Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz simondr #22736 üzenetére
Köszönöm a segítséget és a tippeket is!
- mana: igazából nem szokott gondom lenni vele, most 55 mana egy dobás és 199 szabad van - ha azt mondja, hogy low on mana, akkor gyorsan felrobbantom őket Egyelőre egy lvl2-es enlightn van, lvl3-mal szerintem meglesz a négy dobás.
- gear: nagyon köszönöm a pajzs felajánlást, az én cuccom itt van (ABConsume) Szerintem elég jó, legalább is az áráért biztosan (tizenegynéhány c volt) Amit cserélni akarok és megvan rá a keret is, az a páncél, legalább +1,3 crit chance-szel. Utána a sisakot akarom egyről kettőre divine orbozni, és végül a Taste of Hate.
Van egy mana regenes amulettem is, amin dupla "gain" van, de létfenntartás szempontjából nekem jobban bejön ez a leech/regenes darab, plusz a charge generálás sem jön rosszul.- key: na ez az én bénaságom, nekem a Q W után már nem kényelmes a játék. Az E R-t már csak olyan skillekhez használom, amit be tudok készíteni egy fight előtt. Még az E valamennyire megy játék közben is, de jobb szeretem, ha nem kell normál harcban használni. Ez van, aki ilyen lúzer, az szív, nem a játék hibája.
Védd a fákat - egyél hódot!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs