Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Igen, konkrétan már december eleje óta fel van lőve a Steam adatlapja az UC TLL Collectionnek.
A legfrissebb infó 1 hónapja jött ki, az Epic Store egy blogbejegyzésében jún 20.-a volt megjelenésnek megjelölve, amit azóta eltávolítottak.
Maga a Sony még hivatalosan nem közölt megjelenési dátumot.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
-
opr
nagyúr
"PSVR2 to launch with "20+ major" first and third-party titles"
Ettol megfeleloen nedvesedik nekem ott, ahol kell.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
From Sony's recent investors briefing
- PSVR2 to launch with "20+ major" first and third-party titles
- more investment in new IPs than before
- two live-service games planned to drop in FY22
- "aggressive growth plans" for mobile & PCNagyon jó lesz ez a 9. generàció, ha végre az Xbox is összeszedi magàt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
_drk
addikt
2024 év vége nekem reálisnak tűnik.
Addigra pont kiszolgálják az igényeket és ezzel pont újra generálják. Folyamat mehet a gyártás.
4K-ra jól tudjuk, hogy minden is kevés. AMD -ről most pletykálják hogy a köv VGA gen nagy előrelépés lesz. Azért 4 év alatt fejlődik annyit a technológia, hogy megérje új vasat tenni a gépekbe.4 év után simán jöhet egy frissítés.
Csak hát háború van, ezzel együtt egyre súlyosbodó alapanyag ellátási problémák.
Chiphiány. Kereskedelmi ellátási problémák.
Majd meglátjuk, az még több mint 2 év.Az ilyen hírekkel meg könnyen tudják pásztázni a piacot, hogy mi az álltalámos vélemény.
Én abban biztos vagyok, hogy az első 20 millió abból seperc alatt elfogyna![ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Igen, én is azt remélem hogy bs, hasonló okok alapjàn.
Màs:
PlayStation says half of its annual releases will be on PC and mobile by 2025.Érdekes làtni hogy a Sony ugyan azt csinàlja, amit a Microsoft elkezdett az elôzô generàcióban, csak lassabban és önszàntàból.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
opr
nagyúr
Hat, meglatjuk, de erosen BS szagu a dolog szamomra...
- Egyik oldal se tud eleget gyartani
- Egyik oldalnak sincs oka egy uj genre, egyreszt penzkidobas lenne, masreszt nagyon keves extra teljesitmenyt jelentene (esetleg 2025 korul el tudom kepzelni)
- PS oldalon meg jonni fog egy VR, majd minden evben HW megjelenest csinalni neccesBonusz: Megis, honnan a retekbol tudna a TCL...
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Tegla80
addikt
Miert?
Megprobalt egy elkepzelt kiskapun atfutni mielott bezarjak....sajna rossz volt az elkepzeles.(nincs/nem lesz ilyen kiskapu)
Veszteni meg nem vesztett semmit mert az igert szolgaltatast meg fogja kapni.
(Igy talan megtanulja ,h a nyereszkedo gondolatok olykor pofaraesessel jutalmaznak. En spec nem sajnalom....elbizta magat es nagyban jatszott.Par ev eleg lett volna +probalni,de Ő tobbet akart. Megkapta. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
_drk
addikt
PS tulajok elégedettek mint mindig!
-
ImACeltic
őstag
Aki szerint kevés játék van Playstation konzolon, Ő nem tudom hány órát játszik naponta, de 10-et tuti.
Előttem már felsorolták a címeket, amikben igenis bele kell számolni a nem AAA játékokat és a felújított játékokat is, mert azokkal is játszanak az emberek.
Én dolgozom, de elég sok szabadidőmet a gamingre fordítom és nem volt olyan időszakom a PS5 ideje alatt amikor unatkoztam volna. Az exkluzív játékok mellett megjelenő third party címek között is volt elég, hogy be legyenek tömve az exkluzívak közötti lyukak. Nem beszélve a PS Plus címekről amik között akad pár olyan amit egyáltalán nem akartam megvenni, de így mégis játszok vele.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Dr. Venkman
tag
A Sony megjelenésekkel szerintem sincs nagy gond, a Micronak meg nem elsősorban a Covid tett be, hanem a korábbi generáció, meg az akkori vezetés inkompetenciája. A felvásárlások eredménye évek múlva fog megmutatkozni, hiszen nem egy-két év már egy AAA játékot megcsinálni. Ettől függetlenül nem hiszek a Microban, mint játékkészítőben (stúdió menedzselőben) de remélem megcáfolnak. Illetve most elég üresnek tűnik az év, de a február, március brutálisan erős volt, Elden Ring, Horizon, GT7 akár Dying Light (akinek kenyere) ezek óriási címek voltak néhány héten belül. Máskor jobban eloszlanak ezek az évre, most valamiért összetömörödtek.
-
Nayrobi
őstag
Szerintem több jött, mint 5-6 játék...
Miles morales, astros playroom, sackboy, demons souls, destruction allstars, returnal, ratchet, kena, sifu, deathloop, ghostwire tokyo, horizon fw, gt7, psvrra jött a moss 2 meg pár apróság, aztán jöttek bővített kiadások, mint a tsushima dc, death stranding dc, ff7 intergrade, uncharted collection, spiderman remastered, szóval volt mivel játszani akkor is, ha csak az exeket nézzük, és ezek döntő többsége metán 80 pont felett van
-
opr
nagyúr
Meg a GT7.
De ez igazabol business as usual, nagyon ritka volt az olyan ev, amikor nem ~1-2 utos ex cim jott, plusz az apro. Szoval lehet mondani, hogy a PS tartja a covid elotti megszokott szintet sajat cimek megjelenese teren.
1,5 ev telt el, ez alatt jott 3 durva, nagy cim, meg ketto kisebb (bar a Demons Souls gyakorlatilag nullarol lett ujracsinalva, az minden, csak nem kisebb projekt, de ok, tekintsuk most annak) es iden azert lesz meg egy God of War Ragnarok, meg szerintem valoszinuleg egy PSVR2 megjelenes, azt se fogjak AAA debut cim nelkul utjara engedni (nekem ilyen teren nagyon nedvesedne a bugyim egy uj Astro + egy VR Horizon indulo kombotol, remeljuk bejon, utobbirol mintha valami video is lett volna mar)."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
_drk
addikt
A 6-8 játékból a Ratchet meg a Horizon ami nagy dobás.
A Returnal és a Demons Souls inkább csak "kisebb projectek". Ilyeneket a Micro is dobál, csak nem exkluzívként. Nem lekicsinyíteni akarom ezzel ezeket, csak na. Egy Demons Souls remake nem egy kategória mondjuk Horizonnal. -
_drk
addikt
Csak én érzem úgy, hogy elég szarul állunk játékok terén mind a 2 oldalon?
Szerintem a Ragnarok csak jövőre jön.
Microtól fogalmam nincs már.
Többet nem is tudok, mint tényleg olyan játék ami nagyot fog durranni.
Kicsit ez a mindent megveszünk és semmi se jön hozzá állás is egyre érdekesebb.
De jah, legalább COD az jön! -
Wesder
félisten
Rengetegen egyébként ilyen 3-5-7 évre elôre vettek PS+-t, amikor bejelentették ezeket a Tiereket, hogy majd egy havi Prémiummal okosan àtvàltjàk az egészet. Sony meg szépen figyiszt mutatott.
-
Wesder
félisten
For example: if you are stacked until 2030, and you want to upgrade to Deluxe/Premium, you'll have to pay for the full subscription duration
So you can't just buy 3 months or a year of the new tiers - you have to pay for the new tiers until 2030 as well
Milyen kis kedves ez a Sony. Vàlalati szempontból tökre érthetô hogy nincs potyàzàs, de azért ez durva. Ilyenkor mégis csak jó hogy boxon 3 év a max amit egyszerre vehet az ember. Illetve ugye ott egy havi Ultimate jelenleg az egész elôfizetést konvertàlja 1:1-ben.
-
Wesder
félisten
Még arra a 4-5 jàtékra is simàn megêri, mert akkor az elköltött dollàrok 100%-a menne a zsebükbe, és nem 70-80%. Nem mellesleg egy sajàt launcherrel azt is megoldhatnàk, mint az MS, hogy ha megvetted konzolra, akkor PC-n is jàtszhatsz vele felàr nélkül.
-
Wesder
félisten
Àllítólag készítik a Playstation PC launchert. Szerintem màr ebben a generàcióban lesznek day1 PC jàtékok Sonytól, ha ez igaz.
-
nagyúr
PC játékhoz melyik az ajánlott xbox controller? Ha egy játék xbox360 controllert támogat akkormondjuk egy series x controller is jó, visszafele kompatibilis? Illetve bluetooth-on fogom tudni csatlakoztatni vagy csak kábelen megy?
-
addikt
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #4842 üzenetére
Nem volt szó ilyenrôl. Az volt hogy idén lesz Xboxon Ubisoft+, ami nem ez az Ubisoft+ Classics, ami PS+ Extràban és Prémiumban benne lesz. A rendes Ubi+ is elérhetô lesz külön PS-en, illetve még nem tudni hogy a Classics jön e majd GamePass-ba.
-
Wesder
félisten
Kivàncsi leszek hogy lesz e valami vàlasz arra a Microsoft részérôl, hogy az Ubisoft+ (Classics) része lesz a PS+ Extrànak és Prémiumnak.
Ez a lista 50-re fog bôvülni év végéig:
Miközben a Microsoft jàtékok szempontjàból képtelen összeszedni magàt, addig a Sony rendesen odateszi magàt szolgàltatàsok terén.
-
addikt
Az a baj, hogy sokszor már magát a lemezt/kazettát (vagy bármit) önmagában nem elég birtokolni, mert kell hozzá egy régebbi konzol is. Mivel az ilyen egy része nem BC. Legalábbis az én esetemben!
Amúgy szerencsére pár játék úgy van meg, hogy már kikerült a store -ból (pl. licensz miatt), de digitálisan továbbra is lehet "birtokolni". Például FM7.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
F-ECT$
titán
Miért nem? Vannak dolgok, amiket én is digitálisan veszek, de a single orientált, ránézésre csak 1x végigjátszós játékok esetén a lemezt választom.
Egyébként meg a digitális boltokat szoktak lelőni / kivenni belőle játékokat, szóval egy lemez időtállóbb lehet (persze az is tönkre tud menni), ha már mindenképp birtokolni szeretnél valamit.
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #4836 üzenetére
Talàn valamelyik konzolüzletnek volt olyan akciója hogy 72 óràn belül visszavitted a lemezt, akkor visszakaptad a 80%-át a vàsàrlàsnak. Màr nem tudom hogy otthon vagy külföld, de mintha lett volna ilyen.
-
Szabi®
addikt
Semmi mohóság nincsen, sok játék megjelenés után 1 évvel is húzós lehet, és ha valaki csak egyszer akarja kijátszani, annak miért kéne örök életen át tartogatnia ? Nem mindenkinek az a fétise, hogy játékokat gyűjt ...
Nekem sok játékot elég egyszer végigvinni, és eladom, nem azért mert kell kenyérre, hanem mert már nincs szükségem a játékra a továbbiakban, az árához hozzárakok, és veszek másikat. Elég kevés játék az, amit a többszöri végigjátszásra megtartottam.
És ez amit leírtam csak a lemezes gépnél opció, a digitnél nem ! -
Wesder
félisten
Nyílvàn azért vesz az ember valamit a digitàlisan, mert nem akarja eladni ha végzett vele. A kölcsönzést nyugodtan teheted sűrű idézőjekek közé, mert csak úgy nem fogja senki megvonni a hasznàlati jogot senkitől.
A mohósàgra meg nem tudok mit mondani. Ez egy ilyen hobbi. Ha minden is Day1 kell, az zsebbe nyúlós.
-
Szabi®
addikt
Én meg azt a "gondolkodást" nem, hogy csak kölcsönzöd a játékot, mivel nincs birtoklási jogod, ergo eladási jogod sincs, csak nézegetheted a könyvtárban/storeban hogy már a tiéd, de szabadakaratú döntésed odáig terjed, hogy megint letöltsd. Már ha megint le akarod tölteni azt, amit már kijátszottál, akár többször is.
Kényelmi oldala nyilván van, de sokkal több hátulütője van. Kezdve azzal, ha mellé nyúlunk, megvesszük, letöltjük, nem tetszik, és mást nem is tudunk már innentől kezdeni vele ...
Aki sok játékot daí1 vesz, ráadásul "AAA" kategóriából 25-30-akért, azoknak egy lemezes gép mindig kifizetődőbb lesz. -
ProEvoFan
nagyúr
Kicsit bánom hogy digit gépem lett, mert sokszor spórolnék a használt lemezes játékokkal - no nem a remek exkluzívokon, mert azt így is, úgy is megvenném - hanem pl egy AC Valhalla-án stb...lehetne fogni pár tízezert.
Viszont a gépem ultra halk, ez kicsit kárpótolt.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
addikt
Igen. A magyar piac például pont azon ritka területek közé tartozik, ahol az Xbox erős volt már az elmúlt években is.
Digit gép úgy tudom elég nehezen szerezhető. Nehezebben, mint a lemezes...de lehet ez már megváltozott. Nem követtem mostanában. Meg én eleve lemezest akartam, és azt is vettem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
"Additionally, we’re also expanding our cloud streaming access to the following locations for a total
of 30 markets with cloud streaming access**. The following markets will also offer the Premium tier
from PlayStation Plus at launch: Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Greece, Hungary, Malta, Poland,
Republic of Cyprus, Romania, Slovakia, and Slovenia."ZX Spectrum - Commodore 64
-
Wesder
félisten
PlayStation has announced an update on their new PS+ tiers and when these will start to roll out
Asian markets: May 23
Japan: June 1
Americas: June 13
Europe: June 22I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem érdekel ha van benne MTX, mert nem használom, meg nem is kötelező használni.. Az hogy nem kapok meg mindent csak két héttel később, dupla munkával, az nálam nem probléma.
De. Valóban nem volt szép dolog a Sony részéről ez az alattomos húzás. Sokan sírtak is érte, azóta javították, minden ok már.
Továbbra is a hangsúly azon van, hogy ha maradt volna a sírás előtti állapot, akkor sem vesz el semmit abból, amitől a Gran Turismo az, ami mindig is volt. Egy nagyszerű simcade, egy szuper autóverseny. -
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #4812 üzenetére
Pár nappal a kritikák után tettek be töménytelen mikrotranzakciot.
Ez már ugye egy bevett szokás lett mára.
Mondjuk én már pár éve nem hiszek senkinek se, mert elég érdekes pont számok vannak pár játéknál.
Metacritik mindkét oldalról használhatatlan.
Meg kell venni és utána panaszkodni! -
_drk
addikt
válasz ProEvoFan #4809 üzenetére
Most a GT7ről elég pocsék dolgokat hallottam.
Grind feszt, real money kérés. "a valóságban is csak kevesen engedhetik meg a luxus kocsit"
Always online, majd szerver leállás. Elvileg azért hogy ne lehessen trükközni az autókkal, amit a zárt ps rendszerben nem is értek.
De a legjobb, hogy a rajongók ebből semmit nem hallottak.
Csak játszanak és kész! Jól teszik! Néha érdemes kikapcsolni a zinternetet. -
ProEvoFan
nagyúr
XSX, PS5. Forza Horizon 5, Gran Turismo 7.
Két nagyszerű játék, a saját stílusukban az alfa és az omega, avagy számomra autós fronton a teljesség szimbóluma, ami az egész évemet kitölti...sőt...
Örülök, hogy rendelkezem mind a két konzollal. -
addikt
Steam Deck vs Next-Gen Gaming: Ray Tracing/Flight Simulator/Unreal Engine 5 + More Tested!
Digital Foundry
-
hombre[EU]
veterán
válasz Farkassacred #4803 üzenetére
dlss-szel. felōlem lehet hatalmas és nem kell bele display sem. és át is nevezhetik non-switchre
Life, Uh, Finds A Way
-
ImACeltic
őstag
Mért "pazaroljanak" el teljesítményt egy olyan dologra amit sok fejlesztő már megoldott olyan jól, hogy alig látni a natív 4K és a különböző megoldások közötti különbséget? Ha jön PS5 Pro, akkor annak a plusz teljesítményét szerintem a ray tracing-re és a magasabb FPS számra fogják használni.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
_drk
addikt
válasz Farkassacred #4803 üzenetére
A 4K-t az új konzolok is gyorsan elfelejtették.
Majd a PS5 Pro! -
Farkassacred
őstag
válasz hombre[EU] #4801 üzenetére
Ezt a hardvert egyébként ti hogyan képzelitek el egy ekkora konzolban Kis fejlődés biztosan lesz majd a kövi generációban, de a 4k-t felejtsük el szerintem.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
chris0000
őstag
hi. nah ilyen is lesz.. Amiga 500 The A500 Mini üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest