Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rob210
Topikgazda
válasz nrbi001 #38002 üzenetére
Szét kell szedni lehet érdemes kitakarítani, mert csak a zsír öregedett ki benne.
Ha cserélni kell a motort akkor minden képpen bontottat vennék, valami frissebb évjáratból és annál is a szétszedéssel kezdeném lepróbálás után, hogy frankón működik.
Ha karbantartja őket az ember néha megkeni kitakarítja örök élet plusz 2 év.
Nekem az előző 97'-es megane ban sem kellett cserélni és el ne kiabáljam ebben is tökéletesen megy.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Sgt. Chris
aktív tag
Na szuper! Bár ha meg is adta magát, az még nem teljes, mert néha fordul elő, mondjuk 2-3 naponta a fals adat kijelzés. Amúgy a klíma szuperál, ha nem automatán használom, akkor nem zavar bele...
A belső érzékelő az a szélvédő mögött középen egy kis gomb szerű izé?
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Josi
senior tag
Ha valaki olcsón szeretne menetfényt:
AkcióCsak ma éjfélig!!!!!
[ Szerkesztve ]
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
dobigabi
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Hol érdemes Pesten Renault gyári alkatrészt rendelni.
magyarán hol a legolcsóbb. köszi. -
mycso
Topikgazda
válasz Sgt. Chris #38004 üzenetére
Így van az alatt van a napsütés érzékelő.
A belső hőmérő meg valami pára szenzor az a belső tükör talpában van.
A kinti hőmérő cserélhető, ebay-ről lehet rendelni és otthon cserélhető.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
eTrade
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet Bp-n ahol lehet kapni után gyártott de jó minőségű flexibilis kipufogó összekötőt? (Megane I PH2)
Sajnos tegnap menet közben megadta magát. -
Sgt. Chris
aktív tag
-
rob210
Topikgazda
-
kopogo
tag
Sziasztok
2008 campus Clio 1.2 vezérlés csere előtt áll a szerelő Vízpumpának Valeo illetve valamilyen aisim(n)-t
szíjnak dayco (teflonos).Megfelelnek ezek vélemény??
Milyen az az aisim(n)?köszönöm
-
Na_Ta
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumot /lévén két Reanult a családban/, de most támadt egy kis gond.
Az alany, egy Sceinc I. 1.4 16V. 2001-es.
Pár napja nem indul, pörgeti az önindító a motort, de semmi. aztán a 3-4 próbálkozásra mégis beindul.
Először arra gyanakodtam, hogy az alacsonyan lévő benzinszint miatt mégsem kap üa-t - még nem világít a tnakolásra figyelmeztető, de a mutató eléggé lent van - feltankoltam félig, de ma reggel ismét nem indult.
Lehet összefüggésben van a nagy meleggel, nem tudom, mer télen-tavasszal nem csinálta.
Észre vettem még valamit, de ez lehet régebb óta van, hogy tankoláskor fullra benyomott pisztollyal nem tudok tölteni, mert kikapcsol, mintha már tele lenne, vagy felhabzana annyira, pedig még alig van benne.Előre is köszi a segítséget.
NT
-
_NCT
őstag
WSR-re megy hétvégén valaki? Én is mennék, de a család keresztbehúzta a számításaim Tavaly voltam, iszonyat nagy élmény volt.
-
rob210
Topikgazda
Ahogy a kolléga is mondta megemeled a kocsi hátulját jobb oldalt.
Aláfekszel és 5 perc kicserélni a gyors csatlakozókra vigyázni nem eltörni!
Beszereléskor folyás irányt nézni!A tank alatt van egy O házban amiből kihúzod miután a benzincsöveket levetted róla.
Beteszed az újat és csatik fel utána kicsit tovább tart az indítózás, értelem szerűen amíg feltermel az AC.
Nem agysebész munka.Renault power
-
didros
senior tag
Sziasztok! Nekem egy renault megane grandtour-om van, ami már egy jó ideje úgy csörömpöl a kisebb úthibákon, mintha egy utánfutónyi vashulladékot szállítanék. Először a kipufogóra gondoltam, de a szaki aknából megrángatta és azt mondja azzal semmi gond, szinte gyári állapotú minden. Utána egy szervízben felemelték az autót, a kerekeket megrángatták, de ők sem találtak semmit... Nincs valami ötletetek, hogy mi okozhatja ezt a zajt? Valami tipikus megane hiba esetleg? Én a hátsó kerekek felől hallom és lehúzott ablaknál a leghangosabb. De azt mondják ez becsapós, nem mindig ott van a hiba ahonnan azt hallani véljük.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz didros #38024 üzenetére
Hát ez sok minden lehet ilyen tipus hibáról nem tudok.
Szilent, torony, lengéscsillapító, stabrúd, kormány összekötő, támcsapágyak körül kell keresgélni.Illetve ha valóban lemezhang akkor a kipufogó hővédő lemez az ami le tud szakadni és annak csúnya csörömpölő hangja tud lenni!!!
Renault power
-
norbert1998
nagyúr
válasz rob210 #34836 üzenetére
Sziasztok!
Visszatértem, újra.A válasz céljaként szolgáló üzenetet kipróbáltuk, semmi. Valószínűleg porlasztó lehet, mert hidegen alapjáraton rángat a motor, amiből szintén a porlasztóra asszociálunk.
Akkor itt kérdeztem a sebességmérőóra nullázódását. Azaz, hogy gondol egyet nem megy, majd gondol egyet megy. Újra elkezdte.
Hogyan lehet kibányászni az óracsoportot, és hol van a jeladó az autóban?
Köszi -
g.gergo
senior tag
válasz norbert1998 #38026 üzenetére
Hogyan lehet kibányászni az óracsoportot, és hol van a jeladó az autóban?
Leveszed a kormányburkolatot, majd az a-oszlopok oldalsó takaróit, kicsavarod a felső műszerfalhéj 3 csavarját, ami majdnem a szélvédő tövében van (kintről benézve fogod látni), majd szintén a felső héj 2 oldalsó csavarját, ami ajtó zsanérok környékén van, majd a felső héjat beülve az autóba húzod magad felé, amikor elengedett, akkor felfelé le tudod venni. Onnantól már menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
2014-es Megane-hoz keresnék acélfelnit télire.
15"-os 195/65-ös téli gumi az van,honnan tudnék olcsón keríteni hozzá acélfelnit?
Jó lehet hozzá korábbi modellé is?Ha jól néztem 5x114,3 az osztókör 66-os agymérettel ET43 és 6,5 J széles a gyári.
Jól néztem? -
Doki16
addikt
Igen jol nezted. Nehez lesz talani, mert ritka. Tavaly en is kerestem de inkabb vettem egy hasznalt gyari alu kereket, mert horror aron van az acelfeni hozza. Egyebkent a racing bazaron es a jofogason nezz korbe.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
feri19
csendes tag
Sziasztok vezérlés csere lesz M2 1.4 16v 2004 szerintetek?
SKF vezérlés vezérműszíjkészlet vízpumpával!Szett tartalma:
1db vezérműszíj
2db görgő SKF gyártmány
2db záródugó
1db vízpumpa SKF gyártmány
br 36500Ft a komplett szett+ 3500 Ft hosszbordás szíj mi kell még hozzá, illetve jók ezek az alkatrészek? Köszi[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
195-os gumihoz teljesen jo lesz ez a 6j is. Az keves ET elteres is boven belefer meg. Ami nagyon fontos, hogy az agymeret biztosan stimmeljen hozza. Az osztas meg adott, attol nem lehet elterni.
Ha szabad tudni, mennyiert jutsz hozza?
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Renault Clio II 1.5dci.
107ezernél volt olajcserén 2014.10. hóban.
Most 118ezernél áll.
Mikor kéne ezt megint cserélni?köszi
Impossible is nothing
-
Doki16
addikt
Az tényleg jó ár. Én 16-os kerestem, de amit találtam 50 lett volna. Akkor már inkább megvettem 66-ért a gyári szinte új alufelnit.
(#38040) meroly: Hivatalosan 30e Km, de ezt hagyjuk. Ha jót akarsz a kocsidnak akkor 10e Km vagy 1 év. Amelyiket előbb eléred. Nálad már cserés.
[ Szerkesztve ]
-
Megane2000
aktív tag
Üdv.
Voltam ma szervízbe.. Sajnos váltót és kuplungot kell cserélni. Szereintetek hol lehet a legjobb áron vásárolni váltót? A kuplungot kihozom unixból az új lesz, de a váltót megkéne oldani bontásból.
Javaslat?2000évjárat 1.4 v16
-
meroly
veterán
Doki16 és g.gergo
Köszönöm. Összegyúrtam és a kettőtök hsz-e alapján 15ekm-nél fogom cserélni.
Ebben az időszakban 80% főút és 20% város volt, most viszont az arány meg fog fordulni, a maradék 4000-nél.Impossible is nothing
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
válasz Megane2000 #38046 üzenetére
Renault power
-
rob210
Topikgazda
Srácok kéne egy kis segítség!!!
Budapesti Urak előnyben.
Némi honorárium fejében ha valaki kölcsön tudna adni PH II es renault Megane I. hez tető csomagtartót azért nagyon hálás lennék.
Nem kérem ingyen, de mivel nekem nagyon ritkán kell csak, így nem vennék egyet feleslegesen.
Akitől kölcsön szoktam kérni az viszont utazik el és most nem tudja kölcsönadni.Júni 17-júni23.- ig kéne.
Renault power
-
laca.1
aktív tag
Hali.
Egy fura hiba jelenségről szeretnék véleményt kérdezni tőletek.
Autóm egy scenic 1.9dci 2000evj, a hiba pedig az hogy 30km/h sebesség fölött ha gurulok üresben, el kezd ugrálni az alapjárat 500 és 1000 között. De ha a fékre lépek azonnal helyreáll, ha el engedem a féket ismet ugrálni kezd.Ugyan mi köze van a féknek az alapjárathoz?Ha valaki bármi tanácsot tudna adni nagyon jól jönne, köszönöm előre is. -
rolipasztor
újonc
Sziasztok!Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van egy 2003-as évjáratú Renault Thaliam,és már igen kopott a váltó gombom és szeretném cserélni,és azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet eltávolítani a gombot??
Na meg nem tudja valaki hogy hol tudnák beszeretni új váltógombot és mennyiért,na meg ha univerzálisat vennék akkor milyen fajtát,mert ugye ezekből van több típusú is.A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ROWENTA RH6756WO porszívó
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest