Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #22593 üzenetére
Köszi, de sajnos ahogy olvasom, nekem ezzel együtt volt szívás. Én eleve arra mentem, hogy majd a pumpa környékét kontrollálom, mert a fene se rohangál végig egy csomó, állandóan változó szálat. Gaze towert nem használok, csak a lassítót.
Azt hiszem, most inkább eladom maradék három blight mapot (T4, T5, T6), felszerelni a buildet és majd később újra próbálkozom. Ahogy olvastam, a lag egyik fő oka, a túl sok monszta, ergo ha gyorsabban tudom leölni őket (jobb a gear, nagyobb a sebzés), akkor talán(!) majd megoldható lesz ez is. A másik, hogy lehetőleg olyan mapot választok majd, ami zárt, hogy a monsztákat ne csak a szálak tereljék, hanem a támadásaikat is korlátozzák a falak.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #22597 üzenetére
Mer latnam poeba hogy jatszik marmint tudtomal nem tolja es o amugyse van rajta a friend listemen seholsem 😂
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #22595 üzenetére
Tudom azert nem ertme ki lehet akkor az a friend namind1 , hat conc area tobber er incr area csak az aoet noveli dmget annyira nem szal az max mob packnal lehet elony de boss es single targetbe nem annyira elonyos .
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k #22594 üzenetére
Nem győzöm köszönni
I.area dob rajta amúgy, mert néztem, hogy össze lehet hozni 7 linket is az Area+t&Mine dmg+Hypo triumvirátussal fejesben
Ma kicsit vásárolgattam és vettem egy kesztyűt amin %dmg van a freezelt enemyre+ 2 jó wandot+amut.. hálistennek a fán nem kell sokat variálni, mondjuk asc. pontok nekem lehet máshogy vannak..
Amúgy nem Nándi, hanem Pistitusz vok .[ Szerkesztve ]
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #22590 üzenetére
Igen meg nem , mivel spell es mem attack igy a sima fizik pumpalas nem mukodik , plusz kell a ket trashold jewel neki , ami a spell 100% physic dmget colda konvertalja 😊 ez boven eleg es passiv fa kiraka rendesen meg pumpalja , ezen felul a gemek amik lenyegesek es a sharper base helmet minde damage es gem level moddal
plusz jo ha van rajta hypotherm igy lesz 6link , a dmg nem rossz de szerintem hulyen szamolja a dpset az ingame tool tip .Ja igen nem probaltam hogy mi a jobb neki hatred skitterbottal vagy skitter , herald of purityval ami ugye flat physet ad spellnek is .En hatred skitter enlighten komboval toltam .
Balint.: En nemtom de nagyon makos es gazdag ha igy osszejott a 30
bar elso het utan lattam redditen postot 40/40esrol, szal 🤷🏻♂️ nekem a 24 cel , 18 megvan ami hatot leakarok vadaszni az hozhato csak kell egykis vasarlas meg szerencse pl exileok meg a rare blight mobokbol ketto nincs meg .
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz
TrollBalint #22591 üzenetére
de még cigaretta se volt nála, se füstszűrős, sem pedig nem füstszűrős
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
Badlof2k #22561 üzenetére
Köszi again
Bevallom felcsigáztad a kedélyeket és most jobban meg vagyok lőve, mint annakelőtte
de egy próbát megér a dolog.. ha jól gondolom, akkor a GC profitál coldból és fizikálból is? Ma is esett egy execske, megnézem mibe mennek azok a cuccok, amik rajtatok vannak. Jelenleg IC mine 30K sebzést ír a karilapon a skillnél, az gáz, vagy már elfogadható?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
brunnehilde #22584 üzenetére
Ehm hogy is van meg neked ennyi challange egyebkent kerem alasan?🙄
-
sith7
félisten
válasz
Plazmacucci #22578 üzenetére
elhiszem, azóta nem néztem
hááát nem tudom ... jön belőle fixen 30 chaos értékű cucc ?
persze, ha esik, akkor akár több exa - s cucc is lehet ... de a lagg nem engedi játszani az ilyen mapokat -
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22580 üzenetére
köszi, a sisak már megvan
-
Har_melin
addikt
Nem a builddel volt a baj, az működött, kurva nagy volt a lag. Mire visszajött, már vége volt a pumpának.
Nem emlékszem a map modokra, azok nem voltak vészesek (szerintem), viszont ráraktam három tealt, hogy jobb legyen a drop, ami persze a pack size-ot is növeli. Lehet, hogy ezt nem kellett volna, de kíváncsi voltam, hogy lvl78-on mennyire bír egy T4 blight mapot.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22584 üzenetére
Hogy te ilyen jól nyomod, hogy már 30-nál jársz. Az igen, én még csak 15-nél, bár én mindig a 24-re szoktam menni, de azért a 36 se lenne rossz
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #22583 üzenetére
Őőő... értem. :p Ugyanez a gondom Storm Branddel is. Meg ez a possessed beyond boss. Mennyi az esélye, hogy épp akkor jelenik meg, mikor egy spirit is ott van és meg is szállja. Jó vicc. Rühellem ezeket a bossos challengeket. 3-4 biztosan kimarad nálam, de a 36 teljesithető. 30 már kész, 1 nyamvadt rogue exile hiányzik, igaz, kb 3 hete 31/32-n áll.
Atlas mission, unique maps, blighted maps, ezek gond nélkül meglesznek. Ault kell találnom Delveben, meg mondjuk elérni a Lvl100-t és akkor az endgame grinds is pipa.
-
TrollBalint
addikt
válasz
brunnehilde #22582 üzenetére
Régen írtak egy képletet, de nekem azzal nem jött ki. Az valami olyasmi volt, hogy az átlag level + 10, de szerintem simán csak átlagol.
Jól látom, hogy többen rajta vannak (lennének) a challenge-eken? Mert én benne vagyok, hogy összefogunk, hogy hamarabb meglegyen. Nézegettem egy-kettőt, de summonerrel ezek felejtősek (úgy megölni valakit, hogy ez meg az legyen így meg úgy) belépek és már rá rontanak
-
brunnehilde
senior tag
Jut eszembe, a piramis szintjét mi határozza meg? A legmagasabb teljesitett mapot veszi, vagy valamit átlagol?
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #22577 üzenetére
Ha dögivel lennék blight mapokból, akkor biztos nyomnék egyet, csak úgy kíváncsiságból, de nem T13-on
Ahhoz még kellene ennem jó pár gombócot
-
-
BoneDragon
veterán
válasz
TrollBalint #22575 üzenetére
En egy olyat toltam, T13-at. Nagyjabol 2 percig birtam, utana instant halt a vilagito here. Soha tobbet.
-
sith7
félisten
válasz
Plazmacucci #22574 üzenetére
Akkor jó időben adtam el
-
-
Har_melin
addikt
Na, kipróbáltam egy T4 blight mapot
Minden szépen ment úgy két percig, amikor már kezdett sok monszta érkezni a pumpához, aztán 5s szünet és pump destroyed. Azt hiszem, inkább hanyagolom egy darabig.
-
sirdond
őstag
válasz
Plazmacucci #22566 üzenetére
"Fixed a bug where some of Cassia's dialogue did not respect the Dialogue Volume setting."
DIVINE POOOOOWER
-
-
sirdond
őstag
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Plazmacucci #22566 üzenetére
Hc karik gondolom amik stbe kerulnek es megmaradt blight mappot letudja futni meg ott bar minek
Azert az fura pl ahogy olvastam a patch noteot blight map droprol egy szo sincs . majd 1 ho alatt oszesen 6 esett 😁namindegy 🤷🏻♂️
[ Szerkesztve ]
-
3.8.1d
ou can now use the Anoint Items option when talking to Cassia without having completed the Blight Tutorial encounter. This allows players in Standard league to anoint items by talking to Cassia in a Blighted Map.wat?
-
Har_melin
addikt
Ja azt el is felejtettem, hogy bejött a klasszikus, a falábat vágja le a villamos szituáció. Merci lab, enchant a Tempest Bindingra, "Brand penetrates 8% resistance", yeeehaa! Második ránézésre látom, hogy armageddon brand és fire pen.
-
válasz
Plazmacucci #22562 üzenetére
Mind1, kiesett az első saját b. map
-
Mi az a barna fos ami kihömpölyög a blight portalból és azonnal megöl?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #22560 üzenetére
A lényeg a sisak azt nezd majd , a pancel six linke nem erdekes az csak ugy beraktam nem art alapon , aurak kesztyuben , movement skill meg defenset gondolom kiokoskodod
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Rizseslescó #22556 üzenetére
Nem neked Brandon81 zárójelben(nandi31) acc kari név ?
mert tudom hogy fent vagy a listámon de.. lehet én keverek valamit.. haha minden esetre elnézésedet kérem báttya
kari linknek pedig [link] a BadlofTrapper a minerem , nem fullos de iránynak jó lehet , Iron fórumtárs többet tudna mondani plusz ő is linkelte emlékeim szerint korábban már a karakterét igy ha vissza keresed megtudod nézni
Bálint.: Akkor ha belefutok olyanba akkor majd szólok vagy félre rakom nekem már megvan nem sürgős
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
TrollBalint #22557 üzenetére
Sajnálom, akkor nem ütközünk..
Délután ha otthon vagyok, ki se látok a munkából, no meg életem párjával foglalkozom, na meg kamaszodik-kanászodik a kölök, szóval nem 1xű a helyzet, de sose mond, hogy soha...
-
TrollBalint
addikt
válasz
Badlof2k #22554 üzenetére
fejből én sem tudom, de azt hiszem Abyssal chamberbnél van a 6S, és valami Primeval chamber, vagy mi az ördögnél van a 6L. Sajna most nem fogok tudni felmenni
Rizseslecsó: igazán nincs mit
Én fixen, egy műszakban dolgozom, úgyhogy max 5-6 szoktam tudni felmenni, ha éppen ráérek.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
TrollBalint #22552 üzenetére
Csak elvétve jutok fel, de a 7n délelőtt ráérek, ha gondolod?
Ne szépítsem a 3. karim a ligában, de azt hiszem ennél leragadok, csak még nem is tudom melyik leírást kövessem. Nagyon tetszik a mostani miner, csak ugye totem és tank után, kicsit ügyesebbnek kell lennem hozzá.Köszönöm szépen, hogy felköszöntöttél a 23+ szülinapomon
-
Badlof2k
senior tag
"3.8.1c Hotfix:
Fixed a client crash that resulted in Exception: Map and Exception: CreateTexture2D errors that could sometimes occur when fighting Vorici."
#22549.: De lehet nekem volt már nem emlékszem rá , elég sok minden történt azóta , és annyira elmerültem a minyonokba se látok hallok
#22551.: Szerintem csak jó szerencse , mert ha esik eleve olyan ami a buildedhez kell vagy csak eleve jó res life kombós dolgok már spóroltál , ezen felül jön még a currency farm vagy adás-vétel akkor meg nyert ügy, igazából jól oszd be az időd és tudd mit szeretnél , és főképp élvezd a játékod és ne ezen rággodj mennyi "cashed " van
22550.: Nándi ha kell valami irjál rám ha fent vagyok aztán megbeszéljük, énis egy ideig icicle minet toltam de T10nél már kezd kevés lenni megfelelő itemek nélkül amik most nem tom mennyire drágák de 2 hete még húzos áraik voltak, akkor váltottam glacier cascadre ami jóval könyebb és erősebb is, a cucc meg hát kell oda is főleg szerintem defenziv szempontból mert nekem nagyon papirnak hatott.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
-
sith7
félisten
válasz
TrollBalint #22549 üzenetére
Nem figyelsz ?
Pedig meg is osztottam az örömömet[link]
Tudom nem vigasztal , de ha ezek nem estek volna, akkor sehol nem lennék ... ahogy az előző karaktereimmel ... azokkal is csak azért jutottam el odáig, ahol most vagyok, mert jóakaratú fórumtársak adtak jó cuccokat.
Ehhez a játékhoz rengeteg idő + jó RNG kell .. ezt most már én is (be)látom
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem icicle mine buildet és mit ne mondjak, nagyon tetszik. Most jutottam el mapozásig, zéró cuccal is elvan t4-5-ig. Van összesen 3 exem amiből gazdálkodhatok. Aki tud pls segítsen, hogy milyen cuccokat vegyek stb.. Egy működő linket is szívesen vennék, szánjatok rám pls 5 percet.. segítsetek MUK-nak a vén hülye rókának -
brunnehilde
senior tag
válasz
Badlof2k #22546 üzenetére
A buildnek nincs köze hozzá, azt egy fantasztikusan tehetséges és szerény játékos csinálta.
Komolyra forditva, Sith, valami nem tetszik a játéknak a gépeden. Ha mást nem, próbáld meg újrainstallálni. Nálam kopogjam le gyorsan, megint rendesen megy, annyira, hogy első halál nélküli uber elder killem is megvolt.
-
sith7
félisten
válasz
TrollBalint #22542 üzenetére
Nekem összesen 5 esett + 1 összejött chaos - ból, ebből már csak 2,5 ex van, igaz a gear az 95% - ban kész
Már most kompenzál a játék
Péntek estétől tegnap estig, úgy hogy szombat - vasárnap is sikerült napközben is játszani, nem sikerült eljutni lvl 86 - ról lvl 87 - re.
Ha 10x nem haltam meg a lagg miatt, akkor egyszer seSzinte folyamatosan zongorázom 1-5 flaskákon, nehogy valami miatt meghaljak, de nem mindig jön össze
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #22542 üzenetére
Bocsi The Nurse kartya meg ket The wolven king's bite esett hetvegen
szerintem ennyibe kiis fulladt a szerencsem a ligara bar kitudja , szerintem abyss , harbringer , delve ota most jatszok a legtobbet es hogy van megegy karim, jobban fekszik ez mint a miner , es eleg minimalis befektetettesel , 6,7k life , 12k armor buffed es nagyon nincs problema , tegnap egy T11 blight map lement meg shaper gond nelkul , ja nem Shaper beamje leolt de azis azert mer amikor eldasheltem bellagoltam es a jatek ugyerezte ottvagyok meg es kiis nyirt 🙄 ezt eltekintve nagyon elvezetes jatek menet nulla gond 😊
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22540 üzenetére
Nálam rendszeresen megjelenik a kis pörgettyű a mobokon, először nem értettem, hogy mitől. aztán rájöttem, hogy véletlenül kötésbe raktam vele.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Badlof2k #22539 üzenetére
hát nem szintezés közben, de mapozás elején esett még 2 ex nekem is, de egynek már a fenekére vertem
Viszont ezen kívül nem nagyon esik semmi olyan nagyon aztán már egy hónap elteltsith7: ja igen, elfelejtettem mondani. Amit a játék az egyik kezével ad, azt a másikkal elveszi. Úgy hogy élvezd ki ezt a ligát
-
sith7
félisten
válasz
TrollBalint #22538 üzenetére
ó, persze .... nem is igaz ...
mirror of kalandra még nem is esett egy sem
-
brunnehilde
senior tag
válasz
TrollBalint #22528 üzenetére
Ja, Arcane Surge adná magát, de az már be van rakva a Brand Recall mellé.
Har_melin: Szóval a Herald Of Thunder + Blind nagyon jól fog működni? Ezzel teszek egy próbát.
Igen, csere volt, mert megláttam a Storm Brand enchantot traden és PoB-on, hogy milyen sokat jelent. Sőt, ma azzal szórakoztam, hogy elköltöttem egy vagon exát, rerolloztam a sisakot, és vettem új gyűrűket, meg övet, hogy tankosabb legyek, meg gyűrűkön a crit chance/multiplier if you shattered suffixel növeljem a DPS-t. Becélzom vele a Lvl100-at.
A régi cuccaim (amiket látsz PoB-on) eladók leszne, ha az újak beválnak. Lizingelheted is.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #22538 üzenetére
akkor megse szolalok hogy summoner szintezese kozbe ket ex jott 🤭😁
[ Szerkesztve ]
-
-
sirdond
őstag
válasz
Plazmacucci #22531 üzenetére
amúgy láttam, hogy kezdtél egy Raider-t valamelyik nap, ez a FastAF féle Cyclone Raider?
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #22528 üzenetére
Köszi, unique-ból már csak az Inpulsa hiányzik, meg a flaskák, de így, hogy már végre eljutottam mapozásig, már egyszerűbb lesz. (régen volt olyan, hogy ennyire keveset tudjak játszani és abból is másfél brick buildet húzzak fel. A Cyclone jó, de nem igazán való a blight tartalomra, a firetrapper túl glasscannon lett, ebben a formában nem lehet vele mapozni, állandóan belehalok.) Most ezzel remélem sikerül végre majd játszani és hátha az rng is megszán, eddig nem nagyon szeretett ebben a ligában.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22527 üzenetére
Én egyelőre használom a Wrath-ot, mert még nem raktam ki a MoM-ot, de a Herald of thundert szerintem érdemes visszakapcsolni, mert az aurák nekem nagyon szépen aktiválták a Blind-ot. Az Orb of Storms mellett nálam is Onslaught van, és persze még csak Singularity, nem Void Battery, szegény az eklézsia. A sisakot látom lecserélted
-
sirdond
őstag
válasz
már incursion óta a minél nagyobb dmg-ről szólnak a ligák kb.
itt is van egy határ, ha az megvan, akkor simán megy a kontent, amúgy meg szenvedés. (nekem most már cyclone-nal is könnyen megy,de sokáig szívás volt) -
TrollBalint
addikt
válasz
Nekem bejön, jó lenne találni már egy unique blight valamit
Meg tegnap esetet egy T12 (azt hiszem annyi) blight map, arra még gyúrok kicsit azért.Viszont a challenge-k között nincsen, hogy nyomd le a über blight boss-t, úgy hogy még azt is el tudom képzelni, hogy az a következő ligában lesz. És ez valamilyen folytatásos sorozat lesz
[ Szerkesztve ]
-
válasz
TrollBalint #22530 üzenetére
Nemt'om, én meguntam. Summonerrel le tudom futni a blight mapokat, cyclonnal meg azt sem ami a sima mapokon megjelenik. Nem faja, az egész játék már csak az area sebzésről meg a monster pakkok egyhiteléséről szól.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Plazmacucci #22529 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert eddig mindegyik contentnek volt valami "főellenfele", és Cassia is azt mondta, hogy úgy tűnik, mintha lenne valami intelligencia, vagy valaki a háttérben.
Lehet, hogy nem akarja a GGG, hogy túl hamar a végére érjenek az emberek és csak később adnák hozzá? -
Ennek az egész blight sztorinak hogy lehet a végére érni? Nem látom a célt... Van valami a végén mint a többi ligának, vagy ez ilyen never ending? Nyomod a blight mapokat és...?
-
TrollBalint
addikt
válasz
Har_melin #22526 üzenetére
Ha kell valami szólj, még mindig meg van az a jewel, ami lightning damage-t meg +area damage-t ad, és én biztos nem fogom használni, de sajánálnám eladni/kidobni. Ha kell odaadom szívesen. Meg jó pár vackom van még. Ha meg unique valami kell, abból is van egy tab-nyi. Ha képről felismered őket, berakom ide a fotót.
Brunnehilde: Flame Dash-hez én nem használok semmi supporttot, önmagában is jó (főleg 20/20-on) Aki sokat varázsol, még Arcane surge-t szokott hozzá kötni, azt hiszem level 8-ast, és akkor minden dash-re kapod a buff.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #22526 üzenetére
Nekem sikerült eléggé kimaxolnom, hétvégén meglett vele a Lvl96. Igy néz ki most: [link]
Aurát már nem használok, még Herald Of Thundert sem. Ötlet, hogy mit lenne érdemes berakni helyette? Golem, portál, vagy valami support gem mondjuk Flame Dashhez?
Orb Of Stormshoz Innervate van sisakból. Onslaught, vagy Blind bossok ellen + megdobtam a DPS-t Controlled Destruction és Lightning Penetration kombóval. Elég sokat kisérleteztem, érdekes volt még a Hypothermia/Ice Bite + Elemental Prolif is.
Visz mindent, néha mapokon (T16), ha valami nagyon extrém, ötfelé elágazó gombát dob be, és szórja a bossokat, megfektet, meg itt-ott becsúszik egy-két halál, ha a rengeteg monsta miatt nem látom, nem veszem észre a robbanó tűzgömgöt, vagy az elektromos fickókat.
De egyébként jól birja a gyűrődést, simán állhatok egy helyben Harbinger kör közepén is. Guardianokra továbbra sem a legjobb, ellenük egyébként jó választás egy Singularity, Shield Charge (vagy Leap Slam) + Faster Attack + Fortify.
-
Har_melin
addikt
válasz
brunnehilde #22519 üzenetére
végre sikerült átjutnom az alapjátékon, gyorsan futottam vele egy Relic Chamberst (lvl74 lett, mire befejeztem az A10-et, annyiszor kellett wp előtt kilépnem
), úgy néz ki működni fog.
A gyűrűk és az öv még hiányoznak, így semmilyen curse sincs, páncélból meg egyelőre egy 6L Restless Wardnál maradtam. Ez volt a legolcsóbb dex-int 6L, ráaádásul a resisteket sem borítja fel. három irányú blightot megcsinált, nagyon a life flaskákat sem kellett nyomogatnom, folyt köv.
-
sith7
félisten
válasz
feltettem, jobb lett, de nem az igazi ... nem ilyen volt 2 napja
-
-
freddirty
senior tag
Sziasztok,
Még új vagyok a POE-ben, augusztusban kezdtem játszani még az akkori ligában. Egy ranger-t indítottam mert a diablo-ban is kedveltem a DH játékstílusát és sebességét. Mostanra persze már átestem az előző liga végével standardba és ott is folytattam. 85-ös szint után az elemental hit build-et (és a karit) szerintem hanyagolom, piros mapon már eléggé glass cannon bár hát nem teljes a build persze, de nem látom h a védelmet túlságosan lehetne még hova fejleszteni.
Egy necro summoner-t néztem ki amit indtanék, de inkább standard-ban ott már megvannak a leveling cuccok és hát játszani sincs túl sok időm. Érdemes standard-ban ezt a buildet indítani? -
sith7
félisten
válasz
megpróbálom feltenni, most látom, hogy van frissebb driver
-
TrollBalint
addikt
Nálam tökéletesen fut a játék, kb. az első patch óta, sőt, a legutóbbi patch óta a Research-be se fagy ki. De nem tudom, hogy melyik szerveren vagyok, vagy Frankfurt, vagy Amsterdam. Nem szoktam nézni.
-
brunnehilde
senior tag
Problémázik nálam is állandóan valami. A klienst talán már helyreraktam (valami gáz volt a shortcuttal), de megint kezdte a laggolást. Pár napja frissitette a windowst, valami komolyabb update volt, meg a procira is jött valami, és a cpu használat azóta non-stop az egekben járt. Utánaolvastam, az nvidia drivert frissitettem, most megint úgy tűnik, hogy rendben fut (challengehez vettem Blight mapokat, túléltem akadásmentesen őket). Rakd fel te is a legújabbat, ha nincs még fent.
Nálam Milánó adja a legalacsonyabb ms-t. 17-20 körül, utána nem sokkal Frankfurt.
-
Ronan
csendes tag
Nálam tegnap este volt lagg, de nagyon. Nektek a szerver választásnál melyik a legkisebb ms válaszidő, amit mutatnak a különböző szerverek? Nekem 30-40 ms körül mozognak. (Paris, Amsterdam, meg most fejből nem tudom, de még vagy 2-3 van amelyik 50 ms alatti
Nem vagyok egy nagy koponya a témában, de az megoldható lenne, hogy külföldön szervert bérelnék, amire telepítem a játékot? Oprendszert is kellene fölraknom, direct x -et, vagy ez hogy működik? Gondolom egy központi gépet osztanak föl szeletekre.
Köszönöm.
-
sith7
félisten
Tegnap óta játszhatatlan a játék, olyan lagg van
4x haltam meg egymás után lagg miattnálatok is ilyen ?
eddig nem volt ilyen gondom -
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #22513 üzenetére
lol, madman
grat
-
brunnehilde
senior tag
Másnak is ilyen sűrűn szórja a blight mapokat? Szerintem lassan, de biztosan közelitek az 1:100 esélyhez.
Futottam egy T15-t, mit mondjak, volt adrenalin a bossok miatt, de végül meglett. A loot viszont siralmas volt. Rare map, kimaxolva, 3 olajjal... Még csak oil chestet se adott, egyet se.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
TrollBalint #22510 üzenetére
depth 150tol jelenhetnek meg a primeval chamberek pl ahol ezt a recepted feloldhatod
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz
TrollBalint #22507 üzenetére
ha jól rémlik monster level 75-től lehet abyssal city (6 socket) és monster level 80-tól primeval ruins (6 link), de ez egyáltalán nem biztos.
-
Soul Taker miért exalted árban megy? Mi a fasz van már megint.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
Valaki tudja, hogy a 6 socket és a 6L receptek milyen mélyen találhatóak, most hogy változtattak rajtuk?
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #22503 üzenetére
Az. Ennek tok mindegy milyen pc megy alatta.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #22502 üzenetére
Masnak meg semmi prob? Akkor?
-
válasz
BoneDragon #22502 üzenetére
Upgrade your potato pc
-
BoneDragon
veterán
Most jutottam csak el über elderig, de ez.... 2x állt meg a képernyő és haltam emiatt. Az fps-em végig 20 alatt volt. Gondolom ez mind a minionoknak tudható be, de ez nagyon gáz. Ez lett volna a performance patch? Már nagyon idegesit ez az egész. Gondolom kövi ligában még rosszabb lesz, már alig várom.
-
sith7
félisten
értem, ok, köszönöm a válaszokat mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest