Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Black Myth: Wukong
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- World of Warships
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Nyilvan aki megteheti megveszi mindkettot. Nekem most kicsit felfordult az eletem es epp mindketto porosodik🤪
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ProEvoFan
nagyúr
"A végén tényleg mindenki tartani fog több konzolt, hogy lefedje a palettát."
Így van. Párszor már leírtam, de megint papolok egy kicsit ha nem baj.
Jelenleg az olcsó Gamepass Ultimateel visszajön kb két év múlva az xsx+gpu ára. Miért? Mert ez egy befektetés. A GPUban található játékokat nem kell megvenni PS5re, így abból a pénzből meg is van az xsx+gpu ára. Egy kisebb hosszútávú befektetés
Jelenleg a GPUnak hála, tavaly december óta kb 100-110Kt "spóroltam" már...tudom, mert listát vezetek róla. Tehát ezt a pénzt nem ps5re költöttem, de mégis játszottam ennyi értékü játékkal. Az xsx+3 éves gpu nekem 212ezer forintomba került.[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Igen, de azert van ott meg boven jo jatek. Nekem az AoE (ok, ez PC, de ki nem szarja le, AoE ), Starfield, Fable, Halo is nagyon bizgeralja a fantaziamat, ugyhogy ebbol elobb-utobb XSX lesz nalam is. Csak majd akkor, ha ez mar mind megjelent, addig meg csipegetem lefele a brutalis PS-es backlogom.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Egy szemernyit sem érdekel a TESVI. Wolverine meg még inkàbb kedvencem, mint a póki. Az első rész is csak azért volt jó belőle mert fényesre lett nyalva a fanok s€gge.
Élveztem, grafikailag hozta amit kell, de hogy bàrmi kiemelkedő lett volna benne, azt nem vettem észre.
Ha a Wolvi is ilyen minőség lesz, akkor nagyon jól jàrunk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen monitort vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- PlayStation 5