Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz fokukac #67640 üzenetére
vaze, nagyúr lettem megint..!
2006 óta negyedszerre... kíváncsi leszek, mikor fokoznak le lelkes újonccá. vagy alközlegénnyé.---g---
viszont ma voltam az irodában 11 órát. majd szereztem légkondi fertőtlenítőt, majd voltam boltban. Aztán hazaértem, és semmi másra nem vágytam, csak, hogy bontsak egy sört és nézzek sorozatot, de elment a net. Újraindítgattam modemet, de semmi. majd 50 percet vártam az ügyfélszolgálatra, higy felvegyék a telefont... miután háromszor dobott ki a menüből. Jól sikerült ez a upc-voda mördzs.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #72790 üzenetére
Mindent szabad - ugyanakkor azt kell látni, hogy nagyon sok minden a fogyasztás és végtelen növekedés lila ködében születik. Almáék is szándékosan bacták el a szoftot h lassuljon a régi modell. Nekem is tök jó lenne még a Note 3 ami volt, ha nem gyilkolták volna szét az akksiját a frissítések. Most 4-5 évente rá van kényszerítve az ember ha mindig megy a szoftver után
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
-
ToBeY
nagyúr
Vajon mitől lehet,hogy ha wifin van a telo iszonyúan merül?
Szinkronizáció ki kapcsolva mindennél. -
félisten
válasz FehérHolló #72770 üzenetére
Bayes-i modszerekkel megsaccolhato, hogy mennyi annak a valoszinusege, hogy manipulalt a kimenetel.
while (!sleep) sheep++;
-
FehérHolló
veterán
válasz concret_hp #72766 üzenetére
én veled ellentétben nem tanultam.
de egy értelmes megfigyelő függvény paraméterezéséhez is rohadt kevés még 2 évnyi adat is, szóval majdnem ugyanaz.egyébként kíváncsi vagyok, hogy miként hitelesítik. mivel a golyókat vissza kell dobálni (lehetőleg véletlenszerűen), nem teljesen automatizálható.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
-
concret_hp
addikt
-
Yodafon
senior tag
Hali
Indítottam egy topikot amolyan nosztalgiázásra hogy kinek mi volt az első PH!-s kommentje:
https://logout.hu/tema/mi_volt_a_legelso_prohardveres_kommented/hsz_1-25.htmlHa érdekel kukkantsatok be
I'm gangsta!
-
nagyúr
válasz FehérHolló #72761 üzenetére
hatos..!
f*szt, kilences..!Hát így.
-
FehérHolló
veterán
válasz bitpork #72755 üzenetére
Csak nem értettem például, hogy az egyenletes eloszlásba hogy fér bele, hogy a hatoson vannak olyan számok, amiket 2008 óta harmad annyiszor húztak ki, mint az átlagot. Megragadta a fantáziám, és megpróbáltam megfogni a tökéletlenséget paraméterekkel. Viszont tök mindegy, mert nincs reprezentatív (=elegendő számosságú) minta, amiből ki lehetne indulni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz elessar #72754 üzenetére
De, régebbi, és nincs blokk se :D
Itt az ajropaban forgalmazott, nem ajropai menettel gyartott alkatreszek cserelhetetlensege az erdekesebb. Dobd el, vegyel ujat. Fogyasztoi tarsadalom.
Kivancsi vagyok hogy kinaban lehet e kapni metermenetes alkatreszeket.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bitpork
nagyúr
válasz FehérHolló #72752 üzenetére
Mire készülsz , te holló? Mert ha megvan a mester terv akkor vegyél be a buliba
-
BlacKSouL
addikt
Létezik olyan, hogy a Lidl által forgalmazott madeinchina autós kompresszoron lévő nyomásmérő whitworth finommenetes csatlakozasu, ergo nem fogok hozzá kapni cseredarabot? Vagyis az elpukkant, lyukas, stb nyomásmérő miatt kuka a komplett, egyébként jól működő kompresszor? Vagy leszedem, ledugozom, és külső nyomásmérővel ellenorizgetem fujtatas közben?
Tolomero azt mondja, hogy kb. 7,9 mm a külső átmérő, és kb. 1,1 mm a menetemelkedes, ami az 5/16"-os szabványos whitworth finommenet mereteihez all legközelebb. De mivel mifelénk csak 1/2", 1/4", 1/8" csatlakozasu manométerek kaphatok, így ez bukta.Amúgy durva anomalia, hogy egy ismerosnel kiprobaltuk mert nalam ereszt, sziszeg, és leengedi a gumit, fújni meg nem fújja. Lecsavartuk az orat, megnyomtuk kompresszorbol tartalybol 3 bárral, jól mért, nem sziszegett, nem eresztett. Visszacsavartuk, radugtuk autokerekre, nem sziszegett, nem eresztett. Radugtuk kerekpargumira, nem sziszegett, nem eresztett. Felfujtuk vele, felfújta, leállítás után nem sziszegett, nem eresztett. Hazahoztam, radugtam kerékpárra, sziszegett, leeresztette. Próbáltam felfujni, nem fújta. Felfujtam kézi pumpaval, radugtam, sziszegett, leeresztette. Befujtam habbal, és az óra belsejéből eresztett, a műanyag ház, és a fém csatlakozó között, de ott nem is kellene tomitve lenni, hiszen belül ez zart cső.
Hogy létezik, hogy nálam először ereszt, utána elviszem kiprobaljuk nem ereszt, aztán visszahozom és megint ereszt?[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz FehérHolló #72750 üzenetére
Minden javítás után újra hitelesítik, max két évente kötelező a hitelesítés.
MOD
2007ben érvényes szabály szerint.[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
milyen időközönként cserélik a golyókat lottóhúzáshoz?
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #72741 üzenetére
Tervezett nyársalás az eredeti tegnapról (péntek) mára (szombat) lett halasztva. Javaslatomra, mert én jobban szeretek napon mint felhőszakadásban. Elotte kirandulas, meg napon fetrenges es szovegeles. Végre lepirultunk. Jó idő volt. Meleg, napos, olykor felhos. Ott pirultam meg, ahol eddig is barna voltam, polo ujj alatt, de folotte ahol feher, ott meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Amúgy nem mindegy, hogy milyen? a vöröshagyma is fehér ám belül...
De más téma Blekinek: olyan meleg van a teraszon, hogy nem is bírom...
De kivételesen egyik szomszéd se üvölt.ui. na jó, ezt a szomszédos dolgot elhamarkodottan jelentettem ki.. helyre állt a világ rendje .
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
Utobbi idoben aldiban/lidlben lattam allandoan szep nagy feher hagymakat. Velem enyem szerint a nagyobb aruhazakban is fogsz talalni (Tesco, auchan)
Blacksoul: igazad van, ebbol rajohettem/unk volna. Az igazat megvallva amikor anno enekoran ezt beraktak nekunk, az eletben nem figyeltem volna a szoveget. Ha figyeltem volna, akkor nem tudtam volna olyan egyszeruen leforditani, hogy tudjam, mit jelent - ha erdekel volna.
Azota meg szemelyszerint a budos eletben nem nezek tevet, ezaltal szerencsere reklamokat sem. YouTubeon inkabb elofizetek, hogy ne kelljen neznem/hallgatom a boduletes kamukat es baromsagokat.
Igy aztan en ezeket a reklamokat a budos eletben nem lattam/hallottam... Talan regen gyerekkent igen, de akkor sem figyeltem ra oda, mert mar akkor is inkabb idegesitett es elkapcsoltam.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
BlacKSouL
addikt
[link]
Én a horvátoknál látok sokat, de ha jól olvasom hozzánk leginkább olasz importból jön. Biztos van hazai termesztője is, de keress olyan boltot, piacot ahol nem csak a hazait nyomják. Vagy kérdezd meg a közeli hamburgerest honnan veszi.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ToBeY
nagyúr
Mi annak a nagy fehér hagymának a neve ami nem olyan csípős és általában hamburgerbe szokták rakni?
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #72729 üzenetére
Jó jó, mondjuk hogy ti nem hallgattatok iskolában énekórán ilyen ismertebb műveket.
Mondjuk hogy nem láttad a legfrissebb aktualizált reklámot, vagy mondjuk annak az eredetijét, mert nem nézel tévét.
Tételezzük fel, hogy mondjuk 10-12 éve se láttál soha egyetlen tévéreklámot.
No de az van hogy már csak ez a reklám és a terméke, meg benne a dalrészlet legalább a 90-es évek óta velünk van, és hogy akkor se, semmi...
Esküszöm még a tecső is feldobálta időnként, ha már a tévét kerülöd.
Amúgy meg komolyan azt hittem csak vicceltek, azért nem segítettem.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
-
NoLF
veterán
válasz erdey_a #72716 üzenetére
Ez inkabb rozogat jelent, fel is nyarsalna ha ezzel a jelzovel illetnem Talan inkabb instabile, vagy cappricciosa, mint labilis, vagy szeszelyes. Utobbi minden donnara igaz
monti: hamarosan osszehozzuk
kukac: sajnos dolgozik vasarnap... nondjuk esot is mondanak
[ Szerkesztve ]
-
-
NoLF
veterán
"kár" volt aggódni a kijárási korlátozás alatt létrejött kétesélyes munkahelyzet miatt, most még vért hányni is alig van időm... és milyen jó ez így.
viszont a stressz kezelése érdekében, hosszú idő után hétközben azt mondom egy sörnek, hogy pukk! és belököm egybe' a picsába, annyi szent!
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #72697 üzenetére
Annyi kulonbseget latok, hogy az autos megoldasnal te csinalod magadnak a mintavetelt es nem egy nover, lehet ott lesz az elteres.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
ToBeY
nagyúr
válasz concret_hp #72700 üzenetére
Reméljük hogy így lesz,már várom 30+ fokot, unom hogy folyton fázom...
-
nagyúr
én is szeretem. Annyi, hogy lehetne esténként pár fokkal melegebb. Nem 15, mint most, hanem mondjuk 19-20, és akkor ilyenkor is ki lehetne ülni a teraszra
@Vicsorgó nyomtatómárka ( ): szerintem amint eláll az északi szél, egyből kurvameleg lesz, minden átmenet nélkül. Persze a zivatarok maradnak, elvégre medárd van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest