Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Kinn van a digital foundry Ps5 review.
"Fizetett promociot tartalmaz" - értesített a youtube a video lejatszasanak az elejen de nem tudom mire vonatkozik.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #1598 üzenetére
Ott csak a grafikusok dolgoznak, meg szagemberek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
sasa134
addikt
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1595 üzenetére
Tééényleeeg?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #1586 üzenetére
Francba má pedig PS5ön terveztem végigjátszani tavasszal Hátha addig patchelnek rajta egy kicsit
GTX 1660 videókártyámhoz képest jó a ray tracing....mert van (kb, részvétel a fontos)[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz kazuma921 #1591 üzenetére
nem hiszem,hogy egyszeri eset, de azt sem hogy késōbb nem fognak több teljesítményt kihozni a konzolokból.
azért az,hogy a pocsolyában megcsillan egy féklámpa vagy egy komplett utcát tükrözöl vissza (Miles Morales) az nem ugyanaz illetve azokat ssr-rel is lehet[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
kazuma921
aktív tag
A Ubisoftnak vannak mindig ilyen ügyefogyott megoldásai, de a nagy kérdés az, hogy mindig ilyen az RT a Legionsben, vagy ez egy egyszeri eset? Mert ez így elég ergya. Viszont láttam videót, Series X és Series S-en, ott elég szépen csillognak villognak a pocsolyák, szóval úgy gondolom lesz értelme ennek a Ubis RT-nek is, csak néha ilyen... gagyi.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #1588 üzenetére
Most làttam egy màsik videót, ha esik az eső és köd van, attól még a talajon a tiszta ég tükröződik vissza. Nagyon ügyes ez az Ubisoft.
-
Wesder
félisten
Nemhogy örülnél hogy ennyi legalàbb sikerült.
-
Wesder
félisten
The Series X SSD is attached to the board via M.2 Slot covered by a flat copper heatsink. The Series X SSD can be changed in case of repair, without having to change the motherboard.
Még az is lehet hogy idővel otthon is rakható bele 2TB-os SSD, mert szabvànynak tűnik.
-
kazuma921
aktív tag
Tudom ez csak magánvélemény, de engem kezd idegesíteni ez a Call of Duty-val való dobálózás a tárhelyekkel kapcsolatban.
Sokan szidják a Series S-t és a Playstation 5-öt, hogy jaj, 250 GB az új Call of Duty, alig lehet majd mást feltelepíteni ezekre a konzolokra. A Call of Duty tárhely szempontjából pont a leghulladékabb mocsok az összes közül, ráadásul nem is mindenki játszik vele. Aki meg CoD fan, tudhatná, hogy ha konzolt vesz, ez afosszeretett populáris játéktermék nagyon sok helyet foglal, így már a vásárlás pillanatában mérlegelni kellene, vagyis kellett volna.
Közbe jönnek az infók, hogy egy AC Vallhalla összesen 45 GB a PS5-ön, vagy egy Sea of Thieves KEMÉNY 17 GB Series S-en.
Agyamra megy a karantén is.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Adam_Shepard #1550 üzenetére
van account share
667GB
játéktól függ 7-10 között számolhatunk
1080p60... 4K60HDR manuálisan indítva
demons soulst lejátszani
hw kompatibilitás "hiba" néhány játékkal, de a 99% mūködik ill. ahol volt ps4pro performance patch (unlocked fps) ott stabil 60fps a Pro felbontása mellett + patchek is jönnek[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Adam_Shepard
addikt
Na, akkor ha már feloldották az embargót válaszolna valaki pls?
.
-
opr
nagyúr
Na, az már zavar. Ha szar, akkor nem, de ha kiderül, hogy az a legjobb játékmód, akkor morci leszek, mert hiába lesz ps5, így gyakorlatilag én se fogom tudni játszani egy évig.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Van valami extra zombi mód, ami PS Only egy évig. Ezt se értem de tényleg. A pókemberes Avengersen màr túltettem magam, mert Anthem módjàra földbe àllt a jàték. Tudom g.ci dolog, meg sajnàlom is azt, aki bukott rajta 20k-t, amiért beleugrott Day1, de ez sajnos ilyen.
-
opr
nagyúr
Hát, igazából ez mind olyan előny, amin lehet tapsikolni, vagy épp sírni, de vihar a biliben, mind csak jól hangzik, marketing bs, a valóságban pont rohadtul nem számít semmit.
Pedig kicsit már megijedtem amikor írtad, hogy valami külön játékmód, vagy egyéb szemétség lesz, mert az konkrétan érint, mert akikkel játszani szoktam, azok közül csak én vagyok ps-es, a maradék boxon tolja, de így le sincs szarva a dolog. Talán a legelején, az első három napban, vagy ha nagyon keveset játszol, akkor az első két héten számít az extra weapon xp, utána az se számít semmit.
Sőt, nekem ez még jó is lesz, mert a banda maradéka kb négyszer annyit játszik, mint én, így meg talán nem leszek annyira rohadtul lemaradva, mint most.Ui.: engem pl jobban izgat az, hogy lesz-e nextgen - prevgen crosspaly, és ha igen, milyen minőségben, mert ez viszont fontos lehet.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
kazuma921
aktív tag
Hála istennek én sem CoD-ozok (szerintem úgy szar ahogy van ), de én sem támogatom a tartalom elzárását más platformoktól. Korábban csinálta minden cég, manapság már csak a Sony erőlteti, hát egészségükre. Semmit nem vásárolok meg, amiben elzárt tartalom van, szerencsére nem is érdekelt eddig egyik sem, a Marvels Avengers is az egyik leghitványabb játék, amivel valaha játszottam.
-
-
Wesder
félisten
Inkàbb ide rakom.
Az ilyen aljas olcsó húzàsokat jobban utàlom, mint az exklúzivitàst.
Engem nem érint, mert nem CoD-ozok, de azért ez pofàtlansàg.
Persze, akinek PS-e van, és CoD-ozik az biztos tapsikol emiatt õrömében.
Értem én hogy a Sony-nak ez pénzbe kerül, de talàn azért mégsem kellene a màsik platformon jàtszókat hàtrànyosan megkülönböztetni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kazuma921
aktív tag
Általánosságban vicces, hogy a Playstation 5 és Series X|S topikban kirobban sokszor a konzolháború, ide meg nem ír senki.
-
wjbhbdux
veterán
Töltési idő összehasonlítás régi játékokban [link] , 15-20 másodperc is lehet a Series X előnye a PS5-höz képest.
/s
-
hombre[EU]
veterán
If Xbox is Netflix, then PS5 is cinema | Console analysis @gameindustry.biz
Life, Uh, Finds A Way
-
RudY
addikt
válasz hombre[EU] #1562 üzenetére
Ugyanakkor máshol:
It’s worth noting that save data isn’t the only thing that the PS5 won’t let you transfer to a USB device. The console also blocks players from moving entire games to external storage. While it’s no surprise that players can’t play PS5 games from external storage, given the speed of the PS5’s internal SSD, it is a little surprising that Sony won’t let players use external USB drives as “cold storage” to free up space on the SSD without having to re-download games.
PS5 save files can effectively only be backed up to PlayStation Plus cloud storage
https://www.polygon.com/2020/11/6/21551875/ps5-save-data-backup-cloud-usb-storage[ Szerkesztve ]
-
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
RudY
addikt
válasz hombre[EU] #1558 üzenetére
PS5 games can be stored on an external HDD but need to be copied back to the SSD to play, though the near-instantaneous loading times for PS5 games make this palatable. However, it’s worth noting that losing time later to the task of moving stuff around when my SSD invariably fills up may feel a bit like robbing Peter to pay Paul.
[link] -
NyMRooD
őstag
Quick resume-ról a gs tesztben is beszélnek, egyszerre 3 játékkal működik szóval nem tudom hol olvastad de... Atmos talán tényleg nem lesz, ahelyett lesz a saját megoldás a'szem.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
EmThor
addikt
Kérésre ide:
Ps5 se atmos, se dolby vision, se quick resume, es a ps5 jatekokat se lehet kulso meghajton tarolni - ha minden igaz amit irnak. Ezek mondjuk peccsel OS szinten orvosolhatoak.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
Carlos Padre
veterán
-igen
-Valami 667GB plusz a bővítés
-amíg le nem merül
-van
-mindent IS
-legyen kompatibilis, ennyiGenyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
6.-àig embargó van a gépen, szerinted?
-
Adam_Shepard
addikt
Kérdéseim:
- a gép képes lesz úgy kezelni több fiókot, mint a PS4 is tette? Megveszek valamit egy USA accounton majd azt a HU/UK fiókom alól használom?
- mekkora tárhely lesz/ van benne jelenleg úgy, hogy minden system cuccot letöltött?
- mennyi ideig bírja a DualSense controller?
- streamelés/ felvétel?
- mit tud még a gép a felsoroltakon kívül?
- mik a kizáró tényezők egy játéknál a BC kapcsán? PL egy AC Syndicate érthetetlen számomra..
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
Carlos Padre
veterán
válasz Ctrl+Alt~Del #1545 üzenetére
Ez már így volt a ps4 és főleg a ps4 pro esetében is, és már ott sem jött be nekik
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Carlos Padre #1456 üzenetére
Sziasztok!
A cherry picking nem szerencsés véleményem szerint, hisz minden hardvernek vannak előnyei meg hátrányai. Konzolok esetében meg úgyis a játékok döntenek, hisz azok miatt vesznek az emberek konzolt....ha majd jönnek az igazan uj címek par ev mulva, ott majd latszik, hogy van- különbség es mennyi.
W | W | H | W | W | W | H
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
félisten
Azt hiszem, a lenti videó pont ebbe a topikba való!
DF Direct: PlayStation 5/ Xbox Series X Dual Unboxing + Size Comparison + Reaction!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #1540 üzenetére
Akkor Netflix+tàrsai. Hàt az nem valami nagy cucc. :/
Viszont most a PS5-ben jobb olvasó lesz, mert Boxban szerintem maradt a régi.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #1538 üzenetére
Aha, oké. A One X-en a mostani Vidion mit csinàl, mert az nem a jàtékokhoz van, ha jól tudom.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #1536 üzenetére
Elöször SS/SX-re érkezik tavasszal, ha minden igaz. Késöbb szerintem a PS5 is megkapja.
-
T.Peter
őstag
válasz kazuma921 #1531 üzenetére
Eloszor a cikkre reagalnek:
DiRT 5 lead designer Mike Moreton
“From development and gameplay perspectives, it doesn’t really have an impact. When it comes to tuning, tweaking and optimizations at the end of a game, it might mean slightly less work for one platform.”Designer-kent nem fog mast mondani, foleg multiplatform cimeket fejlesztve. Mindenkeppen arra torekednek, hogy egyseges elmenyt nyujtson a jatek design szempontbol. A masodik mondata arulja el, hogy hol lesz kulonbseg. A hardveres adottsagok mellett az sdk is beleszol majd abba, hogy melyik mennyire fogja hozni stabilan a kituzott felbontast es frame rate-et.
Az SS-szel kapcsolatban:
Mindenkeppen lesz kulonbseg, nem veletlen, hogy a bc cimeknel a one s verziot futtatja.
Design szempontbol itt sem kene attol tartani, hogy gondot okoz a kevesebb eroforras.
A memoriaval kapcsolatban nem veletlen, hogy kisebb felbontasu texturak lesznek az SS-en. Ez mar alapbol valtoztat a grafikan, szoval nem csak a felbontas lesz mas emiatt sem. A lassabb sebesseg ronthat az osszkepen, mert azzal mar szamolni kell, hogy amiatt nem fog tudni ugyanannyi adatot kezelni egysegnyi ido alatt. Kisebb reszletessegu (valtozo hogy milyen szempontbol) asset-eket kell hasznalni, hogy beleferjenek a limitbe.
Jo hir pl, hogy mivel a processzor tempoja kozel azonos, az animaciok frissitese megegyezo lesz. Voltak cimek xbox-on, amik 15 fps-es animaciokat hasznaltak. Erre nem hiszem, hogy kene szamitani. -
kazuma921
aktív tag
válasz hombre[EU] #1532 üzenetére
Ebbe és a Sony (vagy korai Microsoft) egyéb húzásaiba bele lehetne menni, de úgy gondolom a végeredmény nem egy "kulturált" diskuráció lenne.
[ Szerkesztve ]
-
kazuma921
aktív tag
válasz ProEvoFan #1530 üzenetére
Nem csak a felbontás lesz degradálva, ez egészen biztos, Series S-en dolgozó developer (szintén a Dirt 5 esetében) már ezt jelezte korábban. A Series S legnagyobb problémája a 10 GB RAM, nem a gyenge GPU, a szűk keresztmetszet azon elemeken belül fog látszani, ahol a grafikai beállítás csökkentése nem redukálja a memória használatot. A grafikai esés pedig egyértelmű.
Viszont, nem ismerjük a Series X|S architektúráit és development kitjét sem, én bátran vennék Series S-t, ha én lennék a célközönsége.
Def26, hombre[EU]: Szerintem sem lesznek nagy különbségek, és ha van is, simán dőlhet a PS5 javára is, az XSX magasabb nyers ereje ellenére. Bármi megtörténhet.
[ Szerkesztve ]
-
kazuma921
aktív tag
Na, most lehet verekedni. Van aki ért is hozzá?
-
zkxdn
őstag
válasz F_Peter #1523 üzenetére
"Sorakoznak kicsit túlzás"
Nem akarom leírni a Sony Holiday 2020-Holiday 2021 évre vonatkozó termését (mert pár lehet tolva is lesz), de ha minden rendben megy akkor 1 év alatt kapunk 1 Souls gamet, 1 Grand Turismo gamet, 1 God of Wart, 1 Horizont, 1 Ratchetet és 1 új Spider-Mant. Plusz van pár új IP. Ennyire erős évet még nem láttam a Sonytól és nyílván azok a címek amik igénylik a vasat, még persze hogy odébb vannak, de ez mindig így volt -
kazuma921
aktív tag
Ez világos, de én csak és kizárólag a Spidermanre voltam kíváncsi, a Gears 5 upgrade-n (és új single player DLC-n!) felbuzdulva. Nem állt szándékomban belemenni se a Sony, se a Microsoft jelenlegi helyzetébe, ismerem én mind a kettőt.
Szerkesztés: Most látom, más kommentekben is kialakult az Xbox vs. Ps5 játékhelyzet téma, pedig én tényleg csak egy fapados kérdést tettem fel a paókemberről. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz Carlos Padre #1519 üzenetére
Tudom, de azt hozta fel a tag, hogy mennyire menőn fel lesz turbózva a Gears 5 INGYEN, meg a többi Xboxos cím is milyen jól fog már kinézni a Series Xen. Erre a pókmalac fizetős. Meg a BCt nem is reklámozza a Sony stb
Erre írtuk hogy prioritások....Sony új címeit reklámozza, Xbox a BC/ingyen remasterjeit. Ettől még Xboxon is lesznek majd next gen játékok, illetve lesz szép teljesítményjavulás prev gen címekben a Sonynál is. -
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1519 üzenetére
Az kit érdekel? PS5-ön mi csak nextgent akarunk, semmi màst.
-
zkxdn
őstag
válasz kazuma921 #1516 üzenetére
De, MSnél !még! nincs játék viszont, pöpec a gép meg a BC. Sonynál meg már ott sorakoznak a next-gen gamek. Erre vonatkozott a "kinek-mi a prioritás"
Válassz next gen gamek vagy régi gamek fulhúzása között. A Sony csak azért foglalkozott a a Spider Mannel mert halálra keresték magukat vele 2018ban. A többi játék max több/stabilabb FPSt meg 4Ks felbontást fog kapni és ennyi. Míg az MS nagyobb hangsúlyt fetetett rá. Miért? Mert !jelenleg! nincs más game amivel demózni tudnák mit tud az új gép. Ennyi. -
kazuma921
aktív tag
válasz hombre[EU] #1505 üzenetére
Ismerem ezeket a bejelentett játékokat, bár a Spiderman és Gears upgradehez nem sok közük van.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1514 üzenetére
Nem böböbö.
Mondta egyàltalàn bàrki is hogy a dobozon reklàmozva lesz? Nem.
Egyébként meg pont leszrom hogy tud e bàrmelyik gép RT-t, és azt hogyan. Nézzen ki jól amivel jàtszok, a miértje és hogyanja nem érdekel màr.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1512 üzenetére
Azért nem volt érdekes, mert a PS5 dobozàn sem volt feltüntetve. Gondolom arra nem csodàlkoztàl rà.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1510 üzenetére
Rettentően érdekes volt.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #1507 üzenetére
TS igazi szagértő, impotens a témàban. Mondjuk ha egy baconos hambi eladàst tudott boostolni, akkor a PS5-höz is bőven jó lesz.
-
kazuma921
aktív tag
A Marvels Spiderman PS5 upgrade a DLC nélkül is pénzbe fog kerülni? Microsoft most jelentette be, hogy a Gears 5 Series X|S optimalizációja, grafikai tuningolása, David Bautista kampányba tétele (! Marcus-t ki lehet cserélni Bautistára, és nem csak a karaktermodell lesz lecserélve, hanem Bautista is szinkronizál. !) mind teljesen ingyen upgrade lesz mindenki számára.
-
Madwe
nagyúr
válasz hombre[EU] #1501 üzenetére
Dolby vision játékok esetén kérdéses h tudja e. De ugye játéknak magának is támogatnia kell. Hdmi 2.1 esetén lehet egyedi metadatákat küldözgetni, uh végülis a dv, hdr+ megoldható “natívan” is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Synology NAS
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest