Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs025
senior tag
válasz Carlos Padre #3591 üzenetére
Szerintem ezt már kicsit túl gondolod. Most lehet pl. nyerni egy marveles series x-et. A Disney-nél látszik, hogy kb. bármelyik nagyobb stúdióval szívesen egyezkednek, hogy valamilyen star wars/marvel játék készüljön. A Sony részéről adott volt egy spider-man játék, és mivel működött, így nem meglepő, hogy bővítik. De szinte biztos vagyok benne, hogy ha a Microsoft rá szeretne feküdni egy marvel szuperhősös játékra, nem igazán ütköznének akadályba. Egyedül a spider-man-nél érezném, hogy a Sony valahogy kizsarolná a filmes jogok által, hogy a Disney ne engedje.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Nem, mármint a Spider-man filmes jogok igen, de a videójáték jogok nem, az x-men meg a fox-nál volt, de az most már a disney-é (egyébként is elvileg úgy vannak ezek eladva, hogy ha felvásárolják az adott studiót akkor visszakerül a disney-hez, meg akkor is ha sokáig nem készül film). Az SW jogokkal látványosan nem kezdet semmit az EA, el is veszítette az exkluzívitást emiatt, most már bármelyik kiadó csinálhat sw játékot.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Carlos Padre #3589 üzenetére
Te jó ég, muszáj hozzá szolnom. Komolyan nem vagod a “Wow, OK, Unfollowing Now” memet?
Többiek meg nem szólnak semmit erre?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
_drk
addikt
A Sonyé a spiderman meg az x-men, nem?
De A Disney ezt elég rosszul kezeli.
Az SW-vel alig csinált valamit az EA sok év alatt.
Akkor a brutál siker Avengerst hogy tudta így eltolni a Square, én nem értem, de a Gardians se győzött még meg.
Kevint oda is lehetett volna küldeni. -
NyMRooD
őstag
Az MS hozza az Indiana Jones játékot, ők is jóban vannak a disney-vel, nem lepődnék meg ha ők is hoznának marvel címeket is vagy star wars-t (vagy azt hoznak is, most hirtelen nem tudom, hogy milyen sw játékok készülnek). Én inkább attól tartok, hogy ezek az utolsó marvel game-ek a Sony-tól, nem hiába nevezték át a saját marvel filmes univerzumukat (most már spider-man universe vagy mi), a no way home után még elvileg lesz egy szereplése pókembernek az MCU-ban aztán vége a megálapodásnak ami kihatással lehet a Sony féle marvel játékokra is.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #3592 üzenetére
Hogy triggerelne már. Tudom hogy csak wesder vérét szívod
Csak belevauztam
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nem lett volna instant win, mert kevesebb "ügyfelet" fed le az Xbox mint a GamePass. A Sony tárgyalási alapja ezzel mindig kicsit erősebb, az MS ezt csak pénzzel tudja kompenzálni, de el tudom képzelni hogy egy Bethesda deal után éppen üres az a "feneketlen" kincsesláda.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
válasz l.skywalker #3590 üzenetére
Ha ez a post betriggerelt a kovetkezot inkabb el se olvasd
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
En nem kovetkeztettem semmire
De ha kovetkeztetnek akkor arra tippelnek, hogy a Disney/Marvel deal sokkal nagyobb mint ahogy az jelenleg latszik es a hatterben nagyon durva harcok folynak. Gondoljatok bele mekkora huzas lett volna ha a microsoft foshatna bele a gamepassba a marvel szuperhosos jatekokat veg nelkul. Instant win lett volna.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #3589 üzenetére
Válságról beszélni indokolatlan volna. Ami régóta nyilvánvaló hogy az Xbox és a Playstation nem ugyanabban a súlycsoportban vannak. Amennyire nem fenyegeti az Xbox a PS piacvezető helyét, olyannyira nem tudja egy jó Showcase zavarba hozni az Xbox stratégiáját. Mindenben különbözik a két cég. A hátterük, a kiemelt termékcsoportjuk, az értékesítési célok stb. stb. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy az egyiknek félnie kellene a másiktól globálisan. Ahogy a Sony nem fogja tudni soha felvásárolni az Xbox divíziót, úgy a Playstation részleg sem lesz soha eladó. Ezen két cég mindennemű törekvése csak nekünk, játékosoknak végtelenül hasznos. A Sony exkluzívok minősége, a GamePass, a PC-s portok terjedése, a folyamatos technikai fejlesztések évről évre halmoznak el minket sokezer órányi kikapcsolódással. Aki mindenképp üzleti versengést, marketing catfight-ot akar belelátni, az úgy is bele fog. Aki viszont játszani szeret, az játszik.
-
Carlos Padre
veterán
Mint erdekesseg emlitettem meg, az hogy par fanboyt betriggerelt sokkal kevesbe meglepo, mint az, hogy mar ket napja nincs uj uzenet a hivatalos es xbox kozeli csatornakon, ami azert most mar tenyleg nagyon furcsa. Az utolso uzenet ez volt:
Most vagy megprobaljak megkojimazni az internetet, vagy hosszura nyulik a valsagertekezlet.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
consono
nagyúr
válasz #72042496 #3586 üzenetére
A gyors töltés az nagyon igaz, fizikai fájdalom likőr a Series S után a PS4-re várni kell, hogy valami elinduljon. Nagyon gyorsan meg lehet szokni a jót
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
törölt tag
-
Szabi®
addikt
A minőséget azért hoztam ide, mert volt, hogy pont amiatt volt csúsztatás. Sztem nem változtattak a stratégiájukon, mivel indokolnád hogy kellett volna változtatniuk ?
Nah mindegy, sztem ebben nem jutunk közös nevezőre. Ha egy cégóriás hibázik, annak van visszacsapódása, és akkor vannak változtatásra kényszerítve. A Ps5 nincs egy éves, és még nem tudjuk mik lesznek a Tokyo Game shown. -
_drk
addikt
A legtávolabbi játék most talán a 2023. Meg a Wolverine-hez és Kotor-hoz nem láttunk dátumot.
Biztos, hogy változtattak. GoW-ból is csak most mutattak valamit pedig jövőre jön, ha csúszik is rá lehet fogni a covidra, de akkor is 3 év bejelentéstől számolva.
Last of Us 2-őt és DS-t számold le mennyi idő volt.
Amúgy meg logókat simán mutathattak volna: Uncharted 5 meg Last of Us 3 például.
Jelenleg a játékipar legnagyobb baja a Hype, úgy hogy semmi nincsen belőle aztán megy a kapkodás és sikerül több évet és jó ötleteket meg stúdiót a kukába dobni.
A Sony nem kapkod, hanem csúsztat, de mikor 2 évre rendelsz elő az már fáj! Ügye az ígéret szép szó, megjegyzed hogy ezek már hazudtak.Amúgy meg ha nem akarsz belemenni nem is értem miért válaszolsz, plusz a minőségről szó se esett és pont a visszajelzésekből tanulnak. Nem ez a Forum hanem mindenfele a negatív kommentek, hogy már megint csúszik.
-
Szabi®
addikt
Ez csak spekuláció, hogy egy cégóriás mit és hogyan "gondol". Egyébként amire válaszoltam, ott gyenge pont volt emlegetve, amit nem is igazán értettem. Az üzleti modellje/tendenciája meg eddig a Sonynak nem változott, szintén évekkel előrébb mutatott be játékokat, ahogyan azt tette már 15 éve is.
Mindegy, én nem is szeretnék belemenni ezekbe az eszmefuttatásokba, mert nem a mi kis fórumunkon dől itt el bármi is."" hanem pusztán a marketing és az időzítések optimalizálása.""
Igen, és erre írtam, hogy minek változtatna valamin, ami bevált ? Pár hőzöngő fórumozó és firkász miatt nem fog egy japán vállalat stratégiát váltani.
A marketingnek, ha már említetted tudtommal az eladások lenne az effektje, ami szintén jó volt, és a jelenben is jó, tehát ezt megint csak nem értem, miért kellene ahhoz hozzányúlni, ami működik.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Szerintem annyit akart mondani a kollega, hogy rájöttek a sonynál, hogy nem feltétlenül jó dolog évekre előre elmondani mi jön, hogy aztán évekig mutogassák ugyanazt. Így meg, hogy max ilyen 1-2 évre előre mutatják meg, folyamatosan úgy tűnik, mintha mindig új dolog jönne.
Nem a játékok milyensége volt a hsz lényege, hanem pusztán a marketing és az időzítések optimalizálása."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Szabi®
addikt
-
_drk
addikt
válasz Carlos Padre #3536 üzenetére
-
consono
nagyúr
Hát, idén igazából már csak a Series S ment, van a GPU-ba egy halom játék, ami kimaradt eddig, vagy most jött A TLoU 2 óta nem nagyon volt olyan játék PS-en, ami odakötött volna a gép elé, inkább az asszony meg a leányka játszottak rajta. A Tsushima még hátra van, de nincs most időm belevágni egy olyan hosszú kalandba. Meg persze a Bloodborne-t is be kellene fejezni, talán majd a télen. A meglevő PS4 is a PS5 ellen szól még: nincs 10-20 játék, ami kimaradt az előző generációból és pótolni kellene. Most úgy látom, hogy megvárom a kritikákat, hogy az új Horizon meg majd a GoW hogy fut PS4-en (jelenleg ez a két játék mozgat csak meg) és majd attól függ, hogy mikor jön a PS5
A félreértések elkerülése miatt: a zöld oldalon sem nagyon van olyan játék az idei bejelentésekből, ami megmozgatott volna: a Halo pl. teljesen hidegen hagy, talán csak a Stalker 2 amit igazán várok (meg a CP2077 nextgen verziója, de az ugye jön mindenhova). Igazából olyan ez az év, mintha nem is lett volna játékok szempontjából, vagy alig...
Ja, én még mindig 1080p-n játszom, nincs is a házban ennél nagyobb felbontású TV vagy monitor, nem is tervezzük a cserét, ezért sem vagyok motivált (meg ezért is a kisebbik XBox lett)...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Carlos Padre #3570 üzenetére
Persze, hogy úgy csinálnak, mert ez a bemutató annyira gyenge volt, hogy hiteltelen lenne bármiért is gratulálni... :/
Nálam is csak azt érte el a Sony hogy még jövőre sem veszek PS5-öt, mert minek. Majd talán 23-24-ben lesznek olyan játékok, amiért érdemes...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
zozika84
őstag
Eddig annyira élhető volt ez a topik, erre visszajön Padre és megint ide böfögi az agymenéseit
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
opr
nagyúr
Főleg twitteren szokott menni a dolog.
A másik részével amúgy egyetértek, abszolút jelentéktelen az egész, kb annyi, hogy éppen melyik social media kisfőnök van műszakban, gyakorlatilag zéró értelme van bármit következtetni belőle."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Akkor csak én nem làttam, pedig követem mindkét oldalon a híreket, meg próbàlom szűrni a szerencsecsomagokat. Mindenesetre tovàbbra is tök felesleges azzal foglalkozni hogy ki kinek mit köszönget meg, vagy gratulàl. Szép gesztus, de ha el is marad, akkor sem dől össze a vilàg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
opr
nagyúr
Ez BS, általában tök szépen játszik egymással a két cég, szoktak persze szurkálódni is, de amúgy teljesen standard, hogy gratulálnak egymásnak és / vagy sok sikert kivánnak, amikor úgy van.
Pl amikor az XSX-et leleplezték, akkor a PS is gratulált, meg írt róla valami szépet, amikor meg a PS5-öt leplezte le a sony, akkor meg MS csinálta ugyanezt."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3571 üzenetére
Menjél inkàbb szépen jàtszani. Köszi.
Egyébként meg őszintén kit érdekel hogy most gratulàltak e vagy sem az Xboxos vezetők a Sonynak? Sonynàl senki sem szokott ha az MS előadàst tart. Elég nagy különbség.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
Csak érdekességképp, rendszerint egy egy PlayStation show után az xbox vezetők és csatolt részeik gratulálni szoktak a bemutatóhoz, most vagy teljes a csend, vagy úgy csinalnak, mintha meg sem történt volna.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3568 üzenetére
Ha nem olvasod rendesen a topikot akkor nem csoda hogy nem érted.
-
Madwe
nagyúr
válasz kecsu10 #3552 üzenetére
Egyszerű. A fentebb is említett egyéb piacokon túl azt se felejtsük el, hogy manapság nagyságrendileg ugyanannyi egy konzol (inflációval számolva lehet olcsóbb is) mint akkor volt.
ellenben pcn régebben nem voltak ennyire elszált felső kategóriák. Egy akkori felső kategóriás pc árából kijött kb a konzol.
ma meg egy felső kategóriás gpu árából kijön 2-3 konzol. S ez csak a gpu, a tübbiről nem is beszéltünk. Azaz a pc fogta s szépen felskálázta magát, van egy elég erős (de mégis szűk, konzol szempontból) réteg aki képes milliókat kifizetni egy gaming rigért… s őket is kiszolgálják. Egy konzol a maga életciklusra 50+ milliós célszámával nem lőhet ilyen rétegre, mert ez nem akkora.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3561 üzenetére
Marketing*
*Népszerű Marvel karakterek megfejése?
Valóban.
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #3559 üzenetére
Ja, az. Jelenleg egy Marvel IP-re ràhúzni egy jàtékot a vilàg legegyszerübb dolga, persze kivéve ha olyan szerencsétlen valaki mint a SquareEnix/Crystal Dynamics duo.
-
ProEvoFan
nagyúr
Death Stranding? ...az ilyen nagyszabású "tripla A" játékokat generációként egyszer ha bemernek vállalni... Állítólag egy Sony exkluzív cím fejlesztése ~200 millió dollár...volt a ps4 esetében. Nem én mondom, hanem ezt mondta az előző Sony stúdió fejese.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3557 üzenetére
Marvel IP-k mutogatàsa helyett jöhetett volna pàr eredeti ötlet is, mint mondjuk ami a DS volt.
-
-
kecsu10
aktív tag
Úgy értettem, hogy nekem például szükségem van egy erős gépre a munkám miatt, ami effektíve pénzt is keres. (Persze mínusz VGA, de azt minek hagynám ki belőle?) Az már csak ráadás, hogy játszani is lehet vele. Persze van konzolom is, a Sony tps story gamek miatt. Tehát elsősorban és legtöbbször nem játékra használom a gépet, de nyilván arra is. (S lehet vele retrozni, Silent Hill sorozat, Metal Gear stb.)
-
kecsu10
aktív tag
Ezzel egyetértek. Nem is feltétlenül a játékok miatt van erős gépem nekem sem, hanem mert kutatással foglalkozom, és meg van nyitva egyszerre sok minden, sok pdf, sok ablak, sok program, sok weblap, és bírja. Nyilván lehet rajta játszani is, de a felárat a konzolhoz képest itt be is hozza azért. Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettek a megértésében.
-
Szabi®
addikt
válasz kecsu10 #3552 üzenetére
A mai pc-ket nem azért fejlesztették feltétlenül hogy a ""hülyegyerek józsikának" 480fps-e legyen a 640x480 ultralowba futtatott Codba, hanem számtalan ágazat megkövetelte a nagyobb számítási kapacitást. Űrprogramok, filmstudiók, gyógyászat, bankrendszerek,hadászat stb stb.Muszájból fejlődtek, és hatalmas vagyonú emberek talicskázták bele a saját pénzüket befektetés gyanánt.
Képzeld el Pl. mi lenne az Apple-el a nagytőkések/befektetők/részvényesek nélkül ?[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
Mondasz valamit. De akkor az elmúlt évtizedben hogyan lépett el ennyire a pc? Mondjuk az Nvidia leuralta a piacot keményen azóta, s most valahogy úgy látom, hogy egy generációval előrébb tart a pc, ha a csúcs hardvereket nézzük. (Árakat nem, ez nagyon fontos!) Mitől alakulhatott így, mi lehet az oka?
-
Szabi®
addikt
válasz kecsu10 #3550 üzenetére
Ettől a radeon 9200,9400,9600,9800 Pro/Se változatoktól biztos hogy erősebbek voltak.
Ezeket a konzolokat 720/1080p megjelenítésére hegyezték ki, pc-n akkoriban még 1280-as vagy 1024-es crt monitorok uralkodtak. Gondolj bele, tudnál Crysis 3-azni egy 9600 radeon kártyán ? Far Cry 3-4 ?[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz kecsu10 #3547 üzenetére
A PS3 cell procija erősebb volt 2006-ban, mint a pc fronton kapható cpu-k. 3,2ghz-es és 6 magos volt( 6 feldolgozó egység). Pc akkoriban 1-2 magokkal üzemelt. Még az Athlon X2-esek is 2009-be jöttek be.
2006-ban egy xbox 360-an is erősebb volt, mint egy akkori gamer pc. Mivel már abban is 3 magos cpu volt.Ezek a vasak akkoriban a pc előtt jártak.[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
Itt sok a hozzáértő ember, ezért megkérdezném: valahol azt olvastam, hogy a PS3/x360 időszakban pc-n sem lehetett az elején elérni azt a teljesítményt. Ez igaz lehet? Mert erős kétségeim vannak felőle. Volt egyáltalán olyan, hogy a konzol adott időszakban erősebb volt mint egy akkori csúcs pc?
-
balazs025
senior tag
válasz Carlos Padre #3543 üzenetére
Az lehet, hogy leszűkítette, hogy mit dobjanak be (én speciel kétlem), de valamit akkor is bemutattak volna. Tavaly a gow-nál mindenki tudta, hogy egy éven belül nem lesz kész, mégis jelezték, hogy készül, és behazudtak egy 2021-et, mert a sonynál is tudták, hogy kell valami nagyágyú még. Nem azért nem mutatják be a többi címet mert megtehetik, hanem, mert nem tehetik meg, hogy utána ne legyen mit. A sony se tehet meg bármit, lásd hfw upgrade. Ott is voltak, akik még tapsikoltak neki, meg próbálták bevédeni őket, de a többség nem. Úgyhogy kénytelenek voltak visszatáncolni, ami inkább a ms-ra volt jellemző.
Az meg hogy a ms-nak jobban oda kellett tennie magát az exkluzívok terén, még nem azt jelenti, hogy olyan bizonytalan lenne az xbox jövője. És wesder is csak erre utalt. De ha megnézed, mióta kijöttek az új gépek, azóta ők se próbálnak mindent is bemutatni. Akkor vázoltak egy jövőképet, azóta meg a közelgő címeken szokott a hangsúly lenni.
-
l.skywalker
félisten
válasz Carlos Padre #3542 üzenetére
De az Xbox ezeknél mindegyiknél öregebb és még él
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #3543 üzenetére
Az màr nem az én gondom hogy te nem érted mit mondok. Aztàn meg jössz a szokàsos hülyeséggel.
-
Carlos Padre
veterán
-
balazs025
senior tag
,,A Sony megteheti, hogy csak akkor mutassa be a jatekaikat, amikor azok aktualisak." Akkor minek mutatták meg a Spider-man-t meg a Wolverine-t? Félre ne érts, én örülök, hogy láthattuk, hogy min dolgoznak, sőt én a többi stúdióról is szerettem volna valami hírt (persze azt én is értem, hogy nem fognak előre mindent ellőni), de igenis szüksége volt a sony-nak is már valamit villantani a jövő felhozatalából. De igen, ha egy adott cég nem annyia élvezi az emberek bizalmát, és még pont generációváltás is van, akkor érthető módon kénytelen valami jövőképet vázolnia, így persze, hogy a ms-nál több olyan cím lett bemutatva, ami még odébb van.
-
Wesder
félisten
De persze mint tudjuk az Xboxnak nincs jövője.
-
Carlos Padre
veterán
válasz NyMRooD #3528 üzenetére
Nincs miert hajpolni evekre elore. A Sony megteheti, hogy csak akkor mutassa be a jatekaikat, amikor azok aktualisak. Az Xbox mas utat jar, nekik muszaj bemutatni minden szart es folyamatosan sulykolni, hogy igen, az Xboxnak van jovoje, gyere kedves user es fektess bele.
-
Carlos Padre
veterán
Ez nem egeszen igy van, mar a Spiderman sem a Sony otlete volt, a Disney/Marvel kereste meg oket, hogy lehetne e esetleg. Aztan mivel az nagyon bejott minden teren magasabb szintre lepett az egyuttmukodes es jon a tobbi jatek. A KOTOR remeken en konkretan lefagytam.
-
NyMRooD
őstag
Szerintem miután lecseng a 4. kör elkezdenek végre dátumokat dobálni, addig meg be kell érnünk évszámokkal, de lásd a Gow példáját, a 2022-őt a trailerbe nem merték betenni, szóval még benne van a pakliban, hogy esetleg 2023-ra csúszik.
-
csabi0805
senior tag
Néztem tegnap én is a showt.
A God Of War biztos jó lesz,de ezt eddig is lehetett tudni.
A Wolverinere vagyok a legjobban kíváncsi pedig nekem Series X-em van.
A GT7 meg egyenesen csalódás volt.
A Spider Man meg olyan mehhh volt nekem annak ellenére is hogy csak 2023-ban jön.Szerintem amúgy a két nagy kb. egy szinten lehet az eddig látott játékok alapján.
Az Xboxnál rengeteg új cím van ami ugye teljesen ismeretlen új dolog, a Sony meg viszi az eddig jól bejáratott klasszikusait tovább.Bár van egy két újdonság.Nekem ez a véleményem.
-
pzstm
titán
válasz NyMRooD #3528 üzenetére
persze nyilván. Ez mindkét oldalról igaz lehet.
Én azt várom, hogy egyik studió se kezdjen takarózni már a "Covid miatt" mantrával
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
NyMRooD
őstag
Annyi, hogy egy sor Sony studiorol még nem tudjuk, hogy min dolgozik éppen, nyilván nem 2-2 játék jön majd 2023-2024 - ben, a kérdés az, hogy miért hallgat ennyire a Sony.
-
Szabi®
addikt
Lefedted az igényeidet Nekem az idővel van bajom, egyre kevesebbet jutok oda, hogy csak üljek a tv előtt 3-4 órát és játszak. (kevesebbel nem érném be, szeretek elmélyedni a játékokban) Ezért szeretek nosztalgiázni, milyen jók is voltak azok az idők, amikor nulla problémával/felelősséggel csak jártunk egyik havertól a másikig és maxoltuk a játékokat délutánoktól-hajnalokig.
-
-
consono
nagyúr
válasz balazs025 #3522 üzenetére
Jaja, nem volt ez jó show, főleg a nagy hype után... Bevallom, engem a bemutatottakból csak a GoW érdekel, a többi legkevésbé sem. Jó, hogy Wolverine, de nekem a Pókgyerek is kimaradt, nem is hiányzik, meg úgy ahogy van a tejes Marvel játék kínálat sem. A Kotor jó, de ha ez is csak polírozás lesz és a gameplay-en nem változtatnak, akkor ez is kuka. Miért nem volt új Horizon gameplay, ha már megjelenési dátum is van? Hol az ND? Hol a Guerilla? Tudom, hogy még csak a generáció elején vagyunk, de igazán egyik oldalon sincs system seller cím...
Ezek után lehet, hogy még tovább csúszik a PS5 vásárlás...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
balazs025
senior tag
Rosszul fogalmaztam, mert nem is az átlag játékosok lelkesedésvel van bajom, inkább a Schreier és más újságírók kiírásaival, hogy ettől a show-tól majd eldobom az agyam. De tény, hogy nekem kellett volna óvatosabban hozzáállnom, mert bőven ízlés kérdése is, hogy kinek mennyire jött be.
Az elején bekezdtek egy kotor-ral, de utána nekem sokáig teljesen érdektelen volt (egyedül a gotg érdekelt). A sony studios részéről a gt most egy kissé csalódáskeltő volt, a spider-man 2 nem volt meglepetés, wolverine-nek örülök, a gow-tól pedig azt kaptam, amit vártam. Viszik tovább a 2018-ban megkezdett utat, csak nagyobb és több lesz. Ezzel nem azt mondom, hogy csalódtam benne, csak nem volt váratlan, de ennél a játéknál nem is vártam.
Viszont én reméltem még több frissétést is, hogy az egyes stúdiók min dolgoznak pl.: a santa monica-nak elvileg van egy be nem jelentett projektje, de a nd is édekelt volna, vagy a bend. Valmint ott van a Haven is, ami nem teljesen ps studios része, de az ő játékuk is ps-re készül. És ha Kojima megint ps-re csinálná az új játékát, akkor arról is szívesen hallottam volna valamit (még ha most jön a ds dc is tőlük).
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Nyilvan aki megteheti megveszi mindkettot. Nekem most kicsit felfordult az eletem es epp mindketto porosodik🤪
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ProEvoFan
nagyúr
"A végén tényleg mindenki tartani fog több konzolt, hogy lefedje a palettát."
Így van. Párszor már leírtam, de megint papolok egy kicsit ha nem baj.
Jelenleg az olcsó Gamepass Ultimateel visszajön kb két év múlva az xsx+gpu ára. Miért? Mert ez egy befektetés. A GPUban található játékokat nem kell megvenni PS5re, így abból a pénzből meg is van az xsx+gpu ára. Egy kisebb hosszútávú befektetés
Jelenleg a GPUnak hála, tavaly december óta kb 100-110Kt "spóroltam" már...tudom, mert listát vezetek róla. Tehát ezt a pénzt nem ps5re költöttem, de mégis játszottam ennyi értékü játékkal. Az xsx+3 éves gpu nekem 212ezer forintomba került.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
a show fele Disney IP volt, annak a nagyrésze öxkluzív...érdekes. és nem volt naughty dog
a régebbi e3 formátum jobban tetszett (pár játék, de azokból sok gameplay), mert ez ilyen kicsit Xboxosra sikerült, értsd minden ötletbōl csináljunk cg trailert aztán 2év után kiderül,hogy nem is létezett még a játék (khm everwild)
Life, Uh, Finds A Way
-
opr
nagyúr
Harry Potter univerzum nagy kedvencem, a könyveket magyarul és angolul is kiolvastam számtalanszor, imádom, viszont a játéktól kicsit félek, hogy ilyen tipikus agyatlan "kétskilles" gombpüfölős mmo lesz, hogy x levelt eléred, unlockolod a következő nagy varázslatot, de igazából ez annyit jelent, hogy nagyobb a sebzés és kész.
Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz, meg nem kell majd kutyaseggszőrt farmolni 30 napon át, hogy tudjak craftolni erősebb pálcát meg egyéb univerzum erőszakoló baromságok, hanem valami igazi intelligens, változatos, tényleg varázslatos univerumot és játékmenetet kapunk, de nagyon félek tőle, hogy nem így lesz."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Igen, de azert van ott meg boven jo jatek. Nekem az AoE (ok, ez PC, de ki nem szarja le, AoE ), Starfield, Fable, Halo is nagyon bizgeralja a fantaziamat, ugyhogy ebbol elobb-utobb XSX lesz nalam is. Csak majd akkor, ha ez mar mind megjelent, addig meg csipegetem lefele a brutalis PS-es backlogom.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Egy szemernyit sem érdekel a TESVI. Wolverine meg még inkàbb kedvencem, mint a póki. Az első rész is csak azért volt jó belőle mert fényesre lett nyalva a fanok s€gge.
Élveztem, grafikailag hozta amit kell, de hogy bàrmi kiemelkedő lett volna benne, azt nem vettem észre.
Ha a Wolvi is ilyen minőség lesz, akkor nagyon jól jàrunk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
opr
nagyúr
Amugy igen, reszemrol poki meg csak-csak, annyira ugyse erdekel, de Wolverine? Na az ovon aluli dolog. Meg jo, hogy van PS, igy annyira nem bant, de xbox-oskent valszeg picit felb@szna a dolog.
De a masik, hidegebb, logikusabb oldalrol nezve meg teljesen jogos, igy mukodik a biznisz, innen nezve zsenialis, okos, ugyes huzas. Csak nem szep, dehat az az uzleti eletben pont senkit nem erdekel."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Egyébként ez a tàblàzat csak arra jó hogy az Xboxos keménymag nyugtatgathassa magàt hogy minden rendben van.
Kicsit zavar egyébként hogy közkedvelt karaktereket sajàtít ki magànak a Sony, de hàt ez egy ilyen biznic.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
2023 a spiderman2…..2024 karwcsony eseten mar orulhwtu k wolverinnek. Bethesda studios csinalja tudtommal emlitett jatekot csak meg a felvasarlas elott kezdtel ezert timed exclusive akar csak a Ghostwire tudtommal
Halo garantalt mar datum is van es meg a Forza Horizon5 is
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Ah, ok, kiralysag. Azzal nincs bajom, ugyse veszek meg semmit korabban, mint minimum 6 honappal megjelenes utan. A kiadok ugy dontottek, hogy felkesz jatekokat adnak ki tele buggal, En meg ugy, hogy munkaert csak akkor fizetunk, amikor keszen van. A dologban a vicc, hogy igy megkapom az elmenyt, normalisan, jobb minosegben, olcsobban. Ha majd visszaszoknak ra a kiadok, hogy olyan jatekokat adnak ki, amik el is keszultek, visszaszokok ra En is, hogy megjelenes napjan veszem oket.
Ez alol nagyon keves kivetel van, foleg a PS studios cimekkel szoktam jatszani megjelenes napjan, de azt is csak mert ingyen van. Es meg igy is ugy dontok neha, hogy inkabb megy a polcra meg fel evig. Returnal-t is igy raktam felre inkabb, volt ket run, ahol bebugzott, felb@szott, es letoroltem, majd ha kesz lesz, felrakom ujra."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Azt hittem, azokat is megvettek kilora. Ezek szerint nem? Akkor meg akar arra is van esely, hogy kicsit kesobb jon PS-re is?
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Erdekes grafikon. Szep, szep, de konkretan bullshit, de nagyon. Nem tudom ki csinalta, de igazan guglizhatott volna meg ot percet.
A kedvencem, hogy a deathloop PS oldalon nem is szerepel, mikor ott fog hamarabb megjelenni. Box oldalon meg kifelejtettek a stalkert, ami kb a halo utani legnagyobb huzocimuk.Amugy ebbol En inkabb azt latom, hogy box oldalon a csillagot is leigertek az egrol, lassan olyat is bejelentenek amibol meg csak annyi van, hogy valami vezetonek szaras kozben lett egy otlete, meg keszult egy 30mp-es teaser. Mondjuk erre sanszosan a sony is ratromfolt most a wolverine-el, meglepne, ha 2023 vege elott barmi lenne belole, de meg a 2024-et is valoszinubbnek tartom.
Jo lesz itt mindketto, de igazan elindulhatna a domping MS oldalon is. Ha a halot tenyleg kihozzak meg az iden, akkor az unnepi szezont vihetik, ha nem rontjak el, mert oda a sony valami iszonyatos balfaszkodas miatt konkretan nem tesz be kb semmit, amit nem is ertek."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest