Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Most már alap az 5G a "vodánál"? Nem kell külön 5g csomag hozzá? Nekem flottám van, és úgy veszem észre, van 5g, persze ahol van lefedettség.
-
Grande Ale
őstag
Panaszt tettem a múltkor, mikor hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy nem tudtam azonosítani magam. Ma jött egy email, elnézést kértek, és kaptam egy ötezer forintos jóváírást.
Csodálkoztam is, azt hittem csak simán valami sablon szöveggel leraznak.... -
Grande Ale
őstag
Nagyon sokadik próbálkozásra sikerült az azonosítás...
Remélem többször nem kell ezt eljátszani. -
Grande Ale
őstag
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Tegnap egy számomat atvaltattam egy üzletben esimre. Hazaérve tapasztaltam, hogy nem tudom beolvasni online, azonosítást ker, ami viszont a szelfi videónal elbukik...
Nincs így QR, nincs szolgáltatás. Van még kettő esimem, ott nem így volt, simán megjelent a QR, és kész. Most azoknál is ezt írja, nem csak az ujnál. Mi a teendő, vissza kell mennem egy üzletbe? Járt így már valaki? -
Grande Ale
őstag
Ezért írtam, hogy remélem érthetően fogalmaztam...
Két választás van, hogy melyik legyen az elsődleges.
Wifi hálózat, ha lehetséges, vagy mobilhálózat, ha lehetséges. Pl. itthon ugye van mindkettő . Eddig a wifi volt az elsődleges, frissítés óta a mobilhalozat. Melyik az ajánlottabb beállítás, ez lett volna a kérdés?[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
A vowifi nálatok hogyan van beállítva? Nálam eddig úgy volt, hogy vowifi volt, ha wifin voltam, ez volt az alap. Frissült a telefonom, (s22+), és azt vettem észre, hogy nem áll át, elsődleges a mobilhálózat. Hagyjam így, vagy legyen alap a vowifi?
Remélem érthetően fogalmaztam. -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Egy családtagom utazik Kínába.
Eléggé horror a roaming ott, ezért a szolgáltatónál kikapcsoltatta a nemzetközi roamingot.
Ha a voda roaming ki van kapcsolva, akkor az csak az adat, vagy telefonálni sem lehet?
Ajánlottam neki egy feltöltős esimet adatra, pl. Airalo.
Ez ha jól gondolom menni fog így is, igaz, nem fogja bezavarni a roaming tiltás? -
Grande Ale
őstag
Egyszer csak kiírta a telefonom, hogy a 2. SIM nincs engedélyezve. Esimet használok. Bármit csinaltam, semmi. Se hálózat, semmi. Eltavolitottam az esimet, a voda fiókból beolvastam újra, működik. Járt már így valaki? Mi lehetett ez?
-
Grande Ale
őstag
Szerettem volna ma esimre váltani, elküldtek, hogy nem működik...
-
Grande Ale
őstag
Tisztelt Ügyfelünk!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023. november 01. napjától az Ön által igénybe vett kedvezményes lakossági flotta mobil díjcsomag(ok) - Flotta Net Special, Flotta Premium 5 GB Extra - nem lesz(nek) jogosult(ak) a Vodafone Magyarország Zrt. („Vodafone”) Általános Szerződési Feltételeinek („ÁSZF”) 2.20. pontjában található Vodafone lakossági sávos kedvezményre, és az ÁSZF 2.21. pontjában található Vodafone ONE Előnyök kedvezményre, mivel díjcsomagja(i) kikerül(nek) a kedvezményre és az előnyökre jogosult Egyedi flotta díjcsomagok köréből.Szép munka, köszi az új tulajnak...
-
Grande Ale
őstag
Az rcs most már egyáltalán nem működik, a Google messages-el sem?
-
Grande Ale
őstag
Kaptam a szamlabol valami sávos kedvezményt, kicsit több mint 3000forintot. Ez eddig nem volt. Mi ez, erre most minden hónapban lehet számítani, vagy egyszeri alkalom volt?
-
Grande Ale
őstag
Szerettem volna plusz adatot venni, de folyamatosan hibát ír. Mobil appbol és gépről is. Mekkora gagyi ez már, istenem...
-
Grande Ale
őstag
Valaki aki képben van ezzel, igazán leírhatná, hogy esim esetén mi a teendő gyári visszaállításnál, ha marad a telefon, vagy ha nem, stb.
Simán azt hittem qr olvasással újra aktiválom, aztán mégsem. A Vodafone üzletben ott volt a kért kód, nálam nem. Érdekes ez így... -
Grande Ale
őstag
Üdv!
Telefonom nyomtam egy gyari visszaállitást, ezzel ugye törlödött az esim is. Beállitásnál beszkennelem a qr kodot, de kér valami megerősitési kodot is. Az mi? -
Grande Ale
őstag
Esim váltás megy már online?
-
Grande Ale
őstag
Semmi nincs kikapcsolva, valamiért csúszik meg mindig.
-
Grande Ale
őstag
Udv!
Szeretnék vásárolni egy S22 telefont.
Az üzletben, vásárlásnál ha jelzem, hogy váltanék esimre, ott megcsinaljak? Online nem lehet váltani?
Olvastam valahol, hogy kell a telefonba egy fizikai SIM is, ennek mi ertelme lenne így?
Érdemes egyáltalán váltani, több az előnye, mint a hátránya? -
Grande Ale
őstag
Ma végre beszedték a számladíjat, hatodikán volt a határidő.
Most már csak helyreáll a rend... -
Grande Ale
őstag
Van, aki szintén csoportos beszedési megbízással fizeti a számlát?
Nem vonták még le, pedig hatodika volt a határidő.
Telefonon nem lehet elérni az ügyfélszolgálatot.
Jól megbolonditottak mindent ezzel az átállással.... -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Kötöttem biztosítást a telefonomra. Sajnos leesett, a kijelző repedt. Ilyenkor csak kijelzőt cserélnek, gondolom, nem az egész telefont. Mennyire "kukacos" a biztosító? Mondhatom, hogy simán leesett, nem kötnek bele? Vagy essen ki az emeletről, akkor kicserélik gondolom az egész készüléket. Nem akarok hazudozni, de nem volt tapasztalatom, nem tudom mi a legcélravezetőbb...
-
Grande Ale
őstag
Felhívtam a 1270-et. Megkértem, hogy az összes kártyára kapcsolja be. (5 van).
Kérdezte, hogy milyen telefonok, azt mondtam, hogy volte képesek. Ennyit kérdezett csak, egy úriember volt, be is kapcsolta mindre. Másnap unokaöcsémet egy nő elhajtotta, nem kapcsolta be neki az S10+-ra, hiába mondta, hogy kipróbáltuk (mert kipróbáltuk az én simemmel), és hogy működik...
Szerintem már kérésre nem kapcsolják be, vagy csak a nő nem akart dolgozni. Nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
válasz kengyel #52426 üzenetére
Egyelőre nincs, de az S8+-ban is csak tegnap lett nálam, ezen tökéletesen működik. Felhívtam a 1270-et, bekapcsoltattam az összes elofizetesemre. Elég volt annyit mondanom, hogy volte képes készülékek, többet nem is kérdezett. Még nem megy az A50-en, a másik egy nexus 5, arra kíváncsi leszek majd.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
De miért nem megy s8+ xeh-en?
-
Grande Ale
őstag
válasz anglergab #52217 üzenetére
Nekem az ügyfélszolgálat szerint mennie kellene. Náluk be van kapcsolva, látja a rendszerben. A független szoftver nem gond, azzal is menni kellene, mégsincs kapcsoló. Azt mondta kapcsoljam manuálisan 3g-re, majd tíz perc múlva vissza 4g-re, akkor lehet megjelenik, de nem jött össze..
-
Grande Ale
őstag
Megjött az áprilisi frissítés S8+ XEH-re, ugyanúgy nincs volte...
-
Grande Ale
őstag
válasz alba-regia #52179 üzenetére
Nekem még mindig nincs. Mikor jön az áprilisi? Jól gondolom hogy azzal mar menni fog?
-
Grande Ale
őstag
Eddig ha nem voltam elérhető és hívtak, akkor kaptam róla hívás értesítő smst. Most ha hívnak és elutasítom, akkor is kapok. Miért csinálja ezt? Meg van bolondulva?
-
Grande Ale
őstag
Ha díjcsomagot szeretnék váltani, akkor azt számlazárás előtt vagy után tegyem? Hogyan lesz minél kisebb a tört számla összege?
-
Grande Ale
őstag
Köszönöm!
-
Grande Ale
őstag
80-as számot mennyibe kerül hívni?
-
Grande Ale
őstag
válasz bucihost #51464 üzenetére
Felhívtam őket. Az a baj, hogy nem vettem telefont az előfizetéshez annak idején, csak simet. Ezért előrendelni nem tudok, csak március 8 után venni. De viszont akkor már nem jár a füles ugye, plusz ki tudja az ár ennyi marad-e. Több mint 15 éve ügyfelük vagyok, soha nem vettem náluk telefont, mert drágábban kaptam volna, mint máshol függetlenül. Most egyszer jobban járhattam volna, ha hosszabbítok és veszek telefont, de most nem engedik. Fu, de mocskos egy cég ez a Vodafone...
-
Grande Ale
őstag
Szerettem volna a lejárt flottás előfizetésemet meghosszabbítani online, (ugyis nyaggatnak vele telefonon), plusz előrendeltem volna vele az új S10-et, de nem engedi ezzel az előfizetéssel, ezt írja:
Jelenleg jogosult vagy szerződéshosszabbításra. Hogy szeretnéd megvásárolni a csomagot?
A kiválasztott csomag szerződéshosszabbítás esetén nem elérhető.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a kiválasztott tarifacsomag típusa eltér az Ön által jelenleg használt lakossági/üzleti tarifacsomagtól. Tájékoztatjuk, hogy a szerződéshosszabbítás csak azonos típusú tarifacsomagra történő váltással érhető el.Most akkor mi van? Miért nem lehet hosszabbítanom és előrendelnem? Új előfizetést akar? Miért kötnék újat, ha hosszabbítom a régit?
-
Grande Ale
őstag
Létezik, hogy a vodánál az új S10 216000 ft előrendelve? Media marktban ez 310 ezer...
-
Grande Ale
őstag
válasz California1 #51138 üzenetére
Nem semmi. Hívjam azt a számot, amiről hívtak? Elmentettem, azt mondta ezen mindig tudok a flottával kapcsolatban hivni.
-
Grande Ale
őstag
Telefon hívás közben megjelenik egy videó telefonálás gomb, pontosabban elő videó. Az mennyibe kerül vajon, ha hívás közben váltok rá?
Ma amúgy hivtak szerződés hosszabbítás ügyében. Hosszabbítsak, de minden ugyanaz marad. Mondom, akkor minek? Hátrány nem ér, ha nem hosszabbitok. Gyorsan el is búcsúzott...
4Grider: nálam él a gomb...
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Csomagot váltottam, de így sem a weben, sem az appban nem látom, hogy mennyi van vissza a lebeszélhetőségből. Eddig jó volt...
Honnan lehet így megtudni, hogy mennyi van vissza? -
Grande Ale
őstag
Olaszországban jártam, ott 4g+-t írt a telefon. Itthon még sosem láttam. Nálunk"csak" 4g van? Mi amugy a különbség?
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Kollégám az iphone-át szeretné függetleníteni. Bement a vodához, intézték neki. Tegnap kapott levélben egy papírt, de feloldó kód nincs rajta, csak hogy csatlakoztassa a telefont az itunes.hoz, és akkor független lesz. Ez tényleg így van? Nem feloldó kód kellene?
-
Grande Ale
őstag
Flotta Go-ra váltottam két tutit, Young opcióval.
Ezt írja az online ügyfélszolgálat: Flotta Go Start SIM (2év, e-Pack) WSMi az a WS? Az Young opciót nem írják oda?
-
Grande Ale
őstag
Lehet már hívás közben matricát küldeni, meg bekapcsolni, hogy fontos hívás. Ezek megjelennek a hivott félnél. Ez csak nekem új, vagy most lett? Szolgáltatófüggő? Galaxy A5 a telefon. RCS hívás és üzenet szolgáltatások, vagy valami ilyesmi. Telefon névjegyénél megjelent, hogy ims szolgáltatás aktív. Remélem ez a Volte előjele!
Fejlődik azért a voda szépen. -
Grande Ale
őstag
Üdv!
Nem tudom van-e erről infó: Telekomnál elindult a Volte, Vodánál mikor lesz ilyen, ha lesz egyáltalán?
-
Grande Ale
őstag
Csak, hogy ne maradj le semmiről: üzenetküldő alkalmazásunkat új funkciókkal ruháztuk fel: Mostantól sms-ezhetsz, cseveghetsz, küldhetsz fényképet, videót adathasználatod segítségével. A felhasználás feltételeit itt találod: http://Vodafone.com/cmplusterms-hu
A szolgáltatást kikapcsolhatod a Speciális funkciók letiltásával Üzenetek beállítások menüpontjában.Ez az RCS üzenet küldés ingyenes lehet? Erre gondolom nem számláznak.
-
Grande Ale
őstag
Kaptam sms-t a vodofone-tol, ha jól értelmezem erről van szó:
Küldtem is üzenetet így, nem is írta, hogy ez sms lenne, olyan mint a chat. Mibe kerül ez vajon?
Nem próbáltátok? -
Grande Ale
őstag
Az adatpromos net csak feltöltő kártyásoknak van? Előfizetésesek is számíthatnak ilyenre vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest