Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Jaja én is így tervezem, a bejelentett játékokkal (új Obsidian játék, Fable, meg volt még 1-2 érdekesebb) + GPU-val 100k-ig baromi jó vétel lesz, főleg ha csak a felbontásról kell lemondani, de én még a 60Fps-t is elengedem ha cserébe a stabil 30 Fps meglesz és részletességben hozza amit az sx + mellé egy ps5, illetve mielőtt ezeket beszerzem ps4 pro-ról váltok switch-re.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
opr
nagyúr
Szintén.
Teljes áru konzolnak meg lesz egy ps5 lemezes verzió, pár év múlva, mikor megjelenik a fable meg a többi jól hangzó box ex, akkor lockhart."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Valszeg éppenhogy meg lesz említve.
Amúgy nem mintha számítana, Detroit, GoT, TLOU2 megmutatta, mit lehet kihozni 4tflopsból, nekem az a látvány már bőven elég (csak legyen is az kihozva).
Lockhartnál a fő kérdés az ár. Ha kihozzák valahova 100khuf közelébe, GPU-val együtt egyedül megnyerheti a generációt a főleg multiplatform játékokkal játszó népeknél, erő ide vagy oda."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Amúgy ilyen téren (ha a pletykák igazak), zseniális koncepció a lockhart. Ha a cél az 1080p,vagy akár a 720p, akkor bőven elég lehet az a 4tf ugyan olyan szintű látványra, mint az xsx. Persze csak ha igazak a pletykák, és a különbség csak a cu/órajel a két gpu között.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
zkxdn
őstag
válasz Carlos Padre #392 üzenetére
Na de mennyi Teraflops? A francot se érdekli a proci
-
NyMRooD
őstag
Anélkül, hogy temetném az MS-t vagy magát az Xbox-ot (főleg, hogy egy xss-t ha lesz én is tervezek venni, ha nem akkor meg majd egy xsx-et) az xCloudot meg még figyelmen kívül hagyva (az valszeg nagyot fog menni, lásd Sony-nál is láthatóan a korlátozott elérhetőség és a korábbi árazás a visszahúzó erő) a PC-s piac nem lenne valami szerencsés választás a konzol piac helyett az MS-nek, mert egyrészt nem szeretik őket annyira a pc-s gamer világban, másrészt meg az MS Store sehol nincs a Steam-hez viszonyítva, de további konkurenciának (amik jobban állnak tudásban is) ott az Origin, Uplay, Epic store is és előbbi kettőnek van gamepass-hoz hasonló megoldása is és szvsz a steam és epic is meglépi előbb utóbb (legalább is Gabe bácsinak nagyon kellene valamit csinálnia). Ezt a hülyeséget meg nagyon gyorsan el kellene felejteniük, hogy nem a Sony a versenytársuk, ha nem az akkor miért versenyeznek a Sony-val erőben, miért várják a ps5 árát és miért kezdtek el ex címeket gyártani/venni? Nekem tetszik az az irány amerre elment az MS, még jól is elsülhet, csak ne csináljanak úgy, minta nem érdekelné őket a konzoleladás, mert még a játékosok elhiszik és ha már az MS is temeti az xboxot mint konzolt, akkor ők is fogják.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #384 üzenetére
Én már megpendítettem azt is, hogy a microsoft áttér a platfordizájn tervezésre amire oem-ek építenek majd hibrid gémerpécéket és a microsoft csak az xbox certified plecsniket adja.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
-
Szabi®
addikt
válasz l.skywalker #373 üzenetére
Ha elméleti síkon sem értem meg azt,amit írtunk 3-4-en,arról én nem tehetek.
"Rosszul tapasztaltam" Abból amiket összeírtál visszább,nekem az körvonalazodik,hogy saját tapasztalat nemsok van.
Lehet szájat húzni,meg teleböfögni lózungokkal a topikot,a tényeken nem változtat. -
l.skywalker
félisten
válasz ProEvoFan #379 üzenetére
Rosszul tudod. Phil Spencer egyszer nyilatkozta, hogy mindaddig lesz dedikalt hardver amíg a rajongók igényelni fogják. Szabadon fordítva ez azt jelenti, hogy csak azért készül új konzol, mert van az a 20-30 millió felhasználó, aki meg is veszi.
De az irányok máshova mutatnak. Ez nem hülyeség. Ha nem is vesszük azt alapul hogy az Azure mennyire megy, vagy azt hogy a legismertebb irodai csomag, az Office hogyan lett szolgáltatás, ott a legegyszerűbb indok, hogy miért nem érdemes az Xboxot ugyanarra a piacra versenyre szánni, ahol a Playstation is van - ez az indok maga a Playstation. 150 vs. 35 millió különbsége az indok.
De sokan rosszul értik, hol is tart ez a dolog. A Game Pass nem a megváltó, hanem a transzformátor. Előbb jött a sima Game Pass, majd a for PC, majd a Game Pass Ultimate, és az első komoly lépés a konzol mint dedikált hardver másik vágányra állításában az xCloud éles bevezetése lesz, ami most ősszel be is kerül a Game Pass Ultimate-be és idén jön hozzá a Win10 kliens.
És a Win10 kliens megjelenése után a potenciális 30 millió konzol tulaj kibővül potenciális bruttó 1 milliárd xCloud tulajjal.
Hogy működőképes-e, senki nem tudja. De nekem pl sose volt PS4-em de a PS Now-t egy ócska laptopon már kipróbáltam egy Xbox One kontrollerrel. Ha csak új 100 millió felhasználót tudnak bevonzani az xCloud-al, már ott vannak ahol sose lennének dedikált hardver eladással.
Az utolsó fontos dolog pedig az új Xbox neve. Amikor kiderült, hogy Series X lesz a neve, már lehetett olvasni, hogy innentől Xbox lesz az általános elnevezés. Ez lesz az egész ökoszisztéma neve. Xbox mint konzol, PC, xCloud mobilon, PC-n. A Series pedig mindig kibővül egy új betűvel.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
RudY
addikt
válasz ProEvoFan #379 üzenetére
Az Xboxhoz köthető szolgáltatások bevétele 11 százalékkal nőtt, ami 943 millió dollárral hozott többet a konyhára, mint 2019-ben. Ennek nagy része a Minecraftból és az egyéb digitális eladásokból származik, de nem mehetünk el szó nélkül az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass mellett sem, melyek népszerűsége szintén nőtt az elmúlt időszakban.
Végeredményben a gamingből származó bevétel 2 százalékkal nőtt az előző évhez képest, ami azt jelenti, hogy 189 millió dollárral sikerül megugrani a korábban felállított lécet.
Szeretnék ilyen bevételekkel "háborút veszteni", nyilván jut belőle kólapizzasültkrumplira is, szerintem nem kell őket félteni.
Nem tudom jó példa-e, de egy próbát megér.
Importőrként foglalatoskodom 5-6 éve. Van 8 olyan cég ebben a kategóriában, akik hozzám képest nagykutyának számítanak, tehát hozzájuk képest lófütty vagyok, kvázi totál vesztes a rangsorban... és itt jön a de: ártörés és mindenféle gennyeskedés nélkül megfogtam azt a viszonteladói és fogyasztói réteget, akik imádnak és ragaszkodnak hozzám. Nincs egy perc pihenő se, mert kicsi és nagyon telített a hazai piac, viszont "vesztesként" meglehetősen jól megélek belőle.
Több szempontból sem tudom megoldani azt, amit a konkurensek, de nyújtok olyat és másképp, amire van stabil vevői réteg. Tőlem se várják el, hogy lemossam a piacvezetőket (bár vannak ilyen hangok is), de ezt nem tudom megoldani és nem is erőltetem. Tehát, ha nem tudom ugyanazt nyújtani, akkor más irányba megyek, nem olyan bonyolult ez.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #374 üzenetére
Mintha szàmítana.
Úgy aztàn sok értelme van, hogy a Sony a konzoleladàsra hegyezte ki a stratégiàjàt, az MS meg a GamePass-ra, ami ugye nekik mindegy min, csak vegyed és hasznàld.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #371 üzenetére
Az én hibám. Rosszul tapasztaltam, az ismerőseim többsége már régen nem tud játszani a 1060-asokkal. Hazudtak nekem. Szabi89-nek van igaza, kell egy minimum félmilliós gép.
Vagy egy jó YT véleményvideó...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #371 üzenetére
Idetévedt egy mustàros, és úgy érezte hogy nem lesz ez így jó.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
Azt a milyen kulturált beszélgetés folyik a nextgen konzolokról az elmúlt pár oldalon.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
keIdor
titán
Max 2-3 évig szabad előre gondolkozni, nem tovább.
Az új VGA generációnál is azt beszélik, hogy bekapcsolod majd az RT-t és szinte nem is esik majd a teljesítmény. Meglátjuk, de ha igaz, pont az ilyen példák tökéletesek arra, hogy nem lehet és nem is kell ilyen 5 évekre előre gondolkozni. Nem tudsz és nem is lehet.
Meg kell venni, amit a pénztárca és igények egyensúlya enged, a mára. Nem 5 évre, idénre, esetleg jövőre.
Tovább nem. Annyit változik a hardverek felépítése, hogy nem is lehet annyira előre tervezni.
A 1080p is ma már low-end, a mostani konzolok magasabb felbontáson renderelnek, 4K-val kéne már foglalkozni, a DLSS majd megoldja, hogy futtatható is legyen, akár a natívnál jobb minőségben.Konzolon is AI upscaling lesz, csak az AMD megoldásával. Akkor a 60fps sem volna akadály.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
NyMRooD
őstag
Aláirásomban lévő géppel én simán el voltam 5 évig, pedig ~'13-ban amikor vettem a videokártya több mint 2 éves volt ha jól emlékszem. A gép maga (gpu nélkül) volt kb 200-300, de picit másképpen megközelítve belefért volna. Tény az elmúlt egy évben már munka közben is előjönnek a gyengeségei,meg biztos találnál olyan játékot ami el sem indulna rajta a gpu miatt, de ami engem érdekelt minden ment elfogadható beállításokkal. Ettől függetlenül egyetértek veled, ma 300k-ból játékra is időtálló PC-t nem vagy csak nagyon nehezen lehet összeállítani, sajna a gpu középkategória már rég 100ezer Ft felett van.
-
Szabi®
addikt
Persze,de nem látják a fától az erdőt.....
Megvettem én is annó a gtx 295-öt,menő gyerek voltam 2009-ben.
896 bit,1700mb memória,Nah! mondom itt 8-10 év gaming lesz .
Kijött 2012-ben a Far Cry 3, szószerint megdöglött alatta.
Alig tudtam annyira levenni a játékot ,hogy élvezetes legyen.
Haver a 8800Gtx-el járt ugyanígy.2080 Ti oké 3-4 max 5 évig tolja,aztán jönnek valami szoftveres bravúrok,és vége .
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Illetve ne felejtsuk el, hogy most minden 8. generáció port, a 9. generáció néhány hónap és startol.
Jókat mosolygok itt a 3600X-en is... mikor a konzolban lesz a 8c/16t variáns. Az lesz a standard. Akkor mire lesz elég -2 maggal ugyanaz úgy, hogy limitál a Windows, a DirectX stb.?
2022-2025 között?Jó nagy pofonba szalad bele az, aki azt hiszi 1000€-ból megússza. Az összes mai hardvert elengedik addigra, driveresen, mindenhogyan, nem fogbak rá optimalizálni, egy 2080Ti egy darabig visz mindent izomból, de elavult lesz, a felépítés, az architektúra. Nem hogy annak a középkategóriás variánsa. Nem tudom egyesek hol élnek...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Szabi®
addikt
Ezek az emberek mágusok.
Tényleg ékes példái ezek a fórumtársak annak,amikor érzelmi véleményt próbálnak "elhitetni",
logikát,észérveket,tapasztalatokat kukába dobva .
De én voltam a buta ,minek akarok én tényszerű magyarázatot adni,amikor eleve a valóságot sem egyformán éljük meg(#363) keIdor Pontosan, a 2060 5 év múlva ugyanez a kategória lesz.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz l.skywalker #347 üzenetére
5 éves a GTX-960. Az mire elég ma?
Na, ebből sejthető, hogy 2025-ben hol lesznek az általad említett kártyák.
Nem csak sebességben, tudásban is elavultak lesznek.
Nem a mai DLSS és RT lesz akkor már.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Alcsi69
senior tag
Igen, simán össze lehet hozni 300-ért egy értelmes gépet: [link]
-
hombre[EU]
veterán
válasz wjbhbdux #356 üzenetére
rendben volt a véleményed...addig a 100dolláros "ps5 vga"-ig azt nem kellett volna...
szerintem, most minimum egy 2060super kell ahhoz,hogy ps5 minōség alatt (hogy mennyire azt nemtudom) játszhass majd az 5év múlva megjelenō játékokkal...de én inkább egy 3000es szériára fizetnék be (fogok is),amellyel biztosan nem lesz gond (NVcache, decompression ,új dlss)Life, Uh, Finds A Way
-
opr
nagyúr
Ah, nem ertesz Te ehhez. Igaz, hogy ha hatalmas mazlid van, csak 6 honap utan doglik meg es nem egy eleve sutoben uj eletre hivott peldanyt kapsz, ami egy hetig is csak akkor huzza, ha folyamatosan lengeted a gephaz mellett a lesarkazott cpu es gpu-kkal diszitett samanbotot, mikozben hexdumpot kantalsz ritmikusan, de nem ez a lenyeg.
Az a lenyeg, hogy elvileg nyers eroben kihuzza azt a 7-8 evet.Most attol, elegansan tekintsunk el, hogy ez valoszinuleg egy 2080(Ti)-re is csak szajhuzgalva igaz, plane ha ugy halad es fejlodik az RT, ahogy.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Szabi®
addikt
-
opr
nagyúr
Melyik az a vga, amit most meg tudsz venni 30k-ert, es olyan eros, hogy 7-8 ev mulva is med/high beallitasokon fog futtatni egy akkor megjeleno AAA jatekot? Ha mutatsz nekem ilyet, eskuszom rarepulok kb azonnal.
ui.: Ahogy latom, meg a 1050Ti is 30k korul megy az apron, az meg konkretan mar ma is keves, nemhogy 7-8 ev mulva.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Semmi probléma nincs az én gép vásárlásommal.Jó vas volt az akkor.
Tudod utólag már könnyen okos az ember,az hogy most kiguberálod az árakat,és termékeket,hogy mi lett volna a jó.....hol van már a tavalyi hó.....
Tudtam ,hogy mit veszek,mennyiért ,és mire .
Itt volt egy felvetés visszább,300 k-ból 5 évre olyan gépet összerakni,ami viszi a gémeket,és lehetőleg nem lowba,és huszon fps-ekkel.Én írtam hogy ez nem működik.
Konzisztens Pc-t ,x évre,x játékokhoz nem lehet építeni,képlékeny a piac,túl sok a változó.
Erre jöttél te,hogy majd jól megmondod ,hogy ez így nem jó.
Csakhogy nem erről volt szó[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Ezek szerencsétlen egybeesések, rosszkor rossz helyen vettél gépet, nem egy általánosítható negatív dolog a PC piacra az elmúlt 30+ évben kétszer pár hónapos bányász fellángolás (aminek pozitív hozománya hogy most 30k-ért kapsz olyan GPU-t az aprón ami átvészeli majd a PS5 generációt is). És szintén nem kifogás arra, ha hosszú távú céllal akkoriban már low-end alkatrészeket vettél.
[ Szerkesztve ]
/s
-
opr
nagyúr
+1. Meg a csalok, meg a driverek, meg az irritalo, megtalalhatatlan hibak, amik masok ~azonos gepen nem jelentkeznek... Meg reszemrol azert, mert ismerem magam. Ha a desktop gepemre kerul jatek, akkor kb el lehet felejteni, hogy azon munka fog tortenni, a hobbiprojektekkel meg igy is boven tul lassan haladok.
-
Wesder
félisten
Na pont az ilyen semmire sem való vitàk miatt sem létezik nàlam a PC mint gaming.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szabi®
addikt
válasz wjbhbdux #351 üzenetére
De nagyot írtál most,apukám.......Kell a kétperces hírnév igaz ?
"K-s" Procival indult a vas,az meg húzható,és ahhoz kellett a hűtő.És nem csak a ram árak voltak kartelezve,hanem a vga-k is. Bányász korszak megvan ? 130 ezer volt egy mezei 1060,kb a lesilányabb hűtővel 2017-ben.
De majd befáradok a pc-s topikba,hogy sok okos dolgot halljak[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
2017-ben vettél 2014-es procit (ami csak 2013-as generáció refresh volt), tehát már nem gyártották így az utolsó megmaradt darabokat vetted felárral, újabb generáció gyorsabb, olcsóbb procija helyett.
Talán a DDR3 olcsósága játszott közre a döntésedben? Sajnos ez a RAM gyártók sara, a DDR4 kartellezett ára csak hosszú évek múltán normalizálódott, de a többi alkatrészt elnézve belefért volna egy modernebb platform is ha nem szórod a pénzt.Z alaplap húzhatatlan procihoz egy 10-es kidobás minimum. 15k-s hűtő sem kell éppen rá.
380x, amikor már volt ~harmadával erősebb rx480 is 80k alatt akkoriban, ami ma is elmegyeget 1080p felbontáson a legtöbb játékkal.
Legközelebb a Milyen asztali gépet vegyek? topicba fáradj be tanácsokért mielőtt ennyi pénzről döntesz
/s
-
Szabi®
addikt
válasz l.skywalker #347 üzenetére
A GTX 1660 egy szimpla középkategóriás kártya,azzal te 5 évet nem húzol ki,a 2060-al sem
"2060 pedig már tényleg mindenre elég"
A játékok megjelenésével,egyenes arányosságban nő a gépigény is.(nem csak az idő telik el)
Nem tudom milyen tapasztalataid vannak ilyen téren,de picit több mindent kell számításba venni.
Ne tévesszünk meg másokat az önös ,érzelmi alapú véleményekkel -
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #348 üzenetére
Uborkaszezon hangulat van
-
l.skywalker
félisten
Egy i5-10400-as GTX 1660 Super-es gép újonnan 250ezer alatt megszerezhető. Minden jelenleg forgalomban lévő és hamarosan megjelenő játék elfut rajta 1080p-ben, 60fps-el. De ősszel már egy 2060 is 100ezer alatt lesz újonnan. A 2060 pedig már tényleg mindenre elég a következő 5 évben.
Nem lehet a konzolos és a PC-s játékélményt összehasonlítani, és tény, hogy sokkal komplexebb szerkezet egy konzol. De szerintem ez egy rossz sztereotípia, hogy egy GPU 900€. Persze, de az jóval a nextgen konzol tudásán túl van.
-
keIdor
titán
3000€ PC az, ami 5 év múlva is még visz majd mindent, csak az ilyen példákkal az a baj, hogy nem életszerű.
Mert aki ennyit kiad, az mindig magas minőségben akar játszani, tehát sokkal hamarabb cserélnie kell majd szinte mindent.A 300.000ft az kb 900€. Annyi csak egy jó videókártya, mást még nem vettél.
IMO.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Szabi®
addikt
válasz ProEvoFan #343 üzenetére
""simán élvezhetően elmennek a mai siker játékok""
Dehogy, ne gondold. Az Ac Origins low/med 27 fps full hd-ba,Alexandriába meg diavetítés.
Az odyssey-t néztem,az még rosszabbul fut,A Battlefield v szintén zenész,Pubg állandó microlag,stuttering,popup ,Batman Arkham knight is gyatra stb.
Itt már a cpu is szűk keresztmetszet,a vga is sovány,és a ram is kevés.
De nem is ez a lényeg,ha elolvastad végig a hsz-eket,csak prezenctáció jelleggel lett ide rakva egy pc,ami 3 éves és közel 300 ezer forint.[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz l.skywalker #339 üzenetére
De volt,baján vettem a sugocompba
Tudsz hozni ellenpéldát arra,amit állítottam ?A további hitetlenkedés elkerülése végett............
Várom a konstrukciót továbbra is,amivel nem értettél egyet,hogy 300 ezres gép igenis kiszolgál 5 évig játékokkal
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Carlos Padre #328 üzenetére
Nem vagy elég PC, nem volt rád hatással a BLM? Kerülni kell a slave kifejezést, helyette secondary (csomó tech cég elkezdte kigyomlálni az ilyesmit)
-
Szabi®
addikt
válasz l.skywalker #336 üzenetére
2017-ben raktam össze ezt a vasat.Akkor pár ezer híján 300 kiló volt,most mai árakon néztem a konfigot így 270~ .
Játékra már alkalmatlan.
És csak 3 év telt elEgyébként hozhattok konstrukciót,ami 3 kiló és 5 évet bír,akkor össze dobok egy gépet is.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Egy 300 ezres pc ? Soha nem szolgál ki,kb semmilyen konstrukció addig.
Ahhoz nagyon high end gép kell,de az meg nem 300 ezer forint.
És tovább árnyalja a képet a pc hardverek irgalmatlan rossz hatásfoka,amit a win10 még tovább ront.
És még nem tértünk ki ,hogy nem célplatform,az optimalizáció 60 max 70% .
Ehhez jönnek a folyamatos vga driver kínlódások,amit vagy tudnak az adott játékhoz frissiteni,és nyersz 5-10% -ot,vagy nem. (98' óta raktam össze gépeket 2017-ig) -
hombre[EU]
veterán
2-3év múlva Pro helyett veszel még egy ps5-öt (discount áron) és összekötöd? nem egy elegáns megoldás, de költséghatékony...nem néztem meg viszont nem lehet,hogy ezt a now-hoz tervezik?
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Szabi®
addikt
-
törölt tag
De ha két gép kell a teljes élményhez, akkor elég meredek ez a 4-500 dolláros becsült ár. Mármint akkor 800-1000 dollárról beszélünk.
-
Carlos Padre
veterán
Sony patent scalable multiple APU technology.
Felevenítem megint, mi van ha két gépet össze lehet kötni? Ez esetben a lemez nélküli nem csak egyszerűen Digital Edition, hanem a slave gép a konfigban, amibe teljesen felesleges az olvasó. Még mindig titkolják a hátulját a gépnek, és mindenhol 8K-t meg 120fps kommunikálnak, de a ps5ben nem látom ehhez a potenciált.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
hombre[EU]
veterán
na valahogy így képzeltem el (persze ebbōl simán lejjebb is adtam volna, de nem ennyire ) pár hete a Halo Infinite gameplayt -> Blood Gulch in UE4
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
Azt azért még hozzá tenném, hogy ha így működnének a dolgok, hogy minden platform-ra jön minden játék én nem bánnám, csak ez a cégek közül egyik cégnek sem áll érdekében.
-
hombre[EU]
veterán
válasz mike1334 #318 üzenetére
szépen leírta egy xbox fanboy a ps fanboyok viselkedését
az elōzō eventek tele voltak thirdparty console launch exkluzívokkal (étsd fizetett azért a Microsoft,hogy Playstationön ne jelenjen meg) az ms-nél is...gondold át mégegyszer[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz mike1334 #320 üzenetére
Hát ezzel pont azt csinálsz szvsz, mármint, hogy ők (még ha a pénz miatt is) elhoznák a Halo-t PS-re csak a gonosz Sony nem engedi. Engedett már be a Sony MS címet a ps store-ba, szvsz nem rajtuk múlik, ha így lenne MS világgá kürtölné mint a platformok közötti multit (persze az MS-nek köszönhetjük azt is, igaz korábban amikor jól ment a szekér, akkor ők is ellene voltak). Félre ne érts nem azt mondom, hogy a Sony jó vagy jobb, mind a kettő egy cég és csak a pénz szavát értik és pont ezért nem hoz az MS a konkurencia platformjára játékokat, switch-re se vittek mindent, pedig a nintendo megengedte.
Amúgy miért off-ban beszélgetünk, szvsz ez elfér itt?
(#322) mike1334: Miért fizetnének az MS-nek? Pont arról szól a konzolosdi, hogy a játék kiadók fizetnek azért, hogy kiadhassák a platformodon a játékaikat, third-party-nak a gyártó max akkor fizet ha exkluzivitást akar. Miért fizetne egy olyan címért a Sony (pl Forza, amit sokan irigyelnek kék oldalról) ami minden más platformon is elérhető, persze lehet, hogy akik emiatt választottak másik platformot akkor azok őket választanák, de ha nem akkor csak pénzkidobás, az MS meg miért is adná ki azt a játékát PS-re aminek az eladott 30-40 millió xone-ból 5-10 milliót köszönhet, ráadásul még fizetnie is kellene érte a Sony-nak?
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
válasz mike1334 #320 üzenetére
Ha a sony engedne? Szerinted a sony komolyan azt mondta, hogy a box exkluziv cimek nem mehetnek ps-en, ezert ex cimek?
-
mike1334
veterán
Ki csinált belőle mártírt? Pénzre hajtanak, mint minden cég. Ha a Sony engedné az MS még a Forzákat, Halokat, Gearseket is adná ps-en...neki mindegy hol játszol, csak az ő játékaival (is) játssz, az ő szolgáltatását (is) vedd meg. Nincs ebben semmi fennkölt, csak eltérő üzleti modell. Remélem lesz game pass legalább switchre valamilyen formában.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
NyMRooD
őstag
válasz mike1334 #318 üzenetére
A Pókember nincs ha nincs a Sony (max activision csinált volna megint valami közép szart), Batman viszont van akkor is ha nem adja el a WB és akkor is ha MS/acti/ea vásárolja fel, szóval nem ugyan az a kettő, ettől függetlenül szvsz az MS-hez kerüléssel a legvalószínűbb, hogy megmarad az a minőség amit eddig hoztak a WB stúdiók.
Ha MS-en múlna maradna így továbbra is, nem csináljunk már belőle mártírt, amikor úgy döntöttek, hogy hagyják az ex címeket és a Sony-nál még nem indult be rendesen a dolog (current gen eleje) valahogy akkor sem jött egy Halo vagy Forza sem PS-re. Aki ex címet gyárt azt annyira nem érdekli a példány szám, ahogy az sem, hogy maga a konzol hoz-e hasznot, az érdekli, hogy minél több kerüljön ki, mert a third-party játékokból a részesedés amit kapnak bőven kárpótolja őket. Most meg, hogy az MS elkezdte tolnia gamepass-t, nem érdeke, hogy olyan platformra jöjjön játéka ahol nincs ott a szolgáltatása, mert ha jönne minden ps-re is, akkor az ottaniak közül senki nem pártolna át PC-re vagy XBox-ra, megvenné ott azt az 1-2 MS címet ami érdekli és tenne magasról a gamepass-ra. Erre a legjobb példa a steam, hiába jönnek windows-os gamepass-ba MS címek, ami jön steamre azt sokan inkább megveszik ott, még csak platformon belül sem váltanak, mert jobb szeretik egy helyen tudni a játékaikat.
-
mike1334
veterán
Exkluzív lesz a Batman? Nemááá', köcsög MS.
Exkluzív a Pókember? Nekünk van, bibiDióhéjban.
Ha az Ms-en múlna, akkor nem lenne ex cím, jönne minden psre is. Na nem azért, mert annyira jó arcok, hanem mert több eladott példányt jelentene, és nagyobb bevételt. Csak hát megy a sírás, meg a gúnyolódás, hogy nincs ms ex cím...pedig nem hiányzik igazából. Én nem érzem magam jobban attól, hogy a fableval nem játszhatnak majd ps-en, nem ad a játékélményemhez, hogy más kimarad belőle....sőt örülnék, ha nem lenne ex cím, mert akkor elég lenne egy konzol is.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
Szerintem a WB stúdiók exklúzívvà tétele elég nagy népharagot vàltana ki. Aztàn lehet tévedek.
-
NyMRooD
őstag
Most vettek meg egy sor stúdiót az ő új címeik a 23.-i bemutató alapján már nem jönnek ps-re, itt sem lenne másképpen.
-
NyMRooD
őstag
Ha Ea vagy Activision az alternatíva akkor remélem MS lesz a befutó (még ha ez azt jelenti, hogy ex címekké válnak a Warner címek)
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #311 üzenetére
azt nem fogjuk tudni, nekem van 3aktív accom psn-en és 2 ms-nél...plus elôfizetōkbōl most 40m-t mondtak, goldról én nem láttam még hivatalos adatot (lehet van)...meg az xboxnál beletartozik az x360 is szóval nehéz kiszámolni.
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #310 üzenetére
Az eladott adatokkal kábé tisztában vagyok, de mennyi az aktív konzol vajon Sony és MS oldalon? MS oldalon csak a Gold előfizetőket tudom (ha jól rémlik 90millió Live fiók van és azt mondják, hogy ennek a fele fizet elő Gold-ra, tehát kb. 40-45 millió a Gold), de ott nem tiszta, hogy ebben benne van-e a GPU és abban benne vannak-e a PC-sek.
-
hombre[EU]
veterán
érdekes statisztika-> Over half of gamers intend to buy a next-gen console within three months of launch – with the PS5 the clear favourite ... ahhoz képest,hogy UK az Xbox európai bástyája. perszr ez csak 3ezer random ember
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
RudY
addikt
válasz l.skywalker #304 üzenetére
Micsodi?! Most húzzák a kábelt az usákoktól.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #301 üzenetére
Az Alan Wake-et bem tudtam végigjàtszani, a benzinkút utàn letöröltem. A Quantum Break viszont nagyon jó volt szvsz.
-
hombre[EU]
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG Ally
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal
- XBOX Series X - 1 kontroller - nem sokat volt használva - 2,5 éves
- Spirit of Gamer CROSSGAME 2 egér + billentyűzet adapter konzolhoz
- Eladó Xbox Series X + Turtlebeach Stealth Gen 2
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest