Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Maszkot úgy általánosságban hol lehet kapni, ha már ennyire jól el vagyunk látva, mint írják, hogy X millió darab áll rendelkezésre?
-
ToBeY
nagyúr
Szóval a nagy főnök Kijárási korlátozást vezet be - nem lepődtem meg túlságosan.
-
kraftxld
félisten
válasz parandroid #71097 üzenetére
Ez tisztára úgy hangzott mint az ifjabb Kim egyik dicsőítő beszéde
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
parandroid
félisten
Lassan már a világ összes országában több fertőzött (és halott) van, mint amennyi a dicső nagy kínai népi demokratikus csodademokráciában valaha volt. És ezt valamiért szalagcímben is hozza a sajtó a világnak ezen a felén. Ezek tényleg ennyire buták, minket néznek hülyének, vagy kína ezért fizet valamit? Esetleg ezek kombinációja, vagy mindhárom egyszerre? Szerencsére a mi csodálatos szülőföldünk is meg tudta állítani a járványt, alig van új eset, hála a határkerítésnek, szerető vezérünk, és gondoskodó pártunk fölénk tartott óvó kezének.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz concret_hp #71089 üzenetére
És micsoda öles léptekkel...
Vaze, este 7-kor néztem meg utoljara, akkor még félmillió alatt volt az összes esetszám, most meg már 530 e... Elég durva.@Bobsys: nem tudom, most hogy van, de anno a magyar segélyből is kellett adózni. Két hónapig kaptam 2009-ben,majd következő évben a 40%-át visszakérték... Megéri itt adót fizetni, kérem.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
törölt tag
A FED sem arról híres, hogy jótékonysági intézmény lenne.Rengeteg amerikainak van hitele is, és ettől fél trampli is, hogy sokan depresszióba esnek, netalán öngyilkosok.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #71089 üzenetére
Jaja, az uj munkanelkuliek, de mondanak mindent. FED szerint akar 30%-ra is felugorhat iden, kovetkezo negyedev -14-23% GDP stb...
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz #22743424 #71087 üzenetére
Allamonkent valtozo, nalunk $275/week (egy 2 haloszobas lakas berlete meg $1200 havonta), de adoznod kell utanna. A most attolt csomagban talan benne van, hogy ehhez a federal goverment hozzacsap $600 hetente, de nem olvastam ma politikat
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bitpork
nagyúr
Aszontaja pápaszemes vokális repeater a tevében h már 30-40k munkanélküli van. Mi lesz itt két hónap múlva?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
Nekem van egy mandarin fám. Teremni nem terem de olyan tüskés, hogy a múltkor is elküldtem melegebb éghajlatra
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #71070 üzenetére
Az Adrián (északon) volt olyan év, hogy július végén már volt érett füge tömegével a fákon, és augusztus közepére már leérett majdnem mind(2018), de volt olyan is, hogy augusztus második felében még csak 1-1 is alig volt közte(2019).
Más: ha myabandonware-ről letöltök iso-sítható image fájlt, megvizsgálom vírusirtóval, és azt mondja, hogy minden OK, és a patch-re is azt mondja, hogy minden OK, akkor feltételezhetem, hogy valóban minden OK, és telepíthetem? Vagy létezhet olyan, hogy valami rosszindulatú akármi benne van az image-fájlban, de a vírusirtó nem fedezi fel, viszont mountolás során/után már előjön? Ezer éve nem csináltam ilyet, nem tudom most mennyire megy a régi ingyenesített játékok közé történő kártevő beszúrogatás.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ToBeY
nagyúr
Én a töröknél ettem fügét és nagyon ízlett,aztán amikor hazajöttem vettem és pocsék volt.
-
nagyúr
a sashegy déli lejtőjén és a balatonnál finom volt.
mondjuk én nem szeretem a fügét, mert nekem túl édes ígyigy úgyis.Ui. viszont a csjaom épp a cipruson vett avokádót gyökerezteti... 3 hónapja. De most már tényleg látszik Nem tudom, utána mit fog vele csinálni.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
A nekem lévő verzió cukormentesen készült és úgy is finom. Ráadásul "hazai" fügetermésből (fene se gondolta volna, hogy ott a messzi délen Dunaharasztiban már eléggé mediterrán az éghajlat értelmes minőségű fügeterméshez).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
-
Tim82
félisten
Hja bocs, én néztem be, azt hittem, a fügelekvárra írod a "nyami"-t.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #71052 üzenetére
Az antitest teszt mennyire megbízható ha még az sem egyértelmű h visszafertőzés lehetséges-e? Vagy erre mondtak már valamit?
-
BlacKSouL
addikt
De a protokoll még sokkal de sokkal hatékonyabb a tesztnél is. Azért nem is kell tesztelni sem.
Kérdezd meg bátran a zoperatív törzsorvosait. Megmondják neked. A teszt ortodox. A protokoll un.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
tbs
addikt
Nyami. Küldhetnél is
-
-
ToBeY
nagyúr
Amúgy én sem tudom,hogy megfáztam vagy elkaptam a vírust..
-
erdey_a
addikt
válasz fokukac #71047 üzenetére
Hát ez az, ez is fokozza az ember bizonytalanságát, hogy nem tudja, elkapta-e, vagy csak mondjuk megfázott.
A feleségem 3-4 napja köhög elég csúnyán, fáradékony, de úgy nem fáj semmije, magas láza biztos nem volt, de nem is mértük.
Orvoshoz tuti nem megyünk, a gyár meg min. 2 hétre bezárt, szóval a karantén is megvan. De jobb lenne valamilyen bizonyosság, hogy ez most az, vagy más.
Mi még sima influenzásak se voltunk soha, így azt se nagyon ismerjük.Vérboci
-
nagyúr
Amúgy én szerintem már átestem ezen a víruson. Múlt hét hétfőre virradóra picit fájt a torkom, az izmaim végig, és kicsit hőemelkedésem volt, amitől fájt a fejem is, és nagyon fáradtnak éreztem magam.
Nagyjából egy nap alatt elmúlt, mintha mi se történt volna. 3-4 nap múlva a hőemelkedés visszajött egy picit, aztán megint elmúlt. Kétszer fél szem algopyrint vettem be.
Azért gondolom, hogy ez most nem influenza volt, mert az nálam mindig cirka egy hét, és sorban jönnek a tünetek, hogy két nap torokfájás, három nap takonykór, majd kis köhögés. Most ez teljesen kimaradt, és olvastam másoktól is, hogy gyakorlatilag ennyi volt nekik a koronavírus, minimális tünettel, gyorsan. SZóval ez most más volt, mint a szokásos.Remélem, nem adtam át senkinek. Igazából 12 napja nem nagyon mentem el itthonról, csak boltba, szájmaszkban. De lehet, hogy nem az volt, hanem valami tök más...
De ha csak egy picit is igaz, amit mondanak, hogy 80% enyhe tünettel vészeli át, vagy tünetmentesen, és sose diagnosztizálják, akkor akár hihető is lehet.
Ui. és ma hívott az egyik kollégám, hogy tegnapelőtt neki is ilyen volt, és másnapra elmúlt. lehet, hogy pont egyszerre kaptuk el még az irodában (múlt hétfő óta van home office)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nézem New York utcáit jól el van néptelenedve. De van aki még ilyenkor sem hagyja ki , hogy megsimizze a bika * mogyoróit a Wall Street-en.
-
tildy
nagyúr
Mindekozben tolunk mintegy 150-200 meterre legvonalban "epul" a 4000 fot/beteget befogado NHS Nightingale . Majdnem 1 km hosszu.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Home office idejere egy kis mosolyogni valo 2009-bol.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
gaborbol
őstag
válasz concret_hp #71041 üzenetére
Amig nem kell venned hazat, kocsit, vagy barmit ami sokba kerul reszletre addig meg elvagy valahogy.
Akar egy klima-futes csere siman lehet $3-4K.Most mar a potencials munkaado is megnezi a credit score-odat, hiaba nem legalis. Siman csinaljak, mert minnel magasabb annal "megbizhatobb" vagy.
Ergo kemeny kikiveredni egy ilyenbol manapsag.
-
gaborbol
őstag
válasz #22743424 #71037 üzenetére
Az en biztositasomban 3000 az onresz, de azt is a ceg fizeti.
Volt munkatarsam mondta, hogy az elozo helyen $52k-t keresett /ev.
80/20 % os biztositasa volt. Volt egy komoly balesete, korhaz, tobb mutet, teljesen felepult. Megjott a szamla. 100.000 dollar . Felhivja a korhazat, hogy 20.000 dollar az onresze annak felet most befizetne es a tobbire reszletet ker.Mondjak neki, hogy nezze mar meg a szamlat. 1.000.000 dollar lesz ez es az onresz 200k
Csod eljaras onmaga ellen, 7 evig nem kapott hitelt... -
bobsys
veterán
válasz #22743424 #71037 üzenetére
Mivel elbaszott rendszer van igy a valasz nem egyszeru. A szamla elso $3000 en fizetem, utanna a biztosito fizet x %-ot a kulonseget meg en amig el nem erem a $4000 amiutan 100%-ban teritenek
Tehat gaborbol 9000 dollaros szamlaja ugy nezne ki, hogy $3000 fizetek, aztan mondjuk a maradek 6K-bol 20% a biztosito fizet, tehat $4800 meg az en reszem, de mivel 4K a max, igy a $4800-bol $1000 fizetek (igy megvan a 4K max) es a maradekot ($3800) a biztosito.[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz kraftxld #71033 üzenetére
Nagyon szeretem, felesegem szokott venni elfelejti, aztan igy jar:
Az uveg nyomokban lekvart tartalmaz.240g valami 8 dollar.
Nem kivanom neki sem, tesom 45, kemeny csavo. Fitt, nem beteg, fajdalomkuszobe az egekben.
1.5 hetig birta, azt mondja a tudeje annyira fajt meg nem kapott levegot, hogy megprobalkozott , de le is pattintottak, hogy amig jar meg beszel addig nem is beteg... nezze meg a tobbit. Majd, ha o is ugy nez ki akkor jojjon vissza.Igazuk is lett, mert ugy nezki kezd jobban lenni.
Nalunk is ez van a tegnapi eset alapjan.
Elhajtottak, elhajtottak, amikor rajottek , hogy a csavo a walking dead szereploje, akkor mar nem hajottak el. Kapott egy agyat a korhazba, egy 9000 dollaros szamlat, es a vegen nem mondtak meg neki a teszt eredmenyet.[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
Ma fügelekvár készül
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
janos1988
addikt
válasz parandroid #71031 üzenetére
Nem vagyok se ellene, se mellette. Van. De mostanában, mintha sokkal több
szar fos"tartalom" ömlene, mintha a talicskát lecserélték volna egy betonkeverő teherautóra. De így meg - kialakult helyzetre való tekintettel - a lényeges tartalmak elvesznek a süllyesztőben.https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
parandroid
félisten
-
janos1988
addikt
A fb is bezárhatna már egy hétre igazán. Kicsit már sok lesz rajta a sok véleményhuszár - akik valamiért úgy érzik, hogy nekik is véleményt kell írni/formálni az oldalon, mert túltermelődött bennük a közlés vágy hormon -, elég lesz már az otthoni hogyanokból (élesztő, maszk, fertőtlenítő, kenyér stb.), elég a vicces mémekből, elég a kihívásokból és talán legfőképp, elég a sok kamu álhírből (amiről már az első szó után üvölt, hogy KAMU).
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
-
gaborbol
őstag
válasz bobsys #71012 üzenetére
Foni mar szolt ma, hogy ez igy nem fog mukodni.
Eloszor is autobalesetben tobben halnak meg mint ebben.
Masodszor Amerika nincs erre berendezkedve, es porognie kell.
Szerinte husvetra mindenkinek vissza kene ternie a meloba aki csak teheti es o mar latja a tomott templomokat, mert az olyan szep lemme...Lehet a milliomos szallodatulajdonosoknak nem jon be a bezarkozas?
Ertem, hogy nincs jo megoldas mindenkinek, de hogy ez lenne a megoldas az kerdeses.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz fokukac #71019 üzenetére
ha leáll minden 1 hétre az majdnem 2% ugye (kaja fogyasztás azé van meg stb), sztem most olyan félgőzzel mennek a dolgok, az heti -1% , ha kitart 2 hónapipg, akkor az -8 meg a hosszabb hatások még egy kicsi, meglehet a -10 szarabb esetben...
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bitpork
nagyúr
válasz FehérHolló #71021 üzenetére
Szakértői kormány? 30 év alatt hozzáértőkből is alig került a parlamentbe...
-
FehérHolló
veterán
válasz fokukac #71019 üzenetére
Legalább ilyen téren sikerül maradandót alkotniuk.
Én egy olyan 7-10% közötti csökkenésre teszem le a voksom. Eléggé ki vagyunk téve az amcsi, német és brit válságkezelés sikerének, és ezek közül legalább kettő nem muzsikál olyan fényesen. Szakértői kormányunk sem lesz valószínűleg.
Skynet is real. It's called Google.
-
nagyúr
válasz FehérHolló #71016 üzenetére
hú, az mekkora duma volt... már el is felejtettem, oly' rég volt.
Azért a NER az ilyen nagy bölcsességeknek olyan tárházát hozta össze 10 év alatt, hogy az ember a 10 ujját megnyalja.@Crytec210: azért a GDP növekedést reálértékben mondják mindig.
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Nem esett le, hogy ez csak idézet részedről. Kicsit felment a pumpa, amikor látom, hogy mennyien dolgoznak otthonról azért, hogy egyáltalán sebességet tudjon az illető mérni...
FehérHolló: abszolút értékben maradhat a negatív növekedés is.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bobsys
veterán
Bekemenyit a varos
the City is directing the closure of all nonessential retail and commercial establishments, effective 12:01am Wednesday, March 25, 2020, until further noticeEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
ToBeY
nagyúr
Lehet nálunk is így kéne hazaküldeni az utcán sétálókat, mint ahogy Indiában teszik a rendőrök. [link]
1,3mrd embernek rendeltek el 3hetes karantént.
-
nagyúr
válasz FehérHolló #71003 üzenetére
érzed már, milyen élénk.. ?
(Főnök, bent van már? Hú mekkora..! )
------De viccen kívül, te hány százalék növekedést tippelsz idénre?
ui. már 358. Úgy, hogy 349 is volt délelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz parandroid #71001 üzenetére
én éppen mnb-s sajtótájékoztatót néztem, mert nincs jobb dolgom.
A lényeg, hogy a szakik szerint hatással lesz ránk a koronavírus, így már csak 2-3% között fog nőni idén a gazdaság. Én nem tudom, ezek mit szívnak, de kéne nekem is.
Ha csak arányosítom, hogy minden leállt, az összes autógyár (a GDP 10%-át adják), a turizmus (a GDP másik 10%-a), a teljes szolgáltató szektor, és ez így lesz 1-2 hónapig, egyszerűen sehogy nem jön ki a matek, hogy egyáltalán ezt nullára hozzuk ki idén...
Szerintem simán 2-3-5%-os recesszió lesz idén, de az MNB szerint nem.
De már annak is örülök, hogy nem hajtottak végre egy jó kis rendkívüli kamatvágást, és így csak 354 az euró.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest