harbinger.
4 chaos, de átlagban szerintem ennek a háromszorosát hozza vissza maponként. Főleg az ancient orb ilyen jó ára mellett. Szóval be kell fektetni, chiselt rendszeresen vásárolom, fragmenteket elég szépen dobálja, de egy idő után azok is elfogynak, hogy dőljön az exa. És ezen kivül van még egy millió lehetőség.
-
Valami állat leért a 4300. szintre XD
-
mrkog
tag
válasz
Har_melin #22784 üzenetére
Egészen pontosan úgy csináltam mint idáig mindent, amikor összejött 40 ex. Csak most 3. Ha mindent beleszámolok akkor 6.
Persze, hogy rosszul csinálom ez nem kérdés. De hidd el nekem, hogy nem dobott csak 1 olyan cuccot ami 30c-ért ment el. Majdnem kész az Atlas, delve-ben 83-nál járok, szóval annyira azért nem lehet rosszul csinálni. Mármint lehet, én vagyok az élő példa. -
TrollBalint
addikt
Én nem tudom mennyit játszottam eddig, de kb. nekem is dobott 3 exát a játék. És most van 5 exám (hogy 1-et már elköltöttem). Többször elő szokott jönni, hogy lehet pénzt csinálni, és vannak hasznos tippek. A trade makró használata (szerintem) elengedhetetlen, a segítségével adtam el a héten valami béna div cardot 1.3 ex-ért, meg a két gemet összesen 70-80 chaosért.
De ezek még mindig a szerencse kategória, mert vagy kiesik, (és észreveszed, hogy értékes), vagy nem. Ha biztosabb forrást szeretnél, akkor tényleg valamire "rá kell állni". Fossil farm, lab enchant farm, vagy keresed a jó base cuccokat és olyat craftolsz rá, hogy csak azért fizetnek 2 exát, hogy felrakd trade-re (ez a része, amit meg akarok tanulni)
És igen, kell hozzájuk egy "jó" build. Ha olyannal játszol, ami nem produktív és végez néhány perc alatt a mapon, hanem lassú vele a játék (nem feltétlen azért, mert meghalsz sűrűn), akkor ezek a módszerek is lassabban fognak jönni. (Persze, ha az a build neked mégis nagyon bejön, akkor lehet élvezetes a játék ettől függetlenül) Mert amíg te futsz egy mapot, addig más fut hármat, és háromszor annyi lootból választhat.
Ott van Brunnhilde módszere, agyon chiselezi a red mapokat (elsősorban T15 & T16) meg minden sz@rt mellé dobál és úgy fut rajta, és esik neki minden földi jó. -
Har_melin
addikt
Nem véletlenül kérdeztem, hogy napi hét órát toltad a liga kezdete óta folyamatosan? Mert a nettó 9 nap akkor jön ki és akkor valamit valóban nem jól csinálsz.
Én még fele ennyit sem raktam bele, ráadásul a világ legelbaltázottabb módján (három karaktert szinteztem végtelenül lassan), ma csináltam meg az első piros mapot és így is legalább a duplája jött össze. (Ami még mindig nagyságrendi különbség simondrhoz képest.) és ebből csak egy volt exa drop. Nem volt értékes rare cuccom (lvl80 alatt szinte esélytelen), a bányában valahol lvl70 környékén járok, amim lett az döntően 2-20c-s cuccokból lett. Most lettem "gazdag", mert kiderült, hogy két 1exáért eladható chimerám is van, de ezek is fehér-sárga mapokon estek, szóval nem kellett belehalni. Még egyszer: mindezt fele annyi idő alatt, mint amit te írtál, végtelenül improduktív, pénzt nem hozó játékkal.
Nem kioktatás, de ha tényleg ennyit toltál bele, akkor ott valamit rosszul csinálsz.
-
Baszki nekem most esett le, hogy ha kirakom a spiritual aid passzívot akkor a minion damage rám is buffol. A minion damage support is működik így?
-
mrkog
tag
válasz
simondr #22774 üzenetére
Akkor csak ennyit fűznék hozzá:
Te az életben is ilyen vagy? Ha bejön valami, akkor akkora az arcod, hogy keresztbe harapod a kilós kenyeret?
Ráadásul ha nem szólnak hozzád, akkor is te vagy a megmondóember?
Csak kérdezem.
Ahhoz, hogy neked naponta dob vagy kraftolsz 3,5 -exet az első két hétben, gratulálok. Hidd el, nem mondtam, hogy mindenki bassza meg, sőt sok sikert kívántam hozzá.
De ha gondolod beidézhetem mit írtam, mert mintha nem olvastad volna.De majd gondolom most is megmondod.
[ Szerkesztve ]
-
LittleBoss67
aktív tag
1 elder guardian ( sárga ) lenne vissza, de a térképen simán végig enged anélkül, hogy meg kellene küzdenem vele. Nem tevedhetek, mert csak elder lenne a választható. Mi a fene ez? Kb. 3x ugrottam neki. 1 dolog valtozott, hogy t10 volt a térkép, de közben t15-re modositottam. Szal lehet, hogy t15-ot kíván?
-
-
Ronan
csendes tag
Van a játéknak valamilyen játékon kívüli chat csatornája, portja, ahol könnyebb találni közös partyhoz játékosokat? Ennyiből rossz, hogy nehéz találni közös partyhoz megfelelő embert, olyat aki nem rohan mint a golyó, hanem nyugodtabb fajta és igazságosan el lehet osztani a currencyt?
-
sith7
félisten
válasz
Plazmacucci #22776 üzenetére
ööö ... nem erre gondoltam , hanem hogy nem semmi teljesítmény
amúgy meg aki jól viselkedik, annak általában szoktak segíteni
... többen is
-
-
simondr
senior tag
Klasszik
.
A guildben is van egy ilyen, aki folyton arról panaszkodik, hogy "nem esik semmi".
Ti az életben is ilyenek vagytok? Ha nem jön be a lottó ötös akkor inkább mindenki b*ssza meg, és csórón éltek és mellé háborogtok? Az hogy megdolgozzatok érte nem opció?
Nem azért mondom, de kb 1000 módszer van arra, hogy currencyt szerezz a gameben. Azonban mindért meg kell dolgozni.
Miért van az hogy nekem minden ligában 2 hét után 40-50exem van? Azért mert tonnaszám esik az ex és a mirror? Nem. Azért mert mindig esik 20-30exes watchers eye? Nem.
Egyszerűen azért, mert az ezer módszerből választok néhányat és azzal csinálok lóvét. Időigényes és kell hozzá egy jó build, de egyáltalán nem kivitelezhetetlen. -
forguet
senior tag
Na tegnap meglett a 24 achi. Megneztem a rewardos videot es latva a szarnyakat itt meg is allnek. Az a fos nem eri meg a grindot
By the way ph klan kerdeskor megint leult...orulnek ha feltamasztanankP.s. a golden oilert azert fajt kiperkalni az 1.3 exet...
[ Szerkesztve ]
-
mrkog
tag
Na 9 nap nettó alatt dobott 3 exet meg egy cuccot amit el tudtam adni 30c-ért.
6l-et nem adja, stacked deck semmi és sorolhatnám.
Pofátlanság.
Nekem kb. ennyi volt ez a fos.Sok sikert mindenkinek.
-
sirdond
őstag
válasz
Plazmacucci #22768 üzenetére
ok,nincs mit. majd írj rám.
-
-
sirdond
őstag
válasz
Plazmacucci #22766 üzenetére
de, nekem van. mikor leszel fent?
-
Köszönöm, de meglett az összes trial
Más. Nincs valakinek egy 6L dex/int armorja? Mindegy milyen szemét, nyolcvanas szinten még tabulával aprítok.
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #22764 üzenetére
ja. egyszer bejott nekik amikor revampoltak a gamet , de akkor pol pozicioban voltak rivalis ceg hijjan szal mondhatni win win volt 😁 egyebkent nem fikazni es panaszkodni akarok , nem ez a celom mert szeretem a Poet csak mar kezd elegge a csodor szerszam effekt lenni 🙄 es nem akarok megegy D3 baromsagot . Tudjak csak hadjak , ehj ehj portal konkretan a pumpara spawnol meg mindig letezik?
naszal 😁
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #22759 üzenetére
eh francokat akartam valami hosszut irni aztan meguntam 😁 A lenyeg hogy azert azt latniuk kell hogy ha csak par lezengo cselleng a fos kinai butikjukba akik talan egy par papucsot vagy zoknit vesznek potom penzert nehez alapozni a jovot es a 4.0val jampeckodni hogy mekkora jezuskrisztus megvaltas lesz es alles gut lesz alapozni a jovot szintugy bullshit addig kene valamit alkotni es azzal egy nagyot emelni a teten pluszba mer hogy mar az emberek 80%a lelecelt a sunshine szigetekre azis tuti , azmeg hogy D4 ellen kuldenek a masik Bs ,Blizzard se az eles kesekkel teli fiokrol hires mostanaban ugyhogy erre nem alapoznek , bar lehet Wilson papanak tobb belatasa van a tervekbe kitudja , meg mit hoz a novemberi Blizzcon , minden esetre a lenyeg ugyanaz .
-
válasz
TrollBalint #22761 üzenetére
Még az első trial hiányzik.
Most csak theorycraftolok egyelőre. Csináltam már egy cyclone rangert de beszántottam, nem sikerült, lvl 21 gem az van nekem is, bár nem quality-s. Valami olyat akarok kitalálni amit még nem csináltam. Két Breath of the Cuncil bunkóval meg sok attack speeddel talán összejöhet?!
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #22760 üzenetére
Igen, single, de a trade-t is azért hagyják ebben a formájában, hogy az emberek között legyen némi interakció. Ezt elmondták már többször. Olyan Single player játékot , mint a Diablo 1, nem akarnak szerintem.
Hát jókor szólsz te is a cyclone-nal, tudtam volna adni egy 21/23-as cyclone gemet hozzá, de ma reggel elvitték 50 chaosértkell még lab trial? Vasárnap megtaláltam az egyiket, de még nem voltál online, csak rá kb. 5 percre, hogy kijöttem a mapról
-
válasz
Badlof2k #22758 üzenetére
Nagyot kell majd alakítani 4.0-val, ha Blizzard cuccokkal dog egybe esni. Én még nem mondtam le róluk, napi szinten ezzel játszok, de látom a hibákat.
(#22759) TrollBalint
A POE single player játék gyakorlatilag.De hogy ON is legyek. Láttam egy régi buildet, kíváncsi vagyok most is menne e. Cyclon CoC Blade Voertex Pathfinder, chaos conversion-el. Műküdhet e anélkül, hogy a poison-re rágyúrnánk? Vagy jobb lenne esetleg occultist?
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #22757 üzenetére
Ez egy hack'n'slash játék, ami nagyjából arról szól, hogy napokon át csak grindolsz, hogy egy kicsivel jobb cucc kiessen. Ha minden jobb cucc kiesne mindenkinek 1-2 hónap alatt, akkor nem lenne szükség trade-re, és kb. minden interakció megszünne a játékosok között. (Elsősorban az "ismeretlen játékosok között"-re gondoltam, nem akik fent vannak a friendlisten) És nekem nagyon úgy tűnik, hogy a GGG ez ellen van.
A gyűjtögetés meg szerintem a 4.0-tól fog megjelenni, amikorra is ígérték, hogy nem fog ennyi szemét hullani. (Azt még nem tudni, hogy cucc fog-e ugyanúgy ennyi hullani, csak nem lesz személt, hanem érni is fog valamit, vagy pedig keesebb lesz a drop, de azok jobbak lesznek) Mivel a craftolást szeretnék népszerűsíteni (ha ez még így van), így én egy olyat képzelek el, mint a Diablo 3-ba, hogy a cuccokat bontottad szét, és abból craftoltál.
De ezek csak tippek, majd az ExileCon után okosabbak leszünk, meg talán tavaly ilyenkor, mikor már jobban látható a 4.0 (Mivel azt a Diablo 4 konkurensének szánják, könnyen lehet, hogy inkább kihozzák előbb, több buggal, mint később, de kevesebbel) -
Badlof2k
senior tag
válasz
Plazmacucci #22757 üzenetére
Aha rendes lada , regota megy mar ezert is a vita hogy mert kell minden egyes szarnak kulon ful es draga stash tabeket gyartani ra ami nem hogy bevonzana az uj gamereket hanem elis uzi istant 🙄 Persze ez nezopont kerdese , nekem eleve a loot is sok itemek teren az egesz kepernyo egy halom fossal van tele minden mappon es 10-11 koronkent esik valami ertelmes base vagy eladhato vagy akarmi amivel lehet kezdeni valamit , ez maga mar egy baromsag demindegy . A lenyeg amirol sok kommentet lattam hogy arra van energy hogy naprol napra a szegeny desing artistok ontsak az mtxet meg kocnepcios rajzot de megoldani a jatekbeli gondokat "sorry we are working on it " 😁 van , namindegy ok tudjak mit csinalnak de szerintem eleg eroteljesen lovoldozik magukat tokon hetrol hetre , foleg hogy a kedvenc kis sztrimereik mind leleceltek a ligabol vagy egy hete es massal torzulnak , well done .
-
válasz
Badlof2k #22755 üzenetére
Hát nem tudom. Ha egy minimális pénzbe kerülne de cserébe nem lennének villogó mtx-ek és mindenkinek járna rendes láda amiben minden gyűjthető kontent elfér, én jobban érezném magam. Talán nem lennének rákényszerítve, hogy farmolásra és gyűjtögetés felé tereljék a játékmenetet, és kitalálhatnak új dolgokat amik free to play-be nem férnek bele.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #22754 üzenetére
Nem, dehogy
Még vannak dolgok, amiket el akarok érni, csak szabadságtervezés van, és eredetileg szerettem volna 1-2 napot kivenni a következő liga elején. Bár december 7 és 14 (szombat) is munkanap
úgy hogy valószínűleg az a néhány napom arra fog elmenni
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Plazmacucci #22754 üzenetére
Hat lassan le lepett mar mindenki , ha meg fizetos lesz a dolog akkor megugyse fog senki jatszani en biztos nem .
-
válasz
TrollBalint #22753 üzenetére
4 hét alatt meguntad (te is)?
-
TrollBalint
addikt
Tudja valaki, mikor kezdődik az új liga? Dec 6 talán?
-
-
sirdond
őstag
válasz
Plazmacucci #22750 üzenetére
nézd, amíg nem tudunk konkrétumokat, addig csak találgatni lehet. de,ha legaktuálisabb infókból indulok ki (liga eleji baeclast), akkor azt kell mondjam, hogy igen, ez lesz irány.
de már nem kell várni sokat az exilecon-ig, utána sokkal okosabbak leszünk. remélhetőleg.
-
válasz
sirdond #22749 üzenetére
Ha ez az új irány akkor csak idő kérdése, míg a játék fizetős nem lesz. De tudod mit, inkább legyen havidíjas csak ezt a sok fost ne tolják az arcomba. Legyen havi háromezer mint a wow, de ne arra építsenek ligákat, hogy újabb szemetet hoznak be aminek kell majd stash tab. Ez így nagyon nem kerek. Nem kell még egy EA vagy Ubisoft, mert előbb utóbb itt is előnyhöz fognak juttatni pénzért, ezt biztosra veheted.
-
sirdond
őstag
válasz
Plazmacucci #22748 üzenetére
egyrészt így van, nem kötelező megvenni. és amíg nem kötelező addig miért nem szarod le?
másrészt meg de, pont azért vannak ilyenek, mert a profitorientált befektető valószínűleg ezt diktálja. nem a játékos a lényeg, sajnos.
amíg meg tudják oldani, hogy ezek nem kötelező dolgok és nem szólnak bele az átlag játékos életébe, addig örülhetünk, mert ez nekünk is jó és a GGG-nek is. a GGG-nek muszáj, ilyen dolgokat megcsinálni, hogy megfeleljen a befektetőnek, akiktől az ott dolgozók a fizetésük jó részét kapják, valószínűleg. úgyhogy, úgy gondolom ezt el kell fogadnunk, sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Ezek kezdenek teljesen lkurvulni. Az új 20 dolláros hideout kb 5x5 méter. Mi van ezekkel? Lehet mondani hogy nem kötelező ebben játékban fizetni, de egyrészt ez nem teljesen igaz, másrészt az elvekről van most szó. Nem felvásárolta őket egy hatalmas pénzes kiadó?
-
Pitymaszter
tag
válasz
brunnehilde #22740 üzenetére
Nincsmit. Érdekes a te verziód is elmentem lehet majd kipróbálom azt passive tree fajtát.
Ahogy néztem a Trade oldalon 5-6 exától már kapsz ilyen wandot lecraftolva.
A védelmem ahhoz képest elég jó. Éppen most futottam egy minot rare corrupt mapként (a legdurvább mod talán a monsta damage incr. 23% volt) és túléltem egy föld alól feljövős támadását azután már nem sokáig élt
Vigyázni inkább a körön belül potyogó kövekkel kell, sajna haltam már meg tőle máskor.
Összességében jó a map clear sima, blight content sima (szerintem még tornyokat sem kellene leraknom ha nem kéne a challange)
Eldert ma csapóm le, igaz nem red csak sárga, de nem hiszem hogy gond lesz vele. -
San398
őstag
válasz
Plazmacucci #22728 üzenetére
Nálam is a Frankfurtot irja legalacsonyabbnak de az a leglaggosabb!! Próbálj másik szervert, a Milan és a Parizs is jobb nálam.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #22743 üzenetére
A crit chance miért nem rollol, ha a lvl83-as sapkán lehetne a T3 helyett T2 is?Jó, hülye vagyok, látszik, hogy a chaosnál magasabb craftolással nem nagyon volt dolgom eddig, inkább készen vettem a cuccokat. Minden esetre köszönöm, megspóroltál egy masszív káanyázást... -
simondr
senior tag
válasz
Har_melin #22742 üzenetére
"Most 1% spell crit chance van a sisakon, de lvl83-as, szóval lehetne rajta 2% is."
Lehetne, de 1% van rajta, és az nem rollol. A crit chanceok a sapin külön-külön tieren vannak. Tehát a T3 az 1%, T2 az 2% és T1 a 3%.
A sapira semmiképp se pazarolj divinet, miközben azt a fegyveredre el kellene nyomni, szinte minden minimum rollos rajta. -
simondr
senior tag
válasz
Har_melin #22737 üzenetére
"Utána a sisakot akarom egyről kettőre divine orbozni, és végül a Taste of Hate."
Itt valami szemet szúrt igen hamar. Mit is szeretnél divineozni?A frostbomb totembe azért került, ha egynél több boss van (pl über elder) akkor ne szívjak azzal hogy épp mikor kire rakom, megoldja a totem.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Pitymaszter #22738 üzenetére
Rálestem. Érdekes.
Bőven volt hasznos dolog, köszi. A tiéd alapján átvariáltam az enyémet, less majd rá: [link]
Az avg hitet sikerült nagyjából megduplázni és felvinni 590k-ra (shaper/guardian)!
Kiváncsi vagyok, hogy működne a gyakorlatban, később biztos teszek vele még egy próbát, bár gőzöm nincs, hogy két ilyen wand mibe kerülhet. Egy sceptret csináltam hétvégén, az 6 exa volt mindenestől. Ide ugye kettő kell, meg a 6L Eternity is olyan 5-6 exa, szóval kéne rá költeni.
A védelmed érdekelne, hogy birtad/birod guardianok és shaper ellen? Ahogy látom nincs MoM és a life sem túl magas. Engem a mino megevett reggelire MoM-al együtt, az vette el végül a kedvem.
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #22736 üzenetére
Még valami, amit akartam kérdezni: van valami oka, hogy a Frostbombot totemre raktad? Nálam a totem nem tart sokkal tovább, mint ha csak leteszem, viszont arra gondoltam, hogy selfcast esetén tudnék egy onslaught-ot rakni hozzá, ami a movement speeden tovább javítana.
-
Pitymaszter
tag
válasz
brunnehilde #22730 üzenetére
brunnehilde: Alábbiakban küldöm a linket.
Icicle miner PoB: https://pastebin.com/htVU7K5hHiányzik még jó pár dolog amit kigondoltam. Pl. whisper of the doom-amuletről, off-hand craftolt wand, assasin mark gyűrű (a gyűrű már maga meg van csak a multi craft "ára" hiányzik még :S), plusz egy shaper kesztyű bár nem hiszem hogy olcsón betudom majd szerezni egy shaper fingerless silk kesztyűt valószínű csak valamilyen sima shaperös lesz (eva base talán). Meg még talán egy watcher's eye de azt lehet ki is hagyom így is elég drága build lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #22736 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a tippeket is!
- mana: igazából nem szokott gondom lenni vele, most 55 mana egy dobás és 199 szabad van - ha azt mondja, hogy low on mana, akkor gyorsan felrobbantom őket
Egyelőre egy lvl2-es enlightn van, lvl3-mal szerintem meglesz a négy dobás.
- gear: nagyon köszönöm a pajzs felajánlást, az én cuccom itt van (ABConsume) Szerintem elég jó, legalább is az áráért biztosan (tizenegynéhány c volt) Amit cserélni akarok és megvan rá a keret is, az a páncél, legalább +1,3 crit chance-szel. Utána a sisakot akarom egyről kettőre divine orbozni, és végül a Taste of Hate.
Van egy mana regenes amulettem is, amin dupla "gain" van, de létfenntartás szempontjából nekem jobban bejön ez a leech/regenes darab, plusz a charge generálás sem jön rosszul.- key: na ez az én bénaságom, nekem a Q W után már nem kényelmes a játék. Az E R-t már csak olyan skillekhez használom, amit be tudok készíteni egy fight előtt. Még az E valamennyire megy játék közben is, de jobb szeretem, ha nem kell normál harcban használni. Ez van, aki ilyen lúzer, az szív, nem a játék hibája.
-
simondr
senior tag
válasz
Har_melin #22644 üzenetére
Bocs a dupláért.
Naszóval. Assa mark nem kell, helyette viszont mana reg, mana reg és még több mana reg. Fáról is kell kiszedni, illetve a gyűrűn vagy amuletten kellene hogy legyen. Ezt még megfejeli az ember egy lvl7-8 arcane surge-el és teljesen oké a mana, nem kell flaska.
Ja illetve még egy dolgon szoktak elcsúszni az uj mine-al kapcsolatban: kell reduced mana reserved. Minefieldet használsz? Mennyi a mana cost / mine?Bill kiosztás: nekem borzasztóan kényelemes az első perctől a köv setup:
mine dobás - jobb klikk
detonate - "E"
flame dash - "W"
Vaal RF - "Q"
Spell totem - "R" -
simondr
senior tag
válasz
Har_melin #22641 üzenetére
""Közben próba cseresznye alapon átalakítottam a fire trappert a doktor úr GC minerére - wow"
Ez én lennék?
Örülök hogy kedvet kaptál hozzá és ki is próbálod, remélem legalább annyira fog tetszeni mint nekem. BTW időközben a POE.ninja összes GC miner buildje közül az enyém a 3. legerősebb. Átraktam ugyanis Eternity Shroudra. Nem biztos hogy jó döntés volt, mert a defense bánta a gear cserét. De meg kell hagyni, hogy az 1perces Über elder kill továbbra is igen kellemes@Har_melin van pár brutál erős nem használt shieldem, ha kell szólj és a tied.
-
sirdond
őstag
válasz
TrollBalint #22729 üzenetére
egy egyszerű példa:
tegyük fel, hogy van egy jó base-d, mondjuk egy siege axe, amin van t1 %dmg, t1 flat dmg és valami trash suffix.
felezővel meg tudod csinálni, hogy lesz két siege axe, az egyiken t1 %dmg, t1 flat dmg, a másikon meg a trash suffix.ha csak egy prefix, egy suffix van egy item-en, akkor egyértlemű a dolog, ha 2-1 az arány, akkor utána lehet:
-vagy 2 prefix siege axe és 1 suffix siege axe
-vagy 1 prefix 1 suffix siege axe, 1 prefix siege axeazaz, viszonylag biztoságosan el tudod szeparálni a jó modokat a rosszaktól ezzel egy jó multimoddolható alapot csinálva.
nyilván ezt csak olyan base-nél éri meg, ami amúgy is jól felhasználható utána, (6L bow, armor,...)[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Plazmacucci #22721 üzenetére
Plazmacucci: A minert próbáltam pár napig, annál katasztrófa volt, annyira belassult. Storm Branddel sokkal jobb a helyzet, játék közben, mapokon fut rendesen, monolit aktiválásnál és blightnál, ha elkezdi futószalagon kiköpni magából a unique monstákat, akkor kezdődik a probléma, de az is elsősorban FPS drop. Új nvidia driver rakta helyre. Nem érzem gyengének a droppot. Lehet téged szivat (vannak ilyen pár napos gyengébb szakaszok), de mindig dob valamit. Ennyi fossilom, scarabom, még az életben nem volt, és elég szép mennyiségű annulment, harbinger, ancient, divine orb van raktáron.
Pitymaszter: Mentem Iciclevel, de a végére nagyon nem éreztem OP-nak. Valószinű a gear nem volt a legideálisabb, egy PoB linket dobhatnál, mivel ölsz guardianokat és shapert.
Szerk: Hú de szép ára van az ancientnek. Megyek, el is adok párat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Nekem nulla lagom van , egyedul fps drop ha millio torony enemy van de ez mas , stabil marad a latency szal vagy a masik szero vagy az Ipsd szarakodik . Voltmar ilyen korabban is es nem csak jatekkal pl nekem twitchel amikor a Tsek egyik osztrak vagy nemet atjaro szeroja baszakodott es laggolt az egesz twitch es nem lehett nezni, csak Vpnen keresztul (: akkor majdnem jol ment .
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz
TrollBalint #22725 üzenetére
így van, vagy csak józan paraszti ésszel,ha belegondol az ember, hogy mi lehet értékes:
-unique beast-ek
-unique beast-et adó beast-ek
-speciális, máshol nem elérhető craft-ot adó beast-ek (pl imprint, vagy item "felező", stb...)
-értékes cuccot ad (6L armor, 23q gem, stb...)nagyjából ennyi, ezeket nem nehéz felmérni és ezeken kívül a többi általában pár chaos értékű.
-
válasz
BoneDragon #22723 üzenetére
Én meg pont ezen liga kezdetén vettem supporter pack-et, modnván milyen jól indul. Második nap Act1 végén incubatorból kihullott egy Tabula, aztán még mapozás előtt hullott egy exalted blight-ból. Gondoltam megérdemlik.... Akkor még nem is volt ekkora lagg, tökre nem értem.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Én tegnap konkrétan már mindenhol laggoltam. Próbáltam 6linkelni egy armort, de közben is a lag miatt vagy 50x kiirta, hogy nem találja az itemet... Arról nem is beszélve hányszor haltam, mert állt a kép. Utóbbi idők legszarabb/unalmasabb ligája. Múlthéten ha 2x beléptem sokat mondok...
-
Pitymaszter
tag
Én egy icicle miner tolok és sztem nagyon erős. Igaz kedetekben eléggé gyengusz volt de most már a bele olt idő és currencyvel piros mapok és guardianok, shaper sima liba. Kb 10+ exa benne van már de magam craftolom a cuccokat (így nekem élvezetesebb a játék). Szerencsére a 6L is kb 500+ fusingbol összejött ethernity shroudra. Ha erdekel sdps akkor melo után megnezem majd.
Szerk: és meg nincsen kesz a build. Szóval ennél még erősebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Most már nem csak akkor laggol ha blight mapon vagyok, hanem akkor is ha csak egy sima encounter van bármilyen mapon. Ahogy elkezdenek százával tódulni ki a mobok 30 milisec-ből lesz 60-100 a ping... Nálatok mennyire gyász? Gondolom közrejátszik, hogy nem tudom egyhitelni őket így sok a számolás.
Találtam kettő blight mapot, egyet kaptam ajándékba, ebből egyet elbuktam a lagg miatt mert gyakorlatilag másodpercekre megállt a játék. Szerintem gagyi ez a liga, kevés a kontent, blight drop kaka, jól mellé lőttek vele, nem csodálom, hogy a community nyávog. Senki sem tesztelte le ezt előre vagy miatosz?[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #22713 üzenetére
köszi a tippet az eladható beastekről, nekem ez teljesen kiment a fejemből. Főleg, hogy emlékeim szerint (de lehet hogy tévedek, hiszen soha nem figyeltem), a játék sem jelzi valami extra módon, hogy valami értékeset fogtam be. Találtam egy crais... chimeralt a befogottak között, most 1exa körül keresik.
-
forguet
senior tag
Nemtom utoljára melyik ligában volt így hogy 4 napnál (nettó) még egy ex sem esett...
Fránya RNG. -
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #22716 üzenetére
Jó, ha már a pirosakon fogok járni, akkor lehet, hogy zana nálam is hátrébb kerül, de egyelőre még a T6-10 is foghíjas, hiányoznak mapok. Alvát én is meg szoktam csinálni, de evás karival megint belefutottam abba a szépségbe, hogy amint belépek, három irányból kapom a sortüzet és konyec filma, mozdulni sincs időm. Nincs kedvem egy templom miatt ötször-hatszor meghalni, A fontosabb craftok megvannak, őt meg elteszem majd a cyclonernek.
-
brunnehilde
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22711 üzenetére
Én egyelőre maradok a GC-nél, főleg amióta rájöttem, hogy elnéztem a fontossági sorrendet minta buildben. Nekem az istennek se akart kijönni olyan magas crit chance, mint a doktor úrnak. Aztán rájöttem, hogy páncélon és a sisakon majdnem meg lehet duplázni a skill base critjét... Attól ugyan még messze vagyok, de már egy 1%-os sisak csere is elég érezhető javulást hozott, pl. most először sikerült T8 mapon blight bosst leverni. Eddig még egy T5-ös is esélytelen volt. Most olyan 51% a crit, a sisakon némi divine spammel remélem bejön a 2%, a páncélon plusz 0,5 és akkor már kényelmesebb lesz az élet.
Nekem jobban kézreáll, mint a brand, itt nem kell állandóan figyelnem, hogy van-e aktív.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #22713 üzenetére
Lehet, hogy igazságtalan voltam, mert valóban én is einhar küldetéseit hanyagoltam és hanyagolom most is a leginkább. Ha mondjuk 10 mapra van időm, akkor abból inkább zana, jun és niko küldetéseit csinálom meg, vagy őket rakom be a mapokra, amíg van küldetésük. Szóval lehet, hogy adta volna, ha utána megyek, de a beastcraft annyira kiesik nekem a játékból, hogy rendre csak a liga végén veszem észre, hogy jé, még ez is lehetett volna.
-
sirdond
őstag
válasz
TrollBalint #22712 üzenetére
pedig szerintem érdemes foglalkozni vele, mert egyrészt van egy csomó hasznos beastcraft, amiből a jobbakat elég jó áron el lehet adni, ha nem használod fel, másrészt simán eshetnek jó cuccok, ami megint csak felhasználható (vagy eladható)
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #22710 üzenetére
Nálam most van három megnyitható portál is, meg valami aspectet is tudok craftolni. Szóval adja azért. Itt-ott.
Pont tegnap raktam rá az egyik gyűrűmre a crabet. Felturbóztam a Storm Brandet, átvariáltam kicsit a skill gemeket. Ha érdekel, itt a link. [link]
A Void Sceptre kell még, meg Lvl21 Storm Brand (kettő együtt olyan 7 exa befektetés), és megvan a több, mint 1 millás mapozós sDPS, és totál ki van maxolva. Mapokon megállithatatlan, és ha nincs hülyébbnél hülyébb modokkal tömve a map, akkor a guardianokat is kivégzi halál nélkül. Azok ellen a Warlords Markos gyűrűt lecserélem egy Opal Ringre, Ice Biteot Hypothermiara, meg az Orb Of Stormsnál berakom a Curse On Hitet + Temporal Chains.
-
Har_melin
addikt
már régen meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtem: Einhar unique beastjeit (és főleg a rajtuk keresztül megszerezhető craft opciókat) sikerült már valakinek feloldania? És ha igen, hogyan? Nekem amióta létezik ez az opció nem sikerült összehoznom egyet sem.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #22699 üzenetére
Ja, olyan magas blight-on még nem voltam
De ma lehet letesztelem (csak sajnálnám a kis 30%-nyi XP-m
)
Brunnehilde: Persze, hogy csak 5 van, ha már elköltöttél 10-et
Badlof2k: Nálam is vannak olyanok, akik csak úgy felvettek, de ha mondasz egy nevet majd, akkor megnézem nálam fent van-e, hátha tudok mondani róla valami bővebbet.
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
érdekelne hogy felvett e valaki engem tegnap friendlistjere tegnap esetleg?😁 irtam az illetőnek de szégyenlős révén nem válaszolt és még jól leis lépett 😈 kari, acc nevet hirtelen nem tudok mondani
nem jegyeztem meg
Sith.: Nem lesz baj
kozel jovobe lesz a takaritas addig meg szepen elmegy
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
Pszicho #22703 üzenetére
Itt pont fordítva van, a tornyok minden szörny ellen egyformán hatásosak, kivéve azokat, amelyek a toronnyal azonos jelű portálból jönnek, azokra nem hat az a típusú torony. De a liga előzetesében kifejezetten azt mondták, hogy egy jól összerakott build a tornyok nélkül is képes megbirkózni velük - ezzel azért a pillanatnyi állás szerint vitatkoznék.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #22697 üzenetére
Most méééér? Alig van 5 exám.
-
dbius
veterán
válasz
Plazmacucci #22687 üzenetére
Nálam most épp van trial of crippling grief ha érdekel, nekem már nem kell.
Horddel karatkternévvel megtalálsz, a Tied sajnos nem tudom. Privátban is elküldtem, nem tudom, melyikről értesülsz előbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest