Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Aki használja a trademacrot, az felejtse el. Lassú, poe.trade-ről húzza az adatokat, annak meg a fejlesztése eléggé lelassult. Meg ez az addon szerintem sose volt jó.
PoE Overlay - Használjátok inkább ezt, megnyilt előttem egy új világ... Lehet már mindenki ezt használja itt, csak én maradtam le.brunnehilde - Visszatértem a karidra, nem krites verzió. Egész jó már, de még mindig nem vagyok kibékülve a clearspeeddel, főleg mikor Legion jön. Ha majd multicsilliomos leszek kipróbálom a crites verziót.
Viszont valamit nem értek. PoB-ban bepipáltad configba a shocked-et, ami plusz 500ezret rádob a DPS-re. Honnan jön ez a shock? Milyen itemből? Nem jövök rá... -
MedweSajt
tag
Hello,
tudtok ajánlani valami féle auto bomber buildet? Láttam az új jeweleknek köszönhetően elég sok kísérleti build van neten, de nem tudom mennyire működő képesek (forumon csak egy régebbi topik van az se túl aktív.). Fölég kártya farmolásra kellene low tier mappokon. Van esetleg valakinek személyes tapasztalata ilyen jellegű karikkal ?
-
sirdond
őstag
Ki mondta, hogy nem lesz liga közbeni cluster jewel nerf?
[link]
(Hozzáteszem, teljesen megérdemelt a nerf)[ Szerkesztve ]
-
tiborv
aktív tag
Na nesze neked erre kiesik a facebreaker, igaz jó low statokkal. Praxisom nincs, de egy thief tormenttel lehet meg kene próbálni brunnehilde buildjet Hcban is
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
Badlof2k
senior tag
-
freddirty
senior tag
hah idáig ez a rekordom splinterből de valahogy nem is fért ki a második legion monolit, elég a sima rusted breach és a polished legion scarab. Mindenkinek tudom ajánlatni aki tud clearelni jól a karival. T14 tropical island + polished breach +polished legion scarab.
Szép tiszta egyenes pálya, ha a második felére jutnak a legionok és breachek akkor szép lesz az eredmény. Igazából más pályán nem is tudtam ezt még megközelíteni sem. /De még a köd alatt le kell verni a bosst./fred
-
tiborv
aktív tag
válasz sirdond #25892 üzenetére
hmm, ertem koszi. igazabol azert gondolkodtam valami melee juggban mert ez kiesett es erre mar emlekeztem hogy korabban epultek buildek illetve csak biztosabbnak ereznek egy juggernautot mint egy sciont. (nyilvan build fuggo de ami meginkabb az a cucc, lifeot meg regent meg konnyebb marauderra osszepakolni)
Az is jo lenne ha mapokon t3-4-5-6 korulig el tudnek jutni, ott mar nyilvan esne is hasznalhato cucc/regret amivel atstatolhatom magam de azert nem torolnek 100 statpontot a treerol.
-
sirdond
őstag
válasz tiborv #25891 üzenetére
Tekintve, hogy ez egy nagyon rossz base (és persze, ha jól számoltam) még 1000 str mellett is csak ~480pdps lesz belőle, ami egy 2Handed weapon-nál azért eléggé átlagosnak számít csak (tény, hogy ebben nincs benne a több statból jövő bónusz, de azért azokból sem lesz sok, tekintve, hogy amúgy is kis értéket adnak és nem arra fogsz rámenni).
Az így elsőre szerintem T10-T12 mapok, onnantól már kevés lesz, főleg ahogy növeled az Awakener level-t és ugye red mapokon már erősebbek a mod-ok is.Ok, sejtettem, hogy van, de gondoltam rákérdezek, mert igazából target farmolni is lehetne, ha nagyon akarnád, de abban valszeg nem lenne köszönet és hamar feladnád
Szóval még mindig azt mondom, hogy min 900-1000 str legyen, azzal lehet mapokon is haladni az egyéb bónuszokról nem is beszélve, utána azt van lehetőséged még tovább skálázni az endgame-be. Ha ezt nem éred el, akkor szvsz nincs értelme, mert simán találni ahhoz hasonló pdps-es rare 2H fegyvereket és akkor nem kell kompromisszumot kötni a többi cuccban.
Egyébként a stat stacker karaktereket sokkal nehezebb összehozni SSF-ben szerintem, mert ahhoz, hogy használhatóak legyenek a játék vége felé is, bizony kell rendesen t1-t2 +stat minden cuccra (és jewelekre és a tree-re) és ugye olyan item-eket találni, na az rendkívül RNG függő, craftolni meg nehéz. Persze, ha az a cél, hogy 1 hónapot rászánsz, hogy kifarmold ezeket, akkor hajrá, de gyors sikerélményt ne várj, szvsz.
-
tiborv
aktív tag
válasz sirdond #25890 üzenetére
Hmm, az 1k str igy elsore kicsit soknak tunik "alap"-nak
Tehat akkor leech/crit/conv ele damagera ugyanugy mukodik minden szamolhatok ezekkel (mondjuk nyilvan elsosorban hc leven a leech erdekel).Az item meg van persze, ssfben eleg nehez lenne csak ugy 1 itemre epulo buildet tervezni
Hal istennek uniq farmra sikerult egy kis "sajat" method szerint kifarmolnom levelingre eleg sok dolgot es kozben esett ez is. Meg persze mas meleenek valo, holott arc-bl sciont kezdtem...
igy jott az otlet hogy amig van lehetosegem (nem halok ra) gemekkel is ellatni valami masik kasztot addig belevagok.
(Meg persze hajt a tudat, hogy xboxon annyira ergya a ladder hogy tok jo latni mennyire elol vagyok valamelyik nem slager kaszttal. lvl49-en vezetem a laddert scionnal is )D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
sirdond
őstag
válasz tiborv #25889 üzenetére
Helló!
Bár nem volt Pillar of the Caged God-ra épülő build-em, de tekintve, hogy stat stackingre épít és látva poe.ninja-n, hogy vannak ilyen build-ek, így simán azt mondom, hogy igen.
Sweep és EQ is lehet életképes, első cél, amit ki kell tűznöd magadnak szerintem, az a 1000str. Ez az abszolút minimum, ami nélkül bele sem kezdenék és endgame-re valszeg min 1500str fog kelleni, vagy még több.
3.7-es leírást még tudod használni, azóta melee fronton lényegi változás nem történt, csak a most bejött cluster jewel-ek (de te is puskázni poe.ninja-ról, hogy ki hogy mit használt, stb...)Igen, az %inc dmg és az összes dmg kalkuláció még azelőtt megtörténik, hogy a leech életbe lépni. Gyakorlatilag az, hogy mekkora lesz a leech a bevitt damage-től függ, elsősorban. (Persze ez nem ilyen egyszerű, mert a bevitt damage is rengeteg mindentől függ.)
SSF HC úgy, hogy már megvan az item, vagy azt is ott akarod majd kifarmolni?
-
tiborv
aktív tag
sziasztok
erdeklodnek tapasztalatok vagy csak siman tobbet tudoktol, hogy pillar of the caged god-ra epulo build mennyire lehet eletkepes endgamera? (sirus, elder stb nem erdekelne orulok ha mapozas menne)
ahogy elneztem mivel inc damaget ad (nyilvan str-re epulne nem int-dexre) igy flat damagera van szukseg fokent ezert sweep vagy eq-n gondolkodom. Amiket talaltam leirasok viszont 3.7-esek vagy azelottiek es ami a lenyeg, ssf hc lenne.illetve ami nem vilagos inc damagevel ugyanugy hat a leech ill a crit is esetleg az ele conv dmg? csak hogy a treen mennyire vegyem ezeket szamitasba vagy inkabb a pure str-t eroltessem
koszi!
-
P00By
nagyúr
válasz brunnehilde #25885 üzenetére
Az összes refund pontom megvan, csak mérges lettem, nem tudom hogyan sikerült átmásolni a pobot. Abyssus sisakot nem mertem megvenni a több fizikai dmg miatt
-
Kirk88
csendes újonc
válasz tocsek18 #25873 üzenetére
Belülről kifele majd kintrő befele haladsz. Az atlaszt nem tudod szinkronba egyszerre fejleszteni pakolgatni kell ide ida a watchstoneokat.Tehát úgy nem fogsz tudni haladni, hogy mindenova egy majd kettö stb... Van ahol 3-4 nek is bent kell lennie, hogy dobjanak watchstonet. Most hogy behozták ezt a fix rendszert így sokkal könnyebb haladni.
-
brunnehilde
senior tag
Nem csesztél el semmit, ez nem az a játék, ahol totálisan tönkre lehet tenni a buildet mert kicsit nem figyelsz oda. A banditákat, az ascendancyt, mindent vissza lehet csinálni, vagy váltani másra. Ugyanúgy a passziv pontokat is fán. Orb Of Regret, kb 15-20 drb és problem solved. Ha már nincsenek alapból refund pontjaid. Sisaknak vegyél egy Deidbellt, gyakorlatilag már ingyen hozzádvágják és jelentős dps növekedést ad. Amulett Daressos Salute, max 2-3 chaos az ára, vagy egy rare, meg jöhet a legalább 5L Bronn is. Ha ilyen magas szintre eljutottál, 5-10 chaos vagyonod már kell, hogy legyen.
Trollbálint: És még mindig csak lvl92 vagy a mindenvivő buildeddel? Bocs, én se tudtam kihagyni.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
P00By
nagyúr
2017 óta játszom. Ez a 4. szezonom. Az előző szezonban elkezdtem egy karaktert nem volt rossz, sokkal jobb volt, mint a régiek. Mert azokkal az egyes szintu mappokat sem tudtam sokszor megcsinálni. De a szezon végére a gearnek kb. egy darabjat nem tudtam összekalapálni. Most kipróbáltam brunnehilde fórumtárs cyclone buildjét. Nagyon élvezem, soha nem haladtam még igy és már többi régi dolgon átgyalogoltam, amihez anno hozzasem tudtam szagolni. Ráadásul ehhez a liga elején több geart is meg tudtam venni. Keveset játszom exaból alig szokott lenni egy liga alatt. Erre nem elcseszem az egészet? Karakter. Pob-et rosszul használtam és az elején véletlen a crittessel felülirtam a nem criteset és azzal kezdtem az egészet. Viszont ahhoz évekig nem lesz elegendő exám! Annyira nem tragédia tényleg nagyon élvezem, csak kár, hogy ennyi óra után vettem észre
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #25882 üzenetére
Az én ED-m mindent modot visz (na jó, a no regen picit necces, de alapvetően nem gáz, ha előre észreveszem és úgy készülök)
Pedig az csak egy kis "csíra" build
(bocs, ezt nem tudtam kihagyni )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
Óriási. Akkor megint okos voltam. Pedig úgy örültem, hogy ezzel most már tényleg "mindentvivőbuild" lett. Alapból az a mod úgy 4-5 exával megdobta átlagban az astral árát, de legalább volt türelmem és kivártam, mire valaki felrakott egyet ár alatt 14-ért. Talán Atziri ellen használható lesz Yugullal karöltve. Ja és igen, tuti az Abyssus miatt nem működik, meg ugye lehet vulnerability is a mapokon...
Lényeg, hogy most már crites vagyok, ennek örömére futottam is egy ilyen kis mapocskát. 4 sextant, scarab, és beyond mod. Csak erős idegzetűeknek ajánlom. Első kanyarban rögtön el is haláloztam, nem volt még deaths doorom, mire észbekaptam a bleeding már el is vitt. Na mondom, jobb lesz odafigyelni. Utána aztán ment is, mint a gyorsvonat, kb félórás map. Több halál viszont nem volt, a vége 95 splinter és 11-es szintű drop!
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #25876 üzenetére
Bizony, #sirdond kollágánál van a pont. A Reduced dmg az csak a refelectre ható módosítókat összegét csökkenti 100-zal. Mondjuk van egy 100%-os alap sebzésed, erre jön egy +250% módosító (összesen 350%), akkor a reflect csak 250% os sebzésből számolódik, nem a 350%-ból.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
savior
őstag
válasz TrollBalint #25878 üzenetére
Nem az Abyssus miatt van?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #25878 üzenetére
majdnem így van
az igaz, hogy mivel csak reduced ezért nem teljesen lecsökkenti, hanem csak kivon a végső értékből 100-at.
ennek a párja az increased a pozitív oldalon.amit te akarnál (brunnehilde) az a 100% LESS reflected dmg taken (annak a párja a more dmg a pozitív oldalon).
-
TrollBalint
addikt
Reddit szerint (és én is így gondolnám) ez 100%-kal csökkenti a bejövő sebzést. De ha te valamiért több, mint 100%-t kapsz be (pl. vulnerability) akkor a 130-100 még mindig 30% reflectedet eredményez.
Szerintem jobb lenne, ha nem reduced lenne, hanem decreased, mert az az increased ellentéte, és ugye poe-ba az increased damage-k összeadódnak. Ebből vonódik le ez, még mielőtt a tényleges sebzést kiszámolódna.
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
persil
nagyúr
Jol erted, de az immunitas es a 100%-kal csokkentett sebzes kozott egy hack'n slash-ben fenyevnyi a kulonbseg. Plane, a poe-ban, ahol olyan kifacsart logika menten mukodik nehany mechanizmus, hogy a legtobb matematikus orjongve akasztana fel magat.
Meg ugye, csak a fizikalis sebzesre vonatkozik, amit irsz.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
brunnehilde
senior tag
Van pár, igen, az a curse immunity elég OP, de még nem tudom, hogy megéri-e beépiteni a buildbe. Elég sok pontot kéne átcsoportositani.
Valaki meg tudja mondani, hogy ez a mod pontosan mit is jelent?
You and your Minions take 100% reduced Reflected Physical Damage
Nem azt, hogy gyakorlatilag immunis vagy a phys reflectionre? Legalábbis eddig én azt hittem. Meg is vettem a body armourt, felturbóztam a buildet. Toltam a vaalt ész nélkül a mapokra, amig bele nem futottam egy phys reflectionbe, ÉS... úgy pofán vágott egyből, és 1hitelt, mint a mesében. Szóval vagy bugos a mod, vagy egyszerűen csak én értem félre az egészet.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Kirk88
csendes újonc
válasz Badlof2k #25870 üzenetére
Slayer volt mert ascendency-t is váltottam azthiszem, meg elkezdtem valmi guide-ot is követni mert ez nem az a játék . Hát megfelelő kezekbe szinte bármi jó lehet, de ezek nem azok a kezek De még nem mondtam le teljesen róla, mert a képesség az maga bejön, csak egyenlőre most túl sok karakter van még amit ki akarok próbálni.
-
mrkog
tag
válasz dante3 #25872 üzenetére
Szerencsére engem ez nem bosszantott fel, inkább az ha meghalok valamiért amit nem értek és valljuk be, ebben a játékban ez elég gyakran előfordul....
Viszont épp arról beszéltünk feleséggemmel, hogy milyen lelkivlágú ember lehet az, aki abban éli ki magát, hogy virtuális semmivel át tud verni másokat. Szánalmas. De ez csak az én véleményem.acc: Von_Schwarz
-
dante3
addikt
Engem is átvertek a legion ligában, 7 exa-et buktam! Starforge-t akartam vásárolni, az is volt meghirdetve, még az átadásnál meg is néztem, hogy oké-e a 6link, csak a nevére nem néztem rá. Voidforge-t kaptam helyette, azt hittem agyvérzést kapok mikor észrevettem.
Soha eszembe nem jutna mást adni, mint amit meghirdetek.Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Badlof2k
senior tag
-
San398
őstag
-
San398
őstag
válasz duke1981 #25860 üzenetére
"Kéne pár igen ritka cucc" Itt cseszted el, hogy olyan build-et keztél amihez spéci cucc kell! Nem véletlen vannak liga kezdéshez mindig League Starter Builds induláskor
A lag-ra sokan panaszkodnak sok helyen. A POE sajnos igényli a stabil netet (nem mobil net) meg az SSD-t-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
mrkog
tag
Hát az a fractured fossil nem működik legalább is egy videó szerint
acc: Von_Schwarz
-
mrkog
tag
válasz brunnehilde #25865 üzenetére
Gondoltam kimaxolom, és talán elérem a lvl 100-at vagy a 40 challenget. Neked meg sok sikert a farmoláshoz.
Jut eszembe az új culsterek közül valami lesz használható?acc: Von_Schwarz
-
brunnehilde
senior tag
Érdemes persze (incr dmg + buff), ha van rá keret, akkor egyértelmű. Lesz még amúgy is bőven ilyen 10 exa körüli befektetés, ha full ki akarod maxolni (enchant, awa gemek).
Fossilozást sajna fogalmam sincs, de egyébként sem szükséges, köszi. Elég szépen haladok, szerintem ma összejön az exa a bodyra, illetve már meg is lenne rá, ha nem ragaszkodnák ahhoz a reflection modhoz.
-
mrkog
tag
válasz brunnehilde #25859 üzenetére
Hát igen, bloodlust bentmaradt majd cserélem. A második Circle-t most veszem, ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a dupla puritys-t érdemes venni? 9vs2 ex. Van rá pénzem tehát nem az számít.
A facebreakerre még nem akartam költeni 2 circe előtt.
A taste of hate is csak bennt maradt.És még egy kérdés, a fractured fossilal lehet mirrort csinálni az astral plate-emből? Mert ha igen, akkor amíg gyűjtesz, lehet csinálok egyet neked, utána meg kidobhatod.
acc: Von_Schwarz
-
Kirk88
csendes újonc
válasz duke1981 #25860 üzenetére
Szerintem csak simán rossz kasztot választottál. Én is beleestem ebbe a hibába, kezdtem egy double strike-os gladiátort vagy slayert már nem tudom pontosan, de hamar rá kellett jönnöm hogy tier12-13 felett már igen igen csak gyenge megfelelő cuccok nélkül. Utána felhúztam egy agony-crawler gladiátort aminek a clear speedje nagyon rossz(legalábbis a többi karakteremhez képest) a bossokat is "percekig" kell püfölni, de a védelme eszméletlen nem kell különösebb ügyesség hozzá mivel majdnem mindent simán facetankolsz vele. High end cuccok nélkül is abszolút életképes tud lenni, sőt biztosan az ránéztem kicsit az árakra amiket én használok standardon ez a karater nem kerül talán 1exbe se. A cuccok hozzá nagyon olcsóak , ha biztosra akarsz menni azt tudom ajánlani. Azzal mindent meg lehet ölni(nekem csak sirus-t nem sikerült, nyilván gyakorlással azt is meg tudnám csak lassú boss kill sok hiba lehetőség stb..). Delíriumba nem tudom mennyire lehet jó, az biztos hogy a blight mapokra nem ajánlám, bányászni viszont nagyon könnyű vele. Nem farmolod milliomosra magad vele viszont arra tökéletes , hogy összeszedj némi vagyont valami jobb karakterre. Valamint nem feszít szét az ideg, hogy kb percenként halsz. A tapasztaltabb játékosok nyilván tudnak ennél jobbat is ajánlani, de kezdőken vagy olyanoknak akik kb 4 hónapja játszanak korlátolt ismeretekkel, mint magam is ez egy tökéletes választás.
-
mrkog
tag
válasz TrollBalint #25858 üzenetére
Kb 99 százalékban biztos vagyok benne, hogy 6l-et kerestem, a színeket még én raktam rá.
Esetleg még az lehetett volna, hogy 6s-est keresek, de akkor meg nagyon sokat feldob , és nem görgettem volna le, mert feltűnik. Inkább az volt, hogy volt neki egy 6l-es a tradeben, és berakott egy 6s-est ami felül 4l volt alul 2 és a színek egyeztek, talán még a life is 70-es volt. Azt kell, hogy mondjam, ügyes.acc: Von_Schwarz
-
duke1981
lelkes újonc
Kész elegem van! 4 hónap után úgy döntöttem feladom a játékot.. már teljesen kiidegelt. 89. szint felett képtelen vagyok tovább fejlődni. Kéne pár igen ritka cucc, hogy jobb lehessek de azokat egyszerűen nem tudom megszerezni.. sziasztok, további jó szenvedést!
-
brunnehilde
senior tag
Ezek után biztos jobban megnézed, mit veszel. Ránéztem a buildre, szépen összeraktad már. 1-2 észrevétel: Bloodlust support miért? Okoz valami a buildben bleedinget? Nekem nem jut eszembe semmi ilyen. Ha nem használsz dupla Circle gyűrűt, akkor szerintem úgy éri meg a legjobban, ha az egyik poachers markos (mázlim volt, 1 chaosért vettem egy nagyon jót) és a blood rage helyett egy Vaal Haste van. Blood Ragenél én kimondottan utálom, hogy szedi le a lifeot. Facebreakert lehet kapni +1lvl of socketed gemses implicittel, azt is elég olcsón, 90c-ért vettem, és még a szinek is jók voltak. Jó az astral plated, elég komoly armour van rajta, de találtam rá egy nagyon jó modot: You and your Minions take 100% reduced Reflected Physical Damage, amivel gyakorlatilag minden map és minden boss gond nélkül apritható. Az extra crit chance helyett én inkább ezt preferálom, erre gyűjtök most. Taste of Hate flask szükséges? Extra dmg-t nem ad, mivel brutality van. Helyette egy 25%-os Lions Roar.
-
TrollBalint
addikt
a keresőbe hogy írtad be, mikor rákerestél, mert ha csak annyit, hogy (példának okáért), hogy a linknél legyen 4 kék meg 2 piros, de nem írod utána, hogy a minimum link 6 legyen, akkor nem feltétlen fog keresni 6L-t, hanem olyat, ahol van egy 4 linkes kék meg egy 2 linkes piros, aztán ez a kettő össze van-e már linkelve, azt nem figyeli.
Én is majdnem megszívtam ezzel )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
duke1981
lelkes újonc
Most is lag miatt haltam meg... tele van a tököm. Egy órám ment megint a levesbe mert szaggat ez a szar.
-
duke1981
lelkes újonc
Mi az az exa?
-
mrkog
tag
Na hosszú évek alatt először vertek át Poe-ban.
Vettem az előső héten egy 6L Carcass-t, természetesen a kereősbe azt írtam, hogy 6l.
Kicsit bosszantott is, hogy elég sokszor halok Brunnehilde szuper buildjével, még az is megfordult a fejemben, hogy nézzen rá a buildre, de mintha tovább élnének a szörnyek ezért többet is sebeznek és meghalok.
Most vettem egy jó kis astral plate-et és gondotam eladom a Carcass-t, de csak nem vették 3 ex-ért.
És ekkor kiderült, hogy alig látszik a link a jobb oldali alsó kettő socketnél.
Szóval simán mentem 4 sockettel és jól átvertek.
Figyeljetek oda erre, hátha az én példám okán nem szívjátok be.acc: Von_Schwarz
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #25844 üzenetére
Rizseslescó kolléga összefoglalta. Meglepően jól birja a legmagasabb szintet, pedig még mindig nem vagyok crites. Dupla Delirium Orbos full megkapolt T16 mapokat megyek vele, amik hozzáteszem a legbrutálisabb mapok, amiket PoE pályafutásom alatt csináltam. Jó értelemben brutálisak, nagyon bejönnek.
A Surrender pajzs a komolyabb befektetés (3exától kezdődik most), de a 6L Bronn röhejes fél exás ár alatt megy már (pont jó szinekkel is találtam 70c alatt ami kihagyhatatlan), a többi gear meg kb filléres darab. Jut eszembe, Dash a movement skillem ebben a ligában és nagyon meg vagyok vele elégedve.
duke1981: Látni kéne a buildet, mert igy nehéz. Sok minden bekavarhat, pl. bleeding ami gyakran és gyorsan lekapja az életet, vagy desecrated/burning ground stb... Ezek ellen nem véd a resist vagy a magas armour/evasion.
-
duke1981
lelkes újonc
Árúljátok már el, hogy tier 10 és a fölötti mapokon, hogyan lehet fejlődni valahogyan? 89. szinten tertok és képtelen vagyok feljebb küzdeni magamat mert fél óránként/óránként folyton van valami ami miatt fűbe harapok. 4000 köürüli hp-m van 11e páncél minden res 78% kivéve chaos, az -28 és 90 ezer körüli a storm blast dps-em. Idáig tök jól haladtam. Még tier 10-11-en is aprítom a tömeget vele de időnként betol olyan bosst vagy szitut aminél kevés mint sünben a dajer!
-
savior
őstag
Nálam eddig a hideoutban 60-70 fps volt, most meg 40-45.
Igaz ezt mintha stabilabban tartaná.[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz 0karmacoma0 #25847 üzenetére
Nemtom en amiota bepatintottam a 1070et szerintem
sokat nem mokoltam es csak ilyen extra density alatt ugrik le 40-35re az fps asszem , de anno meg talan betrayel alatt vagy legion korul voltak fura fps droppok meg delvnel , de igazabol ritkan van gond[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
Rizseslescó
aktív tag
Srácok nem tudom mi van veletek,de nem erőszak a disznótor azt mondjátok lassú a gladiátor😀 nem îgy van!!! Vegyetek fel egy deidbellowt+jó speedes QS flaska+ legyen meg az über lab is!!! Bányában egy maxos phase run és felveszi a versenyt a pathfinderrel is .. Mi kell a piros mapokhoz? Maximum 1 ex!!! Lvl 62 über lab és 64 n mapozás mínuszos rezikkel.. kösi brunne,nekem nagyon bejön!!!
-
0karmacoma0
senior tag
Ami nekem játszhatóvá tette a játékot, az a geforce vezérlőpult PhysX fülén GPU-ra állítás volt. Egy 2 upvoteos reddit kommentben láttam. Nekem nagyon sokat javított. Akinek gondjai vannak érdemes rápróbálni. Az új patchel még nem néztem, de rettegek.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
sirdond
őstag
válasz BoneDragon #25845 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ilyen jó vagy reverse engineeringben és ilyen gyorsan sikerült visszafejteni a GGG által kiadott patchet
Amit linkeltél az pedig inkább egy snake-oil, mint megoldás... -
BoneDragon
veterán
válasz TrollBalint #25844 üzenetére
Pár napja linkeltem egy lag fixet, amiben pont ugyen az volt, hogy a cpu magokat kell visszafogni és elmúlik a lag. Nekem működött.
Ezek szerint GGG ugyan ezt próbáltam csinálni, csak bugosan. Meg se lepődöm. -
TrollBalint
addikt
válasz BoneDragon #25841 üzenetére
mondjuk a patch notes-t én se igazán értettem, mert olyasmit írtak, hogy kevesebb magot használ a processzorból, ezért kisebb a terhelés. De nekem ez egészen egyértelmű...
Brunnehilde: alapvetően nem vagyok egy gyors játékos, és rendesen szeretnék neki esélyt adni, szóval egy red mapokig szeretnék eljutni, attól függ ez mennyi currency-be fog fájni... Az elsődleges, az az ED trickster
-
freddirty
senior tag
válasz TrollBalint #25840 üzenetére
Ja tökjó lett a splinter change. Futottam is reggel egy tiszta egyenes T10+ beach v. vmi ilyesmi Zana mapot és jó magasra sikerült feltornázni a delirium countert két breach miatt. 30 splinter esett a végén
Én már nem nagyon backtrackeltem és ha szar volt kezdetnek a deli loot type akkor cancelláltam is mert értelmetlennek láttam. Ez most így picit jobb.
Ezzel az EDC builddel azért jól beválasztottam, a maxos buildhez még kéne 30-40 ex. Próbálok craftolgatni, de nem annyira szeretek... A monotóniát meg annyira nem bírom, szóval az mbx féle fussunk 500 self sustain t7 burial chambert és lesz 100ex, nem gyerebefred
-
brunnehilde
senior tag
Akkor nem értem. Én négyes szinten már T15-t toltam. Kiváncsi leszek, te mikor adod fel, mint BoneDragon kolléga. Azért a pozitiv visszajelzés szerencsére több.
-
BoneDragon
veterán
Ja megy is a siras miatta mert durva performance hibak lettek. Elvileg arra jon ma fix.
-
TrollBalint
addikt
Új patch jelent meg ma (Steamen ~350 mega)
Elég sok mindent javítottak benne, többek között a Delirium végén esik ki, egybe a Splinter. Elvileg kevesebb erőforrást is használ a játék.
A különböző Master napi küldetéseket pedig már a Map Device-nál is ki lehet választaniBrunnehilde: elkezdtem egy gladiátort, de valahogy nem érzem, hogy olyan hű de ütős lenne, pedig már 4. szintű vagyok
-
crazygamer
tag
válasz brunnehilde #25838 üzenetére
Nálam van a próbléma a vaal molten shel-el. Müködött nekem is egy darabig, de már nem. Feltöltödik és beszürkül, nem aktíválható. A leírásod szerinti lvl-eket tartom (talán a 8 quality kavarhat be).
Megnézed a karakterlapomat? xDriztDoUrdenx kari : [link]1000 bocs és 1 jegesmedve. végig q gomb-ra volt téve az aktíválható vaal molten shell, aztán valamikor, amikor valamim gear-t cseréltem, biztos rosz ikont raktam vissza a q-ra. Müködik, béna voltam.
Elnézést[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
Bocs, névről már nem tudom ki volt az, de valakinek nem működött a vaal molten shell. Én most vettem egyet, probléma nélkül megy. Ugyanaz a gem, két ikon. A sima moltent aktiválja a CWDT, a vaal pedig mellette ellőhető, ha összejönnek a "soul"-ok.
-
sirdond
őstag
válasz savior #25833 üzenetére
Ahogy többiek is említették, én Linux alól nyomom, már egy pár éve.
Összességében azt tudom mondani, ahogy olvasgatom a különböző fórumokat, változó, hogy kinél hogyan fut, de általában nincs probléma. Liga elején szokott lenni gond, hogy történt e valami olyan jellegű változtatás, ami miatt szenvedni kell, meg nagyobb patch-ek esetén néha, de az utóbbi időben (értsd, az elmúlt 1 évben kb) ez sem jellemző. A mostani liga eleji probléma is inkább az én hibám volt, mert elfelejtettem, hogy változtattam valamit a rendszeremen,amire a PoE kényes.Nekem olyan szinten speciális a felépítés, hogy eléggé személyre szabott, úgyhogy, ha nem értesz mélyebben a Linuxhoz, akkor inkább a kész megoldásokat ajánlom, mint az általad említettek is és azokból is inkább Steam-et, mióta a Proton létezik. Bár őszintén szólva, már jó ideje nem néztem azokat, szóval lehet jobban jársz valami online tutoriallal, de természetesen, ha kérdésed lenne, akkor keress nyugodtan!
-
Kirk88
csendes újonc
Tegnap úgy döntöttem kezdek egy delíriumot megnézem milyen. Egy impale-cyclone buildre gondoltam viszont elég nyögnyegvenyelősen indul az eleje, igazából még sosem húztan 0-ról karaktert az elsőt is már úgy, hogy "egy" sokadik karis ember party-ztam és gyakorlatilag telejesen felcuccozott. Ha van valakinek egy feles Tabulája és nekem tudná adni azt nagyon megköszönném, természetesen nem ingyen egyenlőre 5c-t tudok adni érte, de "kitörlesztem" természetesen. Most ahogy néztem 10c a legolcsóbb, csak nem tudom mikorra esik még 5, amúgy remélem minél előbb és mire erre jön válasz már tágytalan lesz.
-
TrollBalint
addikt
válasz savior #25833 üzenetére
fut, tudtommal csak Sirdond játszik Linux alól innen, és amennyire én tudom simán fut wine-al a játék. (ha jól emlékszem pont a liga kezdéskor volt neki gondja, mint kívülálló annyit tudok javasolni, hogy a legújabb wine-t használd, az experimentalt (vagy hogy hívják itt) ne a stable-t, bár ez függhet attól is, milyen alatt a hardvered)
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Linux alatt játszik valaki?
Milyen OS-el, milyen módon (Steam, Lutris, stb)?
Hogy fut neki?
Most akarok Winről váltani Linuxra, de még nincs tisztázva. A játék meg jó lenne, ha futna.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
BoneDragon
veterán
válasz brunnehilde #25831 üzenetére
Lvl75. Szeretem a gyors clear speedet es ez nagyon helyhezkotott, vagy hogy fogalmazzak.
Most Ziz archmage buildjevel szemezek, elegge bejovos. -
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #25811 üzenetére
Nem hiszem. Azt gondolom Cycloneból kihoztam a maximumot. Eddig még egy olyan buildbe se futottam bele, ami megközelitette volna a crites gladiatoromat, ez sem tűnik jobbnak, bár valószinű lesznek még komolyabb próbálkozások. Héten, ha minden jól megy, helyrehozzák a netemet, aztán komolyabban belecsapok. Kimaxolom megint a cyclonet, gyűjtök némi vagyont, későbbre meg agyalok egy storm branden. Az új passzivokkal nagyon brutális clearspeedje lehet, ideális ehhez a ligához. Sajna ligakezdés óta talán két-három napot tudtam normálisan játszani, egyébként katasztrofális. Ezt a hozzászólást csak tegnap estétől próbálom elküldeni.
BoneDragon: Te bajod. Nem tudom, meddig jutottál, meg mi a lassú neked, de nekem arról más fogalmaim vannak.
-
tibee77
őstag
válasz savior #25826 üzenetére
Ne szomorkodj nem az ex drop szama szamit.nekem "csak" 4 esett de a gearem joval 20ex fölött van.igazabol minden ligaban az ex drop kb az összvagyonom 10%at max ha kiteszi.sokkal több penz jön be masbol ha az ember gyorsan farmol endgame contentet.vagy kis mapokat gyors karival sok scarabbal,sextanttal, influence-szel.nekem a liga elsö 3 napjaban volt sok idöm jatszani, utana meg napi 2-3 orakat.volt olyan nap h nem is jatszottam.es megis van piiiz, mert ez a liga megint fossa magabol a penzt.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
BoneDragon
veterán
válasz savior #25826 üzenetére
Nem, mondjuk én nem sokat játszottam. Brunnehilde Cyclone kariját hamar meguntam. Sry, nekem nagyon lassú volt. Azért még ránézek később, hátha kedvet kapok hozzá. Másik karival meg most jutok el csak mapozásig... Szegény vagyok, mint a templom egere. Amennyi kedvem van jelenleg a játékhoz, lehet ez így is marad
-
savior
őstag
Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy liga kezdése óta még egy exa sem esett?
-
Patrick
addikt
Kaptam egy Scientist portal effect-et. Elég LOL.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #25812 üzenetére
Brunnehildének szántam, mint cyclone masternek, de örülök, ha bárki nekifut.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz TrollBalint #25804 üzenetére
Mától konzolon is működik.
-
BoneDragon
veterán
Aki nem akarja letolteni, kommentek kozott vannak egyeb megoldasok. Megszunik a legion lag is.
Meg nem probaltam, de ma ki fogom. -
sirdond
őstag
válasz Har_melin #25811 üzenetére
közben ránéztem erre is, hát érdekes...
block-ra megy,de mégse? mi értelme a fél ascendancy-nak csak? meg Rumi-t se használ, pedig az kb must have ennek a build-nek. a bleedsploison nem ér annyit ebben az esetben, hogy jobban megérné a Violent Retaliation és az Arena Challenger helyett.
ja és Hollow Palm lesz az... -
TrollBalint
addikt
-
Har_melin
addikt
Teszel majd egy próbát vele? Hidden Palm Max Block Cyclone Gladiator
-
Badlof2k
senior tag
válasz TrollBalint #25804 üzenetére
mar megint en voltam a ludas
-
TrollBalint
addikt
A rendkívüli helyzetre való tekintettel a GGG mindenkinek ad ingyen egy mystery boxot. Úgy néztem ez közös, PC és konzolosoknak is jár.
-
brunnehilde
senior tag
válasz m.lala #25805 üzenetére
Szakmai jótanács. Felejtsd el. Kedvedért, még a PoB linket is kikerestem hozzá, és nem ajánlom. Tetszetős a videón, érdekes elképzelés, de PoB azért megmutatta a hiányosságokat egyből. 1,2 millió sDPS egy kb kimaxolt cyclone buildnél, nálam az édeskevés. Ennél még a non-crit verziós gladiatorom is sokkal többet hoz. Persze nem minden a PoB DPS, de akkor is. Alacsony az AoE, mapozásnál mindenképp kell hozzá a Pulverise és az Inc AoE is, amik ugye még tovább csökkentik a DPS-t, és még olyan nagyon olcsónak sem nevezném. A védelme meg nem tudom igy papiron mitől jó. 35% attack dodge? Kb. 1 exát öltem bele a Gladiatoromba és elmentem vele gond nélkül red mapokig és Lvl91-ig mindössze 10 halállal. Amiből nagyjából 6 ActI-ben volt, mert nem dobott pajzsot én meg voltam olyan ütődött, hogy nem vettem az NPC-től. Szóval még mindig jobban jársz a gladiatorral, de te döntésed.
crazygamer: Akkor viszont fogalmam sincs mi lehet a baja. Keveset játszottam, még nekem sincs Vaal Moltenem, de ha a wifim is úgy akarja, ma veszek egyet és utána jelzek, hogy működik-e vagy nem.
-
crazygamer
tag
válasz brunnehilde #25794 üzenetére
A vaal molten shell feltöltödik, de szürkére vált, nem aktiválható. Egy darabig müködött.
-
m.lala
aktív tag
Nagyon ócsiny, gyors, relative egyszerű buildet kerestem, cél max mapozás, ugysincs idöm sose többre
brunnehilde ránéznél nekem erre szakmailag
[link]
tudom, tudom nem gladi, de kiváncsi vagyok a véleményedre, mint szakavatott forgószakemberDoktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?
-
TrollBalint
addikt
válasz LittleBoss67 #25800 üzenetére
Ez nemrég jött be (ezek szerint konzolra nem vitték át) ha eléri az egyik a 3-ast elindul egy másik, vele párhuzamosan, ha az első eléri az 5-t akkor pedig a harmadik is elindul.
megint megszívatott a prohardver, nem láttam, hogy van még egy oldal és már válaszoltak )[ Szerkesztve ]
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz LittleBoss67 #25800 üzenetére
Pcn ez mar egy elo ficsor , lehet konzolon meg nincs (nemtudom hol jatszol) de Pcn tuti megy mert en blood aquat farmolom meg ott huzom a gemeket amiket varialtam es ott jonnek a plus rewardok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 10
- DIGI internet
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete
- Gamer PC - i5 10600 KF/ 16 GB RAM / 1 TB M.2 SSD / Radeon RX 6600 XT
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest