Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kos 7
tag
Sziasztok!
Ha van kedvetek csatlakozzatok a pentek esti kis live zeneleshez
https://www.facebook.com/watch/live/?v=1069659963518437&ref=watch_permalink[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
igen természetesen húsvéti nyúlként érkezett unokaöcsémhez, aztán maradt is jó sokáig, komposzt helyett funkcionált bátyáméknál, kapott egy igen szép nagy területet ehol garázdálkodhatott - mégis néha átásta magát a szomszédhoz, aztán gondolom a remek koszt miatt mindig vissza is jött
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
penicilin
újonc
Sziasztok!
ahoy:
Jelentem megkaptam a "csodavackinát" astrazenecatol. Eddig csak a lábaim izzadnak .
nyomotsság érzés szintén adott, gondolom párnap és elmúlik"velem 1ütt " -
NoLF
veterán
gondolkodunk és gondolkodunk, egyszer csak lett mindkettőnknek munkája.
úgyhogy most munka mellett fogunk gondolkodni tovább
én meg a márc 1-i kezdésemig elmegyek pizzafutárnak, addig se essenek ki a napok bevétel nélkül
-
nagyúr
válasz erdey_a #76493 üzenetére
karma boci
látod-látod, nem kellett volna selejtet gyártani, na.amúgy olvastam tegnap, elég brutál az autók hullása körülötted...
Nem lehet, hogy ez a kisugárzásod miatt van..?
látod, mit tettél a negatív hullámaiddal, Moriarty?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
erdey_a
addikt
-
NoLF
veterán
sajnálom, mennyi idős volt szegény? bátyámék nyula valami 12 évig élt vidáman...
erdey_a: szép kerek történet, még jó, hogy senkinek nem esett bántódása - a mellékelt történetek alapján akár lehetett is volna.
nálunk is lassan idősödnek már a szülők, mi bátyámmal már kb 10 éve mindig elhordjuk szervizbe a verdájukat, mert maguktól nem biztos, hogy megtennék - ebből adódóan ilyen jellegű problémák amiket apud és az anyós verdájáról felvázoltál, véletlenül sem merülnek fel.
mindenesetre a forddal úgy tűnik tényleg sikerült megszívnotok...
az audinak meg mi baja lett? nem is értem.
-
erdey_a
addikt
válasz erdey_a #76483 üzenetére
Naszóval, kezdjük a legelején.
Múlt évben vettünk ugye egy Ford Focust, amiről decemberben kiderült, hogy a karosszéria illesztésénél lévő tömítés repedése miatt beázik. Nem garanciális hiba, 490ezer a javítás. Nem ragozom, de a szervizzel és a Ford Magyarországgal folytatott egyeztetéseknek hála mostanra 200-ban megáll a sztori. Ennyit a pozitívumokról.
Ugyanis ugyanezt az autót hétfőn szervizbe kellett vinni, mert nem lehetett váltani, a kuplung nem emel ki. Talán holnapra lesz alkatrész és a jövő héten vissza is kaphatom, azaz vihetem a másik szervizbe megcsináltatni a beázást. Alig 4 hétig kell tehát egy 3,5 éves autót nélkülöznöm…
A fordot feleség vezeti, neki kell addig valami kocsi. Hát kérjük el anyósomét. Nem ragozom ezt se, de annak időközben kilyukadt a hűtője és nem volt benne olaj. Azért most működik.
Én céges szekeret hajtok, azaz csak hajtanék, mert a főnököm autója egy nyúllal való találkozó után 2 hétre szervizbe került (bár januárban már volt egy hétig szervizben váltó probléma miatt), így elkérte az enyémet, én meg elkértem apámtól a Fiat Stilot.
Apám persze alig jár a kocsival, meg hát 73 éves, sz@rik rá, de én meg kellett állapítsam, hogy teljes futómű generálra szorul a kocsi, mert nem marad az úton. A hűtője ennek is lyukas, első fék gyakorlatilag nincs, a kipufogó középen lyukas, kifúj.Megváltás volt, hogy ma délután visszakaptam a cégest és letehettem a Fiatot (majd visszük szervizbe).
Aztán hazajöttem a visszakapott céges audival, de gyanúsan gázolajszagú volt. Hazaértem, felnyitottam a motorháztetőt, lepattintottam a motortakaró burkolatot és gázolajban úszik az egész hengerfej. Jó hogy nem gyulladt ránk a gyerekekkel a kocsi.Szóval a saját ford hetekig szervizben, a céges kocsi halott, a két kocsi amit kölcsön tudunk kérni bontószökevény.
Noch dazu:
Kollégám barátnőjének autójában egy ideje nem jó a fűtés. Ezzel a kocsival elindultak szombaton autópályán Tatabányára. Útközben fehér füst, megállás. Megfőzték a motort. Gondolom dugulás volt a rendszerben, csak a városi csettegéskor nem adta ki, most a pályázás meg betett.Nővéremék Ford C-max-a ismeretlen eredetű, váratlan nemindulások miatt hetek óta szervizben van. Ők is a Fiat Stilo-t vitték volna, de hát ugye az nálam van. Buszoznak.
Ennyi zanzásítva. Még csak február van, de ennyi autó körülöttem eddig 39 év alatt sem „hullott el”.
Vérboci
-
erdey_a
addikt
2021 nem az autók éve...
Hogy miért? Megtudhatjátok vacsora és gyerekfektetés után.
Stay tuned!Vérboci
-
concret_hp
addikt
válasz parandroid #76479 üzenetére
igen az edzőtársak nagy része picit idősebb nálam, 40-50 közti korosztály főleg, hát az átlag 40-es korosztályhoz képest elég durva a különbség
van a lépcsőházban egy figura, 1x triatlonos pólóban vittem le a szemetet aztán elkezdtünk dumálni, fia is nyomja, a figura heti 5x edz legalább, bringa, túra, lájtosabb futás, kondi, evezés, úszás, amit sikerül... 74 éves volt, akkor ha azt mondta volna, hogy 55, szerintem kb. mindenki elhitte volna neki az unokákat meg viszi szintén sportolni, kölkök rászoknak + le is fáradnak
én is inkább arra gyúrok, hogy 70 körül is még tudjak mozogni...
vagy fullba vagy sehogy :D
-
nagyúr
látszik, hogy ráérsz, nem szoktál Te ilyen sokszor, pláne ilyen hosszan írni...
Ui. részvétem a barátod miatt. Sajnos ez amúgy hajlam és életmód kérdése is. Nagyapámnak és apámnak is volt vastagbél daganata, jó eséllyel nekem is lesz... De még mindketten itt vannak köztünk, szerencsére.
el kell járni szűrésre, de persze mi magyarok csak akkor megyünk, amikor már vérzik...[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz erdey_a #76476 üzenetére
nehéz (és talán szükségtelen is) általánosítani, mindenesetre véleményem szerint a topiklakók többsége nem akar 65 éves kora környékén elpatkolni, ahogy te.
én ezt tiszteletben tartom, nem akarlak meggyőzni róla hogy márpedig neked sokkal jobb lenne, ha tovább élhetnél.
ettől függetlenül én még véletlenül sem szeretnék 65 év körül megpatkolni
már csak ezért is gondolkodom rajta, hogy valami kicsit elmaradottabb részre költözzek (aka Szardínia jelen esetben) ahol az élet (és nyilván nem a fővárosről, vagy a felkapottabb turistaközpontokról beszélek) sokkal nyugodtabb, lassabb és régimódibb. valószínűleg ez is, nomeg az élelmiszerek és a levegő, a környezet relatív "tisztasága" is hozzájárul ahhoz, hogy a terület benne van a világ 5 kék zónájában (a legmagasabb száma a 90 év fölöttieknek, népességarányosan). természetesen ez nagyban a genetikának, és ezáltal a hozzávetőleges elszigeteltség miatti ritka génkeveredésnek köszönhető, de a fentiek hatása nem kizárható.
feleségem nagymamája is 91 évig húzta, annak ellenére hogy jópár tüdőműtéten átesett már régebben (eredetileg lampedusai származású, Szardínián "csak" élete felét töltötte nagyjából).
nejem két nagybátyja 66 és 70 éves. mindkettő aktívan kertészkedik, tyúkot nevel, húst elvétve fogyasztanak. helyi termelőtől származó, kezeletlen vörösbort isznak minden nap, de szigorúan 1 pohárkával. minden másnap mennek a közeli hegyekbe túrázni, sétálni, néha futni. nyáron minden nap mennek úszni, vagy evezni a tengerre. a kertben lévő (házi készítésű) kosárpalánkra néha dobálnak, a garázsban lévő (házi készítésű) ppingpongasztalon néha játszanak egymással, szomszédokkal, barátokkal.
ennek folyományaként a 70éves öreg, az esküvőnkön a kertben lévő pingpongasztalnál játszadozva szarrá picsázta apámat, bátyámat és engem is pingpongban, meg a nigériai fotósunkat is - egyikőnk sem mondható amatőrnek pinyóban, azóta is emlegetjük az oltári nagy égést .
egyébként egy éve ment nyugdíjba, történelem és irodalomtanár volt, és kb 10 féle középkori hangszeren játszik. nem néz tévét, viszont folyamatosan csajozik
nekem valahogy ez a fajta életstílus jobban testhezállónak tűnik, mint hogy itt rohadjak a "szenzációs" légköri adottságokkal rendelkező medencében, ahol a kisvárosi lakosság többsége még mindig lakkozott bútorokkal és műanyag papucsokkal fűt.
nyilván az ilyesmit órákon át lehetne folytatni pro és kontra, mindennek megvan az előnye és hátránya is. nem mondom, hogy itt élhetetlen, azt sem mondom, hogy ott minden aranyból van.
mindenesetre úgy érzem, hogy ott áruházi árufeltöltőként, szabadidőmben articsókát gyomlálva és szőlőt kötözve kevésbé lennék kitéve az agyrohadásnak, mint most jelen pillanatban itthon.
persze itt sem kivitelezhetetlen az elzárkózás nép nagyjától, de mégis kevésbé tartom elképzelhetőnek, mint ott. millió kis falu, község, kommunka van egy köpésre egymástól, jellemzően ilyen 5-600 lélekszámmal. mindenhova jut valami látnivaló, vagy történelmi nevezetesség. jobbra nézel hegyvonulat, balra nézel sivatag, előtted fennsík, mögötted tenger, mindez mondjuk 1 óra kocsikázásra egymástól...
ha akarom úszok vagy evezek, ha akarom hegyitúrázok, ha akarom túlélőst játszom, ha akarom punikat nézek a városban (csak nézek! ), netán meglátogatom a sok nuraghi-t, vagy tombe dei giganti-t, dombokon-hegycsúcsokon csücsülő várakat látogatok, a picsafüst területen található sokféle építészeti stílusban készült ódon épületet csodálom, múzemumba járok, stb...
határtalan bizonytalanság az van bennem, más se nagyon.
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #76476 üzenetére
A futós, bicajos ismerőseim között akad bőven 60+ is. Amúgy is rengeteg nyugdíjaskorú sportol itt felénk. Jól is néznek ki. Ökölszabály kb az, hogy az átlagos német nyugdíjas 10 évet simán letagadhat, Mo-n ez fordítva van: ahogy némelyik 50-es kinéz, simán nyugdíjasnak nézed.
Amúgy 65 évesen még lesz 3 évem a nyugdíjkorhatárig. Szerintem neked is. Az más kérdés, hogy a szó klasszikus értelmében én nemigen szeretnék nyugdíjba menni. Bízom benne, hogy lesz valami, amivel hasznossá tudom tenni magam heti 3-4 nap, olyan napi 4-5 órában.
Szerk.: Rémlett, hogy szó volt már erről. Akkor úgy tűnik, évente, menetrendszerűen előkerül a téma.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rushty
őstag
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #76475 üzenetére
itt mindenki 100 évig akar élni?
a vastagbélrák ugyan nem fog elvinni, csak egy aszott múmia legyek?
de nem ám... 65 évnél több nem kell.de ezt legutóbb 2020.01.09-én kitárgyaltuk itt a topikban
Vérboci
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #76473 üzenetére
Ja, a gép dobál, te meg abból élsz, ami van. Csak az a nem mindegy, hogy ha a gép azt dobja, hogy hajlamos vagy valami szarra, akkor odafigyelsz-e magadra, és esetleg meglesz az esélyed találkozni az unokákkal, vagy szarsz az egészre, hogy úgyis az van, amit a gép dobál, legalább együnk egy jó magyarost (aka egészségtelent).
Persze lehet, hogy így is elvisz valami szarság, de azon dolgozok, hogy legalább szép, fitt hulla legyek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoLF
veterán
egy jó régóta a családban lévő, szeretett háziállattól mindig rettentő nehéz a búcsúzás...
tobey, porkie: természetesen nem azt mondom, hogy ettől és attól alakult ki nála ez a dolog, mindenesetre szembetűnő, hogy egyre fiatalabb korosztályt ér el az ilyen jellegű megbetegedés. az meg, hogy ezekben (és elhízásban is) mi vagyunk a világ élmenyőzében, nem megkérdőjelezhető adat, hanem szilárd tény.
-
bitpork
nagyúr
Ez szerintem inkább genetika. Szülőfalumban volt olyan házaspár akinek nem volt gyereke de 9x évesen még minden nap nyáron mentek a földbe kapálni. Az öreg ivott és cigizett, szalonnát evett mindent is. Álmában ment el úgy hogy semmi baja nem volt az orvos szerint. Ezzel szemben nővérem már 20 évesen teli volt cisztákkal és a végén az agyában is találtak egyet. Ezt dobta a gép.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
NoLF
veterán
na, és még egy jóbarát kijelentkezett 40 évesen...
szenzációs.
vastagbélrák. leküzdötte, de átmászott a májára és az elvitte 3 hét alatt...
nem találok szavakat. életvidám és életerős rendőrgyerek...
eddig is listavezetők voltunk vastagbélrákban a világon, de a mellékelt ábra szerint már nem "csak" az 55-60 éves korosztály veszélyeztetett.
és apámnak hiába mondom, nem teszi le a "főttfüstölt" császárt meg a sok gennyet amit magába töm...
olaszban valószínűleg már jövőre jönnek a feldolgozott húsokra(kolbász, szalámi, felvágottak, érlelt cuccok) a címkék, mint a cigisdobozokon is van, hogy rákkeltő - nyilván nem véletlenül.
-
nagyúr
-
Tothgera30
Ármester
válasz erdey_a #76463 üzenetére
Muter kezdte el fizetni, én kb. az ötödik, hatodik évnél vettem át. Akkoriban jó ötletnek tűnt, főleg a gazd. válság környékén.
#76465 FehérHolló: Gondolom, ez sem lesz egy egyszerű kör, bár szerződésben minden ott van.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
FehérHolló
veterán
válasz Tothgera30 #76462 üzenetére
Nekünk is nagy csörténk volt velük anno.
Minden kimutatás stimmelt, csak az általuk átutalt összeg nem...Vicces, hogy az osztrák lakástakarékkal is furán jártam. Ott az állami támogatás ellenére kevesebb, mint 0.2%-ot hozott összességében. Valami éves 60 euro volt a kezelési költsége, meg ilyesmik. De kedvezményes hitel járt volna utána, igazából ez lett volna az egyetlen előnye. Amolyan "látjuk, hogy tudsz félretenni, számunkra kis kockázatú hitelt kapsz".
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
erdey_a
addikt
válasz Tothgera30 #76462 üzenetére
miért van egy évtizedig a pénz a rókásoknál? az nettó bukó. csak 4 évig szabad...
a kiutalás 3 hónapjára meg nem kell rácsodálkozni, ez minden lakástakarék sajátja (volt)
Vérboci
-
Tothgera30
Ármester
válasz fokukac #76461 üzenetére
Miután kettő nap alatt az egy évtized alatt megspórolt összegből eltűnt százezer, valahogy én sem hiszem el az egészet. Szomorú hogy az üzletkötő erre semmit nem tudott mondani. Azóta hivatalos panasszal éltünk, sajnos itt is családtag nevén van, ez is bonyolítja a dolgot. Az ingatlanos persze az elején mondta hogy három hónapig legalább ülnek rajta... fognak is. Amúgy ez a párnába dugdosósdi már novemberben lejárt, ami napig fizettem (bízva hogy mi jó lesz, ezzel is emelkedik).. hát nem... két online check között eltünt egy százas... Érdekes módon van egy Erse-s lakáskassza is, az sima ügy, teljesen korrektek.
-
nagyúr
és, veszed már az 5G-t..?
@Tothgera: ne számíts sokra a rókásoktól. Én 10 hónapon át voltam velük heti kapcsolatban, mire minden rendeződött, pedig nem akartam én semmi különöset, csak betörleszteni anyukám fundamentáját és az enyémet a meglévő lakáshitelembe...
-
Tothgera30
Ármester
válasz EQMontoya #76454 üzenetére
Aznapos adagra gondoltam, de pár napig nem gond a szobahőmérséklet, akkor mindjárt más a leányzó fekvése.
#76455 fokukac: Próbálom magamra erőltetni a sci-fi jellegű beavatkozást.
#76457 FehérHolló: Hát hogyne, majd sorjában az is lesz.
#76459 tildy: Ugyan ez volt a szituáció, bár én lassan már két hete megkaptam.
Ui.: Sikerült lakást venni, szóval kezdődik a sorozatos fizetés mindenki számára, míg látok majd valamit a történetből. Közben a rókás lakáskasszával is lesz még egy köröm, mert eléggé elszámoltak valamit.
-
tildy
nagyúr
válasz Tothgera30 #76453 üzenetére
Ma oltottak engem is vele , ott volt az asztalon.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
válasz FehérHolló #76457 üzenetére
-70 fokon tuti
-
FehérHolló
veterán
-
nagyúr
pedig tök cool lett volna, ha mínusz 70 fokosan adták volna be a karodba, nem?
-
EQMontoya
veterán
Az aznapi adagot mar nem kell, csak hosszutavon.
Rovidebb ideig (1-2 nap) elvan magasabb homersekleten is.
Same rules apply!
-
Tothgera30
Ármester
válasz FehérHolló #76449 üzenetére
Mikor engem oltottak Pfizerrel, ahogy láttam, nem volt -70-en tárolva.
-
nagyúr
válasz concret_hp #76451 üzenetére
holnap jön aliról az első pakk!
fürkészek és portyázók hozzák, csak le ne essen a kamionról...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
concret_hp
addikt
válasz fokukac #76450 üzenetére
igen azt, hinnéd, hogy a kirendelt haderő erre mondjuk legalább jó, meg mondjuk nem 3000 helyen kell megfelelő hűtés, hanem mondjuk megyénként 1-2...
azé' erre a kínai vakcina témára is kíváncsi leszek, valahogy van egy olyan érzésem, hogy a slusszpoén még ezután jönvagy fullba vagy sehogy :D
-
nagyúr
válasz FehérHolló #76449 üzenetére
akkor legalább a konfiskálják a femilifrosztos kocsikat, és a katonák (akiket a kórházakba rendeltek ki), na, ők vigyék ki nekik a helyszínre...
nekem, laikus számára hihetetlen ez a komédia, ami itt zajlik.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
mindeközben alakul az oltás. Ha jól látom, a háziorvosnak személyesen kell bemennie a kormányhivatalba, hűtőtáskával, jégakkuval...
Ez aztán világszínvonal.
Látjátok, ezért nem oltunk a hanyatló nyugat vakcinájával, mert a mínusz 70 fokot nehéz tartani jégakkuval és hűtőtáskávalPleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #76446 üzenetére
az az igazság, hogy az minket annyira nem érint (legalábbis engem semmiképp), ha kinyitnak a vendégltóegységek. Sárikáék helyének turisták kellenek, a cégnek ahol én voltam, ott meg új éttermek. egyikre sincs sok esély egy jó ideig szvsz...
mellesleg most kaptam visszajelzést az egyik helyről ahol voltam interjún és nagyon bíztam benne hogy meglesz - nem én vagyok az, akit keresnek. szomorú, mert tetszett a hely és a meló, de biztos túl öreg vagyok/nincs elég tapasztalatom
-
NoLF
veterán
válasz fokukac #76444 üzenetére
álláskeresés van folyamatban, Sárika valószínűleg már elvállal valamit amit talált, én még interjúzási fázisban vagyok
csizma továbbra is tervben, de előtte nem árt egy kis korpát gyűjteni, aztán majd látjuk. volt idénre más jellegű terv is (saját vállalkozás), de a körülmények keresztülhúzták a számításainkat...
-
NoLF
veterán
válasz EQMontoya #76440 üzenetére
nohiszen... drágám kicsit átfagyott csütörtökön ezért nem volt hajnlandó kimozdulni a hétvégén, pedig ebben a remek időben igencsak jó lett volna mászkálni valamerre, olaszban rámugrott 3-4 kiló
kettecskén voltatok, vagy többen? legközelebb szólj már, ha csatlakozhatnánk - szívesen járkálnánk erre-arra, a Cicust majd jól fölöltöztetem esetleg a lányok pálinkáznak, mi meg szomorkodva caplatunk mellettük. deal?
-
rushty
őstag
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #74259 üzenetére
na találtam egy zöld SAFT akkut és feltettem tölteni, beszarás, de még megy
rákerestem a privátokra neduddkival, 13 éve vettem tőle
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz FehérHolló #76428 üzenetére
Ahogy én tudom csak dokumentum futár mint alternatíva de ahhoz azért elég fontosnak kell lennie mert nagyon nem olcsó. Szeged-München majd 100k volt 12órás kézbesítéssel motoros futárral pár éve.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ToBeY
nagyúr
válasz FehérHolló #76426 üzenetére
messenger üzenet?
-
NoLF
veterán
válasz FehérHolló #76426 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
Meghívókat szeretnénk feladni Magyarba és külföldre is (EU-n belül).
A Magyar Postán kívül tudtok valami más opciót, ami nem kegyetlen drága?[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
nagyúr
válasz parandroid #76418 üzenetére
most nevetni fogsz, de én egyszer voltam Kaliforniában, nyáron, június 7 és 15 között, és konkrétan sálat vásároltam San Francisco-ban, mert annyira fáztam vittem pulcsit, meg egy kis dzsekit is, de nem volt elég, kellett a sál...
Voltunk hajókázni, bálnát nézni a tengerparton, aztán a képeken úgy nézünk ki, mintha Izlandon tettük volna ugyanezt, úgy be voltunk öltözve. Sál, sapka, kapucni...
Itt meg azt mondják, hogy Kalifornia napos vidék
Végigmentünk a parton Los Angeles-ig, de még ott is pulcsiban-dzsekiben mentünk el otthonról. Baze, a karácsonyi filmekben is mindig rövidujjúban vannak...
Aztán az utolsó Nap már melegebb lett, és már ment a rövidujjú - rövidgatya...
Aztán mentünk Vegas-ba, ott pedig 42 fok volt.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Hú, most hallom, hogy „az új mutáns közösségi terjedésnek indult”. Azta, Godzilla beájulna!!!
p
-
PitLee
őstag
Az EU megszorításokra én másképp gondoltam, de egy orosz portálon talált kép alapján ők megint másra
18+ kép link -
ToBeY
nagyúr
válasz Marcsello31 #76412 üzenetére
Hőságriadóval nem viccelek,év legjobb időszaka számomra
-
ToBeY
nagyúr
válasz Marcsello31 #76410 üzenetére
Nyilván pluszban...
Új lehetsz még erre,mert akkor nem kérdezni ilyet,tudnád +35 fok felett érzem magam komfortosan.mikrobi: bárcsak megtehetném ezt...
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap elmentem délután a szokásos kocogásomra,de felvettem mindent is!
Lehetne már kellemes 35fok... -
Marcsello31
őstag
válasz fokukac #76406 üzenetére
Szia értem, persze voltak akkor is hidegek, inkább az a gond, hogy felfordult az egész nem? . Azoknak is fáj a feje akiknek eddig nem, mert olyan gyorsan változik minden, nem olyan rég még jobb idő volt, ez a hullámzás a rossz az egészben, hírtelen melegből hidegbe, a másik, hiába lesz párnap fagy, utána megint melegszik, vannak frontok amiket én is megérzek, ahogy ezt is. "frontérzékenyeknek kitartást"" Régen mikor gyerek voltam akkor voltak igazi telek, hosszan tartóak, nem csak pár napra... Itt a tartós fagyat havat mondom.
Szerintetek ez simkártyás router? Csak mert cserélhető antennás, és megfizethető az ára.
későbbre tervezek egy mobilnet használatot, ami hordozható lehetne, Ha ennek le vehető az antennája, akkor egy kültéri 3g 4g antennát tennék rá, wifin meg lanon tolnám tovább a netet.
[link][ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fokukac #76401 üzenetére
helyesbítek. Akkor volt -19 fok, mikor ezt írtam. Most már gép előtt vagyok, és látom, hogy hajnalban -24 fok volt..! Azért az már valami, még Mordorban is, szerintem.
Egyszer voltunk '96-ban úgy sielni a Tátrában, hogy -32 fok volt hajnalban...
Azok a régi szép idők... még a globális felmelegedés előtt...[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #76401 üzenetére
Hogyhogy él-e, most van elemében!
Van egy kollégám, aki tegnapig rövidnaciban járt dolgozni. Biciklivel. Ma egész nap szívtuk a vérét, mert farmert húzott, pedig a tegnapi -12 után ma kellemesen enyhe -8 volt csak hajnalban. Azt mondta, nem volt vicces, hogy egész nap vörösek voltak a lábai, meg majd megőrült, úgy viszkettek, szóval most felöltözött rendesen.
p
-
félisten
-
nagyúr
Most olvasom, hogy Zabaron - 19 fok van
Bleki, élsz még?Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen