Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz zmtTom #84377 üzenetére
És igen, találtam ilyen helyet én is (Újpesten), iPhone 13 Pro Max néhány Mbps, S24 Ultra meg 90 - 100 Mbps.
Kétszer cseréltem oda és vissza a SIM-et, nem hittem a szememnek, de a két telefont kivéve, azonos fetételekkel is annyi az annyi...
Adott helyen Telekomos előfizetéssel mind a két telefon hasít, csak a Vodafone-nál van az iPhone alacsony mérési sebesség.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bferibörs
addikt
válasz zmtTom #82070 üzenetére
Mivel azt mondják a teló többet fogyaszt 5G- n,meg nagyon gyér a lefedettség,szerintem nem érdemes egyenlőre 5G-re állítani.
Én nem használom egyik szolgáltatómnál sem,néha ránézek és mosolygok hogy itt sincs.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
zelikocc
senior tag
válasz zmtTom #73462 üzenetére
Feltöltőkártyás eSIM és iPhone esetében ha van mellette egy fizikai SIM is (dual SIM) akkor bizonyos szolgáltatások nem fognak működni egyik kártyán sem, mint pl. Messenger hívás, Viber hívás, FaceTime hívás, egyes IP kamera streamek.
Számlás eSIM-el és más telefonnal nincs ilyen hiba. Illetve ha nincs dual SIM akkor sincs hiba.
Nem tudom hogy azóta javították-e ezt, mert már vissza váltottunk fizikai SIM-re ez miatt.
Amikor jelentettem nekik ezt a problémát akkor hárítottak én meg erősködtem hogy próbálják ki az általam leírt összeállítást ugyanis én többféle variációban teszteltem több eSIM-el és több készülékkel is és mindig ugyanaz volt az eredmény. Végül azzal hárítottak és ráztak le, hogy továbbították az Apple-nek a problémát, mert nem náluk van a gond, pedig 4 másik (magyar es külföldi) szolgáltató SIM kártyájával nem jött elő a hiba.
További érdekesség, hogy csak magyar voda hálózaton volt ez a hiba, amint roamingban voltam eltűnt a hiba. Majd visszatérve a honos voda hálózatra azonnal ujra előjött a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz zmtTom #71681 üzenetére
Pedig más lehetőség nincs.
Az elmúlt 3 évben nem volt függő Samsung, sőt 2021 óta Voda régió sincs (XEH gyári függetlent árulnak), de ha netalántán most mégis függő lenne (mert joguk ugye van hozzá), akkor az pech.
Szóval senki nem fogja itt azt mondani hogy független, akkor se hogyha szinte biztos hogy az, mert nem vállal felelősséget érte. Jogosan.
Mert akár az is benne lehet a pakliban hogy egyik szállítmány függő a másik nem (S10 nél volt ilyen).[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz zmtTom #69140 üzenetére
Szia. Maga a 10/10 elég FHD videókra. Mikor Red Free volt nekem használtam utazások során netflix/HBO go/youtube. Viszont terület függő, jártam olyan helyeken ahol a hálózat nem tudott ennyit. Ha most működik vodával akkor 10/10 el is fog.
Ha esetleg hűség vége felé jársz/nincs hűség, és vodánál szeretnél maradni érdemes lehet egyébként Red Maxra hosszabbítani, ott nincs sávszél korlát + 5G, 2000Ft al drágább. Bár ha jól tudom már csak Red Free+ ra lehet váltani, sima Free re nem, ami szintén 5G képes de ugyanúgy 10/10.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz zmtTom #69140 üzenetére
Nincs tapasztalatom azzal amit kérdeztél, de íme a többi lehetőség:
- voda 500 GB felöltőkártyásoknak
- voda ügyfélmegtartó és alkudozás hogy nem elég a 12GB
- 30 GB digi helyett 50GB (ha van vezetékes szolgáltatásod, akkor igényelhető az aktív50)
- yettel EQ flottás korlátlan csomag -
Gubu0101
veterán
-
veterán
válasz zmtTom #56676 üzenetére
Samsungok az elmúlt 2 évben amivel találkoztam vodáná és Telekomnál független volt. A40 független vodánál is az tuti. Szerintem az. De ha mégse akkor ott a 14 nap és visszaküldöd.
-
Beniii06
addikt
válasz zmtTom #52080 üzenetére
az alsó szinten nem tudok telefonálni, miközben az adótorony itt van légvonalban 500m-re és szabad a rá látás.
Biztos, hogy vodás a cella és nem más szolgáltatóé? Próbáld ki más feltöltőkártyákkal vagy ismerősöket kérd meg, hogy ott a közelben milyen a térerejük(akár nálad is).
A szektorsugárzóknak van egy olyan tulajdonsága, hogy csak bizonyos szögben sugároz, ezért ha alatta állsz kb. gyenge is lehet a térerő, de ugyanez van, ha fölötte vagy repülőn pl."Got any other secret weapons?"
-
Gebriel
veterán
válasz zmtTom #52080 üzenetére
Értem, ha szerencséd van akkor van itt olyan aki ezen az útvonalon, vagy valamelyik részén tartózkodik, közlekedik. Vagy a keresőt használva utána nézhetsz, hát ha régen volt erről szó.
Egyébként meg a Vodafone-nál van 30 napos hálózati elégedettségi garancia. Ha nem jött be akkor, úgy kötbérmentesen bonthatod a szerződésedet 30 napon belül.
-
Gebriel
veterán
válasz zmtTom #52078 üzenetére
Itt megtudod nézni: Vodafone lefedettségi térkép
-
4Grider
nagyúr
válasz zmtTom #51112 üzenetére
Ez egy kicsit más szolgáltató. Több helyütt nincs GSM mint a T-nél, cserébe ilyen helyeken többniyre van pislákoló 900 MHz-es 3G. 4G-ben vidéken gyengébb lefedettségű a Vodafone, városban meg nagyon ritkán mérsz 100 Mbps felett.
Korlátlanság talán csak egy csomagban van, itt a mobilnetre - a szűkösebb frekvenciakészlet miatt - jobban vigyáznak. Az a kérdés, hogy mekkora most a havi adatforgalmad és a későbbiekben tudod-e/akarod-e kordában tartani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest