Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
Közel van a
7777777777
[link]Revolut meghívó pü-ben
-
tildy
nagyúr
válasz parandroid #71494 üzenetére
Mi is olyat használunk , Braun, fölémér.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
trialboj
őstag
google translate, élőben a kamerán keresztül lefordítja elég pontosan mi van ott, nem kell bepötyögnöd.
Honnan lehet tudni hogy pontos v sem? Nekem is elektromos hónaljba dugós van, még sosem mutatott lázat, akkor sem ha éreztem hogy valami nem ok, 36.5 körül volt eddig a csúcs."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #71493 üzenetére
Katicáék a bölcsiben fülbedugósat használnak, ez is pisztoly formájú, de nyilván nem kontaktmentes, egyszer használatos kupakokat tesznek az érzékelőre minden használathoz. Nyilván egy kórházban, vagy tömeges méréseknél nem gazdaságos alternatíva, ellenben teljesen pontos. Ha itthon nem évente (szerencsés esetben kétévente, háromévente) egyszer kellene csak szerencsére használni, itthonra is ilyet vennék, de így jó az elektromos hónaljba dugós is. Érintésmentesben én abszolút nem bíznék.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
erdey_a
addikt
válasz FehérHolló #71492 üzenetére
hát ha az áron múlna a pontosság, akkor nem lenne baj. ami nekünk volt, az ~11e forint.
a probléma szerintem ott van, hogy "homloklázmérő" volt, és mint olyan, teljesen megbízhatatlan.
A hagyományos nemcsak olcsóbb, de hogy százszor megbízhatóbb is, az fix.Vérboci
-
FehérHolló
veterán
válasz erdey_a #71491 üzenetére
Azért nagyon nem mindegy, hogy milyen árkategóriájú hőmérőről van szó.
A csili-vili multiméteremhez gyárilag csomagolt platina hőmérőt használva a cucc -50 és +50 fok között max 0.25 fokot téved.
Ezt tudja kb. a most 4000 forintos árkategória digitális lázmérők esetén is.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
bitpork
nagyúr
válasz FehérHolló #71484 üzenetére
Áh, csak van rajta egy kevés grafit, mint a tetőn.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ToBeY
nagyúr
válasz FehérHolló #71484 üzenetére
Nem, BP-i miért?
erdey_a: Normál esetben 35,1-35,6 között ingadozik,soha nem volt még problémám emiatt.
Ugyanakkor volt már 40,5 is... Lehet,sz@r a digitális lázmérőm[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz erdey_a #71479 üzenetére
[link] (csak hogy a Tóbi fórumtársnak aztán utólag véletlenül eszébe jusson a témában ez a mém )
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #71476 üzenetére
a felnőtt lakosságának, igen.
de a gyerekek szeretik... az szerintem nem baj.Vérboci
-
törölt tag
Én negatív tesztes vagyok
Viruciddal locsolkodok
Nem kérek én ételt , italt
Csak legyen szíves tegyen érte
Ne a kórház legyen az út vége
Használja a kesztyűt, maszkot
Hogy jövőre majd igyunk snapszot. -
bnss
veterán
válasz parandroid #71452 üzenetére
Igen az megvan, hogy ez a nyugdíj kiegészítés egy heti pluszt jelent évente, köszönöm az egzakt számokat. Én a kommunikációra gondoltam, mert ezt lehetett hallani a médiában.
Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
BlacKSouL
addikt
A hatóságok által bejelentett halottak száma lassan utoléri a hatóságok által gyógyultnak tekintettek számát. Vajon mikor fog megfordulni ez a trend? Meg fog- e fordulni? Ha a megjelenéstől számítható a gyógyulási időszak kezdete is, és a halálozási is, akkor nem rossz-e az arány? És ez most jelenleg már a laposított görbe? Ha sikerül ellaposítani, az időben milyen elnyújtást jelent ezzel a terjedési sebességgel? Hogy ősszel még mindig a görbe valamelyik magas pontján ülünk? Vagyis még bőven tömeges lesz a napi bevallott megbetegedés?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bitpork
nagyúr
Nyugalmas, covid19 mentes, boldog húsvétot kívánok minden topiklakónak!
-
bitpork
nagyúr
válasz concret_hp #71467 üzenetére
Ahogy Monti is írta, a kódolás más állatfaja. Én pl progmaton kezdtem a gimit, csak kicsit besokalltam amikor elkezdtek velünk 1k sor körül hibakeresést csinálni
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #71463 üzenetére
sztem a 3 hónapos informatikusleszek tréninget csinálók túlnyomó része amúgy diplomás, lehet pár éve még nem így volt?
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
törölt tag
Koronavírus gyorstesztek - Érdemes? [link]
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #71463 üzenetére
Hat pedig mult honapig meg csak egy felsofoku rendszerszervezoi ( vagy milyen, rendszertechnikus) okj volt a legmagasabb vegzettsege
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #71460 üzenetére
bármilyen diplomáról beszéltem, nem IT-sról.
tildy: de legalább van valamije, nem érettségije és egy html-t oktató, 6 hónapos, akkreditálatlan papírja. Mi is elfogadjuk az istqb vizsgát diploma helyett a tesztelőknél.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #71445 üzenetére
Ferj pl milliokat sporol meg cloud engineering teruleten a cegenek. Diplomaja nincs, csak AWS Certified Solutions Architect - Associatevizsgaja.
-
félisten
válasz concret_hp #71460 üzenetére
A kék Ikarust nem láttad? A legrégebbi fajta rom, tele maszkos nyugdíjassal, előtte rendőrök, utána mentők...
while (!sleep) sheep++;
-
concret_hp
addikt
másból van phd-ja, nem ITból?
megvan az első gócpont, a buli elindult... tegnap pont láttam is az egyik menő konvojt, a szitne tök üres úton egyszercsak 7-8 mentő egymás után, bent ülők full védőfelszerelésben... eléggé katasztrófafilm feeling volt
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Szóval le van zárva római,így futkározásnak annyi.Persze,volt pár okos akit áment a kihúzott szalagok között...
-
bitpork
nagyúr
https://hvg.hu/gazdasag/20200410_Magyar_kozgazdaszok_A_kormany_bizonytalansagban_tartja_a_magyar_gazdasag_szereploit
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #71433 üzenetére
Ja, még annyi adalék, hogy tegnapi állapot szerint az olaszok eddig 101 orvost vesztettek (ez csak a koronavírus miatt elhunyt orvosok száma, egyéb eü személyzet nincs benne). Mivel délen még csak most jön a java, ez szinte mind észak-olasz. Biztos idősebb volt már a nagy részük, de akkor is; egy hülye “influenza” miatt meghalni, csak mert a betegeiden akartál segíteni... Gondolj bele, ha még túlterheltek is lettek volna. Oh, wait!
Persze ha úgy nézzük, még párszáz orvos élete árán meg lehetett volna menteni néhány (tíz-száz)ezer munkahelyet, ha nincs ez a karanténhiszti. Már ha lett volna, aki dolgozzon, mert sanszos, hogy az egészséges népesség kb fele is ágynak dől, 10%-uk meg otthon küzdene levegőért, amíg fel nem adja. Intenzív ellátásról addigra ne is álmodjon senki, rég összeomlott, ha nem megy tovább a légzés, akkor nem kell csinálni, vazze.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Az megvan, hogy szó sincs 13. havi nyugdíjról? 4 év alatt adnak plusz egy hónapnyit, azaz nevezhetnénk 53. heti nyugdíjnak is. Vagy 1,9%- os nyugdíjemelésnek. Persze ez mindjárt nem hangzik olyan jól...
Amúgy is régóta tudjuk, hogy nincs az a nyugdíjemelés, amit ne lehetne pillanatok alatt elinflálni.Nézegetem a koronás bérkiegészítés feltételeit is, azt se sokan fogják igénybe venni.
p
-
EQMontoya
veterán
Nem lehet, hogy kvázi változatlanul marad a helyzet, mert aki eddig is ellene volt a Vezetőnknek, az most is így marad, viszont a választóbázis egy része le lesz kenyerezve a 13. havi nyugdíjjal...
Az átlag szavazó politikai memóriája az aranyhaléval vetekszik. Ha nem lesz munka falun, elégedetlenség lesz és másra szavaznak.Same rules apply!
-
trialboj
őstag
guglinak van képkeresője ami egy kép alapján megtalálja az összes hasonlót, és így ki lehet deríteni ki készítette.
Videókkal mi a helyzet? Ha szeretném tudni ki rajzolta ezt a zseniális klippet, hogy kellene nekifognom?"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
bitpork
nagyúr
válasz FehérHolló #71440 üzenetére
A nagy terv már beütött - minden koronavírussal összefüggő amúgy kormányzati hatásköri hibáért az ellenzéket okolni. Szerinted ok nélkül nem tudjuk a pontos számokat (szerintem még mindig nem a pontos számokat hozzák nyilvánosságra) és ok nélkül nem válaszol az oBertív törzs újságírói kérdésekre?
-
bnss
veterán
válasz FehérHolló #71431 üzenetére
Lehet, hogy megint pongyola voltam, szóval szerintem sem megoldás ez az informatikus képzés. Ugyan én nem a SW fejlesztés területén dolgozom, de volt alkalmam tapasztalni, milyen az átképzett "szakember". A feladatra alkalmatlan, és sajnos másra is...
EQMontoya: "Mert ahogy a globális konjunktúra idején is Orbánnak hála el jobban az egyszerű ember, ugy globális válság esetén is Orban miatt szarabb az élet."
Nem lehet, hogy kvázi változatlanul marad a helyzet, mert aki eddig is ellene volt a Vezetőnknek, az most is így marad, viszont a választóbázis egy része le lesz kenyerezve a 13. havi nyugdíjjal...
bitpork: "Csak egy kérdés. Ha 200k ember lesz munkanélküli és ennek fele mondjuk végez átképzést: hol van az a piac ami ezt a munkaerőt fel is szívja?"
Lásd feljebb, FehérHollónak címzett gondolatom. Én sem látom ebben a megoldást, az informatikus piacot nem ismerem, de szinte kizárt, hogy ennyi friss szakember munkát találjon.
Mielőtt megégetik az automatizálási mérnököket, egy gyors interjúra küldjék már el felénk, szükség van ilyen típusú munkaerőre.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Vannak persze kivetelek, nalunk van pl. egy nagyon jo fejleszto, akinek 'Classics' BA-ja van Oxfordrol. (Mondjuk nala az kb. ukapjaig mindenki Oxfordon vegzett, szoval kb. muszaj volt..) Egy baratom esztetika diplomaval tolja.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #71442 üzenetére
hogy van phd-ja diploma nélkül?
programozó képzősből aki nálunk bevált, mindnek volt valamilyen reál területről diplomája.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #71431 üzenetére
én 3 embert is ismerek akinek nincs diplomája és jó IT-s szaki (vagy lesz), az egyiknek amúgy phd-ja van, csak nem akart éhenhalni, a másiknak meg még egész sok kredit hiányzott amikor úgy érezte, hogy pénzt keresni poénabb, a harmadiknak mire lediplomáztam évi 3-400M árbevételű cége lett (ő mondjuk már addigra nem sokat kódolt )
-
EQMontoya
veterán
válasz bitpork #71436 üzenetére
Arról mar nem is beszélve, hogy minden szakmára valamilyen szinten születni kell. Persze érdeklődés és affinitás nélkül is meg lehet tanulni, de ugy sosem lesz benne az ember igazán jo.
Ilyen az orvos (nem mindenki bírja a vert, de az embereket sem), ilyen a kamionos (monotonia) és az informatikus (napi 8-16 óra monitor elott, és eleg speciális gondolkodás is kell) is.
Eppen ezert nem lehet mindenkit átképezni informatikusnak, hiába kellene több. Ahogy nem lehetne mindenkiből óvónőt sem képezni, ha hirtelen egymillió gyerek születne itthon. Azon persze lehetne segíteni, hogy a reálos affinitással rendelkező lányok közül több legyen informatikus, de ahhoz kellene egy olyan társadalom (szülők), aki erre nem ugy reagál, hogy “valami nőiesebb szakma nem volt?”. Ez utóbbiak közül egyébként sok végzi aztan mindenféle programozó suliban, indul brutális hátrányából az egyetemet végzettekhez képest, de csak programozó lesz belőle.Same rules apply!
-
tbs
addikt
válasz erdey_a #71433 üzenetére
fogd fel inkabb egy ziccernek, hogy a kormanyok/orszagok kicsit atgondolhatjak a szerepuket a polgaraik eleteben.
persze - ahogy sok helyutt latszik -, basznak erre, delegyunk egy kicsit bizakodok, es legalabb egy kicsit lepjunk ki a borongos magyar neplelekbol es legyunk naiv-optimistak. hatha...na ide a soromet!
-
bitpork
nagyúr
Csak egy kérdés. Ha 200k ember lesz munkanélküli és ennek fele mondjuk végez átképzést: hol van az a piac ami ezt a munkaerőt fel is szívja?
Bár hollóval nem értek egyet a programozókkal kapcsolatban (van ismerős aki gimiből már az IBMhez ment), de azért azt látni kell, hogy nincs megoldás minden gondra. Most jön majd a második gőzgép törős korszak ahol programozókat és és automatizálási mérnököket fognak az éhező tömegek élve égetni az utcán.
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #71419 üzenetére
teljesen mindegy, hogy mennyi lehet, vagy lenne. az én gondom az egésszel nem ez. hanem hogy úgy lökünk világszinten többmillió embert a nincstelenség szakadékába, hogy ez nem is oldja meg a problémát.
megállt az autóipar, a teljes láncolat. aztán most (jövő héten) meg újraindul. mi változott? milyen körülmény állt fenn 2-3 hete ami mostanra megszűnt?
adnak a dolgozókra maszkot, meg fertőtlenítik a munkásjáratokat. ez volt a nagy titok? ezért kerültek beszállítók csődhelyzetbe és küldtek el többtízezer embert?bezártuk az éttermeket? miért? miért nem toljuk csak széljelebb az asztalokat? a pincértől félünk? vagy a pincért féltjük?
de rendelni lehet? a futárt nem féltjük? a szakácstól nem félünk?
munka nincs, dolgozni ne menj, de csak akkor adunk támogatást, ha azért képzéseken részt vesznek az emberek? ha képzésre lehet menni, akkor dolgozni miért nem?túl sok a kínzó kérdés
iszok még bort...Vérboci
-
FehérHolló
veterán
Botcsinálta programozókból felvettünk olyan 3 éve harmincat. Pár kivétellel teljesen használhatatlanok, ráadásul a céges policy és folyamatok miatt alig lehet tőlük megszabadulni (job rotation, napi írásos tracking hónapokig, meg minden szar mielőtt el lehet valakit tanácsolni).
Az ipari versenytársaknál is ez a tapasztalat.
Soha többé nem veszünk fel diploma/abszolutorium nélkül senkit SW fejlesztőnek, ennél még a Pollack Mihályról is jobb toborozni...[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
válasz EQMontoya #71428 üzenetére
Félre ne érts, én sem hiszem, hogy itt bármi pozitív történne a gazdaságban, iróniával próbáltam élni, csak kijöttem a fórumos gyakorlatból az elmúlt években.
Miután maradjotthon a "parancs", voltam olyan perverz, hogy híradót néztem. Azt mondták benne - persze most erősen sarkítva -, hogy 3 hónapos átképzések indulnak és bárki lehet informatikus, dizájner, aki majd 500e Ft-ot kereshet (gondolom bruttó), mindezt szinte teljesen állami támogatással. 10M informatikus országa (is) leszünk?!
"metanfetamin labor tovabbra is lesz."
Ez zseniális, feldobtad az estét!
"Ami persze megint egy erdekes kerdes, mert ez azert kedves kormanyunk alol fogja szepen kiszedni a szavazobazist."
Bocs, de ez most nekem nem esik le, hogy miért veszít szavazóbázist.
-
EQMontoya
veterán
Persze, noni fog, a hiany.
Meg a tarsadalmi kulonbsegek.Mert most a visszajara fog fordulni az a folyamat, ami az elemult eveket jellemezte, hogy kepzettseg nelkuli munkakkal (penztaros, stb) is tisztesseges fizukat lehet keresni. Nyilvan a kepzettlenebb reteg fogja ezt is megszivni, mint a 2008-cas valsagot is.
IT, tozsde, bank, korhaz meg metanfetamin labor tovabbra is lesz.Ami persze megint egy erdekes kerdes, mert ez azert kedves kormanyunk alol fogja szepen kiszedni a szavazobazist.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
ToBeY
nagyúr
Amúgy ma Duna-parton láttam piknikező és napozó embereket is.Ez talán kicsit túlzás.
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #71422 üzenetére
Ez a politika resze, hogy lehessen majd Karacsonyt hibaztatni, ha nagyobb para lesz Pesten.
Same rules apply!
-
FehérHolló
veterán
A Vezető a húsvéti munkaszünet előtti nap késő délután áttolja a felelősséget az önkormányzatokra, hogy hozzák meg ők a húsvéti korlátozó intézkedéseket.
-
parandroid
félisten
válasz #22743424 #71420 üzenetére
Az ország, ami büszke arra, hogy semmiféle szociális hálója nincs. Persze mindenféle biztosításokat köthetsz magadnak, ha telik rá, de valószínűbb, hogy azzal is buksz.
p
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #71405 üzenetére
Nem 90k halott van. Ennyit jelentettek. Kínából pl háromezret, ami viccnek is kevés. Szinte minden eu ország, ahol hihetőek a statisztikák, 15k halott körül jár. Ha nem lenne eü zárlat, simán 10x lenne a szám. Ha olyan lenne az eü rendszerük, mint a miénk, az kb 2-3x szorzó.
Az a borzasztó a prevencióban, hogy ha sikeres, akkor úgy néz ki, mintha fölösleges lenne... Persze a leghatékonyabban az ellen lehet védekezni, ami nincs, pl migráncsok, vagy pomogácsok, de ez most tényleg valós, kézzelfogható vészhelyzet. Az a baj, hogy amíg nem lát az ember ismerőst, hozzátartozót akkut kétoldali tüdőgyulladástól fuldokolni, addig ez is csak egy kisszínes a kétfejű birkutya, meg az eheti migránskaraván között.p
-
gaborbol
őstag
Munkanelkuliek szama elerte a 17 milliot, ebbol 6 millio csak a mult heten. 30% mar most megcsuszott a lakas torlesztovel. Szep kilatasok.
-
nagyúr
válasz #22743424 #71414 üzenetére
így egészben még durvább. Az, hogy senkin nincs maszk rendesen, egy kis migrácsozás vagy válságozás, aztán mennek az omladozó folyosón, hogy "ide még be tudunk rakni 30 ágyat".
Kurva nagy mák kéne hozzá, hogy ezt átvészeljük normálisan....
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
törölt tag
Itt a teljes videó 34-től van az a rész. [link]
-
nagyúr
Sok minden így együtt.
Az omló csempe, a lezárt lift, a sarokban a 40 éves falnak döntött poroltó, az orvos gagyi maszkja, mely az orrát nem is takarja, a kormányfő szupermaszkja, ami jobb, mint az orvosé (pedig az operatív törzs eddig azt mondta, hogy csak az hordjon maszkot, aki beteg. és annak, aki betegek között dolgozik, tehát sokszorosan veszélyeztetett, sincs ilyen maszkja...).Na mindegy, egy fotón a magyar valóságnak egy igen kifejező pillanatképe.
@Emvy: igen, aknakereső. Az a rész MKKP-fotosopp, de az is eléggé ott van.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
-
nagyúr
bocsánat, de minden rosszban van valami jó
pl. a progagandavideónak szánt anyagban is hány vicces részlet látható...[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz Tothgera30 #71391 üzenetére
megismétlem: a magyar egészségügy nincs túlterhelve jelenleg. sőt, ma kevesebben vannak úgy általában kórházban, mint egy szürke hétköznapon. annyira így van, hogy Győrben már arról megy a cikkezés, hogy nyugodtan mehet kórházba, aki szükségét érzi, nehogy nagyobb baj legyen.
a háborús retorikával, az állandó jajveszékeléssel ugyanis nem terheltek túl semmit, hanem megállítottak mindent.
beleértve a járóbeteg és háziorvosi ellátást, de még a magánorvosi ellátást is.
ca. 90.000 halott van eddig koronavírus miatt a világban.
ezzel szemben csak Magyarországon eddig kb. 300-350ezer ember veszítette el a munkáját ugyanemiatt.
hát én tudnék választani, hogy bohóckodjak-e ezzel a vírusosdival, vagy menjek-e vissza a dolgomraVérboci
-
Tothgera30
Ármester
Valójában részben felesleges, eleve hosszú a tünetmentes lappangási idő, illetőleg a teszt is minimum 1 nap (orr-garat váladék, vérminta) mire megjön az eredmény. Bár tegyük fel, adott éjszakás műszak alatt harminc gyanús beteg megérkezik, mire meglesz a két negatív test, és hazaindul, szintén bárhol felülfertőződhet. Dolgozókat szintén felesleges szűrni, mivel alkalmas védőruha sem igazán adott, így bármikor fertőződhet. Jah, szintén valótlan adatok, párhuzamos univerzumban, egy másik bolygón létező események.
#71394 tbs: Ezt is két részre bontanám, de ne vedd sértésnek vagy negatívnak (pusztán vélemény). Első: Elvben nagyon sokan mondták/írták, de még nem volt gyakorlati jelentkező. Második: Szerintem teljesen felesleges. Mivel szakképzetlen, nem specifikus képzettséggel rendelkező, ez olyan mint ha a gerontológiáról, szemészetről küldenek egy dolgozót (tök mindegy ki, szemész szakorvos sem lesz belgyógyászi részből toppon). Mit kezdenek vele? Subdurális heamatoma esetén tudja mi a teendő, RIJ vénát tud szúrni? Mivel az adott betegek általában kísérő betegségekkel is rendelkeznek, a covid csak ront a helyzeten. Betanítani nincs idő/ember, és az usernek sem hasznos.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
törölt tag
válasz FehérHolló #71402 üzenetére
Persze ahogy írtad a #71396 hsz-ben.Dr Szlávik is azt mondta, hogy akit *gyógyultan kiengednek a kórházból annak is ajánlott a 14 napos házi karantén pluszba.Elsösorban saját érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
válasz #22743424 #71400 üzenetére
Ha tünetmentes és 1-2 héten keresztül pozitív az antitest tesztje az kb. annyit jelent, hogy biztos nem fog belehalni.
peterkeT: ez nagyon szép, csak Magyarban vírustesztet nem lehet kapni, antitest tesztet viszont igen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest