Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz concret_hp #75800 üzenetére

Az en tapasztalatom alapjan esetek 90%-ban be sem engednek a ceghez tobbet, minden kapcsolatot azonnal elvagnak. Inkabb kifizetik a felmondasi idot, csak nehogy kart okozz vagy lopj.( ugyfelet, adatot, esetleg fizikalis javat vagy ) vagy rombold a munkahelyi moralt esetleg mas dolgozokat is vigyel magaddal.

Itt konkretan tudom, hogy a holgy a kapcsolattarto nagy megrendelokkel es iszonyat nagy penzek jonnek ezen a csatornan, ugy hogy nagyon nagyon ovatosan topog mindenki.

Ezt csak olvastam, ne ugorjatok nekem, a vegen lesz a link.

A maszk hasznalat a viselot is vedi a maszk a CDC szerint. Az eddig tapasztalatok alapjan a covid 15-20% nal okoz tunetmentes atesest maszk nelkul. A sima maszk ( ruha alapu) viselese 40-50%-ra hozza ezt fel, az N95-os maszk hasznalata viszont 80% fole.

Az ok az, hogy amikor megfertozol, mekkor dozist kapsz a virusbol. A maszk redukalja a menyiseget, igy a szervezet konnyebben gyuri le a virus illetve sokkal enyhebb tunetekkel esel at rajta.

A peldat az EU dolgozok jeletik, akik N95-os maszkkal vannak felszerelve, ott 80+ szazalekos az enyhe tunetes ateses.
    Az elso kirandulohajo covid krizis eseten nem volt ilyen ott 20% -alatt volt a tuenetmentesek aranya.
    A kovetkezo kirandulohajok eseteben viszont volt, ott is 80%+ jott ki.

[link]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák