Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
Har_melin #15328 üzenetére
Ja 5 "konnyu" foleg ha mondjuk az uj master revampal esetleg "olcsobb" is lesz mint Vorival akkor aztan vegkepp , na de akkor lehet csinalok egy ilyet
kicsit unalmas mar mindig meleet nyomni 😁 caster meg messze van meg tolem nagyon, technikara meg SSD sokat dobott a jatekon nekem marmint elotte se volt nagy gond de pl amig siman winyon volt addig ladaknal meghaltam parszor mert konkreatan beakadt a jatek .. ( nem nagyzolasbol csak azert mondom hogy min jatszok i7-6700k,meg egy r9 390) es lestem hogy lol .. ssd ota ezek megszuntek, tobbnyire ujitasok nemelyike elegge fps droppos terulet es effect fugvenyebe beallitasoknal sok mindent kinyomtam vagy lejebb vettem azota fix 60 megvan breach es egyeb nyalanksagok ellenere is bar egyketszer azthiszem Delvbe volt nagyon nagy spawn es hent kozbe hogy dropp volt de szerintem ott valami effekt nem fekudt a kartyanak ahogy tudom/hallotam ez a jatek is mintha zoldeknek jobban kedvezne
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- LED világítás a lakásban
- Próba
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest