Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkxdn
őstag
"Egyébkén fura hogy ennyire fontos prioritás náluk a PS4 sikerének teljes kifacsarása."
Már lassan bánom hogy ilyen jó lett a PS4 gen.
Nagyon remélem az Xbox összeszedi magát játékok terén.
Szolgáltatás és konzolok terén már nagyon jól állnak, mostmár csak a saját játékok kellenek. -
zkxdn
őstag
"Esetleg ha a Switch 2 (ha lesz ilyen) tényleg olyan lesz, aminél a dokkban már vannak plusz számítási egységek, amivel elérhetné egy normális asztali konzol teljesítményét. Mondjuk egy Series S elég is lenne, hisz Nintendonál sosem az erő szàmított."
Szerintem ez lenne a legjobb megoldás.
-
zkxdn
őstag
"A microsoft sem hülye, hogy only magának gyártasson csak játékokat , aztán talicskázhassák vissza a maniókát a saját stúdiókba a kevés eladás miatt."
Hiszem ha látom, Bethesdánál is pont ezvolt. Max ami idén jön meg ami már kijött az marad, 2023tól pápá
[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
"Ha vége a bányászatnak a PCnek lehet egy újabb aranykor"
Pfff addigra megöregszünk, így h az nvidia is letojja magasról a játékosokat és fossa ki magából az értelmetlen kártyákat + 8GB VRAMmal és + 500USD áron mint kéne egy hamar nem lesz vége.
Várom már azt az időt mikor a PS5/XSX polcon + a PCs kártyák "normálisabb" áron vannak.
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #4281 üzenetére
uffffff
Ez kemény.... -
zkxdn
őstag
"they've noticed that players who previously bought the PlayStation versions of their games have shifted to buying the PC version" : [link]
Oh-oh kezdődik..máris érzik a PCs portok hatását?
(fontos nemcsak a Sonys gamekre vonatkoznak + japán fejlesztők vették ezt észre)[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
Nah akkor lassan jöhetnek Day 1 a játékok PCre? [link]
Sackboy "csak" 1 éves játék lesz idén novemberben -
zkxdn
őstag
"A Sonynak a célja több PS5-öt eladni, mint amennyi PS4 fogyott előző genben. Ennek az egyszerű oka az hogy nem tudja eladni màshol a jàtékait, (mivel nem is jelenik meg màshol) így hogy megtérüljön a gyàrtàsuk konzolt kell eladni. "
kiegészítés...
+ legombolni 50 dodót a PC playerektől több éves PS4 játékok után -
zkxdn
őstag
válasz #28047104 #3965 üzenetére
"Apple, Amazon, Google"
LOL akkor az MS agyon fogja verni őket
Amazon talán most tudja kiadni első normális játékát, a több sikertelen próbálkozás után.
Google bármelyik pillanatban bezárhatja a Stadia kapuit.
Applet meg hagyjuk. (Pletykák szerint) Majd jönnek egy Switch klónnal és az Apple árazását ismerve senkinek nem fog kelleni a drága konzoljuk.Szerintem azé kicsit lebecsülitek az MS konzoljait. Nem tudom mennyi Game Pass sub van PCn, vagy csak xCloudban. De ha ma! kivennétek a konzoljaikat a Game Pass ökoszisztémából szerintem nagyon is fájna nekik, sőt.
Series S gyakorlatilag erre lett teremtve, legolcsóbb klasszikus konzol entry a Game Passbe.[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
Én szerintem meg Jimbo picit bepálinkázott... gamek szinte sose fognak olyan számokat elérni amiket ő vízionál.
Elég hülyeség zeneszámokkal összehasonlítani játékokat, amik 3 percesek és ingyen fent vannak a youtube-on. Ugyanez filmekkel. Sok embernek egyszerűen tömény a gaming. Így se fejezik be a játékokat sokan....
Amúgy megy van bő 100milla PS4 és még a felhasználók fele se veszi meg a legújabb Sony Ex címet. Mennyi PC/Konzol/Cloud kéne ezen számok eléréséhez?
Lassan nekem se kezd tetszeni Jimbó úr...tényleg nagyon üzletember...[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
Na majd ez
A New Handheld console from Lenovo leaked [link]
Amúgy azthittem az Xbox fog ilyet csinálni az xCloudnak -
zkxdn
őstag
"MÁS. Aki itt nagy digitjáték/gamepass evangélista és esetleg még XSS-t is vett... vett volna egy lemezolvasótlan one S dobozt/hardvert, 30ezerért, ami az eddigi/elkövetkezendő 8 év játékmegjelenéseinek (megvett/pass-os) XSX változatát garantáltan tudta volna jó minőségben* streamelni ? Miért ? Miért nem ?
(*4k, magas bitráta, ~zéró tömörítési hiba, szinte észrevehetetlenül alacsony lag - adott esetben a mai XSS grafikát/élményt felülmúlva. elméleti a kérdés, tudjuk, hogy ilyen nincs - de ha lenne?)"Nincs olyan minőségű...pont. (még)
Nagyon jó kezdeményezés az előző gen cloudosítása az MS részéről, de nem olyan mint a fizikai next gen hardver, plusz csak Game Passes címekkel tolhatom. Ha van egy only next gen 3rd party cím ami nincs Game Passben akkor cseszhetem. Casualoknak meg akik nemrég vettek előző gen konzolt és jó netük van jólesz, de szerintem megéri váltani idővel mindenkinek. -
zkxdn
őstag
Mondjuk nemtudom mennyire akarja a Soby bedobni a Halo Multi, BF2049, CoD darálóba.
Én már azthittem ilyenkor simán kintlesz, a single után mondta állandóan Neil azt hogy "ja az a másik meglepi mindjárt kész" stb. Eltelt 1 év... Outbreak dayen viszont simán jöhet....
Akarom mondani The Last of Us Day (Szept 26)[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz HELLAFLUSH #2733 üzenetére
"belső tárhely bővíthetősége is jóvá lesz hagyva egy frissítéssel"
Ehhez kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Én sem akarok konzol war meg semmi ilyesmi)De remélem azért tudjátok mikor be lesz jelentve, hogy teheted bele az SSDt akkor sokaknak semmi nem fog változni
Olyan drága az az SSD ami jó lesz a PS5höz, hogy nagyon nagyon sokan nem fognak még a géphez venni.
Ugyanez Xbox oldalon is.
Külső merevlemez/SSD (next gen játékok tarolására/PS4 gamekhez) mehet mostmár itt is. -
zkxdn
őstag
válasz PiszokAlfréd #2697 üzenetére
"A PS3/X360 generáció után úgy érzem megint egy olyan gen jön, amikor érdemes lesz mind a két konzolt beszerezni."
Egyetértek, nálam most úgynézki egy PS5 disc meg egy Series S párossal fogok játszogatni ebben a generációban.
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #2695 üzenetére
Amúgy azoknak van a legnagyobb szájuk akiknek semmilyen konzol sincs. Ha lenne nem irogatnának ennyit a titteren, hanem játszanának
[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #2692 üzenetére
Hát én több embert láttam titter kommentszekcióba
Vagy az ikszbokszosok voltak?
/s -
zkxdn
őstag
A mai hírek után gondolom mégjobb lett Jimmy fiú megítélése
Csak Shawn Laydent látom a twitter feedemen. Vajon ez miért lehet?[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz frankdelgado #1617 üzenetére
rossz topik brah
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #1586 üzenetére
Francba má pedig PS5ön terveztem végigjátszani tavasszal Hátha addig patchelnek rajta egy kicsit
GTX 1660 videókártyámhoz képest jó a ray tracing....mert van (kb, részvétel a fontos)[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz F_Peter #1523 üzenetére
"Sorakoznak kicsit túlzás"
Nem akarom leírni a Sony Holiday 2020-Holiday 2021 évre vonatkozó termését (mert pár lehet tolva is lesz), de ha minden rendben megy akkor 1 év alatt kapunk 1 Souls gamet, 1 Grand Turismo gamet, 1 God of Wart, 1 Horizont, 1 Ratchetet és 1 új Spider-Mant. Plusz van pár új IP. Ennyire erős évet még nem láttam a Sonytól és nyílván azok a címek amik igénylik a vasat, még persze hogy odébb vannak, de ez mindig így volt -
zkxdn
őstag
válasz Carlos Padre #1519 üzenetére
Tudom, de azt hozta fel a tag, hogy mennyire menőn fel lesz turbózva a Gears 5 INGYEN, meg a többi Xboxos cím is milyen jól fog már kinézni a Series Xen. Erre a pókmalac fizetős. Meg a BCt nem is reklámozza a Sony stb
Erre írtuk hogy prioritások....Sony új címeit reklámozza, Xbox a BC/ingyen remasterjeit. Ettől még Xboxon is lesznek majd next gen játékok, illetve lesz szép teljesítményjavulás prev gen címekben a Sonynál is. -
zkxdn
őstag
válasz kazuma921 #1516 üzenetére
De, MSnél !még! nincs játék viszont, pöpec a gép meg a BC. Sonynál meg már ott sorakoznak a next-gen gamek. Erre vonatkozott a "kinek-mi a prioritás"
Válassz next gen gamek vagy régi gamek fulhúzása között. A Sony csak azért foglalkozott a a Spider Mannel mert halálra keresték magukat vele 2018ban. A többi játék max több/stabilabb FPSt meg 4Ks felbontást fog kapni és ennyi. Míg az MS nagyobb hangsúlyt fetetett rá. Miért? Mert !jelenleg! nincs más game amivel demózni tudnák mit tud az új gép. Ennyi. -
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #1492 üzenetére
by microsoft
-
zkxdn
őstag
Ohhh így értem, hogy a névre gondolt azthittem arra hogy kell installálni mert az nem nehezebb a mostaniaknál. (Szerintem)
Hát ebben az esetben az Xbox megoldása jobb, de ott ők szabják meg erősen az árát, itt meg több lehetőségünk lesz.
Lehet a Sony összefog majd gyártókkal és bedobozol fehér-kékbe egy jó SSDt amit majd árulnak a konzolboltok is, hogy ez a "jó SSD a PS5be ezt vegyed mariska"
Ilyen megoldást el tudok képzelni.[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
Hát mit is mondjak. (Nekem tetszik mindhárom konzol amúgy!!!!!) úgy könnyű hogy egy sz*ros kocka a konzolod
De alapvetően örülök hogy mindegyik konzol out of the box fektethető és állítható is. PSnel kicsit körülményes de megcsinálható.Amúgy meg mi lett azzal a "make love not console war" vagy hasonló Xbox szöveggel. Kicsit álszent nekem a social media csapat a zöldeknél, egyik nap full barik vagyunk de ha a "nem vetélytárs" (mert az a google stadia szerintük) mellélép akkor odaszúrunk ha pedig valamit jól csinál "make love" meg stb
Na mind1 pont leszarom mit irosgatnak twitteren csak érdekes....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háború Izraelben
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest