Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz parandroid #70698 üzenetére
Én épp ezért sajnálom, hogy a szervezett túrákat letiltották, meg a kollégistákat kipaterolták, mehettem egyedül túrázni, mert az egyetemi ismerősök mind koliból cuccoltak hazafelé.
Pedig ott azért elég szeparáltak a résztvevők. nem is igazán van fizikai kontakt.
Everybody lies.
-
parandroid
félisten
Most olvasom, a Magyar Orvosi Kamara 1000-re becsüli a “fertőzött, de még nem azonosított betegek számát”. Na ja, azért az nem 30, de nem is 300. Amúgy nekik inkább hajlamos vagyok hinni, mint a kormánykommunikációnak. Utóbbi esetben nem látom a szakértői stábot a kommunikáció mögött, csak a politikai megfontolások alapján kinevezetteket.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Jó tudom, ez most olyan alusisakos, laposföldhívős, gyíkemberes hozzászólás volt, ez van, most erre telik.
Ma tekertem amúgy egy nagyobbacska kört, nem sok nyoma van a víruspániknak, alig lehet haladni a tömegtől a kerékpár-, és túrautakon, iszonyat mennyiségű ember élvezi a hirtelen jött tavaszt. 14-15 fok van, szépen süt a nap, a következő napokra még jobb időt ígérnek, és nyakunkon az általános karantén. Üzletek szombat délelőtt kvázi üresek voltak, de élelmiszerüzletben dolgozó ismerős csak legyintett, egyszerűen olyan forgalmuk van, hogy nem győzik, hétfőn hajnalban ott lesz az új áru, nyitásra feltöltik a polcokat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
félisten
-
parandroid
félisten
Kicsit kevesellném azt a 300-at. A tízes szorzó szerintem azokra a helyekre lehet érvényes, ahol normálisan tesztelnek. De ez csak az én megérzésem, értelmezésem, nem tudom, semmi konkrétummal alátámasztani, csak rohadtul nem áll össze nekem a civilizált országokhoz képest a magyar válságkommunikáció. Konkrétan biztos vagyok benne, hogy szándékosan hazudnak, elhallgatnak, és durván manipulálják a kiadott információkat.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
félisten
válasz parandroid #70694 üzenetére
Kb. 10x ennyi, ahogy bárhol máshol is, ahol még az exponenciális szakaszban vannak.
while (!sleep) sheep++;
-
parandroid
félisten
Hivatalosan 30 fertőzöttünk van, és egy, de inkább két halottunk. Az egyik jó eséllyel az előtt halt bele, hogy a vírus megjelent volna az országban. Persze valószínűleg nem fogják tesztelni, mert már úgyis halott, meg még kiderülne, hogy mibe halt bele. Szóval mennyi lehet vajon a valós esetszám?
p
-
parandroid
félisten
válasz concret_hp #70682 üzenetére
Biciklipumpa.
p
-
erdey_a
addikt
bébicsata az off topikban? ilyen itt VladimirR óta nem volt... (ha a tildy kontra kukac ügyeket nem számítom )
Vérboci
-
lenox
veterán
válasz Tothgera30 #70681 üzenetére
ha így történt, elismerem a hibámat.
Most akkor igy tortent, vagy nem? Elismered vagy nem?Semmilyen rejtvény nem volt, pusztán egy célzott link, egy célzott topikkal
Tehat azt, hogy te hol lattad az 1.1%-ot, vagyis, hogy mire hivatkozol azt egy 4xxx hozzaszolasu topikban kene megkeressem? Ez a celzott link?
Eleve butaság az #70594-ban leírt megbetegedésekkel összehasonlítani.
Ez egy ovodas visszaszolas, amikor megprobalod ugyanazt a szot hasznalni, csak nincs alapja. Nem, nem butasag mas betegseg hosonlo jellemzojet osszehasonlitani az altalad hozott szammal. Igy kerul ugyanis kontextusba:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_human_disease_case_fatality_ratesMásrészt úgy gondolom hogy írott formában mint formalitásban, mind pedig szofisztikailag megütöttem egy bizonyos mércét
#70587,#70672, nem, szerintem nem utottel meg semmilyen mercet, es tiszteletet sem adtal, mint most sem. Reszben ezert irok. Lehet probalkozni ezekkel a beszolasokkal, de nem hat meg, teged minosit.
-
FehérHolló
veterán
párszáz forintért lehet kapni sűrített levegőt.
Skynet is real. It's called Google.
-
NoLF
veterán
én anno kivittem az udvarra, aztán sűrített levegő pray-el adtam neki
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
Én rendszeresen porszívózom. Persze óvatosan.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
addikt
Porszívó ha kis helyen fújja ki a levegőt, akkor oda a csövet.
Levegő spray.
Erősebb pumpa.
Legvégső esetben használd a szád, de az elég genyó a visszacsapo trutyi miatt... -
concret_hp
addikt
számítógép belsejét mivel tisztítsam meg a portól? (nincs kompresszorom)
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Tothgera30
Ármester
Az lehetséges hogy hogy buta következtetést vontam le, ha így történt, elismerem a hibámat. Viszont a két adat között eltelt egy kis idő, utána persze változtak az arányszámok, vagy javításra/pontosításra kerültek. Semmilyen rejtvény nem volt, pusztán egy célzott link, egy célzott topikkal, ahol kivesézhető a téma. Igen, szerettem volna itt lezárni a témát, mert ez a SARS-CoV-2 vírus sokkal szerteágazóbb téma mint hogy itt analizáljam (már amit olvastam, tudok róla). Eleve butaság az #70594-ban leírt megbetegedésekkel összehasonlítani. Miért tenném, mi közük egymáshoz? Hepatitis melyik fajtája? Pusztán statisztikailag, vagy személyesen is van tapasztalat ezekkel a megbetegedésekkel? Vírusok mutálódott formája is benne van a pakliban? Másrészt úgy gondolom hogy írott formában mint formalitásban, mind pedig szofisztikailag megütöttem egy bizonyos mércét (adott weblaphoz mérten), amiben egyfajta tiszteletet is fejeztem ki azokkal szemben akiknek szántam hsz.-em. Nem csak odahányva E/2-ben odapötyögve, kocsmatöltelék, fasírtgolyó stílusban.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
lenox
veterán
válasz Tothgera30 #70672 üzenetére
Pusztán oda akartam kilyukadni hogy az interneten leírt adatok nem minden esetben fedik a valóságot.
Ez igy van, bar a konkret temara vonatkozoan ebbol nem derul ki semmi, foleg amugy, hogy te vontal le egy buta kovetkeztetest a te altalad hozott adatbol, szoval ha ezt valakin szamon lehet kerni az te vagy.Amúgy korábbi válaszomba tettem egy linket
Nem fejtek meg rejtvenyeket azzal a cellal, hogy azt tamasszam ala, amivel nem ertek egyet. Ha ala akarod tamasztani a mondandodat, akkor rakd be megint, ha nem, akkor ne.s itt le is zárnám ezt a témát
Igen, ezt mar korabban is probaltad, te hozzaszoltal, aztan menekulsz, ha mas nem ert egyet, arra nem vagy kivancsi. Ertem en, de azert ez nem igy mukodik. Kivancsi vagyok mennyire vagy ura a szavaidnak. -
-
lenox
veterán
válasz Tothgera30 #70662 üzenetére
Milyen par helyen? Amugy egy sajat magad altal hozott szambol vontal le egy buta kovetkeztetest, es most azzal probalod vedeni, hogy a sajat szamod is butasag volt? Hat jo, kivancsi vagyok ebbol hova tudsz fejlodni.
-
ToBeY
nagyúr
Én csak azt nem értem,hogy emberek mit csinálnak ennyi wc papírral?
Előttem egy nő 5 csomagot vett,amit 5x16db -
tildy
nagyúr
válasz fokukac #70666 üzenetére
Akkor épp ideje, hogy megtanuld. Liszt, víz, só kell hozza, illetve ha tojásosan akarod, akkor egy tojás. Jól összegyúrod, majd nyújtófával kinyújtod. Hagyod kicsit állni, de csak annyira, ne törjön el. Ha van tészta készítő géped, akkor abban lehengerled, vagy vágódeszkán akézzel hosszú csíkokat vagsz, vagy négyzeteket, ízlés szerint.
Nem kell ehhez vidéken felnőni, csak kicsit a konyha környékén sertepertelni. A világ egyik legegyszerűbb étele.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #70666 üzenetére
Nudlit, csigatesztat siman, laskat ( lebbencs) szinten.. nem egy ordongosseg az. Aki palacsintat tud, tésztát is tud. Nem egy ördöngösség .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
válasz erdey_a #70659 üzenetére
"... miközben az amerikaiak 40 százaléka a jegybank felmérése szerint még egy 400 dolláros (120 ezer forintos) SOS egészségügyi kiadást sem engedhet meg magának."
nem mi vagyunk a lengyengébb láncszem, sőt.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
bitpork
nagyúr
válasz erdey_a #70659 üzenetére
Csak h tudd mennyit is ér akinek nincs megtakarítása - és nem én mondtam!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tothgera30
Ármester
válasz concret_hp #70593 üzenetére
Az utolsó résznél már elvérzett a dolog, az e.ü. jelen állás szerint is hadilábon áll, pláne az adott felszerelésekkel.
De van erre a témára egy külön topik, szerintem érdemesebb ott kivesézni a témát.
#70590 tbs: Több oldalt láttam már mindenféle számadattal a témával kapcsolatban, valahol nem tartom őszintének a statisztikát.
#70594 lenox: Minap épp pár helyen a halálozási arányra 1,1%-ot találtam.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
kraftxld
félisten
Erről a budi papír hiányról meg a nem kézfogásos köszönésről mindig a Silvester Stallone-s Pusztító jut eszembe
Itt tolták 3 kagylóval a WC-n meg érintés nélkül üdvözölték egymást valami bugyuta kézkörzéssel.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
bitpork
nagyúr
-
erdey_a
addikt
na most már bejelentették az óvodát is...
mi is szabizunk, de véges a készlet. meg hát jó volna tudni, hogy mégis meddig, de ezt senki nem tudja. mert két hét nem a világ, az csak 5 nap szabi fejenként. de ha tovább tart, akkor a lecsengés után aztán nem lesz nyaralás, meg karácsony... elég frusztráló ez a bizonytalanság.voltam ma megint boltban, mert bár tele a polc itthon, azért arra nem voltunk berendezkedve, hogy minden nap reggeli és ebéd is kell. szóval még venni kellett egy két dolgot.
metroba mentem, az van legközelebb. millió ember, visznek mindent. kb. olyan volt mint a karácsonyi roham duplája. kígyózó sorok, de áru azért volt, folyamatosan töltötték. húsból mondjuk a választék az egész csirkére meg a marhahúsra szűkült. más nincs.
tészta nagyon fogy, de még töltik. a zsugor liszt, cukor a sláger, csak nem értem miért...Vérboci
-
tildy
nagyúr
válasz erdey_a #70654 üzenetére
Ja, hat itt nalunk 4-en kezd, es 19-en van vege. Mivel vannak beragadt szabadsagaink, ezert mi jol allunk, jovoheten a ferjem, utana en vagyok szabadsagon, aztan egy hetig egyikunk sem, aztan megint a ferjem, megint en.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap tüsszentettem egyet nyilvánosan az utcán,de olyan csúnyán néztek rám mintha legalábbis a fütykösömet lóbálva sétáltam volna.
Kíváncsian várom,hogy mikor vernek meg valakit mert köhintett,vagy tüsszentett egyet nyilvánosan.ps: zsepibe kulturáltan...
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
április 8-15 lenne a tavaszi szünet. szerdától szerdáig. közte húsvét...
de az gyakorlatilag pont 1 hónap múlva lesz csak...
addig nem tudom, mi mit csinálunk a gyerekekkel, óvodás még mindkettő.
tegnap este oviról nem beszélt a viktor, megvárjuk a rendeletet, de szerintem azt is zárják. majd megoldjuk valahogy.
nagyszülők 70 meg 80 felett, szóval oda nem visszük őket.Vérboci
-
gaborbol
őstag
válasz bobsys #70648 üzenetére
Feleseg foiskolan tanit, ma kapta as emailt, hogy majus 22-ig biztos csak tavoktat...
Az edzotermebol szinten ma jott az email, hogy ha a csoportjaval akar edzeni akkor toltse le az appot a telojara, es edzen itthon, mert nem javasolt a terbe menni.Nalunk sem fogjak birni a korhazak... egyszeruen erre sehol nincs felkeszulve a rendszer. Ennyit lehet tenni, hogy probaljuk lelassitani amennyire lehet.
-
tildy
nagyúr
Raadasul ha nem viszed a gyereket, akkor igazolatlan hianyzas. Mondjuk en a magyar esetben tulzonak tartom a szunet elrendeleset (lehet egyedul vagyok ezzel a velemenyemmel ), itt viszont mar kene. Mindenesetre ha az emberek panikolnak, jobb inkabb zarni.
-
tildy
nagyúr
válasz erdey_a #70645 üzenetére
Az egy honapbol nalunk ket het tavaszi szunet. Nem tudom Magyarorszagon mennyi, de itt annyi. Az iskolak meg mindig nyitva, nem ugy tunik, hogy zarnak...
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #70646 üzenetére
na akkor iskolák hétfőtől zárva...
hablatyolt valami digitális oktatásról a főni, de annak a feltételei mondjuk Győrben még csak-csak megvannak több helyen illetve több családban, de egy borsodi zsákfaluban ugye nem ilyen egyszerű a dolog...[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
parandroid
félisten
válasz erdey_a #70645 üzenetére
Kb ugyanekkora marhaság volt az érvénytelen tanév duma is. De most érted, ez egy miniszterelnök, aki egy kocsmatöltelék tájékozottságával, és arroganciájával tolja a süket szövegét a kb egyetlen országosan elérhető rádióban, valami majd fél órán keresztül. Határzár, migránsok, migránsvírus, migránstársadalmak elbuktak, de nálunk minden fasza, 60k maszkunk van, érti, Mari néni? 60k! Hát az még gombócból is milyen sok! Hát nem? Hát de! Eközben német orvos ismerős fanyar megjegyzéssel panaszkodik, hogy naponta csak egy maszkot használhatnak, mert kevés van (ugye 4 óráig teljes a védelem, utána csökken, tehát a 8 órás műszakra 2 jönne ki). Hát ja, mások az arányok.
p
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #70644 üzenetére
jó a tanárok fizetésnélkülije nyilván blődség volt... az jobban érdekel, hogy milyen jogcímen lehet majd a gyerekkel otthon maradni. 2 hét nem gáz, azt lehet szabival kezelni, de 1 hónap már cinkes
Vérboci
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #70642 üzenetére
Vagy hogy jogászdoktor professzor orbán közli, hogy azért nem zárhatják be az iskolákat, mert akkor kölköknek évismétlés, tanaraknak fizetés nélküli távollét? Fogalmatlan hülye. Valaki mindenesetre finoman felvilágosíthatta (nem lennék az illető helyében), nyilván ezért a mai negyed tízes sajttáj.
p
-
erdey_a
addikt
Turbán Viktor ma negyed tízkor bejelent valamit...
Vagy azt, hogy lemond, vagy azt, hogy reszelnek az iskoláknak is.
Tegyék meg tétjeiket...Vérboci
-
bitpork
nagyúr
válasz Pttypang #70641 üzenetére
Már hogy ne lenne? Lehet csak én vagyok a szokásos módomon futóbolond, de áruld el nekem: attól biztonságban kellene éreznem magam h kiáll két fogalmatlan rendőr és szembe hazudik? Vagy hogy a világmegváltónak bejelentkezett kormánypárti vezető megszakért mindent IS?
Nem tudom de jobban fogadnám az orvosi kamarát vagy a epidemiológiai központ vezetőjét. Jajj, elfelejtettem h előbbit a politika hisztikeltéssel vádolja a tények közlése miatt, az utóbbit meg bezárta ez a brancs 2017ben...Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #70639 üzenetére
Ugyan már, egy kis vértől nem lesz az még erőszak. Kérdezz meg bármilyen vak komondort. Különben is a nő hibája. Minek ment oda? Miért nem szült eleget?
p
-
félisten
válasz concret_hp #70636 üzenetére
A kérdés, h a halál okát hogy könyvelik. Azaz komorbiditas esetén koronavírusnak fogják-e reportolni vagy sem.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
-
parandroid
félisten
válasz concret_hp #70632 üzenetére
Azt gyanítom, hogy a népesség általános egészségi állapota jobb az eu átlagnál, emellett egy viszonylag introvertált, individualista társadalom. Generációk együttélése is ritka pl. Attól tartok, hogy a nagyobb pusztítást a bevándorlók között fogja végezni, ahol jóval gyakoribb a többgenerációs együttélés, illetve a szociális interakciók is több fizikai elemet tartalmaznak - lásd az olaszok példáját, de a törököket is felhozhatnám.
p
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #70631 üzenetére
Tegnap óta biztos vagyok benne, hogy Magyarországon hétfőtől nem lesz iskola meg ovi. Csak azt nem tudom, hogy ki fog vigyázni a gyerekekre? Nagyszülőhöz ne vigyük ugye, a szabadság is véges (meg aztán mi lesz az év hátralévő részében, mondjuk karácsonykor?) táppénzre meg nem lehet menni...
De ha mindenki otthon marad, akkor hogyan működik minden tovább? Ezt még nem látom...Vérboci
-
concret_hp
addikt
válasz parandroid #70631 üzenetére
azt nem tudom, hogy a németeknél hogyhogy ilyen kevés nemcsak a halott, de a súlyos állapotú is?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
parandroid
félisten
Hessenben 133 igazolt fertőzöttnél tartunk, iskolák, óvodák vészüzemmódra váltanak, csak azoknak a gyerekeknek van gyerekmegőrzés, akiknek a szülei a mindennapi élet folytonosságát biztosító területen dolgoznak.
“An hessischen Schulen wird es ab Montag bis zum Ende der Osterferien keinen regulären Unterricht mehr geben. Die Schulen bleiben aber offen, da für einzelne Berufsgruppen eine Betreuung der Kinder sichergestellt werden muss. Das teilte Ministerpräsident Bouffier (CDU) am Freitag nach einer Sondersitzung des Kabinetts mit. Für Lehrer gilt die Dienstverpflichtung.”
Tavaszi szünetig érvényes a döntés, ami húsvét előtti+utáni hét.
p
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
most olvasom, mit mondott a kedves vezető...
Diákoknak évismétlés?Tanároknak fizetés nélküli szabadság..??
Hát mit képzel ez az állam szerepéről? Eszem megáll, de tényleg.Bazzeg, ilyenek vezetnek minket. Egyszerűen nem hiszem el.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
gaborbol
őstag
Nalunk a mai nappal bezarnak az iskolak, nemzetorseg megkapta a behivot, muzeumok, parkok, minden ahol emberek tudnak nagymertekben erintkezni ... elso lepeskent.
Ertelmesen elmagyaraztak, hogy ha sikerul lassitani a virus terjedeset akkor az ellato rendszernek talan lesz nemi remenye a mukodesre es eleteket menteni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #70624 üzenetére
Az semmi, de ahogy a törzsfőnök megmondta, a turizmusnak kampó. És úgy is lett. [link]
Illetve a turistika.. turiszti... turisztikai szezonnak.. ami nehéz szó, mint az úteláaegazódás[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #70624 üzenetére
az a fránya magyar történelem... mindannyian külföldiek voltunk egyszer
Vérboci
-
BlacKSouL
addikt
válasz erdey_a #70621 üzenetére
Ja értem...a protokollok...
tehát ha nem járt Olaszországban, akkor NEM LEHET FERTŐZÖTT. Pont
mindegy, ha ilyen akkor ilyen, a józan ész régóta nem vendég itt nálunk
a szabál az szabál, és ha meg kell .szódni, akkor meg kell .szódni[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
- Mi a panasza?
- Lázas vagyok és köhögök.
- Mióta?
- 3 napja vagyok lázas, és 2 napja köhögök. Fájnak az izmaim is és levert vagyok.
- Járt mostanában külföldön?
- Nem.
- Volt kapcsolatban koronavírusosokkal?
- Természetesen nem.
- Gratulálunk, ön nem vírusos. Menjen át a másik kórházba. Viszlát.Ez az egyik verzió.
A másik:- Tehát hölgyem, mi a panasza?
- Lázas vagyok és köhögök.
- Mióta?
- 3 napja vagyok lázas, és 2 napja köhögök. Fájnak az izmaim is és levert vagyok.
- Értem, és allergiás valamilyen gyógyszerre?
- Nem.
- Szed bármilyen gyógyszert?
- Nem.
- Szedett korábban bármilyen gyógyszert?
- Persze, de nem folyamatosan.
- Rendben, hideg borogatást és kamillateát javaslunk, menjen haza.
- De nem érzem jól magam.
- Sokan vagyunk így, ez van. Menjen haza.
- De meg se kérdezi, hogy jártam-e külföldön?
- Nem értem.
- Meg se kérdezi, hogy jártam-e külföldön?
- Értem mit kérdez, de nem tudom most ez hogy jön ide.
- Hát van ez a koronavírus, ami Olaszországban a legdurvább, és én odamentem jó közel az olasz határhoz síelni, mert már tavaly márciusban lefoglaltam előre és nem akartam veszni hagyni, sürgős volt, meg halaszthatatlan, tudja.
- Ez a dicsekvés ez nem helyénvaló, én tudja mikor jutok el síelni? Soha.
- De meg se kérdezik, hogy voltam-e kapcsolatban külföldiekkel, akik a hónapok óta tartó most már világjárvány idején hozzám hasonlóan járnak mindenfelé, meg síelgetni is?
- Nézze asszonyom. Itt van egy protokol. Érti? Protokol! Nem érünk rá mindenkinek kikérdezgetni az egész életét. Ha nem allergiás gyógyszerre, menjen haza, borogassa a lázát, igyon teát, sok folyadék, ágynyugalom.
- De akkor most én nem vagyok koronavírusos? Teszteket se csinálnak?
- Milyen teszteket? Tudja maga mi mennyibe kerül? Azt hiszi megnyitjuk a csapot és ingyen teszt folyik ki belőle? Nézze asszonyom, sok a dolgom, protokolok vannak. Megfázott a hóban, nem is értem miről beszél, de nekem most már mennem kell, mert rengeteg a dolgom, van ez a rengeteg koronavírusos beteg a hírekben, túlterheltek vagyunk, menjen haza...vagy a másik kórházba ha akar, különben is ez a maga körzete?De vajon melyik verzió fordulhatott elő?
-
tildy
nagyúr
Angliara es par masik orszagra levetitett varhato emelkedes, es egyeb grafika
Erdekes, hogy a Japanoknal nem igazan terjed.Mindenesetre mi matol home office egy hetig minimum.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz parandroid #70604 üzenetére
nem tudok olyanról, hogy a magyar állam ne fogadná vissza az állampolgárait.
nap mint nap ingázik többezer ember Ausztria felől is, őket sem "hagyják kint".
és a szlovákok is jöhetnek az Audiba, meg haza is mehetnek karantén meg minden ilyesmi nélkül.
abban biztos vagyok, hogy kivesznek hazafelé, mert ráadásul német rendszámú kocsim van.
de most fontos mennem. jövő héten már szlovák kolléga intézi, de a holnapi nap nem megy máshogy[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
veterán
válasz concret_hp #70605 üzenetére
~1600 lelegeztetogepet szamoltak ossze, azt nem jeleztek, mennyi szabad ezek kozul.
Everybody lies.
-
BlacKSouL
addikt
válasz bitpork #70596 üzenetére
A világon mindenhol exponenciálisan terjed a fertőzés a napfényre került megerősített esetszámok alapján, de ott, ahol a Káeshá szerint éppenhogyaligkimutatható az infláció, csak naponta 1-3 új megerősített eset van. mod: kemény hely ez, itt még a vírus se mer baszakodni a nemzetthel.
Eriggyetek mind moziba meg utána templomba. De ha minden harangkötél szakad, az iskolapadba még mindig be lehet ülni.
Hát lábat mostatok-e má'? Vagy az ellen nem véd?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Amiga A500 - A régi barátnő
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest