-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Én nem tudom mennyit játszottam eddig, de kb. nekem is dobott 3 exát a játék. És most van 5 exám (hogy 1-et már elköltöttem). Többször elő szokott jönni, hogy lehet pénzt csinálni, és vannak hasznos tippek. A trade makró használata (szerintem) elengedhetetlen, a segítségével adtam el a héten valami béna div cardot 1.3 ex-ért, meg a két gemet összesen 70-80 chaosért.
De ezek még mindig a szerencse kategória, mert vagy kiesik, (és észreveszed, hogy értékes), vagy nem. Ha biztosabb forrást szeretnél, akkor tényleg valamire "rá kell állni". Fossil farm, lab enchant farm, vagy keresed a jó base cuccokat és olyat craftolsz rá, hogy csak azért fizetnek 2 exát, hogy felrakd trade-re (ez a része, amit meg akarok tanulni )
És igen, kell hozzájuk egy "jó" build. Ha olyannal játszol, ami nem produktív és végez néhány perc alatt a mapon, hanem lassú vele a játék (nem feltétlen azért, mert meghalsz sűrűn), akkor ezek a módszerek is lassabban fognak jönni. (Persze, ha az a build neked mégis nagyon bejön, akkor lehet élvezetes a játék ettől függetlenül) Mert amíg te futsz egy mapot, addig más fut hármat, és háromszor annyi lootból választhat.
Ott van Brunnhilde módszere, agyon chiselezi a red mapokat (elsősorban T15 & T16) meg minden sz@rt mellé dobál és úgy fut rajta, és esik neki minden földi jó.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
simondr
senior tag
Klasszik .
A guildben is van egy ilyen, aki folyton arról panaszkodik, hogy "nem esik semmi".
Ti az életben is ilyenek vagytok? Ha nem jön be a lottó ötös akkor inkább mindenki b*ssza meg, és csórón éltek és mellé háborogtok? Az hogy megdolgozzatok érte nem opció?
Nem azért mondom, de kb 1000 módszer van arra, hogy currencyt szerezz a gameben. Azonban mindért meg kell dolgozni.
Miért van az hogy nekem minden ligában 2 hét után 40-50exem van? Azért mert tonnaszám esik az ex és a mirror? Nem. Azért mert mindig esik 20-30exes watchers eye? Nem.
Egyszerűen azért, mert az ezer módszerből választok néhányat és azzal csinálok lóvét. Időigényes és kell hozzá egy jó build, de egyáltalán nem kivitelezhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest