Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Badlof2k #23596 üzenetére
nekem sem, de én amúgy is csak pár órát voltam fenn.
Viszont: TRADING. Végül is nesze semmi, fogd meg jól, de amennyire óvatosan szokott reagálni CW az ilyen témákra, ez az "ezzel nem kellene megvárjuk a 4.0-t" megjegyzés nekem azt mondja, hogy ez egy aktuális fejlesztés. (A játékon belül jelenne meg egy böngészhető browser) Az más kérdés, hogy ez mennyi bug lehetőséget jelenthet. Még mindig kell interakció, de ha nem kell kiugrálni a böngészőbe, az azért elég nagy lépés lenne.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #23597 üzenetére
Mindkettőt végig ültem feküdtem egyébként szal csak pech
mindegy nem irigykedem amúgyis ami mtxet szeretnék ebbe nincs benne 🤷🏻♂️
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #23595 üzenetére
Az régen volt.
De. De attól még nyerhettem volna valamit.
Most, hogy meglett a Lvl100, kissé kiégtem, csak azért megyek fel max 1-2 órára, hogy totál lekapcsoljam az agyam. Kösz, az is valami.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Badlof2k #23596 üzenetére
Mennyit nézted? Nekem ment végig, mindkét nap, úgy jött a két darab.
Ha meglesz a nap, utána eldöntjük, hogy hánykor legyen, és majd figyelembe vesszük, akik vidékről jönnek fel. Én tudok áldozatot hozni, ha kell reggel is tudok sörözni
De egy kora délutáni időpont (rögtön ebéd után) még akár jó is lehet.Sirdond: neked jó a dec 1?
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #23593 üzenetére
szokás szerint?
ki is nyert 2 armour setet?
Apropó, nem azt mondtad, hogy nincsen twitch accountod? Egyébként ma még beesett egy Ultimate chaos footprintMostanság - bár tetszik a liga - hanyaglom a poe-t elég rendesen, de ha még ebben a ligában visszatérek, akkor segítek, ha tudok valahogy. Van kb. 3 blight mapom
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #23584 üzenetére
Én meg szokás szerint nem nyertem semmit.
És még mindig csak 34 challengem van készen. Ault továbbra sem találok a bányában, endgame lassan megvan, kell még pár Blight map vagy Uber Elder, meg vannak ezek a boss challengek. Amiket kimondottan utálok.
-
simondr
senior tag
válasz
TrollBalint #23590 üzenetére
"Úgy látom az eddigi válaszok alapján nagyon a hétvége áll nyerésre, ez esetben javaslom a 30-át (szombat) vagy az elsejét (dec. 1), esetleg a dec. 8 (vasárnap)."
nekem ezek közül mind jó. Többiek?
-
TrollBalint
addikt
Most hogy lezajlott az ExileCon; hogy is állunk ezzel a sörözéssel? Annyi a fix, hogy hétvégi nap?
-
Har_melin
addikt
Chris Wilson megköszöni. Jó fej volt eddig is, nem csalódtam benne.
A nyeremények elvileg még ma is érkezni fognak, jövőre gondolom majd jobban csinálják.
-
Pitymaszter
tag
Úgy néz ki, hogy 2 dropom volt a 2 nap alatt most hajnalba is jött egy Twitch Drop üzi:
-You have been awarded 1x Lava Aura Effect
Plusz amit tegnap kaptam meg:
-You have been awarded 1x Ultimate Chaos Portal Effect
Tök jó mivel ezek a cuccok tetszenek és még nem voltak meg. Örülünk!
Grat mindenkinek a dropokhoz!
0karmacoma0 A Wing az nagyon jó! nekem bejön... grat!! -
tibee77
őstag
Mind3-an jobban jartatok, en egy szaros footprintet kaptam ami mär amugy is megvan. xD
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem most jöttek meg hajnalban. Ultimate Chaos Wings és Firefly Swarm Pet. A wing nem vészes.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #23583 üzenetére
Akkor azt hiszem én jobban jártam
bár most két portalom van, ami tetszik, és nem fogom tudni melyiket használjam....
-
válasz
TrollBalint #23582 üzenetére
Én firefly swarm petet
-
sirdond
őstag
válasz
Har_melin #23579 üzenetére
a banditákhoz szerintem biztos, hogy hozzányúlnak valamilyen módon. vagy lesz valami hasonló a 2-ben is, ami azokat az extrákat megadja majd? nagyon sok még a nyitott kérdés és ez nem is gond, mert még jó messze a megjelenés. (talán a Neon mondta, hogy 3 act-tal vannak eddig kész?)
-
Har_melin
addikt
válasz
Pitymaszter #23571 üzenetére
Ahogy én látom, a metamorph egyik részét (a craftolást) mindenki ki tudja majd használni, valószínűleg fogja is. A másikat, a Frankenstein bossolást akkor csinálod, ha a power creep vonal hoz lázba, ha meg nem akarod, akkor eladod az alkatrészeket azoknak, akik erre vannak rácuppanva. Kecske és káposzta.
-
sirdond
őstag
válasz
Har_melin #23576 üzenetére
az egyik indok,amit felhoztak a lassabb gameplay-re, hogy a PoE2-ben elvileg csak 7 act lesz. és ugye muszáj valahogy úgy balance-olni, hogy ne legyen sokkal gyorsabb megcsinálni az újat, vagy a régit. ezért lesz elvileg több boss és azok közül soknak 2-3 fázisa is.
az biztos, hogy hosszú távon nem lesz egyszerű ezt a balance-ot megtartani, ha ez a 3 hónapos new content megmarad a jövőben is. -
Har_melin
addikt
próbáltam bepótolni pár korábbi streamet. Ami nekem a PoE2 bemutatókból lejött, illetve megjegyeztem, az az, hogy - legalább is a mostani demo alapján - sokkal lassabb lesz a játékmenet, legalább is eleinte. A bossfightok sokkal tovább tartanak, Jonathan mondta Kripp játéka alatt, hogy direkt lesznek olyan szörnyek, amelyek gyorsabbak, mint a játékos, tehát nem lehet majd átrohanni a pályán, lehagyva őket. Dinamikus lesz a layout is az actokban, nem mindig ugyanott lesz a ki- és bejárat.
Részemről ez teljesen rendben van, bár semmi kétségem nincs afelől, hogy rövid időn belül megtalálják majd az ellenszert rá. Örülök, hogy legalább szándék szinten igyekeznek a mostani mindent lenyomó speed metát visszafogni.
-
tibee77
őstag
Most olvastam redditen, hogy több mint 130k nyertes van es abbol csak 16k kapta meg az mtx-eket.szoval varjatok meg, tuti kapunk valamit.
nem mintha nagyon kene, igy is annyi van mar hogy sose hasznalom ki mind de na, en is nagy mtx hoarder vagyok.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Pitymaszter #23571 üzenetére
Amennyit lattunk belole korai meg ilyeneket kijelenteni szvsz
-
Pitymaszter
tag
válasz
Badlof2k #23570 üzenetére
Én a metamorph challange league-re gondoltam, hogy nem nagy szám. Az atlasz változást tetszik nagyon várom. (bocsi nem írtam oda, hogy azt atlasz változást várom)
Köszi. Amúgy érdekes dolog. Nem léptem ki reggel a -www.twitch.tv/pathofexile- oldalról. Nem lehet hogy még most is működik a Twitch drop hogy nincs stream?
[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Pitymaszter #23567 üzenetére
Hat atlasz megint atalakul , shaper elder kuka, uj endgame "story" . Szal nem lesz olyna kicsi
Am grat en tegnap penteken is sokaig neztem az egeszet , semmi dropilyen az en szerencsem
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #23558 üzenetére
még jó, hogy az elsők között olvastam el azt
És mi az, hogy ne trollkodjak? Nézted a nevem?(Még ha nem is azért vagyok Troll, de ide pont passzol
)
Hát én nem kaptam semmilyen üzenetet / droppot
Pedig mindkétnap ment a stream
Bár, ha jól emlékszem a GGG fórumban valaki kiszámolta, hogy a 2 stream alatt, ha végignézed, 2,7% esélyed van kapni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Pitymaszter
tag
Ez fura. Ma 8:41 jött egy Twitch Dropos üzi:
"You have been awarded 1x Ultimate Chaos Portal Effect"
Ez most mi? Valami hiba lehetett tényleg a dropokkal és most küldi a rendszer vagy GGG javította most ezt?
Mind1 örülünk neki![ Szerkesztve ]
-
Pitymaszter
tag
Ez a Twitch Drop nekem nem jött össze 2 nap és 0 DROP. Ez van... de legalább megpróbáltam. Mondjuk elég vérlázító hogy egyeseknek milyen szerencséjük van fórumon olvastam és láttam hogy vkinek 5 dropja volt és azok között volt full a armour pack is.
Az új liga (3.9) várós nagyon tetszik az eddig látottak. Meglátjuk hogy meddig juttok a lacerate gladiátorommal
. A metamorph challange liga nekem egyenlőre úgy tűnik hogy nem vmi nagy kontent inkább kihívás lesz majd annak aki összepakol erős bossokból vmit. Bár engem nem nagyon mozgatott meg a dolog, még úgy sem hogy hozzá csapták ezt a ring-amulet craftolást.
PoE 2 (4.0): A socketes változtatás nagyon tetszik. Azonban ezt hogy fogjuk tudni irányítani socketezéssel, színezéssel az még nagy kérdő jel számomra. Plusz elég zavaró hogy az itemnek is van socketje meg a skillgemnek is (akkor hogy is van ez?).
Ascandency: Én nagyon remélem úgy lesz hogy eldöntöd hogy most a régit viszed vagy az új actokat. De ugyanúgy használhatod a régi Ascandency-ket az újban vagy fordítva. Mert ha nem akkor az eléggé erőltettet, hogy rá vagy kényszerítve a régi actokat toljad a régi asc. miatt mikor az új actkon szeretnéd végig tolni.
Amúgy érdekesek lesznek ezek az új asc.-ik. beastmaster, meg lándzsás kari???, Lightning base witch? -
-
sirdond
őstag
most nézem a tegnapi stream-et, hátha érdekel mást is, az új engine Vulkan-t használ majd, szóval lesz natív Linux (és Android és mac) támogatás alapból: [link]
ja és ezek szerint nem egy teljesen új játék lesz, hanem ugyanaz a játék mobilon, csak más interface-szel. de elsősorban a pc verzió lesz a mérvadó mindig. mindenesetre ez érdekes azért.láttam, hogy sírnak redditen a drop-ok miatt, de az nem mérvadó
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz
sirdond #23563 üzenetére
ha a twitch dropra gondolsz akkor nem. Mondjuk nem érdekel a cosmetic cuccos, de szombaton bennhagytam futni a twitchet a poe mellett és elhúztam alludni. A full közvetítésnek kellett volna 99%-ban vmit dobnia, de nem jött. És ahogy nézem mások is panaszkodnak szóval biztos volt műszaki probléma.
Cirka két hete kezdtem a ligát, most lvl 92-őn esett az első exa:
Ehhez "csak", T15 q100+, 500q strongbox master sextant, monstrous treasure prophecy kellett. Mondjuk visszajött a 35c-s prophecy ára az exa-n kívül is, mert esett jópár map meg szög. -
sirdond
őstag
válasz
kemotox #23562 üzenetére
az az indok, hogy mivel annyi jó kontent van benne, hogy nem akarják kidobni csak úgy azt a rengeteg munkát, ha meg tudják csinálni, hogy az új engine-en is működjön. radikális megoldás, de igazából simán érthető is.
amúgy meg lesz olyan, hogy kötelező lesz végigvinni a régi kampányt. jelen állás szerint azt mondták, hogy ha a régi ascendancy-kból kell majd valamelyik, akkor azt a régi kampányban kell megcsinálni, legalább egyszer, ami aztán egy pool-ba kerül, amiből utána bárhol választhatunk. aztán, hogy ez hogy lesz pontosan kivitelezve és tényleg így lesz e, azt már csak megjelenés előtt fogjuk biztosra megtudni.
szerk: drop-ot kapott más is?
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
válasz
Plazmacucci #23557 üzenetére
De ez így elég nagy faszság nem? Előbb-utóbb úgy is kiforr, hogy melyik a szerencsésebb megoldás, és a kutya sem fogja a másikat tolni. Hisz ez egy HC, kompetitív, minmaxolós rétegnek szóló játék. Vagy idővel teljesen le fogja váltani az új a régit vajon?
Amúgy meg tudom érteni, hogy most olyan nagyot lépnek, hogy muszáj valahogy "régiúj" játékként kidobniuk. Ez a "minden ligában bejön egy új fícsör amit jó eséllyel meg is tartunk, aztán már a jóisten sem tudja követni, hogy mi van" dolog már kezdett tarthatatlan lenni imho. Habár én az állattartósnál toltam utoljára, de annak se láttam sok létjogosultságát, meg már egy jópár előző dolognak sem. Amúgy pont ezért hagytam abba. Najó, valójában azért, mert haldoklik a gépemDe amúgy tényleg kezdett már sok lenni. Személy szerint félHC-nak tartom magam, szeretem kiismerni az adott játékot, belerakni amennyit csak tudok (nem feltétlenül időre gondolok, hanem tudás, energia szinten, vagy hogy is mondjam, szóval nem casual plebeskedésről van szó), de időm meg türelmem nem teljesen engedi általában. Szerettem HC-t nagyon, mert nagyon izgalmas, de endgame-ig nem igazán jutottam el, így aztán áttértem SC-re, de addigra már annyi új feature volt, hogy teljesen el voltam veszve.
Remélem ezután inkább a már bevált, jó, meglévő dolgokat fogják bővíteni, nem pedig telefosni mindenféle ötlettelen dolgokkal. -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #23558 üzenetére
elnézést, én el is felejtettem gratulálni, le a kalappal a monotónia tűrésed előtt!
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Patrick #23541 üzenetére
Köszi.
TrollBalint: Ne trollkodj, úgyis tudom, hogy az volt az első amit elolvastál.
Szóval ja, megvan. Kicsinálta az idegrendszerem. Izgulós fajta vagyok, vérnyomásom az egekben volt egy ideig. Mondjuk, ha okosabban csinálom, és az elejétől fogva csak Beachheadet megyek, akkor egyrészt már jópár napja meglehetett volna, másrészt némi stresszt is megúszok, mert azokon filmet nézhettem közben.
Más kérdés, hogy lenyomni 130-150 Beachheadet, igen komoly változatosság és játékélmény.
-
-
kemotox
addikt
Valaki világsítson már fel. Már sok-sok ideje nem POÉztam, szóval nem nagyon vagyok képe. Miez a második rész? Megnéztem a videót és... Most újra csinálják a gamét vagy mi? Vagy jól értem, hogy inkább csak arról van szó, hogy annyira nagy content patchjön, hogy konkrétan full továbbviszi a sztorit és ezzel a "második" résszel inkább csak kettészedték a játékot? Szal megmarad a régi is ha azzal akarod tolni, vagymi? Decemberben jön az új gép, végre visszatérhetnék az egyik kedvencemhez, erre teljesen kiborul a bili, és azt sem értem melyik bolygón vagyok
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #23551 üzenetére
Ja. Keveset játszom IRL dolgok miatt. De liga startoknál ott szoktam lenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
BoneDragon #23516 üzenetére
Kripp mit keresett ott? Konkrétan nélküle a játék most nem tartana ott, ahol tart jelenleg. A játékos bázis kemenymagja rajta keresztül ismerte meg a játékot. Rengeteg ötlete lett beépítve, ahogy korábban is mondták/írták előttem. És attól hogy már nem tolja, meg mindig releváns véleménye/észrevételei vannak.
Sajnos attól nem kell tartani hogy a hazai "piac" felfedezi, eddig összvissz két kisebb gamer oldal cikkezett róla. Még az itteni Gamepod-on sincs soha cikk a játékról, mindegy mekkora átalakuláson megy át.
Bezzeg anno a Diablo Immortalról kiraktak vagy 3 cikket...
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Még egy dolog, ami az új skill systemmel kapcsolatban eszembe jutott. Az jó, hogy nem kell a cuccokon a foglalaltokat vadászni, megszűnik a linkelés is.
Viszont. Az egyes cuccok fix számú és főleg fix színű foglalattal jönnek majd. Egy íjon mindig négy zöld lesz, egy 1H kalapácson mindig 2 piros, stb. Innen kezdve viszont - első ránézésre - elég kötötté válik a 9 skillset illetve az, hogy milyen cuccokat kell felvenned. Ha mondjuk íjászként lenne három kék skilled (annyira nem extra, Blasphemy, egy aura és mondjuk egy gólem), akkor már muszáj lesz vagy egy full ES páncélban szaladgálni, vagy legalább két másik cuccnak kell legalább részben ES alapúnak lennie. Az biztos, hogy egyszerűbb lesz swapolni a dolgokat, ha találsz egy jobbat, de nehezebb lesz pont a kategóriában jobbat találni.
-
Har_melin
addikt
Nem nagyon reflektáltak rá sehol, de a nyitó beszédben CW azt mondta "before the beta of 4.0 go" - vagyis végre megint lesz béta teszt. Remélhetőleg ez segít majd kigyomlálni a bugok nagyobbik részét, ez volt az egyik dolog, amit előzetes várakozásként korábban írtam.
-
San398
őstag
válasz
TrollBalint #23542 üzenetére
"Az jó lenne, ha folyamatosan a játékosok buildjeivel töltenék fel a Boss-okat " arra ott van a Hall of grandmasters
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #23540 üzenetére
Nah, akkor én azzal megyek
amúgy a level 100 meglett már? Bár úgy se olvasom el
amúgy gratén még mindig nem néztem meg a videókat...
Amúgy ez a conquest of Atlas elgondolkodtatott... Vajon azért nyomnak egyes gemeket a ligákban, hogy valami überbuild épüljön rá, amiket később beraknak mint Boss? Merthogy azt írták, hogy az exile-ok váltak veszélyesség és szerintem őket kell majd legyőzni. Az jó lenne, ha folyamatosan a játékosok buildjeivel töltenék fel a Boss-okat -
Patrick
addikt
válasz
brunnehilde #23540 üzenetére
Nem a francokat nem, grat.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #23514 üzenetére
Természetesen. Már egy hete kész, csak vártam, hogy végre leleplezzék a köv ligát.
"A kék sarokban Brünnehilde aktuális szuperbuildje, a piros sarokban egy Minotaur-Hydra-Ayul-Catarina kombináció, gong!" - már hivatkozási alap lettem?
Szegény Cyclonet is majd dolgozhatom át.
Nyilván van még rengeteg dolog, amit nem értünk, idővel meglátjuk mit-hogyan alakitanak. Arra jó volt, hogy nagyon váróssá tegyék. Olyan hajnali kettőig néztem (hallgattam), addigra lett meg a Lvl100, de ezt csak úgy a margóra, úgyse olvassa senki.
Izgultak rendesen, látszott a testbeszéden, főleg Chrisnél, bár ő lehet, hogy alapból ilyen. Aztán, mikor leültették őket a kanapéra, akkor kicsit lenyugodtak, ott már nem volt súgógép sem.
-
0karmacoma0
senior tag
Én azt nem értem, az új kiegben hogyan működik az Atlas feloldása. Ugye az világos, hogy gemeket rakosgatok bele, de addig nem is esnek mapok? Esnek, csak nem fogadja el őket a map device? Lassabb vagy gyorsabb lesz így az előrehaladás?
Maga a rendszer baromi jó, ha már a kész atlasról beszélünk. Az addig tartó folyamatot nem látom át. -
Har_melin
addikt
Köszönöm az asc linkeket, találtam benne egy plusz infót a skill gem rendszerről. Eszerint maximum 8 6L skill lehet - bár szerintem Jonathan nem tud számolni, mert a felsorolásban is és a képernyőn is 9 volt (2x2 vagy 1x4 a fegyvereken, 2 a páncélon, 1-1 a sapkán, kesztyűn, csizmán)
A spell totemes meta spell is érdekes, lehet, hogy visszajön a régi immortal callos kötött socket sorrend és nem lesz mindegy, melyik gemet süti el előbb.
-
GICA666
tag
Sziasztok.Én tegnap végig néztem a műsort.Le a kalappal előttük.Rengeteg munka van a játékban.Van egy bizonyos varázsa,amit más játékokban nem találtam.Én gratulálok nekik,és sok sikert kívánok.
-
-
forguet
senior tag
Trade rendszerrel kapcsolatban semmi újdonság?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #23532 üzenetére
2020 dec a cél.
Más.: Meghalgattam közbe a Beaclastot , és voltak jó ötletelések és nagyábból egyett értettem is velük pontokon , csak ami nem igazán jöt átt az a D4 való hasonlitgatás bár ez csak nekem szúrta a szemem valszeg RaizQt eléggé bele élte magát az oltásokba
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Esett róla szó kb mikor várható a 4.0?
-
Badlof2k
senior tag
Jo lesz ez az uj socket rendszer vegre ha talalsz valami jo raret nem kell kukazni meg a baromkodni a sockettekkel annyit
Plusz elder shaper kirotal , lehet ezen is majd nemi aprot nyerni ha osszejon egy fragmentre valo es valami hasznos rare esik belole, kevesebb map , yay mindegyik scalelheto izlesed szerint megjobb ![ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #23525 üzenetére
A mobil szerintem egy teljesen külön játék lesz - ha lesz, bár Tenvent miatt szerintem szinte biztos.
Lehet, hogy egy meglévő acc a telepítéskor ad valami bónuszt, de a kezelőfelületen látszott, hogy ez más. Logikus is, miért portoljanak egy totálisan másra készült játékot. ahelyett, hogy az alapjainak a felhasználásával csinálnak egy másikat, kifejezetten mobilra. A Tencentnek elég nagy háttere van ehhez.
-
sirdond
őstag
-
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0 #23521 üzenetére
Én szinte biztosra veszem az immunitás visszahozását. Most 5-6 skillset volt egy buildben, nagyjából minden cuccban egy, de ezekből is maximum kettő lehetett fullos, 6L.
A változással lenne legalább 10-15 (még ha a slotok számát le is redukálják valamennyivel), és elvben mindegyik lehet 6L. Ennek semmi értelme, ha nem lesz valóban szükséged arra, hogy hol ezt, hol azt használd. Még azt sem tartom kizártnak, hogy a reflectet is felerősítik, hogy váltogatnod kelljen az aktív skilleket, aurákat
-
tibee77
őstag
Hat ez nagyon allat volt ez a con!
igaz ez az uj socket/gem rendszer egyenlöre nem tetszik de lehet ez is olyan mint anno az uj trade oldal.nehez volt a regit elhagyni es az ujhoz hozzaszokni de igazabol az uj jobb mindenben.erösen varos ez a 4.0, söt en 3.9et is varom mar.
de omg poe mobile game??!!ha ez olyan lesz hogy en az aktualis accommal tudok jatszani tovabb a telon akkor ez must have.bar ezt nem hiszem, tul szep lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
őstag
Ez a Twitch nekem nem droppolt semmit, pedig beállítottam a gépet, hogy kapcsoljon le hajnal ötkor és úgy hagytam.
-
Har_melin
addikt
-
Badlof2k
senior tag
Akkor csak en voltam fent vegig hajnalig?😁
Am really?? Sugogegepezett? Es?? Felolem akar papirral a kezebol is olvashatta volna opera ariaba
Ne legyunk mar ilyenek
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin #23519 üzenetére
Itt kb 2:27-nél kezdenek bele.
-A Gemekkel kapcsolatban sok félelmem van. remélem nem az 1 main skill és 5 six link aura, 1 cast on crit six link lesz a menő, hanem tényleg egy aktívabb okosabb játékstílus kell majd. Az immunitás jó ötlet.
-A shaper elder cuccokat dobó map-ek elvileg zanán keresztül lesznek elérhetőek, szóval sokkal ritkábbak és értékesebbek lesznek ezek a cuccok. Asszem megéri majd jobb item base-eket farmolni így. -
sirdond
őstag
válasz
Har_melin #23519 üzenetére
~2:10:00 az új support gem system, 2:26:00 körül az ascendancy-k pont most nézem én is azt.
amit jó lenne még tudni, hogy az endgame boss unique-okkal mi lesz (shaper + elder és azok guardianjai), mert azok rengetegbe build-be épülnek. és így előnyben vannak azok a build-ek, amik nem ezekre a uniqueokra épülnek.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Én valamikor Kripp demója közben szálltam ki, az éjszakázás nem az erősségem, szóval egy pár dolgot még keresek (pl. az új ascendancy-k részletezéséhez ha tudna valaki egy linket dobni.)
- új, 7 actos alapjáték: ha jól értem, akkor ez választható lesz majd, vagy a mostanit tolja végig valaki, vagy az újat. Viszont mivel az újban más ascendancyk lesznek elérhetők ez meghatározza majd, hogy melyikkel kell kezdened. Részemről öröm, a tizedik-huszadik karakter után már favágás volt az alapjáték, ez legalább egy kis változatosság.
- socketed gems: na ez kikukázza majd az összes korábbi buildet. Aki nem látta: a PoE2-ben (ez lett a 4.0 hivatalos neve) az egyes skillgemeknek lesznek foglalataik, amik átszínezhetők, a cuccokon pedig mindig meghatározott számú foglalat lesz, amelyeknek a színe is fix. Pl. egy kezdő íjon mindig 4 zöld foglalat lesz, 4 dex alapú skill gemnek. Ezeknek viszont színezhető és változó számú support gem foglalata lesz, nyilván a 6S gemek ritkábbak lesznek. A lényeg, hogy innen kezdve akár 6-8 mostani 6L-nek megfelelő skillel rohangálhatunk, megszűnik pl. a mostani clear vs single target kényszer a 1H buildeknél. (Tipp: ezzel szerintem vissza fog jönni a szörnyek immunitása is, hogy kénytelen legyél több skillt is fejleszteni.)
- Conquerors of the Atlas (3.9): meglátjuk, ígéretesnek hangzik. Minden esetre megint kell majd egy új map tab
A négy új endgame boss gondolom valahol a guardianok szintjén lesz. Azt még nem látom, hogy ebbe a szisztémába azok és általában az eddigi shaper-elder chase hogyan fog beleférni, de majd kiderül. A full T14-T16 atlasz szekciók lehetősége tetszik, bár a négy gemet szerintem egyszer is nehéz lesz begyűjteni, nem hogy nyolcszor.
- Metamorph liga (3.9): A kék sarokban Brünnehilde aktuális szuperbuildje, a piros sarokban egy Minotaur-Hydra-Ayul-Catarina kombináció, gong! Azoknak, akik übereldert már félálomban is lenyomták itt a lehetőség, hogy a megaüber powercreep cuccokhoz megaüber bossokat kreáljanak. Remélem, azért a játék élvezhető marad azoknak is, akik nem akarnak vagy tudnak felülni a 293 trillió dps vonatra. Ami számomra pozitív változás a mostani (de akár a legion ligához képest is), hogy ez végre nem kizárólag az AoE dmg-ről szól - elvben pl. a klasszikus Facebreaker build megint ideális lehet.
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
BoneDragon #23516 üzenetére
Kripp elég sokat tett a játékért anno. Pl a stabil 3 havi liga rendszer az ő tanácsára alakult ki. Ő mondta CW-éknek, ha növekedni akarnak, akkor konzisztens tervezhető kontent kell, amit rendesen fel tudnak hyepolni, és az emberek megszokják hogy visszajárnak. Lehet szegény arra van kárhoztatva, hogy örökre félálomban kattintgasson Hearthstoneban, de attól szerintem még helye volt itt.
-
válasz
Bow impale champion.
-
BoneDragon
veterán
Amúgy Kripp mit keresett ott? Évek óta nem játszik a játékkal.
Az a shapeshifter nem tűnik rossznak. -
dante3
addikt
válasz
Ranger kap valami extra buffot? Mert ezzel már régóta szemezgetek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
dante3
addikt
3.9-el kapcsolatban, bemutató alapján bármelyik kaszt életképes lehet! Kicsit úgy érzem, hogy Poe 2 előtt mindenki kedvére akarnak tenni, és ez így jó.
-
reelc
veterán
Belenéztem a műsorba. Pontosabban bele-beletekertem.
Sok beszélgetés, majd valami csirke-sámán elmebeteg.
Keményen súgógépező valaki, akiben biztos vagyok, hogy nem ez a dolga, valami fejes lehet, csak előadói technikákat nem tanítottak neki. De ez nem baj, a mondanivaló a lényeg.
Gameplay: na a lényeg.
Kár hogy Twitchen még angol felirat sincs, így nem sokat értettem. Ha értettem volna, akkor sem értettem volna sokat laikusként, csak egy kicsit.Kíváncsi vagyok, merre fejlődik a játék. A közönség reakcióiból ítélve jó irányba.
Abban biztos vagyok, hogy nem volt egyszerű felépíteni a menetrendet, hiszen időbe telik a 4.0-át elérni, és figyelem kell a következő frissítésekre is.
Remélem ez is kap publicitást hazai és külföldi oldalakon is, mint a D4, amiből majdnem 2 hétig elhakniztak.[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
Eddigi legnagyobb pozitívum
4.0-valkettővel kapcsolatban, hogy az új asscendancy-k nem arról szólnak, hogy 20% more dmg, 50% more attack speed, és még 2 dolog aminek ugyan ez a végeredménye, hanem kreatívak voltak. Tényleg játékstílust átalakító, kibővítő nodeok vannak. Kérdés a régi subclassok mennyire lesznek op-k hozzájuk képest ezzel az eddig felhalmozott rengeteg powercreeppel. Személy szerint engem jobban megvesznek az olyan cuccok, hogy barrage/gmp 1 skillen, vagy melee skill bowal, mint 100% accuarry. -
sirdond
őstag
most nézem a Conquerors of the Atlas liga bemutatót és ancestral call plus
meg olyan gyors 10 shield charge-ot csinált egymás után, tuti lesz valami új support gem, ami megszűnteti a travel skill cooldown-t teljesen. -
-
sirdond
őstag
-
Ellia
addikt
válasz
Har_melin #23505 üzenetére
Természetesen nincs ezzel baj, a nagyok is ezt csináljak (persze becsuszhat egy diablo immortal mallor amin már nem segíthet semmi
), viszont ügyesebben is meg lehet oldani. Mindegy első ilyen rendezvényünk volt, lesz még jobb is
alitolm, hohy a kövi liga ez után megint rekordot/rekord közeli jatekosszamot fog hozni.
-
Har_melin
addikt
"Olvasta az egészet s súgó gépről"
Ilyenkor ez természetes. A teljes PR részleg azon dolgozott hónapokig, hogy
- pontosan hogyan legyen egy bejelentés, poén megfogalmazva
- ki ne maradjon semmi,
- milyen sorrendben lenne a legnagyobb hatása az újdonságoknak
- mit "jelentsen be" és mit mondjon el apropó szinten (mint ha csak természetes apróság lenne)
- mi az, amiről véletlenül se ejtsen szót vagy utalást.Épeszű főnök ilyenkor nem egotripet tart, hanem tudomásul veszi, hogy azért fizet embereket, mert azok jobban értenek hozzá, mint ő. Chris Wilson összes eddigi interjújából érződött, hogy beszélni a dolgokról nem az ő erőssége, mindig elég szárazan, nehézkesen beszélt. Itt meg kifejezetten szerepelni kellett, tömeg előtt, ráadásul egy nagyon felfokozott várakozásokkal teli tömeg előtt.
-
Ellia
addikt
válasz
Plazmacucci #23500 üzenetére
Olvasta az egészet s súgó gépről
mindegy igazából, mert amit mutatták a poe2-bol eléggé meggyőző volt.
-
Badlof2k
senior tag
Tacticitian ranger ascend 4.0ba beteg lesz
.
-
brunnehilde
senior tag
I dont want to die!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest