- Path of Exile 2
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz concret_hp #75800 üzenetére
Az en tapasztalatom alapjan esetek 90%-ban be sem engednek a ceghez tobbet, minden kapcsolatot azonnal elvagnak. Inkabb kifizetik a felmondasi idot, csak nehogy kart okozz vagy lopj.( ugyfelet, adatot, esetleg fizikalis javat vagy ) vagy rombold a munkahelyi moralt esetleg mas dolgozokat is vigyel magaddal.
Itt konkretan tudom, hogy a holgy a kapcsolattarto nagy megrendelokkel es iszonyat nagy penzek jonnek ezen a csatornan, ugy hogy nagyon nagyon ovatosan topog mindenki.
Ezt csak olvastam, ne ugorjatok nekem, a vegen lesz a link.
A maszk hasznalat a viselot is vedi a maszk a CDC szerint. Az eddig tapasztalatok alapjan a covid 15-20% nal okoz tunetmentes atesest maszk nelkul. A sima maszk ( ruha alapu) viselese 40-50%-ra hozza ezt fel, az N95-os maszk hasznalata viszont 80% fole.
Az ok az, hogy amikor megfertozol, mekkor dozist kapsz a virusbol. A maszk redukalja a menyiseget, igy a szervezet konnyebben gyuri le a virus illetve sokkal enyhebb tunetekkel esel at rajta.
A peldat az EU dolgozok jeletik, akik N95-os maszkkal vannak felszerelve, ott 80+ szazalekos az enyhe tunetes ateses.
Az elso kirandulohajo covid krizis eseten nem volt ilyen ott 20% -alatt volt a tuenetmentesek aranya.
A kovetkezo kirandulohajok eseteben viszont volt, ott is 80%+ jott ki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Path of Exile 2
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Spórolós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...